עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by modgod,

זאת הולכת להיות המצלמה הראשונה שלי, אז אני לא בטוח לגביי הדרישות, כי עוד לא השתמשתי באחת בצורה רצינית לפני כן. מה שכן, אני מעדיף שהמצלמה תהיה כמה שיותר גדולה (כמו S5600), כי משימוש במצלמות של חברים, לא אהבתי את ה-A620 ודומיה, הרגשתי שאני מחזיק צעצוע קטן ביד :-X. צילום לילה, די חשוב. אני עובד בלילות, כך שמרבית התמונות שלי יהיו בזמן הזה. זום טלה, אם אפשרי לשלב משהו גבוהה, אז יהיה מצויין. אם לא, אז לא נורא. יש עוד מידע שאני צריך לרשום? התקציב הוא בעקרון עד 2500 שקלים, כולל הכל. אם צריך טיפה חריגה, לא תהיה בעיה.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by waizman,

בנדוד שלי רוצה לקנות מצלמה, והמליצו לו על Fuji S5000 FinePix. נתנו לו דיל של המצלמה + 128MB + בטריות נטענות של 2300 מילי + 240 תמונות לפיתוח בצמצם + תיק נשיאה מרופד, הכל ב 2400. המלצתי לו על ה A80 אבל הוא מתלהב שיש לפוג'י זום אופטי של *10 - "בשביל לצלם כוסיות בים"... בקיצור, יש משהו יותר משתלם במחיר הזה? ומה אתם אומרים על הדיל הזה שלו? תודה

3. Started by MrCheese,

היי, אני טס בקרוב לארה"ב ומעוניין לקנות שם מצלמה דיגיטלית קומפקטית. התקציב הוא 300 דולר מקסימום. מעט הדרישות שיש לי (וגם אותן אני לא בטוח שניתן להגשים בתקציב הנ"ל) הן שהמצלמה תהיה כמה שיותר קלה, בעלת יכולת לצלם תמונות סבירות גם בתנאי תאורה חלשה, יכולת צילום וידאו בסיסית ועם זום אופטי סביר. מפאת העושר המופרז במגוון המצלמות הקומפקטיות, אשמח להמלצה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ido7,

צריך מצלמה לכבוד הטיול לדרום אמריקה. אני לא מבין בצילום ככה שאני הולך לצלם רק על אוטומטי , עדיף שתיהיה קטנה יחסית (אבל מסך 2אינץ' ככה) ונראה לי שכדאי שתיהיה גם על בטריות ולא סוללה נטענת (הסיבות ברורות לא ידוע איפה יהיה לי שם חשמל להטעין) , שתיתן לי את הצילום הכי איכותי שיש על אוטומט ... תקציב עד 600 ש"ח ככה. תודה

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  5. שלום לכולם, אני מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית שתשרת אותי במהלך טיול להודו/תאילנד/נפאל: אצלם בעיקר בשעות היום לא צריך הרבה המגה-פיקסל, איני מתכוון להדפיס פוסטרים וכד'... הכי הרבה שאעשה עם התמונות זה לפתח אותן / לצפות במחשב. חשוב שיהיה כרטיס זכרון של 1GB תודה רבה, אורן.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  6. Started by asmon,

לצילום במשחקי כדורגל. כמובן אני צריך שתמונות קהל ושחקנים יצאו כמו שצריך, אבל הדבר העיקרי זה שהמיקרופון יהיה טוב.

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  7. Started by card,

שלום אני שוקל לקנות מצלמה עם Wi-Fi, לדוגמא את זו: http://www.amazon.com/dp/B00HV6KLP0/ בגלל הנוחות של העבר תמונות מהמצלמה אל המחשב בלי הצורך לחבר כבל כל פעם. למישהו יש נסיון עם מצלמות עם Wi-Fi? האם זו תכונה שבאמת שימושית או לא? תודה

• 3 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. Started by benboom,

היי, אני מחפש מצלמה שתתאים לטיול לדרום אמריקה, חשוב לי מאוד שתוציא תמונות טובות ותהיה עמידה במים. דגם שמאוד אהבתי הוא STYLUS TOUGH-6020 - Olympus מה דעתכם על המצלמה הזו? האם יש אלטרנטיבות עדיפות? התקציב יכול להמתח אם יש צורך.

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. אחותי מחפש מצלמה דיגיטלית פשוטה P&S לא יותר מדי יקרה.. היא ראתה תמונות של משהו שצילם תמונות שחור לבן עם הבלטה של גוון צבע אחד (ירוק במקרה שלו) משהו יודע באיזה מצלמה מדובר? משהו דומה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by zion789,

שלום חבר שלי מתכנן לקנות מצלמה והוא רצה לדעת מה כדאי לו יותר,לא אכפת לו הגודל הוא פשוט רוצה איכות תמונה כמה שיותר טובה הוא אמר לי לשאול מה כי כדאי לו לקנות... קומפקטית או מקצועית.. שוב כמו שאמרתי לצורך צילומים בלבד בכל התנאים כמובן...שיהיה מצב M מלא כמובן לא סתם מצלמה. הוא חובבן ורציתי לעזור לו... מקווה שתעזרו נ.ב ברגע שתמליצו לי על "עיוור" על מה ללכת...אני אמלא את השאלון וכך נוכל לבחור לו את מה שהכי טוב בשבילו. אני חושב שקומפקטית(כי שמעתי שיש כאלה שמתקרבות לאיכות למקצועיות ,אם לא עולות עליהם,אבל אתם תחליטו) תודה רבה

