צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
היי שלום כולם הייתה לי קצת סבלנות היום אז עשיתי ניסיון קטן מהחלון של הבית בצילום HDR רציתי רק לשבוע את דעתם של המבינים בעיניין על הערות שלא קשורות לאובייקטים המצולמים אלא רק לטכניקה והתוצאה הסופית התמונה צלמה עם canon a720 מה שאני מניח שפגע באיכות התמונה די הרבה אבל הייי, זה מה יש חח תודה רבה על התגובות
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני מתכנן טיול לחול בעוד כארבע חודשים ואני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית איכותית במחיר של 2000 שקל אם אפשרות חריגה של עד 200 שקל. אני אצלם שם בעיקר נוף. חשוב לי שהמצלמה תיהיה קלה ושהתמונות יהיו איכותיות מאוד. איזו מצלמה עדיפה מבין אלה? 1.אולימפוס C765 2.אולימפוס C770 3.קנון A95 4.סוני DSCV1 או שבכלל מצלמה אחרת,בבקשה תגיבו
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הדרישות שלי מהמצלמה היא תמונה איכותית ויכולת של זום סביר וכמובן אופציות ידניות שככה אני יוכל לילמוד יש מצלמות dslr טובות במחיר הזה ?
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון?עד 1800 גמיש בכ300 שח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אנשים, יצלמו אותי גם אחרים צריך לטיולים וכל מיני ולמבנים סגורים גם. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש?שונא פלאש זה גורם לצבעים להתנות ולאנשים להיות מבריקים, ישתמש בפלאש רק אם אין ברירה האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה?לא נראה לי שאני ירכוש חצובה האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)?יכולים לקרות מצבים, כן האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה חסר לך בה? Canon SX100 IS של אחותי,יש בה יותר מידי רעש האם אתה מתכוון להדפיס …
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=573701 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=573575 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=524177 צריך החלטה פה אחד כמה שיותר מהר!
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
הראשונה היא פנסוניק והשנייה היא של קנון . יתרונות בולטים נוספים של פנסוניק מלבד היכולת לצלם וידאו 4k, הם עינית שעוזרת מאוד בצילומים בשמש חזקה ומסך מגע. לעומתה עומדת הקנון dmc 720 עם יתרון ענק בדמות זום מהפכני של 40 , בגוף קומפקטי במיוחד שניכנס לכיס חולצה. המחירים של 2 המצלמות , כמעט זהים . על מה אתם הייתם הולכים?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב אני הרבה זמן מחפש מצלמה נורמלית עד 2500 שקל כבר פתחתי פה דיונים בעבר אבל לא מצאתי משהו שמתאים לי בכל מקרה חיפשתי מצלמות באתרי מכירות בארץ קראתי ביקורות וראיתי סירטונים ביוטיוב (אני יודע שיוטיוב זה לא הדרך ) ולאכזבתי ראיתי שהרבה מהמצלמות האלו הן מ2010 וחלקן אפילו 2009 למרות שהם נימכרות במחיר מלא עכשיו אני לא מומחה במצלמות אבל באופן כללי במוצרים אחרים כאלו לשימוש ביתי 2-3 שנים זה המון ואני מעריך שגם במצלמות אז בכל מיקרה למישהו יש המלצה טובה ? אני מקבל סכום כסף בקרוב ורוצה משהו נורמלי
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
יש לי RICOH R6 וביום בהיר אחד העדשה החליטה שהיא לא רוצה לצאת... לאן אפשר לפנות כדי לתקן את זה?
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שמעתי שאפשר לחבר עדשות נוספות לעינית של המצלמה על איזה אתם ממליצים ???
