עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. אני נוסע לחו"ל ואני מתלבט בין שלוש מצלמות עם נתונים דומים: canon powershot s1 panasonic dmc fz3 kodak dx6490

• 30 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by Guns AND Moses,

מחפש בעקרון מצלמה בתקציב של 1500 פלוס מינוס... המצלמות שנראו לי הכי רציניות בסכום הזה היו או ה-canon A700 או ה-sony dsc w7 ואין לי מושג מה עדיף אם ישלמישהו המלצות בשבילי על אחת מהם...איזו עדיפה או אולי דגמים אחרים שלא העלתי כאן אז שיעזור לי בבקשה...

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  3. רוצה לרכוש כרטיס 16G במהירות סבירה - לא מחפש את הכי מהיר שיש מתלבט בין רכישת הכרטיס הזה http://www.amazon.com/gp/product/B0012W7HQK?ie=UTF8&seller=A3J17MMRJ6NIP7&sn=RetailTronics לבין הכרטיס הזה http://www.amazon.com/Transcend-Memory-TS16GSDHC6E-Frustration-Free-Packaging/dp/B001ECQVTM/ref=pd_cp_e_1 איזה מהם מהיר יותר ? איזה אמין יותר ונחשב איכותי יותר? בקיצור - איזה מומלץ יותר לצילום דיגיטאלי?

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  4. Started by Sooki,

היי כולם, אחרי שנהרסה לי מצלמת ה-FineFix שלי, החלטתי שהגיע הזמן למצלמה חדשה, והפעם החלטתי שהקומפקטיות חשובה לי - אין טעם במצלמה טובה אם אתה לא יכול לקחת אותה איתך לטיולים ובילויים עם החברים בצורה פרקטית. אחרי שקראתי פה הודעות והמלצות ואף מספר ביקורות ב-dpreview, צימצמתי את הבחירה שלי לשתי מצלמות של פנסוניק ה-Z7 וה-DMC-TS1. ברור לי שההבדל המרכזי הוא שהאחרונה עמידה למים. אבל אני לא בטוח עד כמה העמידות הזאת שווה והאם השוני באיכות התמונה שונה משמעותית בין המצלצות. ברור לי שזה גם עניין הרבה של העדפה אישית - אבל למרות זאת, אני מעוניין לשמוע את דעתכם בנושא. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  5. Started by jean-paul,

שלום לכם אני מתלבט בין המצלמה הזו http://www.minoltausa.com/dimage_splash/z1/01.html למצלמה של fuji s5000 http://www.dpreview.com/reviews/read_opinions.asp?prodkey=fuji_finepixs5000 מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by A.Iniesta,

שני המצלמות הם: Nikon CoolPix3200 Canon A400 את שני המצלמות כבר ראיתי בחנות, את הניקון אהבתי יותר בגלל המימדים שלה לעומת הקאנון אבל חשוב לי לדעת מי מביניהם מצלם יותר טוב. יותר עשיר מבחינת אפקטים וזום אופטי. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  7. מתלבט בין שתי המצלמות הבאות :Canon SX10IS ו- Olympus SP 570UZ Canon SX10IS Olympus SP 570UZ X20

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by matan_18,

שלום לכם, אני עומד לרכוש מצלמה דיגיטלית ואני מתלבט בין שתי מצלמות למרות שאחת מהם הרבה יותר טובה מהשנייה Olympus C8080 שהיא מצויינת. והשניייה:Nikon Coolpix8800 הניקון מגיעה ללא כרטיס זיכרון

