צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום מקווה שזה המקום המלצה למצלמת דרך במראה ראתי את המצלמה האת האם היא מתאימה ? או מיהו להמליץ על מצלמה במחיר סביר תודה http://www.dx.com/p/universal-7-rearview-mirror-mp5-wired-ir-night-vision-cmos-1030-camera-set-for-car-black-236173 http://www.dx.com/p/2000a-3-0-lcd-5-0-mp-cmos-120-degree-wide-angle-car-rearview-camcorder-w-hdmi-av-out-black-220345
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מצלמה דיגיטלית Nikon coolpix 3100 עכשיו הבעיה היא שהיא ממש ממש אוכלת בטריות..וזה בעיה שפשוט אי אפשר להסתדר איתה.. למה כל 5 תמונות שאני מצלם נגמרת הבטריה.. וזה בטריות נטענות חדשות.. וגם ניסיתי בבטריות חדשות אחרות.. אני כבר משתגע למה אני חייב מצלמה ונמאס לי להיות מוגבל בצורה כזאת גדולה ככה.. תודה על העזרה..אגב שמתי אותה הודעה גם בפורום חומרה וציוד הקפי מצטער לא ראיתי את הפורום הזה ..
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, אני צריכה מצלמה קטנה בעיקר לבית ובעיקר לצילום של אנשים. כרגע יש לי את אולימפוס C8080 כבדה מאד, עד שמוציאים אותה כבר הלך המומנטום. והכי מעצבן - היא גרועה מאד בתאורה של הבית. מעולה לבחוץ. אבל בפנים ללא פלאש הכל נמרח או חשוך ועם הפלאש הכל נשרף.... ולכן אני מחפשת מצלמה קטנה ונוחה, כזאת שתצלם בתאורה של הבית ללא הפלאש וזה לא ימרח/יהיה חשוך. מצלמה שיהיה ניתן "לתפוס" איתה תמונות במהירות וללא סיבוכים. ואם אפשר עם אפשרות לוידאו. מקווה שיש כאלה... אודה לכם מאד על ההמלצות.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש מהחברות הבאות בלבד canon, nikon, olympus. כמה דברים הכרחיים במצלמה. זום x10 / x12 עם מייצב תמונה חובה. 5mp לפחות. איכות תמונה כמה שיותר טוב... עד עכשיו ראיתי 2 מצלמות שתפסו לי את העין. canon power shot s3 is http://www.canon-europe.com/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital/PowerShot/PowerShot_S3_IS/index.asp?specs=1 olympus sp-510 uz http://www.olympusamerica.com/cpg_section/product.asp?product=1268&fl=4 לצערי מהצד של nikon לא מצאתי משהו ראוי שיתמודד מול המצלמות האלה. יש עוד איזה מצלמה שפספסתי מהחברות האלה שכדאי להכניס אותה להשוואה? אולי מצלמה ישנה יותר? ובכלל, איזה מצלמה עדיפה מבין השתיים? במקרה והן באמת היחידות שכדאי לחשוב עליהן.
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמה canon a70 ואני רוצה לקנות כרטיס זיכרון 1GB. איך בוחרים סוג כרטיס (secure digital,compactflash..)? ובכלל נא להציע לי מה לקנות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
פשוט שאלתי פה שאלה דיי חשובה לפני כמה זמן ואף אחד לא ידע את התשובה, אני מחפש אתר\פורום שממש מבינים עניין. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=204505.0
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מה זה בעצם גודל של תמונה רגילה שמפתחים?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סוללות או לא להיות ? 1. עבור מצלמת סטילס, ברשותי סוללות נטענות GP 2700mAh, נוכחתי לדעת שכאשר הן נמצאות במצלמה כחודש-חודשיים ללא שימוש, הן מתרוקנות כמעט לחלוטין, 1. האם מדובר בתופעה טבעית ? 2. היכן מומלץ לאחסן את הסוללות ? בתוך המכשיר ? מחוץ למכשיר ? במקרר ? 3. ללא קשר, אני זקוק לסוללות נוספות, נתקלתי בסקירה הזו : http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=638340 האם GP REcyko+ עדיפה על רביעיה נוספת של GP 2700mAh ? האם אין GP REcyko+ בעוצמה גבוהה יותר מאשר 2050mAh ? (או שאולי העוצמה הזו זהה ל GP הרגילות בועצמה 2700mAh ?) 3. עבור מצלמת ווידאו Canon Vixia HG20 שמגיעה עם סוללה BP-807, האם יש לבצע הטענה ראשונית של הסוללה לפני השימוש ? אם כן, לאורך כמה זמן ? 4. עבור אותה מצלמת …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, דחיתי זאת יותרמדי זמן אך כעת אני מוכן לרכוש מצלמה עד סכום כולל של 2500. האם קיימת מצלמה עם IS בעדשה או בגוף המצלמה (18-55 מספיק בתור התחלה) בסכומים הללו? אני מצלם פואטרטים,מאקרו,נוף,ותמונות בזמני "בין ערביים". איזו מצלמה תתן את המענה הטוב ביותר למחיר עם אחריות טובה? בעיקרון ההתלבטות שלי היא בין 650D / NIKON 5100 / SONY SLT37/57K
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בזה ואני קצת עסוק מכדי להתחיל ללמוד אם מישהו יכול לתת לי שם של מצלמה ב-1000 שקל ככה אני אודה לו... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
בסרטון הזה תראו כמה אביזרים משלימים למצלמה שלי שהזמנת מאיביי מקווה שאהבתם את הסרטון לחצו לייק ותרשמו לערוץ ותפעילו את הפעמון ותהיו מעודכנים בכל פעם שאני מעלה סרטון חדש
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני צריך מצלמה 4 מגה פיקסל בערך הכי טובה שיש =\ תציעו לי...
