צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם קניתי מצלמה canon d 600 עדשות -קיט 18-55 75-300 אני נוסע לטיול בהונג קונג ויאטנם ותאיילנד בקשר לצילומי נוף בלילה יש המלצות לפלאש חיצוני ? אם כן איזה ? ואיך הוא תורם בצילומי לילה
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש פלאש חיצוני ל Canon G10 שלי. התקציב הוא כ 200$ בארצות הברית. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
יש לי D80 אני מחפש לצ'פר אותה ב SB600 ותהיתי איפה בכלל מתחילים לחפש פלאש יד שניה ? (יד2 לא כל כך עזר לי ) ומעבר לזה מה צריך לבדוק שאני קונה פלאש יד שניה ? נתקלתי במדריכים על איך לבדוק עדשות משומשות אבל על פלאשים לא ראיתי. תודה
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לאחרונה יצא לי הרבה לצלם בתוך מבנים ובכמה אירועים משפחתיים - התוצאות היו על הפנים. לכן אני זקוק לפלאש, חשבתי על שני הדגמים הבאים: hvl-f42am במחיר הוא 1000שח (EBAY) hvl-f58am במחיר הוא 1500שח (EBAY) אבל כמובן יש גם את הפלאשים של סיגמה. מכיוון שלא מצאתי השוואות או הוכחות לכאן או לכן מה יותר טוב. אני שואל אתכם מה עדיף.
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני דיי חדש בתחום הצילום ואני לא מבין יותר מדי בתחום של פלאש חיצוני. אבל אני יודע שכל פלאש חיצוני באשר הוא יספק לי תוצאות טובות יותר מאשר הפלאש של המצלמה... אני רוצה המלצה לפלאש פשוט יחסית לCANON SX10 עד 1000 ש"ח +-... תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בין ה-31 באוקטובר ל-7 בנובמבר הייתי בפולין במסגרת משלחת לפולין מטעם בית הספר. התמונות הכי יפות לטעמי יצאו בפלנטה אושויץ. גדר פנימית בתוך אושויץ-בירקנאו (אושויץ 2, מחנה ההשמדה) המפרידה בין המחנה כולו לחלק שבו שהו הנשים. הגדר הכפולה המקיפה את אושויץ 1 (מחנה העבודה) לתמונות נוספות: g.izikd.net
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי מה קורה לא מזמן חזרתי מתאילנד אני יעלה כול פעם תמונות שצילמתי שם נויפם ועוד כול מיני כרגע קבלו פלפלים אדומים [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא להאמין לכמה כבר יש את הפוגי 9500 (למרות המחיר) אני מתעניין בפלש חיצוני למצלמה האם מישהו כבר היתנסה בזה איזה פלש מומלץ איך התיפעול של הפלש (הרי לא תומך TTL) ועד כמה זה עוזר בתאורה נמוכה ועוד המצלמה הזו היא לא P&S רגילה יש הרבה לילמוד כדי לקבל תוצאות יפות והיא מסוגלת להרבה אם יש לחברה טיפים לשימוש טוב יותר - הם יתקבלו בברכה הטיפ שלי ISO - לא לפחד להעלות ISO המצלמה נותנת תוצאות יפות גם בISO גבוהה
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני מחפש תקופה ארוכה פלש למצלמה יש לי אפשרות לפלש פשוט חדש בכ 400 ש"ח אבל נאמר לי שעדיף פלש של ניקון יד שניה אבל אני לא מוצא במחיר טוב מבקשים על פלש ניקון SB80DX 700 ש"ח נראה לי יקר איפה ניתן למצא פלש במחיר טוב?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
הייה קשה במיוחד להדביק בגלל העשן הגננים והשמש.... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
-
המקום: Sugarloaf Scenic Reserve ליד Christchurch שבאי הדרומי שבניו-זילנד. הזמן: 27/2/2005, כמעט תשע בערב (לא יאומן אבל זה כמעט שעה לפני השקיעה שם...) נתונים טכניים: Olympus C5060, ISO 80, 50mm, 1/50, f5.6 גירסה מעט גדולה יותר כאן.