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתחדש (כרגע עם Ricoh Caplio G3 שנרכשה בשנת 2004). מקווה שהתשובות הבאות מספיקות, במידה ויש צורך להוסיף משהו, אוסיף. 1. התקציב שעומד לרשותי הוא כ- 2,000 ש"ח 2. רמת הידע שלי בינונית-גבוהה. אני קורא הרבה ומתמצא במושגים ועבודה עם תאורה. 3. התנסיתי במצלמות כיס (קומפקטיות) וגם במקצועיות (אותן העדפתי מבחינת איכות התמונה אך לא מבחינת הגודל והמשקל), בנוגע לקומפקטיות: הגביל אותי גודל העדשה, מהירות צילום בין תמונה לתמונה. חוסר אפשרות לצלם וידאו ב- HD. 4. אני מעוניין לצלם בתנאי תאורה שונים, לרוב אני מצלם אובייקטים שאינם נעים באמצעות חצובה. 5. איני מתכוון להדפיס תמונותיי אלא רק לשימוש ע"ג מסך מחשב. 6. טווח אורך מוקד לא משנה. 7. גודל ומשקל האריזה חשובים מאחר ואני נושא…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://gizmodo.com/gadgets/digital-cameras/canon-eos1d-mark-iii-shoots-10-frames-per-second-238661.php
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
האם מצלמת וידאו דיגיטלית כמו ה CG6 של SANYO (שמצלמות וידאו ב 640*480) מציגות איכות טובה יותר ממצלמות המיני DV הממוצעות שיש בשוק?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום אני צילמתי עם המצלמה של (MINOLTA Z5) קטע וידאו עכשיו הכנסתי את זה למחשב ואני לא יכול ליראות את זה ראיתי שזה קובץ MOV אז הורדתי תוכנה שמשנה את הקובץ (IMTOO MOV CONVERTER) עכשיו שיניתי את הקובץ ל AVI ל MPEG1 MPEG2 DIVX ובכולם זה עדין לא עבד לי במדיה פלייר אניצריך להכין מהקטעים האלה סירטון ואני לא מצליח להכניס את זה גם לMOVIE MAKER הוא רושם לי : The file C:\Documents and Settings\talnofar\Desktop\PICT0088.wmv is not indexed and cannot be imported. אם למישהו יש פיתרון אז בבקשה תירשמו :s07: תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע להשוואה של שתי המצלמות. כשמסתכלים על המפרט היבש נראה ששתיהן מתחרות מאוד ברצינות, אבל ישנן ביקורות שאומרות שהחיישן של קנון טוב יותר, וזה בסופו של דבר חלק מרכזי במצלמה. יצא לי לצלם מעט עם ה-G10 שהוכיחה עצמה כמצלמה קומפקטית מרשימה מאוד, אבל את הניקון מעולם לא יצא לי לראות.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בבעלותי (יותר נכון בבעלות של אחותי, היא בעיקר משתמשת במצלמה) סוני P-100 ואנחנו די מרוצים ממנה (אם אנלא טועה זה דגם שלא היה בארץ והזמנו אותו באנטרנט) זאת מצלמה של 5.1 MP וזום אופטי X3 וצילמנו במצלמה של מישהו שאנחנו מכירים - הקנון A530 שהיא 5.0 מגה פיקסל וזום אופטי X4, היא נחמדה אבל מה שלא אהבתי בה זה שהיא עושה יותר "רעש" בתמונה אם אנלא טועה ממה זה נובע? אולי סוני פשוט סוסים ? או שיש איזה פרט בסוני שלי ששכחתי, או שהתוספת 0.1 הזו בסוני שלי באמת משפיע כל כך לעומת הקנון?
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
http://www.cameramia.co.il/ViewProduct.asp?ID=1243 http://www.cameramia.co.il/ViewProduct.asp?src=zap&ID=1375 ההיתלבטות היא בגלל המחיר כי לדעת אבא שלי עדיף SONY אבל בגלל המחיר של הPANASONIC עדיף אותו אז איזה מהם כדאי לקחת ?? או שיש משו אחר בסביבות המחיר הזה ?? (אם מסך מגע 2.7') תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך את המצלמה הכי טובה במחיר הזה... לא חייב את כל ה1500 אפשר גם פחות אבל לא יותר...