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום לכולם, אני מתכנן לצאת בקרוב לטיול בדרום אמריקה ואני צריך מצלמה שתהיה מספיק איכותית, קומפקטית ובעלת יכולות וידאו סבירות (640X480 30fps כולל קול) . לאחר בדיקה הגעתי לשתי המצלמות הנ"ל: 1. Sony 10H- זום גדול X10, רזולוציה סבירה+ 8.1MP. 2. Fuji F100 - בעלת זום לא רע X5 ו12MP (כמות שאני לא ממש צריך). אשמח לעצות\המלצות לגביי הדילמה. אשמח גם להצעות נוספות (במחיר מקביל). תודה.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום אני מעוניין לרכוש להורי מצלמה דיג' קטנה. יש לי התלבטות בין שתי מצלמות: sony cybershot w35 olympus mju-670 בזמנו יצא לי להתעסק קצת עם מכירה של מצלמות אך אני לא מכיר את שני הדגמים הנ"ל שחדשים יחסית. אני מודע ליתרונות ולחסרונות של כל אחת. לסוני למשל,יש עינית בנוסף למסך,מסך קטן יותר (חסכון בסוללה) שלוש שנים אחריות ועוד. האולימפוס ניראת ובנויה בצורה טובה יותר. לא מעניין אותי מגה פיקסל שזה בעצם לא יותר מאמצעי לרווח כספי של החברות השונות מה שמעניין אותי זה איכות הצילום בבית-חוץ ומהירות צילום. בדגמים ישנים יותר של אולימפוס שמכרתי היה ידוע לי על איכות צילום בינונית בכל מיני דגמים לעומת זאת בדגמים ישנים יותר של סוני,לא נתקלתי ולא בתלונה אחת של לקוחות האם זה עדיין כך ? אשמח…

11. Started by mc_elad,

SMX-K40 של SAMSUNG או DCR-SX30E של SONY תודה מראש למגיבים..

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  12. אני מחפש מצלמה ממש קטנה שיכולה להכנס לכיס בלי בעיה, עכשיו , מצאתי שני דגמים איזה מהם עדיף... CASIO EX-Z600 6MP שעולה בערך 1700 ש"ח או SIO EX-Z750 7.2mp שעולה בערך 1500 ש"ח איזה עדיפה? יש מצלמה יותר טובה במחיר 1500-1700 ש"ח?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Starsky,

שלום, לאחר התלבטויות רבות שקשורות לצרכים שלי, ובעיקר ליכולת הכספית שלי צימצתי כמה אפשרויות שחשבתי עליהם לשני הדגמים הבאים, אנא הציעו לי איזה מהם הוא יותר טוב ויותר שווה לי לקנות. בבקשה אל תתחילו להציע לי מצלמות אחרות, תתייחסו רק לאלו. Minolta DiMAGE X31 או Nikon CoolPix3200 אני חובבן, לכן הלכתי על 3.2 פיקסל, אין לי צורך ביותר מזה. תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  14. הראשונה: Pentax K200D http://zap.co.il/model.aspx?modelid=694902 אמרו לי שהיא טובה .. השנייה: Nikon D40 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=490448 אין בה איזה מייצב בגוף (מישהו יכול להסביר לי מזה) , ולכן צריך לקנות עדשה מיוחדת למצלמה הזאת.. השאלה עם שווה להשקיע 1000 שקל יותר בשביל המייצב הזה.. אני בכלל לא בטוח שאני מוכן להשקיע 2000 שקל, אבל נראה כבר.. אני דיי חובבן, אבל אני לומד עכשיו צילום שנה שניה, ואני חושב שאני רוצה להמשיך עם זה והלתחיל לעשות מזה כסף, זאת אומרת אירועים וכאלה.. השימושים שלי הם כנראה דיי בסיסיים.. אין לי תקציב כלשהו ולכן קשה לי לתת מחיר. אם יש לכם הצעות למצלמות אחרות, תגידו בבקשה. יום טוב, מתן.

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by orninyo,

אני מחפש עדשה ורסטילית ואני מתלבט בין שתי הבאות: TAMRON 18-270 PZD CANON 18-200 שניהם מיוצבות, הטמרון יקרה יותר ב400-500 ש"ח מה עדיף? תודה.

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. Started by The-Devil,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטאלית חדשה ,ה Canon PowerShot A520 ממש מצאה חן בעיני אבל אני תוהה אם יש משהו יותר טוב באותו מחיר או בערך באותו טווח מחירים אודה לתשובותיכם בעניין

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  17. Started by mmMigy,

שלום, אני רוצה לקנות זיכרון 1-2GB, אבל אני לא יודע מה כדאי... המצלמה תומכת בסוגי הזכרון הבאים: SD / SDHC / MMC. מה ההבדל ביניהם? מה יותר טוב? תודה ושבת שלום

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  18. כן אני יודע שהטווח גדול, ואני מעדיף גם שיהיה זול. מה אני מחפש: 3MP - נראה לי מספק ביותר. זום אופטי X3 - כנ"ל, נראה לי מספק נוחות הפעלה מחירי זיכרון לא מוגזמים מקסימום איכות יחס למחיר אני מטלבט בין ה HP 735 NICON 3100 והCANON A70 כשהמחירים הולכים ועולים בהתאמה כמובן.... כמו כן, יש גם את הHP720 המזדקנת... יש טעם להכניס אותה להשוואה? המחיר שלה חצי מחלק מהאחרות.... מה אתם אומרים? למישהו יש המלצה? (תזכרו, אני לא רוטשילד...)

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Guns AND Moses,

יש לי היום olymus c-5050 שהיא מצלמה מעולה אני חייב לציין!! אבל בגלל שהתחלתי להתלהב מקטע של צילום חשבתי לשדרג למשהו בכיוון של DSLR....אבל אני לא בטוח אם השיפור יהיה שווה תהשקעה חשבתי על הcanon eos 300D או הcanon eos 350D- שההבדל בינהם נראה לי בעיקר במחיר....הכל מקרה אני רוצה לדעת בעיקר אם יש טעם לשדרג ואם כן איזה דגמים מומלצים במחירים של עד 900$ בארה"ב...

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  20. קודם כל, אני חדש כאן ואת ההודעה הראשונה שלי אני מקדיש לפורום הזה! לפי מה שקראתי בפורום בינתיים, ארגנתי רשימה של 18 מצלמות דיגיטליות סה"כ ??? אני צריך ייעוץ לגבי איזה מצלמה דיגיטלית לבחור. (פשוט כל המצלמות נראות איכותיות..) התקציב שלי הוא עד 2000 ¤. (עדיף פחות, קצת כואב לי בכיס..) הדרישות מהמצלמה היא שאיכות התמונה תהיה כמובן טובה. המצלמה מיועדת לצילום אירועים משפחתיים בחוץ ובבית, ו"שאר ירקות".. קיצר, הנה הרשימה: Canon: 1. Canon Powershot A75 Digital Camera ¤ 1395 2. Canon Powershot A80 ¤ 1793 Kodak: 3. Kodak EasyShare CX6330 Digital Camera ¤1,543 Minolta: 4. Dimage Z1 Digital Camera ¤2081 5. Minolta DIMAGE G500 Digital Camera1 ¤ 1622 Nikon: 6. Nikon C…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by doscape,

מה הייתם לוקחים, הכי אהבתי את ה S5800 FUJI, כי יש בה עינית, מסך איכותי וזום X10 והמחיר סביר. לעומת זאת יש את TZ3 של PANASONIC. ואת הNIKON P50 וגם KODAK C712 מה מבין המצלמות הללו הייתם בוחרים ולמה?

