עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שלום לכולם, אני מחפש מצלמה חצי מקצועית שכזו (אני חושב..) למטרות לימוד צילום (לא באופן מקצועי) כתחביב. כרגע יש לי מצלמה של קנון A95 אבל היא מצלמת אירועי בית ולא יותר. אני מתכנן בזמן הקרוב לצאת לטייל בעולם ומעונין לרכוש מצלמה בעלת זום טוב וביצועים טובים. אין לי מושג באיזה סכום - אין לי הערכה אפילו. אני מתכון לעבור איזו סדנאת צילום לפני וכמובן לצלם לבד לפני הטיול כדי להתאמן. אני לא יודע מאיפה להתחיל בחיפוש אחר מצלמה, ואילו דרישות צריכות להיות. אשמח לקבל עצות והמלצות על מנת שאוכל להתחיל לתפוס כיון בנושא. באילו חנויות אפשר לקבל באמת שירות והסבר טוב?ולראות את המצלמה לא רק בנילונים. תודה מראש, noise

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  2. היי חברים, בעבר כבר שאלתי שאלה - ואני לא רוצה להקפיץ נושא עתיק שוב..(שנה עברה) בשעה טובה כנראה טסים לחול לטיול הגדול שאחרי... דרום הפסיפיק.. הרבה נוף ואחר כך למרכז ארה"ב... מחפש מצלמה בעלת זום גדול ורזולוציה גבוהה.. ושתוכל להתמודד עם הרעידות שלי בכל מקרה אני מחפש מצלמה שתספק את הצרכים הבסיסים הנ"ל בעבר הומלצה לי פוגי אבל מכיון שהיא כבר לא בשוק אז אין על מה לדבר - וגם אין לה מייצב. אני חייב לקבל החלטה בקרוב על המצלמה שאני הולך להביא כדי שיהיה לי זמן להתרגל אליה וללמוד לצלם... קצת יותר טוב... אשמח אם תוכלו להמצליץ לי על דגמים - מהנסיון שלכם. אם מישהו חושב שלעשות טיול כזה עדיף דווקא עם מצלמת כיס אז אשמח לשמוע גם את חוות דעתו. בתודה מראש על העזרה, NOISE

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by SOLIDUS SNAKE,

אני מעוניין להכנס לתחום הצילום היותר מקצועי (SLR) ותהיה לי הזדמנות להיות ב- B&H בסוף פברואר. הייתי רוצה לשמו המלצות למצלמות טובות למי שמתחיל בתחום ומעוניין במצלמה טובה להתחלה או בקיט של מצלמה ועדשות - עד מחיר של 500-600 דולר. באופן כללי אני מעדיף CANON מתוך נסיון מצויין עם המצלמה הקומפקטית שלהם אבל אם יש יותר טובות בתחום אני כמובן אלך עליהם.

• 76 תגובות
    • 9.5k צפיות
  4. Started by eran1,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מצלמה חדשה ואני מתלבט בין שני הדגמים הבאים: canon power shod sd 4500 canon powershot s 95 מדובר בשני דגמים חדשים מאוד שדיי קשה למצוא עליהם ביקורת באינטרנט. אני נוטה יותר לבחור ב- 4500 בגלל הזום הגבוה שלה (כפול 10) אבל אני לא מצליח להבין מדוע המחיר של ה- s 95 גבוה יותר. אם מישהו יוכל להסביר לי זאת ולהגיד לי מהם ההבדלים המשמעותים בין המצלמות אני אשמח. אם למישהו יש את המצלמות הקודמות בסדרה שלהן ויכול להגיד האם הוא מרוצה זה גם יעזור למרות שלפי הביקורת הן טובות. המצלמות הקודמות בסדרה הם: s 90, sd 4000, sd 4500 שאלה נוספת שיש לי היא לגבי הכרטיס הזכרון. המצלמות מצלמות וידיאו ב- HD ולכן אני מעוניין לקנות כרטיס זכרון מהיר ועם כמות אחסון גדולה. ראיתי …

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Bori4ka,

שלום חברים, אני רוצה לקנות מצלמה חדשה קומפקטית רצוי מחברות קנון או ניקון היתה לי מצלמה powershot elph 300hs והיתי מאוד מרוצה ממנה אם אפשר משהו בסגנון או יותר טוב תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  6. Started by M_power,