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
הנה החתולה שלי: היום ראיתי בעיר TT איזה עצבנית !!! ענן יפיוף שצילמתי: עלה מהטיול השנתי: פרח בדרך לביה"ס: לטרון ליד ירושליים: חתול דרוס: סתם משחקייה: ואחת התמונות הכי יפות שלי(צילמתי אותה אתמול!) הענן בצורת דרקון עם תביטו טוב תראו העתק מדויק של ראש דרקון בענן !
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
http://photorumors.com/2012/06/04/this-is-the-new-large-sensor-sony-cybershot-dsc-rx100-compact-camera/ עוד לא הוכרזה, אז זה לא סופי, אבל נשמע טוב מאוד על הנייר: חיישן 1" 20MP עדשה 29m-105mm (ב 16:9) 30mm-108mm (ב 4:3) F1.8-4.9 מידות דומות לאלו של ה S100 (טיפה יותר עבה). בקיצור, סוף סוף מחליפה ראויה ל S100/XZ-1. מת לראות ביקורות..
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ה-D5 תעלה כ-$800 דולר בחו"ל ותספק תכונות מאוד דומות ל-D7 המעולה שלהם. היתרון הגדול שלה על כל המתחרות: מייצב תמונה מובנה שעובד עם כל העדשות שמתאימות למצלמה. תשלבו את זה עם איכות תמונה טובה ב-ISO גבוה, ואתם מקבלים מצלמה מעולה לצילום באור קיים ללא פלאש. http://www.dpreview.com/news/0507/05071503kmmaxxum5d.asp מינולטה (או ליתר דיוק קוניקה-מינולטה) הכריזה גם על שיתוף פעולה עם סוני לייצור מצלמות DSLR חדשות. זה יגדיל את מבחר העדשות והמצלמות שמשתמשות בבאיונט של מינולטה, ייאפשר הורדה של המחירים ויציע שילוב מעניין של טכנולוגיות ייחודיות שיש כיום לשתי החברות. אם מישהו חשב שהעתיד של מינולטה בתחום ה-DSLR מעורפל, נראה שעכשיו, עם Sony, הם יכולים אפילו לאיים על השליטה של קאנון וניקון…
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מצלמה בזמן הקרוב, ואשמח לייעוץ וקצת הכוונה. השימושים הם די כלליים - בעיקר צילום של אנשים באירועים שונים ובטיולים. יהיה נחמד אם המצלמה תוכל להתמודד בצורה טובה עם תנאי תאורה גרועים (בחוץ בלילה, וגם בתוך הבית). הגודל והמשקל צריכים להיות קטנים (אז דמוי slr לא בא בחשבון, אבל כמובן שאיכות התמונה חשובה יותר). אני מניח שרוב הזמן המצלמה תהיה על מצב אוטומטי, וחשוב שהיא תוכל להוציא תמונות טובות במצב הזה, אבל יהיה נחמד אם תהיה גם אפשרות לשליטה ידנית. חשבתי בעיקר על המצלמה Canon A720 IS. המחיר שלה עכשיו הוא קצת פחות מ-1,200 ש"ח, וזה נשמע לי סביר. מישהו יודע איך היא? (הבנתי שהדגם הקודם, A710, היה נחשב למוצלח מאוד, אך לא הצלחתי למצוא ביקורת לגבי ה-A720 אשר בעלת …
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לכם המלצות למסגרת יפה? כמה אמורה לעלות מסגרת בערך? תנו דוגמא למסגרת יפה. אני חושב לפתח את התמונה בגודל מעל A3. משהו כמו 70סמ או 50 או משהו כזה. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום... לפני שנה וחצי בערך קניתי את ה canon ועכשיו סתם בא לי להשתמש בה כמצלמת רשת. רציתי לדעת האם זה אפשרי? אם כן, אז איך? תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי לכולם, אני לא מצליח וגם לא מבין למה אין לי אפשרות לשנות בהצדרות של הווידיאו ל 1080 60P כמו שרשום הספקס של המצלמה וכמו שראיתי בסרטונים, זה נותן לי לבחור רק עד 50P. יש רעיונות למה זה ככה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-