עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by overload,

היום בבוקר לפני בית ספר.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by topgun,

hi y'all היום בערב יצאתי להשקות את הגינה, כשפתאום אני רואה את החמוד שתיכף תראו עומד לו בנחת על הטוף... לא יכולתי להשאיר אותו סתם ולא לחלוק את החוויה איתכם, now could i? :long story short, here are the pics (קרדיט על המסגרת האחרונה למדריך המעולה של SuB שנמצא בסטיקי) hope you like עריכה: בעעע התמונות נחתכות... תגררו אותן לשורת כתובות כדי לראות כמו שצריך...

• 31 תגובות
    • 3k צפיות
  3. Started by amit_amit,

אשמח לתגובות עמית

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by icebreak,

http://www.worth1000.com/tutorial.asp?sid=161116

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  5. Started by tehnodrom,

אני לא ממש מבין בזה ואני קצת עסוק מכדי להתחיל ללמוד אם מישהו יכול לתת לי שם של מצלמה ב-1000 שקל ככה אני אודה לו... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  6. Started by KoM,

• 6 תגובות
    • 977 צפיות
  7. Started by spinchicken,

מישהו כאן מתעניין בסטריאוסקופיה? אני מחפש מדריך טוב באינטרנט שיעזור לי להבין איך כדאי לצלם תמונות ( באיזה זווית צריך לפרוש את הצילומים, מה יתן תחושת עומק טובה יותר וכו' ) כמו כן האם אפשר איכשהו לשפר או אפילו להוסיף תחושת תלת מימד לתמונה בעזרת פוטושופ וכו'?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  8. Started by ptyahoo,

בזמן מסעי לפולין יצאה לי תמונה מאוד יפה לדעתי שרציתי לשתף אתכם בא. המצלמה: M307 HP. (עצוב אני יודע, עצוב). עריכה בפוטו: אין, תמונה היישר מהמצלמה. תיאור התמונה: בעיקרון עמדתי לצלם את הציפור כאשר היא סתם עומדת ומסתכלת לאופק, אבל בדיוק שבאתי ללחוץ קלטתי אותה מתחילה לעוף ובפוקס תפסתי אותה ממש יפה. הקישור: http://img351.imageshack.us/img351/2121/im0009885yj.jpg הערות וכל מיני טיפים לצילומים הבאים יתקבלו בברכה... אם ניתן לא להתייחס לאיכות התמונה כי זה מה שיש וזה המצלמה שלי כרגע...

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by ^GunX^,

גם הם צולמו בקיץ (חופש גדול) , וגם הם צולמו בשעה הכי לא טובה , אבל לא היתה ברירה, מחכה לתגובות [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  10. אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון חדש SD לקראת טיול ארוך אני חושב שה256 מגה לא יספיק ממש ביררתי מחירים ויש משהו מוזר... כרטיס זיכרון של 512 עולה 200 ומשהו שקל כשכרטיס 256 עולה כימעט מאתיים שקל וכרטיס גיגה עולה 350, ויש כטיסים שעולים 700 ומשהו - מה ההבדלים ביניהם? כדאי לקחת את ההכי פשוט? וגם איך כרטיס גיגה עולה 350 וכרטיס של 2 גיגה עולה מעל800 שקל... הם לא חושבים שלקוחות יעדיפו 2 כרטיסים של גיגה?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  11. Started by nas,

ללא כל עריכה וכו , תופעה בהחלט מדהימה שיצא לי לראות שבוע שעבר , נראה הרבה יותר מדהים במציאות..

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  12. Started by topgun,

שלום לכולם... אתמול היה קצת משעמם, והמנורה על השולחן קרצה לי... אז החלטתי לנסות את מזלי בקצת משחקים עם צל... והרי התוצאות: אני אקרא לזה, 8... הנה עין, עם אותו אום+שייבה: ועם קצת משחק בפוטושופ, הרכבתי משקפיים: ...till next time folks

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  13. יש לי חבר טחון הוא כנה את המצלמה החדשה של סוני T7 ניראה לי הדקה הזאתי והיא מצוידית ב 5 מגה פיקסל 1. כמה תמנות 5 מ.ג יכול לקחת במגה בפורמט jpg ? 2. כוכל שיש יותר פרטים בתמונווה עולה המישקל שלה ? בבקשה תעזרו לנו המחשב שלו אם כל התמונות שלו ניפדק "ואין לו איך להוכיח לי " ולכן פנינו אילכם

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. איזומצלמת וידאו דיגיטאלית miniDV - איך אני מוריד את הסרט למחשב?...עם איזו תוכנה? יש לי פה יציאת USB ויציאת DV. אני יודע שאני צריך את את יציאת ה DV להורדת הסרט למחשב, הבעיה היא שאין לי את הדיסקים/כבלים, כבלים אני אקנה, אבל מאיפה אני משיג את הדריוורים....או תוכנות להורדת הסרטים למחשב?.. המצלמה היא panasonic NV-GS15 עידו

