צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
היום...בצהריים...שאבתי לתומי אבק...פתאום הגיע האיום! הדבורה נכנסה לחדר! נשתמש בכף כף??? לא! יש לי שואב אבק! הוא עשה את העבודה במקצויות! הנה כמה תמונות לאחר הקרב הקשה שלנו! מצלמה: Hp Photosmart 735 3.2MP
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני מחפש אתר פשוט וחינמי שאני יכול להעלות אליו אלבומים של תמונות ולשלב טקסט קצר שמתאר כל אלבום וגם כל תמונה בכל אלבום ואלבום. לדוגמא אני רוצה להעלות תמונות נבחרות מהאלבום של הצילומים שעשיתי בזמן הטיול לברזיל.(ובהמשך אלבומים נוספים של מדינות נוספות בהם טיילתי) אני רוצה שיתאפשר לי לתת שם לאלבום לצרף אליו טקסט קצר שמתאר את מסלול הטיול , ובנוסף אני רוצה להוסיף טקסט קצר לכל תמונה באלבום . אני רוצה להגביל את הצפייה רק לאותם אנשים שאני אתן להם סיסמא שתאפשר להם לצפות באלבומים (צפייה בלבד ,ללא שום אפשרות לבצע שום שינויים כמו מחיקה של התמונות או הוספת תמונות אחרות). אני מעוניין שאותם חברים יוכלו להוריד אליהם את התמונות ולהדפיסם. ברור שאין לי שום כוונה לתת את שם המשתמש והסיסמא שלי ש…
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
ברשותנו כרגע מצלמה של Canon מדגם S3 שקנינו לפני פחות משנה. אבי טס בקרוב לארה"ב וחשב לקנות שם מצלמה טובה יותר, וללכת לכיוון קצת יותר מקצועי. אבי משתמש במצלמה מעט בעבודתו אך יותר בתור תחביב ויוצא לו לא פעם להגדיל את התמונות לגדלים גדולים. כמו כן הוא אוהב לצלם בים בעיקר ציפורים. חשבנו ללכת על מצלמת SLR, אך מכיוון שאנחנו לא ממש מחוברים לשוק, ולא ממש לשוק האמריקני אני מתייעץ איתכם. התקציב הוא 450$ למצלמה+עדשה(שהבנתי שהיא החלק החשוב בכול הסיפור), דגם שמישהו המליץ לי עליו הוא הD40 של ניקון שראיתי שניתן להשיג ב270$ בערך ללא עדשה. אני מחפש המלצה לגוף+עדשה(עדיף מצלמה עם סוללה נטענת), ואם אפשר לכלול בעניין גם תיק וכרטיס זיכרון מצויין. אם לדעתכם התקציב ממש לא מספק אשמח להסבר, זיכרו ש…
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
איך בכלל השוק של המצלמות האולטרה קומפקטיות כיום? יש כאלה ששוות משהו? ושהן באמת דקות? על כל פנים, אני מחפש לי מצלמה שתיהיה כמה שיותר דקה ונוחה בכיס (כמובן שעם מסך), שתשמש אותי בעיקר לתמונות "עם החבר'ה" במסיבות/פאבים או סתם בבתים. כרגע יש לי מצלמה יותר "רצינית" של פוג'י (עלתה לי ולאחותי מעל 2500 ש"ח), שכרגע אני לא זוכר את הדגם. איתה אני משתמש לטיולים, וצילומים רציניים יותר (אני צלם חובב, ואחותי משתמשת בה ללימודים שלה, וגם צלמת חובבנית). אבל אי אפשר לקחת אותה למסיבות, ולערבים עם החברים, כי ת'כלס היא מסורבלת מאוד. אז חשבתי לעצמי שאולי שווה סופסוף להסתכל לכיוון שוק המצלמות האולטרה קומפקטיות, בתקווה שכבר יש שם דגמים שבאמת יתנו לי את מה שאני צריך. הדרישות שלי הן: מחיר באיזור האל…
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
מחפש לקנות ציוד צילום וידאו להסלקה. ( מה שהוא שמשתמשים לצילום בסתר כמו בשומר מסך) . מי שהוא יכול לייעץ על ערכה. בחנויות שעוסקות בכך מתח הרווחים הוא עצום, ולכן אם מי שהוא מתמצא אשמח ליעוץ תודה
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שתי תמונות שאני אוהב: בחור עם אופנוע ים קלט את המצלמה מ-30 מטר והחליט להפגין "כישורים": לפני: אחרי: דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום לכל מי שיש ברשותו מצלמה HX5V של סוני, קיים עידכון firmware חדש. ניתן להוריד את העידכון בלינק הבא: http://esupport.sony.com/US/perl/swu-download.pl?upd_id=6101&mdl=DSCHX5V חשוב לבדוק קודם אם המצלמה צריכה את העידכון.
