צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
רציתי לבדוק אילו זכרונות טובים קימיים במחיר לא גבוה וגם סוללות נטענות למצלמה kodak c300... והאם שקונים זיכרון יש אפשרות שהזיכרון שבא עם המצלמה יהיה יחד עם זה שאני אקנה? ---------------בשביל מי שלא הבין--------------------- כלומר יש במצלמה זיכרון של 16 ואני רוצה להוסיף עוד 256 אז אני יכול להוסיף את ה256 למצלמה ככה שיהיה לי 272 מגה זיכרון במצלמה? (16+256=272)
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
בנענע שלי רוצה לקנות מצלמה לצילום חובבני יומיומי. עכשיו יש לה מצלמה של אפסון שמתוך 10 תמונות 9 יוצאות מרוחות ומגעילות. התקציב שלה הוא 2000 ש"ח. יכול להיות שידיו של מי שיצלם עם המצלמה יהיו במצב "פרקינסון" קל...אז לקחת בחשבון. ורצוי שהמצלמה תצלם מהר...זה לא קריטי כלכך אבל שלא יצטרכו לחכות איזה 10 שניות בין כל תמונה כמו במצלמות מעצבנות של HP. נ.ב. מה אתם אומרים על Z3 של מינולטה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
ראיתי מצלמה למחירה בעיתון והיה רשום " צילום תמונות סטילס על גביי כרטיס זיכרון SD "
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שךןם קניתי מצלמה חדשה ויש לי שאלה לא הייה לי ליפניח המצלמה הזות מלמה דיגיטלית אחרת ורציתי לישאול למה המצלמה לא מיתחברת לחיבור שניקרא firewire ולפי מה שהבנתי מצלמות דיגיטליות אמורות להיתחבר לחיבור הזה מישהו יכול להסביר לי בבקשה.??? תודה?????
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בזה ואני קצת עסוק מכדי להתחיל ללמוד אם מישהו יכול לתת לי שם של מצלמה ב-1000 שקל ככה אני אודה לו... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
ערב טוב, ברצוני לקנות מצלמה דיגיטלית לשימושים הבאים: * שימושים הרגילים, צילום ביתי וכו'... * ברצוני לצלם כצופה בהרצאה שקופיות המוצגות בPower Point, וכן רצוי שלא תהיה גדולה מדי. לצערי, איני בקיא דיו בתחום ולכן אזדקק לעזרתכם. על מה אתם ממליצים, ועל כל מידע שימושי שתוכלו להפנות אותי אליו אני אשמח. תודה מראש אורי
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום... לפני שנה וחצי בערך קניתי את ה canon ועכשיו סתם בא לי להשתמש בה כמצלמת רשת. רציתי לדעת האם זה אפשרי? אם כן, אז איך? תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
בתמונה הבאה.....מכיון ימין של הגשר (אבנים...) ועד אמצע התמונה וגם העץ מעל הגשר נראים קצת מטושטש-כתוצאה ממה זה נוצר? זה קיים לי הרבה בתמונות מסויימות שחלקים לא מפורטים מספיק..... עריכה-תעשו כפתור ימין-view image-אז זה יהיה בגודל המתאים.... למי שמועניין התמונה צולמה בשאפהאוזן גבול שוויץ-גרמניה... איתן [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מעוניין להכנס לעולם הדיגיטלי ולרכוש מצלמה דיגיטלית ראשונה .עכשיו קראתי כל מיני ביקורות והשוואות שרק בלבלו אותי ואני ממש לא מוצא את עצמי אני אגיד לכם מה הדברים שחשובים לי ותנסו להמליץ לי על מצלמה שהכי קרובה למה שביקשתי. התנאים הם:גודל זום גבוה (הכוונה מעל לX5) מהירות מקסימלית בין התמונות הדפסה לא חותכת תמונה (שמעתי שבאיזה מצלמה של קנון לא זוכר איזה דגם יש מצב שכאשר מדפיסים התמונה נחתכת ומודפסת עם קוים לבנים בצדדים אז חשוב שזה לא יהיה כך) שניתן יהיה להוריד עיניים אדומות בצילומים לחלוטיןן שתהיה נוח להחזיק וקלה כמה שאפשר דרך אגב התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח גג. אני יכול להגיד ששמעתי ממישהו שמבין שהאופציות שקיימות במצלמות קנ…
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יש לי בבית 2 כרטיסי זכרון. אחד מהם 16 מגה שבא עם המצלמה. אחד 256 מגה שיש לי בפאלם. זה של הפאלם לא פעם אף פעם במצלמה כי היה הודעה "unable to use card" אז כדי לחסוך לכם בעבודה למה זה קורה גיליתי שכל פעם שאני מפרמט כרטיס בפאלם המצלמה לא יכולה לקרוא אותו. ניסיתי את זה גם בכרטיס של ה16 ועכשיו גם הוא מושבת. באינטרנט כתוב שעשיית פירמוט בתוך המצלמה מבטלת את זה, אבל זה לא עוזר, מה עוד אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בהחלטה לגבי רכישת מצלמה דיגיטלית קומפקטית. האפשרויות העיקריות: 1. Fuji FinepixA340 2. Olympus D535 / C370 עלות שתי המצלמות בסביבות ה-700 ש"ח. אשמח לשמוע על מצלמות נוספות בתחום מחירים קרוב (אבל מצלמות חדשות, לא מחודשות...). תודה!
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לשמוע מה דעתכם על רכישה של מצלמה מחודשת/מתצוגה. כמובן שהמחיר נמוך משמעותית מחדשה, אך הייתי מעוניין לשמוע מה נסיונכם עם מצלמות אלו. תודה.
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
1.צולם די בסוף השקיעה 2.צולם מחשיפה של 3 שניות חשיפה יותר מהקודם [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין Canon powershot sd300 ל Fujifilm F10 איזו עדיפה? בעקרון אני מחפש מצלמה איכותית וקטנה שנכנסת לכיס ושאין לה דילי כי יש לי Nikon 4300 כבר שנתיים ויש לה דילי רציני ובעיה בצילום בחושך והיא לא נכנסת לכיס אבל אם אשקיע שוב סכום לא מבוטל אז אני רוצה שזה יהיה עבור מצלמה שארגיש משמעותית שהיא יותר טובה מהניקון מה אתם אומרים? תודה רבה, בועז
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שאלה- תמונות שצילמתי במצלמה הדיגיטאלית שעברו עריכה כבדה מאוד במחשב כדי להפוך אותם ל"אומנותיות יותר" (לא סתם כדי לתקן\לשפר). איפה הם צריכות להיות מוצגות, פורום צילום או עיצוב? אגב חזרתי היום מפולין עם 256 מגה של תמונות....סבלנות 8) יום טוב.
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מעניין מה HP לא עושה נכון..... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3163098,00.html
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם. אין לי שום מושג במצלצות דיגטליות. עקב זב שהמצלמה הלא דגטלית נשברה אני חושב להתקדם למצלמה דיגטלית. אני צריך את המצלמה ל2 דברים לתמונות ולצילום וידאו. לגבי התמונות אני מבין שיש רצולוזיה ניראה לי ש-3-4 תספיק לי .זום דיגטלי ניראה לי ש3 יספיק לי .רזולוציה תמונה בין 1000 ל2000 לכל פרמטר פחות או יותר. עכשיו לגבי צילום אז דבר ראשון שלא תהיה הקבלה שלל צילום ווידאו ושיהיה גם קול כמובן .ואם אפשר אכות נורמלית טוב פה כבר הסתבכתי לגבי הרזולוציה אני מעדיף 480*640 ופה ראתי שיש כל מני פורמטים AVI.MPEG. אני מעדיף כמובן את הפורמט הכי איכותי . הא ושזה יתחבר למחשב .ושאר הדברים שיהיה ממוצע. לגבי המחיר אין לי מושג כמה זה צריך לעלות אני בסה"כ מחפש לצלם תמונות וודיאו לבית לא יותר מיזה…
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי צילמתי כמה תמונות והעברתי אותם מהמצלמה הדיגטלית לספריה מסוימת אח"כ מחקתי את התמונות מהמצלמה וצילמתי תמונות חדשות והעברתי אותם לאותם ספריה ואז הופיע לי הערה באנגלית האם להחליף את התמונות שבספריה בתמונות במצלמה ובטעות לחצתי כן. מה שקורה כרגע כשאני פותח את הספריה אני רואה את התמונות באיקונים וכשאני פותח את התמונה אני לא רואה את מה שראיתי באיקון. האם יש סיכוי להציל אתה התמונות שבאיקונים שאני יוכל לפתוח אותם. תודה AIC11
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
לא מעניינים אותי פיצ'רים, מסכים מסתובבים ,זומים ענקיים וכו' - אלא אך ורק איכות תמונה מירבית שאפשר להשיג במחיר הזה(אם זה משהו ממש שווה אז אפשר להוסיף עוד כמה מאות). עד עכשיו הייתה לי על הכוונת canon a520, אבל אחרי שראיתי תמונות שמישהו העלה פה בפורום, ירד לי החשק לקנות אותה..: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=132018.0 אני לא מבין במצלמות דיגטליות, אבל מבחינתי זאת איכות תמונה ממש גרועה. אני רוצה תמונה חלקה וחדה(אלה נראות די מטושטשות). אשמח לקבל המלצות
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום פורום צילום אז ככה- אמא שלי עכשיו רוצה לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית, ובקשה ממני שאני אבדוק בדיוק מה מי ומו... אבל אני מבין במצלמות כמו שאני מבין סינית, אז בשביל זה יש אתכם!.. קיצר תציעו איזה מצלמות כאלה כדאי לקנות, אבל בעיקר גם מה חשוב שיהיה במצלמה, אילו תכונות, אילו חברות הן נחשבות טובות, וכו'.... אין תקציב מדוייק, אני מעריך שזה לא יהיה יותר מ1000ש"ח, ( קצת מדי?....) תודה
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום.. שמי [glow=red,2,300]לירון [/glow] וחבר נתן לי להשתמש בחשבון שלו כאן בשביל שאלה קטנה שמעתי שאתם המומחים... אז ככה יש לי מצלמה דיגיטלית olympos שמתחברת עם כבל USB למחשב ויכולה לצלם גם סרטוני וידאו חסרי סאונד... שאלתי היא האם יש אופציה לחבר את המצלמה למחשב ולהשתמש בה כמצלמת רשת?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שימו לב! לקחתי תצלום של אחד מכבישי מחלף-איילון (על ידי המצלמות בשידור חי שבאתר היישר מהכבישים), ושמתי אותם בהילוך מהיר תוך כדי זריחה. בטוח הרבה אנשים (עם יותר מידי זמן פנוי ) מנסים לקלוט איך זה שאתה לא שם לב שמחשיך.. (או מה שזה לא יהיה). צולם בעזרת התוכנה FRAPS ממצלמות מחלף-איילון, והוכנס להילוך מהיר במובי מייקר. הקובץ: http://84.94.225.120/~rayland/Morning.wmv וד"א - זה כולל את הערפל המטורף שיש פה ביומיים האחרונים תהנו זה האומנם לא זריחה מלאה, בגלל בעיות זיכרון (256MB זיכרון כבר לא רלוונטי) היום בערב אני אצלם (צילום מלא) את השקיעה בהילוך מהיר ד"א - פרוייקט צילום ראשון שלי : עריכה: מה קרה? כואב לכם להגיב קצת?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני מצטער אבל כנראה שלא הבנתי כלום כששאלתי.. בכל אופן עכשיו השאלה אחרת. המצלמה שאני רוצה לקנות (וידאו) היא Panasonic NV-GS35 היא מקליטה בפורמט מיני דיוי כן? שזה אומר.. קלטות קטנות? כמה זמן אני יכול להקליט עילה? ואז אני פשוט מעביר את זה למחשב? כמה ישקול סרט של שעה וחצי נגיד? **אפשר למחוק את שאר ההודעות ואם אפשר להגיב על הראשונה..
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
1. מה זה הכרטיס הזה של firewire? מהו עושה ולמה הוא משמש? 2. מה זה כרטיס לכידת ווידאו? אילו חיבורים יש לו? 3. מה ההבדל בינהם? ומה יותר טוב אם אני רוצה להעביר וודיאו למחשב ולערוך אותו? 4. האם הם צריכים אחד את השני על מנת להעביר ווידאו למחשב? בבקשה תענו לי, כי זה ממש דחוף...
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
איזה מהן מומלצות ? ממה להיזהר ? אגב, מה לגבי Camera4Less, ניתן לסמוך עליהם ?
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-