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by KoM,

דרך מרפסת ?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by galz,

שחקתי היום עם הa85 של חבר, וממש אהבתי. אני רוצה לקנות משהו דומה, והכי נראה הלי הa510. היא אמורה להיות שיפור של ה a75 שהיא דרגה מתחת לa85. יהיו הבדלים משמעותיים או שזה רק המגה פיקסל? מאד התלהבתי ממהירות התגובה ונוחות התפעול... הן זהות בנושא הזה? בתיאור כתוב שהיא פועלת על 2 סוללות אבל במפרט כתוב 4. לפי מה שאני יודע זה 2... נכון? איך הקיט הזה? (גם מבחינת מחיר, גם מבחינת שילוב המוצרים, גם מבחינת החנות עצמה - מומלצת, מקצועית, איכותית...) http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=476&p=0 http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=267&p=26 יש לי כבר 4 בטריות 2300 של gp ומטען.

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  17. Started by overload,

אין קשר בתמונות אבל כולם צולמו באותו יום (פשוט לא בא לי להציף את הפורום ) מים- עם עריכה כבדה של צבעים: חמצן במקרו- משהו במקרו שצולם באור מלא של 2 בצוהוריים (חשיפה מהירה) - הקיבוץ את זאת אני אוהב כי היא 0% עריכה אפילו לא לצבעים טיפה (!).

• 9 תגובות
    • 974 צפיות
  18. אני מבקש בלי תגובות קיצוניות מידי, סתם אוהב את התמונה הזאת, תודו קצת מפחידה כחו אתגר + פוטושופ וניראה מה ייצא לכם...

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by ^GunX^,

צולם עוד בחופש הגדול , מחכה לתגובות [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שיחקתי קצת עם ה-F10 של חבר וצילמתי איתה ועם האולימפוס C5060 שלי את אותו נושא, בכמה רגישויות חיישן שונות. הנה קטע מתוך הצילום ב-ISO400: אני חושב שההבדל ברור מאוד. האולימפוס שעד לפני זמן לא רב עלתה כפול מהפוג'י מספקת איכות סבירה בהשוואה לרוב המצלמות בקבוצתה, אבל ה-F10 עם חיישן ה-SuperCCD שלה נותנת תוצאה הרבה יותר נקיה ומפורטת. גם ההבדל של 6.3MP בפוג'י מול 5.1MP באולימפוס מורגש (באופן שדי הפתיע אותי). גם ב-ISO800 איכות התמונה (ב-100% crop) סבירה למדי: ואפילו ב-ISO1600 היא לא לחלוטין בלתי שמישה כמו במצלמות הקומפקטיות הבודדות האחרות שמציעות רגישות כזו: יש לפוג'י מספר חסרונות, אבל רק עדשת ה-36mm הוא חסרון שנתפס בעיני כבעיה של ממש שהייתה מונעת ממני לקנות אותה. למי שמחפ…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  21. חבר שלי מחפש מצלמה טוב עד 1600 שקל ( אולי אפשר לחרוג בכמה שקלים אם זה באמת שווה את זה) המצלמה מיודעת ל טיולים , וארועי משפחה וכדומה איכות טובה ( בין 3 ל 4 מגה פיקסל ) אם וידאו טוב 30fps על 640 וסאונד אם אפשר שתיהיה כמה שיותר מהירה , אני פשוט יודע מנסיון שאפשר להשתגע עם מצלמה איטית. ( canon ixus430) זום - פה יש קצת בלגן - אבא שלו רוצה X4 , אבל גם X3 בסדר , אבל רצוי שיהיה 4X , אפשר גם יותר . כמובן זה צריך להכיל זיכרון בין 512 ל 1 גיגה.

• 37 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. Started by icebreak,

מצלמת 22 Megapixel עם אפשרות לדיסק קשיח: http://www.imaging-resource.com/NEWS/1124950425.html

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום, אני רוצה לקנות מצלמת מחשב פשוטה ,בואו נגיד עד 100 ש"ח. שתהיה טובה וכן רציתי לדעת ממה להתרחק שלא יהיו לי תקלות.... איזה פירמה אתם ממליצים ? תודה !

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  24. Started by idoyi,

אני צריך מצלמה במחיר של עד 1000 ש"ח בלי העדפות מסויימות למשהו במחיר הזה אני יודע שאי אפשר להביא משהו יותר מידיי טוב אבל זה התקציב שתהיה לה איכות צילום טובה שלא תאכל סוללות יותר מידיי ושההשהייה שלה לא תהייה ארוכה מידיי תודה...

• 45 תגובות
    • 3.9k צפיות
  25. Started by orlupo,

עפים, צולם בפארק נחשונית. לי מציקים קצת הילדים מאחורה שיצאו נורא מטושטשים עקב זמן החשיפה הארוך. [attachment deleted by admin]

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים