עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by payback,

תמונה שזקוקה לעריכה דחוף (יש פה רעיון מטורף לדעתי) A710 IS תגובות..

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  2. Started by T-Flash,

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. מהשבוע האחרון עברתי להיות משתמש בשתי מערכות - מינולטה (סוני), ואולימפוס. הנה שתי תמונות שצילמתי עם האולימפוס ועדשת סיגמה 24/1.8: נחיתת חייזרים תל אביב בלילה

• 25 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. Started by ALÞHA,

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  5. אהלן, גיסי רוצה לקנות מצלמה חדשה וחשב על Panasonic Lumix DMC-ZS7, רציתי לשאול אותכם, מה דעתכם עליה כמצלמה לשימוש ביתי (טיולים משפחתיים, אירועים, צילומים כללים של הילדים וכו') תודה

• 13 תגובות
    • 3.7k צפיות
  6. Started by dimitryus,

כמה תמונות.. ככה מחמש בבוקר.. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by amitstra,

שלום יש ברשותי מצלמת אולימפוס מדגם sp-560uz עם כרטיס . רציתי לדעת אם יש מתאם לכרטיס microsd עבור דגם זה של מצלמה תודה.

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by baracuda,

בודדה על העץ... הצוף טעים ? איזור הדימדומים מה אתם רגילים לראות בחושך ? ממה את מפחדת ילדה ? לראות את החיים כמו ילד , דרך ג'ולות.... מה יהיה עם עכו העתיקה ? ככה מגינים על מבצר בישראל ! בודדים בים... ליקויי חמה חלקי 15% ליקויי חמה חלקי 50% אשמח לקבל תגובות

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  9. שלום לכולם ברשותי מצלמת קנון קומפקטית ורציתי לדעת למה כאשר אני מחבר את המצלמה למחשב אני לא יכול לצלם ז"א הכרטיס זיכרון "הופך לכונן" במחשב ואי אפשר לגשת אליו מהמצלמה וכמובן שזה קורה גם כשמחברים את הסמרטפון למחשב האם יש פיתרון לגשת לקריאה/כתיבה בכרטיס זיכרון במקביל 2 מכשירים במקביל ? (למשל 2 מחשבים או מחשב ומצלמה ביחד) וד"א לא רק כרטיס זיכרון מה לגבי הארד דיסקים או SSD?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. כן כן, הצלחתי לקלקל את הסוני 3מגפיקסל שלי לפני כמה חודשים ומאז עסקתי בחיפוש תחליף ראוי. בהתחלה נורא התלבטתי אם לקנות 2 או 3 מגפיקסל (קנון A60 או A70) כי פחדתי שגם החדשה תתקלקל, אך אמרו לי לא להתקמצן ושאף אחד לא קונה 2מגפיקסל בימינו. אח"כ התלבטתי אם לקנות 3 או 4 מגפיקסל (A70 או A80).... בסוף פתאום שמתי לב שאחת המצלמות המדהימות של קנון (ה-S50 שהיא מצלמה 5מגפיקסל) נפלה לה במחיר באופן ניכר בשבועות האחרונים. גם מחיר הזיכרון המהיר עבורה נפל! שלפתי את חת'כת הפלסטיק מהארנק והחלתי לתקתק...

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Danix60,

Great Sky ---- Holding Hands in B&W ---- True Smile ---- Full Speed ---- http://www.flickr.com/photos/danieloprisa/ מה אתם אומרים? אפשר קצת תגובות הפעם ?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  12. מעוניין לקנות מייצב מצלמה... לא ממש מבין בזה, רק יודע שיש של DJI באלפי שקלים וזה לא התקציב שלי... מה דעתכם על הדגם הנ"ל ? האם יש משהו עם חיבור למיקרופון (נועד לראיונות), תודה. סירטון : https://www.youtube.com/watch?v=3OUR-OoJ-nY&feature=youtu.be לינק למכירה : http://www.ebay.com/itm/Zhiyun-Smooth-Q-3-Axis-Handheld-Gimbal-Stabilizer-for-Smartphone-Iphone-Gopro-/362042493060?hash=item544b6a0884:g:S5oAAOSwa51ZbcCl

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. שלום. לאחרונה רכשתי כרטיס זיכרון - Fujfilm type H 512MB ועשיתי לו פירמות במצלמה שלי - Fujifilm FinePix A205 ,המצלמה שומרת עליו וקוראת ממנו מצויין, המחשב אינו קורא את כרטיס הזיכרון בכלל (אני מוציא את הכרטיס מהמצלמה ומחבר דרך קורא זיכרונות ל USB במחשב) והוא כן קורא זיכרון ישן שלי של 16MB. על הקורא זיכרון שלי לא רשומה חברה והוא היה הכי זול, רשום עליו memory adapter...USB2.0 הוא מזוהה ב Windows XP כ - Myson CS8819A2-105 00 USB Device. כאשר אני מנסה לפתוח את הכונן של הקורא זיכרון אני מקבל שגיעה שהכרטיס אינו מפורמט ושאלה אים לפרמט אותו. ניסיתי לפרמט אותו דרך המחשב אבל אז הוא לא קריא במצלמה. כלומר הפירמוט של המחשב מתאים רק למחשב והפירמוט של המצלמה מתאים למצלמה... אני למרות זא…