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן חברה. ההורים שלי מעוניינים לקנות מצלמה חדשה לבית, חצי אוטומטית ממה שהבנתי. אני כרגע לא מבין גדול בצילום (מקווה להיות אחרי שיקנו אותה ;D) אז איני מבין בדיוק בכל הנתונים שרושמים על המצלמות הללו (וגם הם לא יותר מידי..) ולכן קיוויתי שתוכלו לעזור לי פה אחרי שראיתי אי אלו דיונים מקצועיים על צילום פה בפורום. ההורים שלי קיבלו המלצה חמה על מצלמה מסוג: Panasonic Lumix DMC-FZ100 שעולה בדיוק 2200 ומגיעה ללא כרטיס זיכרון, ואני לא יודע לגבי בטריה מכיוון שלא רשום שם.. זה העמוד עם הנתונים שלה: http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=3454&p=20 אם אתם חושבים שיש מצלמה אחרת בתקציב הזה שיותר טובה אשמח לשמוע המלצות.. עוד בקשה אחרונה, אני זקוק גם לכרטיס זיכרון טוב, עדיפות שתהיה לו …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
תמונה שצילמתי בסוף השבוע האחרון באילת אחרי הצלילות כשקניתי לי משהו לאכול.. אני מקווה שהעריכה שיפרה את התמונה זאת העריכה הראשונה שלי.
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שחקתי היום עם הa85 של חבר, וממש אהבתי. אני רוצה לקנות משהו דומה, והכי נראה הלי הa510. היא אמורה להיות שיפור של ה a75 שהיא דרגה מתחת לa85. יהיו הבדלים משמעותיים או שזה רק המגה פיקסל? מאד התלהבתי ממהירות התגובה ונוחות התפעול... הן זהות בנושא הזה? בתיאור כתוב שהיא פועלת על 2 סוללות אבל במפרט כתוב 4. לפי מה שאני יודע זה 2... נכון? איך הקיט הזה? (גם מבחינת מחיר, גם מבחינת שילוב המוצרים, גם מבחינת החנות עצמה - מומלצת, מקצועית, איכותית...) http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=476&p=0 http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=267&p=26 יש לי כבר 4 בטריות 2300 של gp ומטען.
