עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=715572 http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=691817 שלום, אני רוצה לקנות מצלמה ביתית לצילום טיולים/בילוים/חברים/משפחה וכו'... אין לי ידע מקצועי בצילום ואני מחפש משהו שיתן תמונות באיכות טובה גם ביום ובלילה ובנוסף יתן איכות וידאו סבירה עד טובה(יהיה שימוש של וידאו במצלמה גם כן) למצלמה קומפקטית ראיתי את שתי הדגמים הנ"ל שהרשימו אותי אבל כמו שהבנתם אני בטוח שאתם מבינים בזה קצת יותר ממני אז אשמח לשמוע מה אתם ממליצים מבין השתים ואם יש לכם המלצות נוספות בנושא אשמחל לשמוע לגבי המחיר אני יכול לקנות את שתיהם באותו מחיר בדיוק ככה שאין לזה משמעות

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  2. Started by Satlan,

אהלן, משום מה, התמונות לא יוצאות לי מספיק חדות ב-K200D ואני תוהה מה לא עשיתי פסדר, צילמתי עם חצובה,ועדיין לא יוצא חד מספיק. מה אתם אומרים? ועוד שאלה - יש לי בתפריט Sharpness ו- Fine Sharpness - מה ההבדל ? בספרון שלי רשום שה-FS זה לשיער, אבל מה לא הבנתי אז למה השרפנס הרגיל

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. קיבלתי את המצלמה מהסוג הנ"ל, ואני מחפש מידע והוראות הפעלה, למדתי להשתמש בה קצת, אבל אני מחפש איך מפעילים פלש (אור) כשמצלמים בחושך (למשל במסיבות) תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  4. שאלון לקניית מצלמה דיגיטלית קומפקטית מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון?1000 שקל +- אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? יום יומי, טיולים וכו האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). יכול להיות. לא האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. לא האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בה…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. והאם ל-S9000 יש את האופציה Focus Bracketing ?

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  6. כמו שהכותרת אומרת רצוי מישהו מאיזור השרון (כפר סבא) וכמובן מישהו שבאמת מבין בצילום ... אפשר לשלוח גם הודעות לפרטי.

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  7. Started by yodda,

הצרכים שלי הם... הצרכים שלי הם בעיקר שימושים - יומיומיים צילומים רגילים של המשפחה בטיולים משפחתיים חשוב לי מואד שבתמונות לא יהיו מרוחות כמו במצלמות דיגיטליות שהיו לי כי לפעמים אני מצלם בלילה ואז התמונה נמרחת וזה מבאס ואני מצלם לפעמים שאני לא מיצב (היד זזה) ואז התמונה גם נמרחת * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? - עד ה-900 שקל לא צריך להיות משהו מפוצץ *אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? מתכון לצלם משפחה וחברים בטיולים שזה באור יום אבל גם בלילה שיוצאים כול החברה לפאבים או סתם יושבים בערב *האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא *האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא *האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא …

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  8. שלום אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית עם זום אופטי סביר וגם שהמצלמה תוציא תמונות איכותיות בערך תקציב 1800 משהו כזה אבל עם כרטיס זיכרון והכל אני מתלבט בין f11 של פוגי לבין a610 אבל אם יש לכם משהו לחדש אז תחדשו תודה

• 43 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by gbox,

בס"ד מעונין לקנות שם קנון S3 עם שנה אחריות האם כדאי לשלם עוד 200-400 ש"ח לאחריות של קארט? אני ממש מתחיל אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by fungiman,

http://www.pentax.jp/english/support/download_digital.html הגרסה החדשה משפרת את התאימות של המצלמות עם כרטיסי זיכרון מהדור האחרון. היא מיועדת למצלמות מהדור הקודם - K10D, K20D, K200D, K2000, Km

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by benor,

מישהו בעד מפגש צילום באיזור המרכז בסביבות החופש הגדול?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by ALÞHA,

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. חשוב לי גם שיהיה בה DVI/VO >>>> טובע בשלל הדגמים והאפשרויות : : THX

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  14. Started by haviv822,

רציתי לדעת המלצות שלכם על מצלמה בטווח מחירים של 900-1000 ש"ח, שתיהיה קומפקטית, דקה ואלגנית כמה שיותר (מראה יקר). איכות כמובן מעל לכל.

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  15. אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית קטנה וקומפקטית עם איכות כמה שיותר גבוהה. אני יודע שיש איזו פשרה על איכות כשלוקחים מצלמה עם מידות קטנות, אבל תנסו למצוא את הטוב ביותר משני העולמות. התקציב לא מוגבל.

