צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
התקציב שלי הוא עד 2000 שקל ככה ואני מחפש מצלמה טובה, שגם שאם אני אפתח את התמונות הם לא ייצאו מטושטשות או משהו כי זה מה שקרה לי במצלמה הקודמת ... תודה מראש לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם יש מצלמות לPDA's באיכות טובה...כלומר מעל 3 מגה פיקסל? (עד עכשיו נתקלתי רק ב-1.3) אם תוכלו לשם קישורים לכל מיני סוגי מצלמות שמתאימים למיו558 אני אשמח...תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
hwzone שלום! יש לי מצלמה דיגטלית aosta cx200b, מצלמה פשוטה ולא רצינית, אבל מספקת אותי. יום חמישי קניתי לה כרטיס זיכרון מסוג sd של חברת pqi בנפח 128mb. אתמול צילמתי איתה 100 תמונות בערך, אבל היום כשאני מנסה להעביר אותם למחשב אני נתקל בבעיה. כאשר אני מחבר את המצלמה למחשב והכרטיס נמצא בתוכה, בכונן החדש שנוצר עבור המצלמה (יש לי ווינדוס xp) אין שום דבר, הוא ריק לגמרי. כשאני מחבר את המצלמה בלי הכרטיס בתוכה, רואים בכונן את התמונות ששמורות על הזיכרון של המצלמה, והכל עובד כרגיל. מישהו יודע איך אני יכול להעביר את התמונות מהכרטיס זיכרון למחשב ולפתור את הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מצלמה מדגם "פיין פיקס" של פוג'י. המצלמה לא נותנת לצלם מופיעה הודעה של [glow=red,2,300]" !CARD IS NOT initialize"[/glow] (הכרטיס לא מאותחל!") מה לעשות? איך מאתחלים כרטיס? ד"א מחקתי את כל התמונות שהיו על הכרטיס דרך המחשב כשהמצלמה היתה מחוברת בUSB, זה משנה? דואו!!, סליחה תעבירו לפורום ציוד הקפי, סליחה :-[ התפקשש לי.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום... הזמנתי כמה מוצרים... ואחרי שמהשלוח יצא כבר והכל... אז ג'ון שלח לי מאייל... שמחקתי כבר.. אבל אני זוכר שהוא רשם משהו שזה לא יעבוד לי בישראל כי פה אין משהו שאין שם... משהו כזה לא ממש זוכר.. מישהו פה יודע על מה הוא מדבר?.. או איך אני יכול לעשות שזה יהיה בסדר..? לינק למוצר - http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1952&cat=103&page=1
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המצלמה Nikon Coolpix 3200, מצלמה מאוד נחמדה וטובה, אבל כל פעם שאני מחבר אותה לחיבור ה- USB כדי להוריד תמונות למחשב היא נכבית כדי לאפשר את זה. עכשיו אני רוצה להשתמש בה כמצלמת אינטרנט אבל אני לא יכול כי כבויה כשהיא מחוברת למחשב. מישהו יכול לעזור לפתור את הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הנה קישור למוצר - http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1651272 הייתי מעוניין לדעת האם כדי להסתכן עם יש בכלל סיכון במצלמה מחודשת או מעודפים, מכיוון שהיא לא משומשת ולא אמורה להיות מגופה, והמחיר הוא אכן זול יותר
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז סופסוף אני הולך לקנות מצלמה דיגיטלית בעוד חצי חודש בערך (ביום הולדת שלי) והחלטתי להתחיל לחפש כבר עכשיו ... אז מזמן לא היתי בפורום הזה .... האם עדיין CANON A70 היא המצלמה הכי טובה בטווח המחירים הזה? או שיש משו חדש טוב יותר ? יש אפשרות לסטות מן התקציב באיזה 100 -200 שח לא יותר . זכרו אני צריך מצלמה + סוללות+מטען מהיר + זיכרון 256MB לפחות, ואם אפשר גם תיק, אבל זה ממש לא חשוב לי. תודה לכולם.