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מה אתם ממליצים? החיישן של D5000 יותר גדול, אבל אין לי מושג מה באמת זה אומר. איזו מהן מצלמת יותר מהר (מרגע הלחיצה)? איזו מהן מצלמת תמונות איכותיות יותר בISO גבוה? יש עוד מצלמות באותו סדר גודל שכדאי לי לשקול? ועוד שאלה - אני קונה את המצלמה בארצות הברית. אפשר לעשות אחריות בינלאומית על מצלמה? איך עובד כל זה? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום רב קניתי מצלמת וידאו של סמסונג 353I. יש לה יציאת USB. אני רוצה להקליט למחשב את מה שצילמתי למצלמה שמצלמת בפורמט MINIDV. עכשיו בעזרת הדיסק שקיבלתי אני יכול רק לצפות במה שצילמתי וכל הקדימה אחורה פאוז וכל זה אני עושה רק דרך המצלמה, בקיצור אני רואה את מה שאני רואה על המסך של המצלמה ללא כל אפשרויות. אני פונה אליכם בבקשה למצוא לי תוכנה שבאמצעותה אני אוכל להקליט את מה שצילמתי על קלטת. יש לי כרטיס טלויזיה אבל דרכו אני לא אוכל להקליט משום שאין לי סנכרון בין קול ותמונה.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
שלום,הנה תמונה שצילמתי לפני מס' ימים,התקבל פה אפקט מאוד נחמד של השתקפות על השקל,אשמח לקבל הערות מקצועיות בנוגע לצילום לצערי מגבלות הפורום מורידות חלק מהתמונות,לכן צפייה דרך הקישור מומלצת בהחלט http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/f/o/x/m/d/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200510242222225187/200511281708064048/IMG_0343_s.jpg ציוד עזר שבו השתמשתי בצילום התמונה : גוף תאורה חלק שהאיר מהצד חצובה (סוג-במפרט שלי) יש גם מאקרו מאוד נחמד של 10 שקל,אז אם יהיה ביקוש העלה גם אותו
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי חבר שמעוניין להכנס לתחום ומוכן להשקיע עד 4K במצלמה איכותית SLR עם עדשה טובה אני אישית בעלים של 400D עם עדשת קיט 18-55 אז התחלתי לחפש ונתקלתי בזה http://www.getit.co.il/Group/48244/ מצלמה מוכרת כטובה למתחילים ועם 2 עדשות 18-55 ו 50-200 נראה דיי טוב רציתי לדעת אם אתם ממליצים על משהו אחר במחיר הזה אם כן אז צריך לפחות עדשה שתתחיל מאיזור ה 18 / 20 מ"מ לתמונות נוף ועם זום שיגיע עד איזור ב 200 / 300 מ"מ תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז ניתן קצת הקדמה, קודם כל אני חוזר לפורום הזה אחרי המון המון זמן, יש לי פטיש מטורף לאלקטרוניקה וגאדטים שמשתנה מעת לעת, פעם הטירוף היה על מחשבים והייתי בכל זמן נתון חורש על הפורום הזה, אז מחשב ומסך קניתי, המשכתי לתחביב הבא שהפנה אותי לפורום אחר דווקא, וקניתי פלייסטישן 3, אחרי זה עברתי לפורום אחר עם תחביב אחר וקניתי טלויזיה, רסיבר ורמקולים, בזמן האחרון התחיל לי פטיש למצלמות והחלטתי שאני מזמין SLR, אחרי אינסוף קריאות ביקורות ושיטוט באתרים החלטתי שאני הולך קצת אחרת מכל הקוניקונים למינהם והזמנתי פנטקס K-X (שלדעתי היא התמורה הכי טובה לכסף שלי, וגם נותנת לי ייצוב במצלמה שלדעתי זה ייתרון חשוב). אז שוטטתי קצת בהמלצות לעדשות פנטקס והופ חזרתי לפורום הכלכך ישן נושן, יפה לראות שה…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רציתי להתעמק יותר בנושא הHDR, ואני צריך כמה תשובות לדברים שאני לא מבין, חיפשתי מדריכים אבל לא מצאתי משהו מספיק מפורט ומקצועי. מה עדיף? לצלם בRAW בחשיפה רגילה וליצור 3 חשיפות שונות במחשב או לצלם 3 תמונות באמצעות פונקצית הAEB איזו תוכנה הכי טובה ליצירת HDR? Photoshop או PhotomatixPro או משהו אחר? איך מוציאים תמונה עם פוטנציאל טוב? מה חשוב לשים לב שמצלמים? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה העדיפות של אחת על השניה? אילו מהן עדיף לקנות?