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  14. Started by superbijo,

קנו לי כזה , האם הוא טוב לצילומים ? אני אקבל את האיכות הכי טובה איתו ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by dol222,

שלום! קניתי לא מזמן את המצלמה panasonic zs3 ורציתי לדעת האם כדאי לעדכן אותה מהאתר של פנאסוניק ואם כן לאיזו גרסא? כמו כן, הבנתי שכדאי לצלם וידאו באיכות avchd אבל אני לא מצליח לצפות בו במחשב... המחשב לא מזהה אותו..אז איך אפשר לשמור אותו על המחשב? תודה רבה

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  16. אחרי שאספתי את הכסף והחלטתי שמה שאני רוצה זאת מצלמה נורמלית, החלטתי לרכוש את הפנטקס. קרובים טסים ביום ראשון לחו"ל, וחשבתי לרכוש את המצלמה בדיוטיפרי, אך יש לי כמה שאלות לפני הרכישה, אשמח אם תעזרו לי: 1. אילו סוללות מומלצות? מותאמות למצלמה (אם יש) או נטענות (2700)? 2. האם כדאי לרכוש את המצלמה דרך הדיוטי פרי? וכמה שאלות לגבי עדשות, משום שזאת הפעם הראשונה שאני אשתמש בDSLR אני ארכוש את ערכת הקיט, ובעתיד הקרוב אוסיף לה עדשות. הצרכים שלי מהמצלמה הן: 1. מאקרו 2. צילומי חשיפה/HDR (כבישים/מקומות חשוכים וכדומה) 3. צילום הלוח בכיתה (אפשר לקרוא לזה צילום מסמכים) 4. צילום בטיולים 5. וכמובן, צילום אנשים. אני מניח שעדשת הקיט תעשה עבודה טובה ב2,4,5 (כמובן שלחשיפה אפשר לרכוש עד…

• 140 תגובות
    • 13.7k צפיות
  17. Started by shem86,

http://yourphotoarchive.com/laugh.htm מצחיק

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  18. מה אתם אומרים על המצלמה הזאת??? http://www.steves-digicams.com/2003_reviews/300d.html אני יפרסם תמונות בקרוב שתוכלו ליראות את האיכות שלה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. http://www.dpreview.com/reviews/pentaxk100d/ טיפה מאכזבת לטעמי אך יש לה את היתרונות שלה.

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  20. לאיזה חברה יש התיזמונים ההנמוכים ביותר ? אני מצלם הרבה ומהר חחח אני מחפש כרטיס של 128 - 256 מגה ..

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אהלן חברימוס, יש לי canon S2IS אין לה הוטשו לכן פלאש חיצוני אמלי יצטרך להיות סלייב עם בראקט יש למישהו המלצות? כמו כן אני מחפש איפה אפשר לקנות לה מתאם לפילטרים... תודה

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  22. Started by KRS1,

a630 מה דעתכם? [attachment deleted by admin]

23. חברי הפורום שלום רק לאחר שראיתי תמונות של חברי הפורום החלטתי לעלות תמונות של נושא שמעניין אותי,רכבי יוקרה פה תוכלו לראות תמונות של:audi a6 3.2 quttro e-class mercedess x5 bmw יותר מאוחר תצורפנה תמונות של cadillac cts chrysler 300c אשמח להערות והארות... תודה ROSHOS [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  24. Started by Tall-Guy,

ערב טוב, לאחרונה רכשתי מצלמת Olympus C-740 כדי שיהיה לי משהו לצלם איתו. עכשיו, אחרי שגילתי שכדאי לצלם תמונות באמת איכותיות צריך לדעת יותר מאשר ללחוץ על הכפתור צילום, אני אשמח אם מישהו יפנה אותי לאיזה מדריך, או אתר שמתעסק בטכניקות קצת יותר מתקדמות כמו מהירות צמצם, וחשיפה לאור. אני גם מאוד אשמח אם מדריך זה יהיה מאוד ספציפי למצלמה אותה רכשתי, ככה שאתמקצע עליה בצורה טובה. תודה רבה, Tall-Guy

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  25. שלום חברים, לאחר התחדשות במצלמה המוזכרת לעיל ומוצגת לקמן: http://www.fujifilm.co.il/?page=605&prod_id=15&what=consumers עולה הצורך במטען + 4 סוללות נטענות ראויות. דרישות: *סוללות חזקות שיאפשרו שימוש ארוך ככל הניתן במצלמה. *מטען מהיר, כ 8 שעות טעינה. (לצורך טיול ארוך, הסוללות צריכות להיטען בזמן הלינה, במהלך היום אין גישה לחשמל). *אפשרות לחיבור בינלאומי, השימוש במטען יעשה במדינות דרום אמריקה, לצורך כך יידרש חיבור מתאים לשקע החשמל. אשמח להמלצות אפילו בחריגה מהתקציב, תודה. נ.ב זה די דחוף,כי הטיסה במוצ"ש .

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.