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  16. Started by R0tem1,

1) חבל שהפוקוס היה על הריסים ולא על האישון 2) בשביל לסגור את האישון השתמשתי במנורה חמה ושחכתי לשנות את האיזון לובן אז היא יצאה קצת כתומה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ALÞHA,

8)

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by aleXtazi,

סתם אתמול החלטתי לעשות סיבוב אולי נימצא איזה מהשהו לצלם וראיתי חתול בגובה של איזה 2.5 מטר על העץ..עזרתי לו לרדת ואז הוא התחיל לרדוף אחרי אז צילמתי אותו על הדרך. אני יודע שהעריכה קצת כבדה אבל אני אישית אהבתי את זה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  19. יש לי מצלמת Fuji FinePix S3000, ואני מעוניינת להתקדם הלאה אני מעוניינת במצלמה עם זום אופטי 10X, ורזולוציה טובה יותר ממה שיש לי עכשיו [בשלי יש 3.2 מגה פיקסל] חשבתי על זאת - Nikon 8800 , למרות שהיא קצת חורגת מגבול ה4000 שעומד לרשותי. יש צורך לכלול כרטיס זיכרון 1GB. תיק טוב אני אקנה בנפרד. סוללות אני גם צריכה במידה והמצלמה לא משתמשת בסוללה נטענת. יש המלצות\ביקורת של המצלמה שחשבתי עליה? תודה מראש, ליבי.

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. היי, שמתי לב (בדיעבד בזכות adam_godin, אפילו שגיליתי את זה במקרה בעצמי.. ) שוואלה שופס מוכרים את ה-K20D KIT במחיר לא רע, 4,999 ש"ח (מיבוא רישמי של קרט) לעומת מעל 5,600 ש"ח ב-camera4less שהם למיטב הבנתי יבואן אפור.. קצת לא ברור הקטע, אבל שיהיה. זה הופך את ה-K20D לכדאית יותר מבחינתי, לאחר שחשבתי עד עכשיו שהיא יקרה מדיי וחיפשתי את ה-K10D ביד שניה עם לב לא שלם במיוחד.. השאלה שלי היא לגבי העדשה - אני מעוניין בכל מקרה לשדרג את העדשה למשהו רציני יותר, עם זום נורמלי. פזלתי לכיוון ה-18-250 של פנטקס, למרות שהיא נראית לי יקרה משהו: http://camera4less.co.il/product.asp?f=2582&p=148 המחיר של camera4less במקרה הזה הוא מחיר ריאלי, או שהמחיר שלה בארץ אמור להיות זול יותר משמעותי…

• 32 תגובות
    • 5.1k צפיות
  21. Started by aeroslash,

במפתיע או לא כל כך במפתיע אני הולך לעבוד בשכר של פועל במלאזיה בזמן הקרוב והחלטתי לפנק את עצמי(וחברה שלי) עם קצת פרסים רגע לפני השתמשתי בתמונה הזו והגשתי אותה לאיזה תחרות מקומית אם מישהו שאהב או לא אהב ירצה להצביע בשבילה בלינק הבא , עזרתו תוערך עד מאוד כמובן http://www.telavivcity.com/schuna-work.asp?workcode=1888 גם אפשר להגיב פה על התמונה אם בא לכם [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  22. שלום לכולם. אני מחפש מצלמה דיגיטלית רגילה, אבל באיכות מצויינת, יש 4 שאני מצאתי כרגע: PowerShot S5 IS PANASONIC DMC-FZ50 Fuji S9600 SP-550UZ OLYMPUS אני לא צריך מעמד לפלאש בכלל, שלא יהיה מקליט סרטים, רק מצלמה דיגיטלית באיכות מעולה,יכולה להיות DSLR,אבל לא חייב, יש עוד מצלמות ששכחתי? (אני כרגע יותר בכיוון Olympus החדשה) תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אני מחפש מצלמה קטנה ואיכותית שתצלם לי גם וידאו וגם סטילס, דגש על סטילס. אני לא צריך משהו בומבסטי, איזה 7-8MP וסרטונים ברזולוציה סבירה. תסלחו לי על הבורות, אני פשוט ממש לא מבין בזה כלום. אם יש צורך לחרוג ב 100-200 ש"ח, וזה שווה את זה, אז אפשר, אבל העדיםות היא לתקציב של עד 800 ש"ח.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by jacob22,

טוב ככה קניתי מצלמה של אולימפוס fe 4050 וצילמתי איתה כמה תמונות האיכות סבבה לגמרי אבל יש תמונות שזה עושה לי שגיאה בתמונה והמצלמה חדשה ...וגם בצילום וידאו שאני מצלם טיפה בשמש מופיע פסים סגולים..בכל מקרה החזרתי אותה ..איזה מצלמה מומצלת בתקציב שלי ..חשבתי על fujifilm ax250 איך היא??

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אמא שלי מצאה עשרות שקופיות צבעוניות מאז שהייתי קטן. היא רוצה לפתח אותם אז היא בקשה שאני אלך לבדוק בחנות ליד (אין לי כ"כ כוח ללכת עד לשם) אז אני רוצה לדעת אם עושים את זה, וכמה זה עולה ? (בחנות פיתוח רגילה). אני יודע שיש סורקים ביתיים לשקופיות, אבל אני מעדיף משהו קטן וקצר. לשלם -> ולקבל את אותן השקופיות או על CD שאוכל לתקן את ההרס שנגרם לחלקן, ואת איזון הצבעים וכו'. או אם אפשר פשוט להדפיס אותן כמו שהן זה גם יהיה בסדר. העיקר לגבות. אני יודע שזה לא קשור כ"כ לצילום דיגיטאלי אבל זה קרוב יחסית .

• 4 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.