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי חבר'ס.. אני כנראה נוסע אוטוטו לניו זילנד לחודשיים. הפוג'י 6900Z כבר לא מספקת את הסחורה לדעתי.. לפחות מבחינת בטריות בעיתיות, זיכרון מיושן, ווידיאו מסריח וללא סאונד. אני מעוניין בתחליף, ולא רוצה לשבור את הקופת חיסכון. נק' חשובות לי: 1. אני צריך אותה בטרקים, מה שאומר ללא מקור חשמל כמה ימים, מה שאומר להתבסס על בטריות AA בלבד (או סוללה סופר דופר חזקה ואם כן מטען לרכב) 2. צילום איכותי בתאורה שהיא לא אור יום, זו מחלה דיי רצינית של ה-6900 שלי. 3. צילום וידיאו סבבה עם סאונד. 4. תמיכה בכרטיסי זיכרון מעל 2GB (כמו SDHC) זה יתרון מבחינתי. 5. שתהיה טובה גם לצילומי נוף, אם כי אני סקפטי לגבי זום אופטי בדגמים באיזור המחירים הזה. 6. אני אוהב לצלם בזוויות שבהן המסך בד"כ אינו נ…
-
- 40 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מצלמה מקצועית בתקציב של עד 12K ושמתי עין על המצלמה הזאת http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=794226 מה אתם אומרים עליה?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מצלמה דיגיטלית בסכום של 1000-1500. הייתי מעוניין שהיא תיהיה שחורה האמת היא שיש לי כבר דגם כלשהו שראיתי אבל אני לא בטוח לגביה כי אני גם לא הכי מבין.. אז החלטתי לפנות לאנשים שמבינים קצת יותר ממני[אתם] . אני חשבתי על הדגם הזה. http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=JBS3IS [אני מקווה שמותר להפנות לאתרי מכירה אם לא אני מצטער] כי מה שחשוב לי במצלמה זה: 1)שהיא תיהיה שחורה -כי זה נראה לי הרבה יותר יפה!(-; 2)זום אופטי טוב. 3)מסך מפרקי וכמובן גם צילום וידאו ללא הגבלה עם קול. עכשיו בזאתי יש הכל והיא גם נראית יפה. אבל היא קצת יקרה היא עולה שם 2000ש"ח. מה אתם אומרים!? אפשר להשיג אותה אולי ביותר זול? או יש משהו אחר שאתם מציעים?! תודה רבה מראש לעונים!!!
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אהלן, ההורים נוסעים לסרי לנקה וחשבנו לשדרג את המצלמה שלנו. הבעיה היחידה היא עניין הסוללות, אמי מתעקשת על מצלמה עם שתי סוללות AA. אמי משיגה סוללות שמחזיקה טיולים שלמים בגלל זה היא מתעקשת. אני ננעלתי על הSX 230 ואז הבנתי שיש שם סוללה קטנה שלא מחזיקה הרבה. האם יש מצלמה בטווח מחיר הזה שיכולה לתת פייט למצלמה המדוברת באיכות הצילום? איכות הצילום לנופים הוא הקריטריון החשוב ביותר במצלמה חוץ מעניין הסוללה כמובן. אם אין מצלמה כזאת אכריח אותם לקחת את הקנון+סוללה חלופית או שתיים. תודה רבה ושבת שלום!
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
אמא מיואשת- נמאס לי מהמצלמה שלי-למיטב זכרוני זו CANON A8: אני מצלמת בעיקר את הילדים וארועים שונים (לעיתים מצלמת נופים כמו תיירת סטנדרטית) , אבל המצלמה לא מספיקה לעמוד בקצב -זמן התגובה של המצלמה איטי במיוחד והילדים כל הזמן זזים...ויוצאים מהפריים (כן, כן, אני חובבנית )גם כאשר אני מעבירה לתוכניות הייעודיות הקיימות במצלמה- המצב לא משתפר. בנוסף- איכות צילום הסרטונים במצלמה שלי ירודה במיוחד- כמעט כמו סרט שנשאר משנות ה-60 |(-:, אגב, ניסיתי כרטיס זכרון מהיר- לא הרגשתי שיפור במהירות התגובה. אני מחפשת מצלמה שתהיה קלה לתפעול מהיר (בלחיצת כפתור) ושתגיב במהירות, אה, וגם עם פונקציית ביטול עיניים אדומות התקציב- עד 1500 ש"ח האם תבואו לעזרי?
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-