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אביב הגיע פסח בא. הארץ, בשיא יופיה. (חלק מהתמונות גדולות מדי בשביל להציג פה, אז תסלחו על הקישור)
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
של רחבת הכותל ליתר דיוק, מה אתם אומרים? (לא שיניתי את הקודם כי זה די היה הורס את האפקט.. )
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, יש לי פנטקס K100D, הטענתי את הסוללות עד הסוף ואחרי שאני שם אותן במצלמה (כמובן בודק ששמתי אותן בסדר הנכון) הוא מראה על הצג שהסוללות ריקות למרות שמילאתי אותן. הסוללות הן GP ריקו. מה אתם אומרים? רוב הסיכויים שממה זה נובע? חשוב לציין שהמצלמה מעולם לא נפלה לי מהיד או משהו כזה, משתמש בה בעדינות מירבית.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.dpreview.com/news/0909/09091703pentaxkx.asp מקור: http://d-spot.co.il/forum/index.php?showtopic=208295
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה31 למרץ אין יותר PENTAX. מה31 למרץ אימרו HOYA. מוזר.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לגבי הוויכוח התמידי שיש כאן בפורום לגבי פנטקס VS העולם, הטיעונים בעד פנטקס הם בד"כ: 1. מייצב בגוף. 2. אטימות. 3. מחיר זול. 4. סוללות AA. עכשיו, לי כמה שאלות בנוגע ליתרונות הנ"ל: 1. כמה סטופים נותן המייצב? יש השוואה בין תמונה שנלקחת במצב תאורה בעייתי עם מייצב ובלי מייצב? (בהגדרות צילום שוות מבחינת מהירות, צמצם, חשיפה וISO כמובן). בנוסף, האם ההשפעה של המייצב באה לידי ביטוי גם בצילומים של אובייקטים בתנועה המצריכים מהירות תריס גבוהה? 2. יש מבחן שמשווה בין האטימות של הגופים של פנטקס לבין הגופים של ניקון לדוגמא? חוץ מהסתמכות על זה שפנטקס אומרים שיש אטימות, מישהו בדק את זה? מישהו נתקל בגוף ללא אטימות שסבל מהחוסר הזה? 3. מחיר זול זה מחיר זול, אין שאלות 4. וויכוח תמידי …
-
- 52 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
-
קיבלתי במתנה מצלמה נהדרת, פנסוניק dmc g1 אך לצערי חסר לי הדיסק עם התוכנות הנלוות למצלמה כגון: silkypix development שבעזרתה אוכל לטפל בקבצי raw. האם יש למישהו רעיון מאין אפשר להשיג את הדיסק הנ"ל?
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכם, החלטתי לממש את הביטוי "נזם זהב באף חזיר" ואני שוקל לקנות אחת משתיים: פנסוניק GH2 או סוני NEX-7. המצלמה תשמש לצילום "רגיל" משפחה, טיולים, נוף... ואני מקווה להתחיל לעסוק קצת יותר בצילום כתחביב. בפועל המצלמה תשמש גם לתמונות וגם לוידאו. ביחסים שווים. אין לי כח לשתי מצלמות (וידאו וסטילס). חשובה לי גם הניידות של המצלמה - כמה שיותר קטנה וקלה. ממה שראיתי סוני קלה וקטנה יותר עם איכות תמונות עדיפה. לפנסוניק וידאו איכותי יותר ומחיר זול יותר. רוב הבלוגרים שקראתי, סיפרו בהתלהבות שהם כבר הזמינו את NEX-7 לעצמם. מצד שני ראתי כאן: [updated!] NEX-7 vs. GH2 side-by-side video comparison Part 1 (FullHD 1080p25 version) on Vimeo ואיכות הוידאו של פנסוניק ניראת עדיפה. המלצות תתקבל…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר שכבר החלטתי לקנות את TZ5 ראיתי שכמעט אין הבדלים לבין TX4 ההבדלים הם: מסך טיפה יותר גדול רזולציה יותר גבוהה ווידאיו HD אף אחד מההבדלים הנ"ל לא משחק אצלי תפקיד. השאלה אם יש עוד הבדלים בניהם והאם שווה להשקיע עוד 200-300 שקל עבור TZ5 ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
בביקורת החדשה ב-dpreview.com על הפנסוניק TZ5 עולה שהשיפור ב-ISO גבוה שמביא מעבד ה-Venus 4 במצלמה החדשה בהשוואה לדגם הקודם (TZ3) משמעותי מאוד. http://www.dpreview.com/reviews/panasonictz5/page6.asp מה שלא נאמר שם, זה שבהשוואה למצלמות אחרות עם חיישני 1/2.3~1/2.5 הפנסוניק טובה יותר. זה לפחות מה שאני רואה כשאני עובר על הקבצים של ה-TZ5 מול המצלמות הבאות: Canon SD870 Canon A720 Ricoh R8 Sony T300 Sony H3 Fuji S8000 Nikon P50 הנה כמה קרופים שממחישים את ההבדלים: ISO 400 מול קנון A720 TZ5 A720 בקנון הצבעים מתים, מן הסתם כחלק מניסיון להחביא רעש צבעוני. TZ5 A720 בקנון יש ארטיפקטים בלתי-הפיכים של חידוד. בפנסוניק התמונה נקייה יותר. ISO 80…
-
- 64 תגובות
- 10.4k צפיות
-
-
http://www.kontraband.com/pics/13943/Freezelight/?gpage=1#show אחלה רעיון
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-