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום! בזמן האחרון פתחתי איזה 2-3 תארדים על קנייה של מצלמה דיגיטלית, אך כל פעם אבא שלי דחה את הקנייה. קבלתי המלצות שונות, אך הזמן עבר והשוק התחדש. אומנם פתחו פה כמה ת'ארדים על נושאים דומים, אך לא ממ שכמו השאלה שלי: כפי שכתוב בכותרת אני יכול להוציא 2000 ש"ח עם מצלמה+זכרון+סוללות. חשבתי על דבר כזה (לקוח מCAMERA4LESS): Canon A75 - ¤ 1,374.00 SanDisk CompactFlash 512MB - ¤ 469.00 GP PowerBank2100mAh - ¤ 199.00 סה"כ: ¤ 2,042.00 לקחתי את השילוב הזה כי הבנתי שהמצלמה טובה מאוד, לקחתי הרבה זכרון כי אני לא רוצה שאם אני אסע עם המשפחה לחו"ל אתקע בלי מקום לתמונות, ולקחתי כזה מטען+סוללות, כי זהו מטען מהיר (שעה) וסוללות חזקות שלא יגמרו לי באמצע. יש לכם הערות והצעות לשיפור? תודה!
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לאחר כל ההתלבטויות הקודמות שלי לגבי בחירת מצלמה, החלטתי ללכת לבסוף על ה-A75 תוך הסתכלות על התקציב הכללי והתמורה שהמצלמה נותנת. התקציב עמד על 2000 שקל, מינוס המחיר של המצלמה זה מה שנשאר לכל מה שמסביב. (למרות שייתכן שתיהיה לי אפשרות לקבל את ה-Canon IXUS S410 במחיר נמוך ממה שהיא נמכרת, ואז אני אשקול גם אותה ומקס' אוותר על כמה אופציות ידניות שקיימות ב-75, אבל מצד שני יתווספו לי עוד כמה מגה פיקסלים...) שמתי לב שקיימות מס' חברות של כרטיסי זכרון, וישנם הבדלים, לכן רציתי את עזרתכם בבחירת כרטיס (256/512, מה שייכנס בתקציב), אגב, פירוט על למה כרטיס אחד עדיף על השני וכו' וכו' יעזור. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בנוסף הסבר על הזכרון מסוג MINI DV (מהוא? דיסק?, זכרון קבוע במצלמה?) תודות לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המינולטה מפתה בגלל הזום הגדול, האם יש הבדלים באיכות התמונה בין המצלמות? איזו מהן עדיפה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
נכון לעכשיו, אני מחפש מצלמה שתתאים לי לתקציב, מן הסתם, אחד הקריטריונים הבולטים והמשפיעים ביותר הוא איכות התמונה. כולכם כאן, נעולים על קאנון בצורה עיוורת. כל אחד שבא עם תקציב של עד 1500-2000שקל מקבל תשובה אוטומטית A75/A70 בכל אופן, לאחר הסתכלות בהרבה תמונות, והשוואה לתמונות שנלקחו ממצלמות אחרות (גם על הנייר, ולא רק על המסך, בסופו של דבר, הנייר משקף הרבה יותר לדעתי) אז ככה - הטווח צבעים והגוונים של בסדרה הזאת שלהם, לא בדיוק מעודד, הדבר נראה לעין במיוחד בפרצופים של אנשים, חוסר גוון של צבעים, חוסר ברק (לזה אני אגיע בקרוב), ואחידות מעצבנת של הצבע. ב Contrast גבוה נוטים לאבד פרטים, לפעמים קצת שמש גורמת לי לחשוב כאילו מישהו זרק שם Flash Bang, קצת אור מהשמש על רצפה חלקה, וכל מה…
-
- 51 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
אפילו שיהיה המקסימום רזולוציה 800x600 העיקר שברזולוציה הזאת היא תיהיה חדה פחות או יותר (שוב, לא מחפש רמה גבוהה) שתוכל לצלם בחושך באור (פלאש יתרון) במחיר סביר (על רזולוציה כזאת תסכימו איתי שלא שווה לשלם הרבה כסף) לינק לקניית המוצר יתקבל בברכה... תודה.
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היום ראיתי את דוד שלי והוא אמר לי שהבן שלו רוצה וצריך לקנות מצלמה דגיטלית. הסיבה היא קודם כל שעד עכשיו הוא (בן דוד שלי) היה מצלם או במצלמות רגילות מעפנות או חד פעמיות ואז זה היה יוצא גם מחיר מצלמה וגם פיתוח וממש ממש חבל על הכסף שזה חרא של איכות!!! עכשיו, הוא בסה"כ עולה לכיתה ז' ואיך שדוד שלי שם לב שהוא (בן דוד שלי) ואחותו די אוהבים לצלם אז למה לא לקנות מצלמה. כמו שבטח ניחשתם במיוחד מהגיל, שהם לא מקצוענים או צריכים איזה מצלמה מקצועית אלא מספיק להם משהו פשוט יחסית עם איכות טובה, בהתחלה דוד שלי שלא הכי מבין בתחום (לכן פנה אליי) חשב אוליי ב 1000 ש"ח אז אמרתי לו שעדיף ב 1500 והוא הסכים. חשבתי כמו צמיד שהכי טוב להתייעץ איתכם כי יש כאלו בניכם שבעלי נסיון במצלמות כאלה אז או…
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
להכרזה ב-dpreview : Canon PowerShot S60 אופציות חדשות במצלמה: רזולוציה - 2048x1536 כתוספת [ מאד עוזר, שכן לרדת מ-5 מ"פ ל-2 ישר דיי מאכזב ב-S50, תוספת מבורכת ביותר לדעתי ] וידאו - 640x 480, 10 fps, up to 30 sec [ תוספת לוידאו יותר גדול, מאד נפוץ במצלמות החדשות שיאפשרו וידאו ברזולוציה גבוהה, אמנם עד 30 שניות בלבד ] עדשה - 3.6x optical zoom 28-100mm equiv F2.8 - F5.3 מהירות צילום - 15-1/2000 שניות הדפסה ישירה למדפסת - בשיטת PictBridge המצלמה מתהדרת בגודל קטן יותר של המצלמה וכן משקל קל יותר העומד על 230 גרם בלבד. המצלמה משתמשת בסוללה נטענת Lithium-Ion NB-2LH. 8) וכל זה במחיר של כ-500$ [להזכירכם ה-S50 עלתה 600$ ביציאתה לשוק לראשונה, הורדת המחיר בהחלט מבורכת …
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום 8) הציעו לי דיל מצויין על ה-A70 בחנות מסויימת ורציתי לדעת האם ההבדל בין ה-A70 ל-A75 מצדיק קנייה בחנות אחרת ובמחיר גבוה יותר אך ורק בשביל לקבל את הפיצ'רים של ה-A75? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, עד כה ראיתי בכל מקום שבדקתי, כי ה-Ricoh G3 היא מצלמה מצויינת ונותנת תמורה ל-1000 ש"ח שהיא עולה. רציתי לדעת בקשר לאחריות, א. האם היבואן אמין? ב. האם היא ידועה כמצלמה שמתקלקלת לאחר זמן קצר יחסית? ג. מהן הבעיות העיקריות שלה? ד. האם בשביל 1000 ש"ח היא נותנת תמורה מלאה? ואף יותר מזה? ראיתי תגובות ממש טובות עליה ומשהו פה נראה לי מוזר שהיא עולה 1000 ש"ח ומצלמות של Canon עולות פי 1.5 (ואפילו פי 2) ונותנות ביצועים דומים יחסים... אשמח להסבר/קישורים/כל דבר שיעזור לי. תודה רבה ויום טוב
-
- 50 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
אני רואה הרבה מצלמות בזמן האחרון שהם 6 מגה פיקסלים ועוד המון BS, אבל השאלה שלי, מה הם שוות? אני מחפש מצלמה דיגיטלית עכשיו, משהוא כמו עד 600-700 ש"ח, על מה כדי ללכת? + ראיתי 2 מצלמות האחת NOKIA FUN CAM שמתחברת ישירות לפלאפון + למחשב, מישהוא יודע כמה מגה פיקסל היא, והאם ניתן להוסיף לה כרטיס זכרון? והמצלמה הקטנה של FUJI ה 2 מגה פיקסל, שווה משהוא? - http://www.p1000.co.il/hot_sale_product/z_18213.jpg תודה מראש,
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
איזה מלצמה עדיפה מבחינת איכות,נוחות,.. A80 או S50, - אני לא צלם מקצועי. . המחירים שקיבלתי- כולל כרטיס 128MB, S50- 360$ A80- 310$. . תודה חזור למעלה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קנו לי את המצלמה Fuji F700, אני לא מכיר אותה כל כך, אז רציתי לשמוע את הדעות שלכם לגביה תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני נוסע לאילת בעוד שבוע שבועיים אז חשבתי בוא נקנה מצלמה אז אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית בין 1800-2000 שח (מצטער אם זה לא מתאים לפה לא יודע לאין זה אמור להתאים)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם פתחתי מיקודם תרד על המצלמה של סוני ועשיתי טעות סליחה על זה אז עכשיו אני מבקש ממכם התותחיים כאן שתיתנו לי מצלמה טובה ב 2000 שקל חוץ מקנון a75 כי ולא רוצה אותה עכשיו עישתי חיפוש ובדקתי חברה ואין משהו שמצא חן בעיני אז רצית המלצה ממכם שיהיה לי במצלמה צילום וידיאו לפי הזיכרון ולא לפי זמן מוקצב שיהיה לה זום טוב והכי חשוב שתהיה טובה חברה מקווה שתעזרו לי
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , בשבועות האחרונים אני עוסק לא מעט בחיפוש אחר מצלמה דיגיטלית טובה שתשרת אותי בשנים הבאות. מבחינתי חשוב מאוד איכות המצלמה ( שלא תהיה פלסטיקית..) אחרי הכל אני לא מתכוון לקנות מצלמה כל שנה שנתיים. ישנם עוד כמה מאפיינים שאני מעדיף שיהיו אבל אם לא ניתן את כולם אז אנסה להתפשר על אחד או שניים.. 1. שתתמוך בסוללות אצבע בנוסף לסוללת הליטיום הראשית. 2. מסך LCD לא קטן מדי ( רצוי 1.8 ולא 1.5 ) 3. שלא תהיה כבדה ומסורבלת מדי ( לדוגמא ה S-7000 של FUGI ) שלפי מה שראיתי שוקלת יותר לעומת המתחרות. 4. פוקוס גדול כמה שאפשר. רציתי את חוות דעתכם לגבי כמה מצלמות אותן אני שוקל לקנות שנכנסות בתקציב שלי. 1. OLYMPUS - 5060 2. NIKON- 5400 - עולה מעט יותר ( 200-300 ש"ח ) 3. CANON S-1 זום…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי את המצלמה לפני חודש ויש לי כמה שאלות האם במצלמה אפשר לראות את מצב הסוללות ? ולא להיקלע למצב שפתאום זה בא לך עם הערה " change battry pack" ?. איך אני מצלם בנאדם כשיש משהו מסנוור מאחוריו, לדוגמא בטקסים וכו. ושאלה אחרונה , ממה נובעת התופעה המוזרה הזאת בדרך כלל בצילום לילה של נקודות לבנות מופיעות בתמונה , ואיך ממעיטים אותה? , דוגמא בקובץ מצורף. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-