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום :} אז ככה אני צריך מצלמה דיגיטלית טובה בתקציב של 900-1000 שקל אני לא מבין במצלמות כאלה בגרוש אז אם תוכלו להסביר לי את המאפיינים של כל מצלמה להגיד לי למה שווה לי לקחת אותה. ואם היא שווה את המחיר. אני רוצה משהו שיש לו איכות תמונה טובה ועדיף זום אבל לא חייב תודה :-*
-
- 56 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
בימים האחרונים אני מתאמן על העריכה בש\ל + צבע אז אני מעלה כמה תמונות של מה שיצא לי מה דעתכם? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נראה פורום מעניין מאוד מאוד האנשים פה נראים מבינים מאוד אז ככה אני בן 17 וחצי מקריית ביאליק בהמלצת חברי הפורום קניתי מצלמה דיגיטלית CANON A60 כמובן... אני אמור לקבל אותה בשבוע הקרוב.. אני אביא עידכונים ואת הצילומים הראשונים והבטח לא משהו שלי.. אבל נשתפר.. בינתיים עד שתגיע המצלמה אני מחפש לה כרטיס זיכרון מצאתי את הכרטיס הבא: cf 128mb a-data (x40) ב-150 שקל. האם זה משתלם?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מחפש מצלמה קומפקטית שאני יוכל לסחוב אותה בקלות בכיס למועדונים ופאבים. היא צריכה להיות איכותית,עמידה וקטנה ככול האפשר... חשובה לי במיוחד גם האיכות שלה בתנאי תאורה בעייתים וחשוכים. כמו כן גם המלצה למטען עם בטריות חזקות וכ.זיכרון. תקציב, בסביבות ה 1,500ש"ח ~ תודה
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שאני מצלם בדיגיטלית על רזולוציה 1600*1200 התמונה בפיתוח נחתכת, אני רוצה לשנות את הרוזולוציה לבד ע"י חיתוך לפי בקשה שלי, לאיזה רזולוציה צריכה להיות התמונה לצורך פיתוח בגודל 15*10 ס"מ ??
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכוון לרכוש מצלמת וידאו דיגיטלית מבוססת כרטיס זיכרון או כונן קשיח בסכום עד 2500ש"ח ואני זקוק לעזרתכם. עד כמה שידוע לי ישנם מס' פרמטרים שחשוב לבדוק: גודל חיישן, רגישות לוקס, מייצב תמונה ופוקוס. ייעוד המצלמה לצילום וידאו בתוך הבית- אירועים משפחתיים וכו' ומדיי פעם לצילום בחיק הטבע, לא ממש לצילום סטילס. סדר העדיפות שלי הוא: תמונה איכותית בחוץ באור יום(חיישן טוב), צילום באיכות סבירה ולא מגורענת בתוך הבית, מייצב תמונה סביר, פוקוס אוטמטי סביר. מה לדעתכם עדיף מבין הדגמים והאם אתם ממליצים על דגם אחר באותו הסכום. הדגמים שמצאתי בסכום זה הם: Sanyo Xacti VPC-HD2000 http://sanyo.com/xacti/english/products/vpc_hd2000/spec.html JVC Everio GZ-HM200 http://www.walmart.com…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תמונות ראשונות -CX7430. אה ותראו איך נשרפתי.. אה וזה שיש לי שיער ארוך לא אומר שאני בחורה.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם למישהו יש פיתרון לבעיה של היחס בין הצילום הדיגיטלי 3:4, להדפסת התמונות על נייר 10:15, כשאני מפתח תמונות הרבה פעמים יש חיתוכים של ראשי הדמויות או הרגלים או כל דבר אחר שפוגע באיכות התמונה. אנא עזרתכם הפיתרונות יכולים להיות של תוכנה של מצלמה או כל פיתרון אחר תודה, איתי
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? רק מצלמה אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם חלשים האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). כן האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. לא האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? לא אבל עדיף האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית…
-
- 7 תגובות
- 983 צפיות
-
-
נפלה לי המצלמה ורואים ממש את הנזק ויש לי עדיין אחריות יקבלו אותה?
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לאבא שלי canon G9 כבר שנתיים בדיוק , הוא משתמש במצלמה על בסיס יומי והרבה מאד (כ 100 תמונות ביום , 6 ימים בשבוע) והוא טוען שלאחרונה היא התחילה לעשות כל מיני סימנים שמעידים על הסוף הקרוב שלה. בכל מקרה , הוא רוצה מצלמה חדשה. הוא מרוצה מה G9 ולכן אמר מראש שהוא רוצה את הקנון הכי חדשה , מבדיקה שלי זוהי G11. אבל , על פניו מבדיקת נתונים חיצוניים נראה כאילו שה G9 יותר טובה ממנה... 10 מגה פיקסל לעומת 12.1 , זום אופטי X6 לעומת X5 , מסך 3אינטש לעומת 2.8... אז רציתי לשאול , איזו באמת יותר טובה? מה שיפרו? ובכל מקרה , האם יש מצלמה בעלת אותו מחיר שתתן תמורה יותר טובה למחיר שלה? (לא SLR) , הצילום הוא לא צילום מקצועי ומה שהכי חשוב במצלמה זה איכות המאקרו שלה. תודה רבה על העז…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-