שלום לכולם. אני חדש בכל הנושא של הצילום ואין לי ידע בכלל לכן אני זקוק נורא לעזר,. החלטתי לקנות מצלמה לשימוש מישפחתי וגם לטיולים. אני צריך המלצות למצלמה אכותית דמוי SLR,דיברתי אם אנשים ורקאתי קצת ורצי גם את דעתכם על כמה מצלמות : fuji s8000 fuji 9100\9600 canon s5 sony h9 אם תוכלו לתת את דעתכם ולהציע מצלמות אחרות טובות יותר עדיף עד 1500 שח . תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  7. Started by springkatz,

שלום לכם, אני מחפש מצלמה קומפטית בסיסית, ראיתי שיש טופס למצלמות SLR או DSLR אבל לא ראיתי טעם למלא אותו כאשר אני מחפש משהו פשוט הרבה יותר. התקציב הוא 600 - 700 ש"ח. המטרות של הצילום הם סטנדרטיות, אירועים משפחתיים, טיולים, שימוש כללי, אין איזה יעד ספציפי של צילום צוקים בתאורת ירח חלקי או משהו דומה הדרישות מהצלמה הן קומפקטיות , צילום מהיר (הכוונה שלא צריך לחכות יותר מדי בין תמונה לתמונה ולא לפרק הזמן של הצמצם), עמידות טובה, אם יש צילום וידאו סביר עם קול וזום תוך כדי זו תוספת מבורכת. חשבתי על sd1200 של CANON נמכרת ברואים עולם ב 700 ש"ח, מה דעתכם עליה? נראה לי שזה הכל, אם חסר משהו או שעברתי על חוק בבקשה לא לנעול, תגידו לי מה חסר ואני אערוך ואוסיף.

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  8. שלום רב, כמו שכבר יכולתם להבין מהכותרת, אני מחפש מצלמה להורים שלי. המצלמה תשמש בעיקר לצילומי משפחה, אירועים וכד' .. לא לצילומים מקצועיים. התקציב - 700 ש"ח. אני יודע שזהו תקציב יחסית נמוך, אבל לא אני רוכש את המצלמה, אז קצת קשה להתפרע. חשבתי על מס' דגמים עיקריים, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת המצלמה המתאימה במסגרת התקציב. Fuji FinePix S5700 - דמוי SLR, האם נחשבת כבר כישנה מדיי ולא כדאית לרכישה ? Fuji FinePix F40 Canon PowerShot A590IS במידה וקיימות מצלמות מומלצות נוספות אשר לא הוזכרו כאן, במסגרת התקציב כמובן, אשמח לשמוע את דעתכם תודה רבה מראש, שבת שלום, סופשבוע נעים.

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  9. שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת מצלמה קומפקטית איכותית מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 3500 ש"ח להכול. (בהתחלה חשבתי לקנות DSLR אבל לאחר התייעצות בפורום הבנתי שאני בעצם צריך מצלמה קומפקטית איכותית. לכן התקציב שלי הוא די גדול, אבל כמובן שלא חובה לנצל אותו במלואו). אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? המצלמה תשמש אותו בטיול הגדול לדרום אמריקה. אני רוצה לתעד את עצמי, את האנשים, השווקים, הערים וההרים, החרקים והנופים - הכל. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ).לא מתכוון להשתמש בפלאש חיצוני / מוקפץ, ר…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום חברים, גמלה בליבי החלטה סוף סוף לקנות מצלמת Point and Shoot איכותית ודנדשה. אחרי נבירה לא קצרה ברשת הגעתי לשתי מתמודדות ראויות למדי - ה-TZ10 הקלאסית שנמכרת כיום מחיר "מצחיק" בגלל שהדגמים החדשים הגיעו, וה-HZ30/WB600 של סמסונג, שלפי מה שהבנתי (תקנו אותי בבקשה אם אני טועה) היא ה-HZ35W שכיכבה בראונדאפ של dpreview, רק ללא GPS (לא כ"כ ברור לי מה התוספת או החוסר של ה-W בשם אומר). ממה שראיתי/קראתי/הבנתי, ל-TZ10 יש ביצועים טובים all around ועדשה מעולה, ול-HZ30 יש יתרונות כמו מסך AMOLED (שוב, תקנו אותי בבקשה אם מדובר למעשה בדגם אחר), זום אופטי של X15 וצילום וידאו HD. אשמח לשמוע האם כדאי לבחור באחריות של יורוקום בתוספת מחיר (במקרה של הפנסוניק, לדוגמא), או באחריות מוגדלת של Mac…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by udi_bram,

מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? ... התקציב לא רלוונטי, אבל אם יש אופציה זולה ואופציה יקרה - לפרט את היתרונות של היקרה. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? ... אממ גם צילום יומיומי וגם צילום אומנותי. בכל תנאי התאורה. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). ... אין לי פלאש חיצוני ואני גם לא בונה על אחד. חשוב לי שיהיה מעט noise, עד כמה שאפשר. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? ... בלי חצובה. האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? ... לא. האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת …

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  12. טוב, הגעתי ממש לסוף הזמן שנשאר לי להסגר על מצלמה לטיול ארוך למדי.. אני מחפש מצלמה שתהיה טובה לצילום תמונות במהלך כל הטיול (בכל סיטואציה שרק אתם חושבים עליה) אני לא מקצועי בצורה מיוחדת בצילום, אבל זה לא אומר שחייבים לקחת מצלמת P&S בכל מקרה, אני חשבתי על אחת מהשלוש הנ"ל: Lumix DMC-ZS3 Wide-Angle 25mm Lens/AVCHD Lite LUMIX DMC-LX3 Digital Camera with 10.1 MP/24mm Wide-Angle Lens Olympus Evolt E520 Digital SLR 2-Lens Kit with 14-42mm & 40-150mm Lenses אני מודע ליתרונות/חסרונות של כל מצלמה ואני מחפש את חוות דעתכם (התקציב כרגע לא בעיה) לוידאו אין מבחינתי יתרון.. (אבל אני לא אקח את ה-ZS1 כשיש את ה-ZS3 בעוד 50 דולר)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by mena,

מי יותר טובה מכל הבחינות ? Casio Exilim EX-Z600 או canon A550 .

• 10 תגובות
    • 812 צפיות
  14. שאלות הכרחיות מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? כמה אלפי שקלים, רצוי לא לעבור את 2500 ש"ח. (אבל אם יש משהו הרבה יותר טוב תמורת תוספת סבירה אשמח לקבל המלצה גם על האופציה הזאת). האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? רק עדשת UV. האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? לא האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? לא האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט לא אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אני מתכנן טיול לדרום אמריקה לתקופה אר…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. המצלמה צריכה לענות על 3 דרישות עיקריות 1. יכולת לצלם נוף באיכות גבוהה 2. יכולת לצלם גופים בתנועה (אני רוכב אופניים וזה דיי חשוב) + יכולת וידאו טובה (אם אפשר צילום HD אז עוד יותר טוב) 3. יכולת צילום טובה בתנאי חשכה ללא מקור אור, או אור ממש חלש שאלות הכרחיות * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1200 ש"ח * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם וגם * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא נראה לי * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של …

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  16. Started by nivn,

היי אני רוצה לקנות מצלמת דמוי SLR ומחפש אחת במחיר לא גבוה מדי מצאתי שני דגמים אפשריים ואני אשמח לעזרה אם מישהו מכיר אותם KODAK EASYSHARE Z5010 FujiFilm FinePix S2940 מישהו מכיר? יש אולי המלצות אחרות? תודה מראש (:

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by aarrek,

שלום, אני מעוניין לרכוש מצלמת וידאו לשימוש בייתי + , בעבר רכשתי מצלמת וידאו חדשה של סוני לדגם שרק יצא וזה היה ממש אסון ובושה מצד סוני למכור מצלמה דיגיטלית שבכל צילום היו מריחות בצילום תוך כדי תנועה מסתבר שזו הייתה סדרה גרועה במיוחד. לכן הפעם אני מעוניים לרכוש מצלמה שיש ביקורת טובה עליה. כמובן חשוב שתדע לצלם טוב באיכות FHD. מאוד חשוב שהזום האופטי יהיה 50 ומעלה (מבאס אותי לצלם נוף ולראות פיקסלים) אבל שתהיה טובה גם לצילום משפחתי - את הילדים בבית. מבחינת תקציב, לא כל כך יודע מה המחירים היום למשהו שעונה על הדרישות שלי , אבל חשבתי על סכום של כ- 3000 ש"ח. כמובן שעדיף פחות . אודה לכל המלצה, שבת שלום.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום , אני מעוניין לרכוש מצלמת וידאו דיגיטלית שתהיה טובה ואמינה. עדיפות ל- SONY וכן למצלמה עם דיסק קשיח - אלא אם כן תמליצו לי על חברה או טכנולוגיה אחרת.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  19. Started by bezadon,