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  22. Started by PyroGhost,

כבר פתחתי ת'רד בעבר בקשר לזה אבל לא רציתי להקפיץ אותו אי שם ממעמקי הפורום לפה בחזרה אז אני אהיה יותר ספיציפי הפעם. עולה לי הצורך מפעם לפעם להוסיף פלאש חיצוני למצלמה, לצילומים במקומות חשוכים, בתור פלאש מילוי וכו'. לאחר התייעצות הגעתי למסקנה שעקב כך שהמצלמה שלי לא תומכת בTTL ובשיטות מתקדמות למיניהן שאין לי מושג מה הן אומרות בדיוק אין טעם שאני אשקיע בפלאש יד שניה משוכלל של ניקון וכו' ( יד שניה מכיוון שחדש עולה על התקציב שלי בכמה וכמה מידות.. ) קיבלתי הצעה מהחנות שממנה רכשתי את המצלמה לקנות את הפלאש הבא במחיר טוב יחסית של 380 שקל : http://www.sfo.co.il/user/product.php?id=516 מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום, כרגע יש ברשותי KODAK DX6340 שנקנתה בחו"ל לפני כשנתיים אני מאוד מרוצה ממנה.. אבל רוצה להתקדם. חיפשתי משהו בסגנון של דמוי SLR נתקלתי בשני דגמים מאוד מעניינים Fuji s5200\s5600 Kodak z740 את שניהם ראיתי בסנסור, הקודאק נראת יותר קומפקטית.. את המצלמה אקנה בארה"ב.. כנראה בFry's שם הקודאק עולה כ-300$ והפוג'י עולה כ - 400$ (לא מוכרים אותה בפריי'ז אבל בחנויות אחרות זה ככה) אני נוטה יותר לכיוון הקודאק - כמעט אותם נתונים (לפי מה ששמתי לב לקודאק אין פוקום ידני ולפוג'י כן - לא שאני אשתמש בו) בפחות מחיר, ובנוסף יש לי כבר מס' כרטיסי SD כך שהמעבר ל יהיה קצת טפשי. הציעו לי גם Canon S2Si אבל החריגה במחיר גבוהה מדי ולא מתאימה לי. מה אתם אומרים? שווה לי לעבור ליותר חדשה ב…

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... יש ברשותי מצלמה של קנון 500D ושלוש עדשות : עדשת הקיט-18-55, עדשה של קנון 28-135 עם יצוב תמונה ומנוע פוקוס ועוד עדשה ישנה שקיבלתי מחמי של קנון 75-300 לל יצוב תמונה וללא מנוע פוקוס . שאלתי היא כזו...שמתי עין על עדשה מהדגם הנ"ל סיגמה 18-250, עכשיו יש שני דגמים הדגם הישן יותר שהוא כבד ב200 גרם בערך ואפשרי להשיג אותו ביד 2 באיזור ה1500 ש"ח, והדגם החדש שנמכר בארליך מעבדות ב2900 ש"ח. מה עדיף מבין השניים ואם בכלל? מה ההבדל ביניהם ואם הדגם החדש שווה את ההשקעה ? העדשה הזו חוסכת לי את ההחלפה והסירבול של שלושת העדשות. ועוד משהו ,האם יש במחיר הזה של עד 3000 שקל עדשה מומלצת אחרת שיכולה לענות לי על הדרישות ?

• 14 תגובות
    • 4.7k צפיות
  25. Started by Ozo,

שלום, ברשותי מצלמת פנטקס mz30 SLR ועדשת סיגמא 28-105 אספריקל(מה שזה לא אומר) חשבתי לעצמי ששווה לי לקנות מצלמה דיגיטלית ברמת הכניסה של פנטקס נגיד הkx או kr גוף בלבד וכך לקבל מצלמת slr בעלות נמוכה מכיוון שיש לי עדשה... האם כדאי? האם העדשה שברשותי שווה משהו? או שעדיף כבר לקנות משהו אחר? האם העדשה יכולה להתאים לעוד מצלמות? יש לציין שאישתי רוצה לקחת קורס צילום בסיסי וחשבתי שעדיף שתהיה לה מצלמת DSLR האם זה נכון? או שגם דיגיטלית קומפקטית תעשה את העבודה? אשמח לקצת סדר בדברים... תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.