טוב, שלום לכולם. רובכם פה עוסקים במצלמות סטילס דיגיטליות, אבל אני צריך עזרה בבחירת מצלמת וידאו דיגיטלית. זה מה שאני רוצה במצלמה: צורה ומשקל - חשוב מאוד שתהיה מצלמה קטנה, קלה, קומפקטית ונוחה. קלות שימוש - שתהיה קלה לתפעול וכמובן שתהיה בה האופציה של צילום אוטומטי לחלוטין. גודל מסך - הרוב זה 2.5, אבל לא אתנגד ליותר אם יש... זום אופטי של X20 חיישן גדול (הרוב זה 1/6 אז כנראה אלך על זה, אבל אם יש משהו יותר טוב בלי השפעה גדולה על המחיר אני אעדיף כמו 1/3). רזולוצייה גבוהה של צילום הווידאו - הבנתי שהנפוץ זה 500 אלף פיקסלים ומעלה... אז כמה שיותר, יותר טוב. מייצב תמונה איכותי (נגד זעזועים). כניסה למיקרופון חיצוני ולאוזניות. מוכנה לחצובה. מגיעה עם תאורה מובנת למקרה שאני …

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  20. שלום חברים, אני רוצה לקנות מצלמה לטיול שהוא לא בשטח אבל כן יהיה שם מים, בפשטות, תיעוד מסיבה מטורפת שמתרחשת שלושה ימים ברציפות. המטרה שלי היא שאוכל לצלם הכל בוידאו עם מצלמה הצוואר או עם קליפס על הבגד. איכות סבירה, סוללה חזקה שניתנת להחלפה או AA. עם אפשרות להכנסת כרטיס זיכרון micro sdhc. נגד מים ולא במחיר מטורף....כמו contour או gopro...לצערי התקציב שלי הוא 500 שקל עם אפשרות חריגה רק אם זה ממש שווה את זה... עשיתי גם את השאלון... 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 500 שקל עם אפשרות חריגה אם זה ממש שווה את זה... 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה.…

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  21. Started by shaita,

טוב אני אפתח ואומר שאין לי שום מושג לגבי טכנולגיה או רמת מחירים בעיקרון אני מעוניין לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית הייתי מעוניין לקבל איזשהו מידע מה חשוב שיהיה גודל חברות איכותיות טכנולוגיה חדשה וכמו כן אם ניתן להמליץ על מצלמה או מצלמות טובות הבעיה מכיון שאין לי מושג בנושא אני לא יכול לתת רמת מחיר שאני מעוניין להשקיע . אשמח לקבל כל מידע בנושא אפילו אתרים שיעזרו לי להחליט איזו מצלמה וזה קצת דחוף כי אני רוצה לקנות לפני הטיסה לחו"ל.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  22. Started by avivlyaviv,

שלום. איזה מבין 3 הדגמים יותר טוב? DSCT300Sony DSCT500Sony DSCT700Sony בעיקרון לפי מה שראיתי הם כולם די דומים. אז מה ההבדל? חשוב לי בעיקר שתיהיה סוללה חזקה. אני בקטע של סוני כי אבא שלי מסדר הנחה. האם יש עוד דגמים מומלצים של סוני במחיר הזה (עד 1500)? חשוב כמו שאמרתי סוללה, לא חייב קומפקטית אבל נראה לי שמצלמה דמוי SLR זה ממש הכרחית.... המצלמה לשימוש ביתי, חשוב לי מייצב תמונה טוב, ושיהיו צבעים עשירים וחדים מחכה לתשובות בהקדם. תודה

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  23. Started by davis5,

אני רוצה לקנות מצלמה canon 550D ורציתי להתייעץ איזה עדשה כדאי לקנות. חשבתי או לקנות 18-55 ויותר מאוחר לקנות 55-200. או ישר לקחת 18-135 של canon? המצלמה נועדה בעיקר לצלם את התינוקת שלי שתיוולד עוד מעט. עד כה התנסתי במצלמה של אבי canon sx20 . תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by yellow acid,

שלום לכולם! התקציב שלי הוא 400-500 שקל, והמצלמה שלי היא sonyHDRCX115. כעיקרון הבנתי מאנשים שאני צריך איכות HD, קוטר 37, מרחיבה זווית 0.7, אבל חוץ מזה אני לא ממש מבין בפרטים הטכניים האלו. אני מאד אודה לכם אם תסבירו לי מה זה אומר בערך, ואם תוכלו להמליץ לי על עדשה בהתאם. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. לפני שאני קונה עדשת זום חדשה רציתי לשאול על מה ללכת http://cameramia.co.il/ViewProduct.asp?ID=184 או http://cameramia.co.il/ViewProduct.asp?ID=199 בעיקרון היתי אמור ללכת על ה70-300 אבל אז ראיתי את ה70-200 שהיא L מה אתם אומרים ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.