• 32 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. Started by amisu,

בסוף החודש אני טס לאוסטרליה וניו זילנד, הטיול יכלול ברובו טרקים. למרות המצלמה המהוללת שיש לי בנייד HTC DESIRE HD, לא באמת כן.. אני מעדיף להשקיע במצלמה. בהתחלה נדדתי לכיוון DSLR למתחילים, אבל לאחר מחקר קטן הבנתי שאין צורך בכך מפאת הגודל,התכונות המרובות והמחיר. אז דרושה מלצמה קומפקטית איכותית p&s? בסגנון ה sony cybershot dsc rx100 אני לא רוצה להשקיע 650$ במצלמה ולכן אני מעוניין בהצעות למצלמות באותה קטגוריה במחירים שפויים יותר, ואפילו מיד2. ראיתי דגמים כמו קנון S100/S110, ניקון P7700. אבקש קצת הכוונה תודה על העזרה. עריכה: אז הבנתי שפורום מצלמות מת. אצמצם את האפשרויות: canon s100? panasonic lx7? fujifilm xf1? nikon p7700?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Sprut,

שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מצלמה קומפקטית, אני כנראה יקח את הPANASONIC TZ7 מה דעתכם היא מצלמה טובה? אני גם מעוניין לרכוש סוללה נוספת והבנתי שבגרסא החדשה אפשר להשתמש רק בסוללת פנסוניק מקורית..... מה חד בגרסא הזאת? והאם ניתן להוריד לגרסא ישנה יותר על מנת שהמצלמה תקרא סוללות מזוייפות ( שעולות כ10$ באיביי) מה היתרונות והחסרונות ואיך הפלאש במצלמה! בתודה!!!!

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  13. Started by בלבולה,

איזו מצלמה קומפקטית כדאי לקנות? אני יודע שיש לפוג'י מצלמות זולות וטובות

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by davidcohen,

היי אנשים, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית במחיר של עד 800 ש"ח. אני משתמש במצלמה בעיקר לצרכים בייתים. חשבתי על olympus fe-230 או על canon A-560 אבל אני בהחלט פתוח להצעות. אשמח לקבל עזרה.

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  15. Started by LIgor86,

מה המצלמה המועדפת עליכם???? אם תוכלו לשלוח לי הודעה פרטית עם נימוק לבחירתכם.

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  16. היי, אני רוצה לקנות מצמלמה קומפקטית, הייתה לי עד לא מזמן את ה F31fd שלצערי אבדה (סיפור ארוך). אני מחפש מחליפה ראויה, המחיר פחות משנה, חשוב לי בעיקר: 1. 28MM 2. יכולת צילום ב ISO גבוה 3. מייצב תמונה. 4. זמן סוללה. 5. גודל (עדיפות לקטנות יותר) בקיצור, אני מחפש את הקומפקטית המושלמת שמתי עיני על שלושת הדגמים שבכותרת, הבנתי שפתרו את בעיית ה"פס הוורוד" בפוג'י , ככה שאני בעיקר מתלבט בינה לבין ה FX500. הבעיה היא שאני בדר"כ נסמך על ההשוואות ב DPREVIEW, והם בדקו רק את ה TZ5 ורציתי לדעת האם מישהו התנסה או יודע משהו על ה FX500 ? ראיתי שיש פה מישהו עם ה F100fd, ואני מקווה שאולי יש מישהו גם עם ה FX500 שיכול לתת דוגמאות ולחוות דיעה. אם למישהו יש מידע נוסף על המצלמות האלו, א…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם אספתי כאן רשימה של כמה דגמים שהומלצו פה בעבר, של מצלמות קומפקטיות. הייתי שמח אם הייתם עושים לי סדר. לאיזה מצלמה לא כדאי להתקרב ? לאיזה מצלמה התמונות לא יוצאות מספיק טוב ? איזה מצלמה שווה את מחירה ? אני מחפש מצלמה שנכנסת לכיס הג'ינס (כל אלו שברשימה עונות על כך ? ) בנוסף, מישהו יודע האם כולן נמכרות בדיוטי פרי ? אני טס ביום שני ורוצה לקנות בשדה. המצלמות הן : Canon SD880 Canon SD980 Canon SD1400 Panasonic TZ7/ZS3 Panasonic TZ8/ZS5 Panasonic TZ10/ZS7 Panasonic ZR3/ZX3 Fuji F70

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. אהלן אנשים, התלבטתי רבות בין קניה של מצלמה דיגיטלית לקניה של N95, עקב בעיות תקציב (N95 עולה קרוב ל 4K בימינו) שנובעות מבזבוז משוויע על מסכים חדשים ושטויות אחרות כמו Wii, אני נאלץ להתפשר על מצלמה נפרדת מפלאפון... מעולם לא הייתה לי דיגיטלית, ואף פעם לא הייתי צלם גדול אני מחפש מצלמה עד 1000 ש"ח (אפשר לחרוג מעט אם יש הצדקה) חשוב מאוד שתהיה קומפקטית מאוד, חסכונית בסוללות, ואיכותית עד כמה שניתן בתקציב מבחינת פונקציות - שתצלם תמונות....? אני לא ממש מכיר את כל שאר הדברים שדיגיטליות יודעות לעשות אשמח לשמוע את ההצעות שלכם.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אהלן! אני מחפש מצלמה קומפקטית \ סופר קומפקטית, ויש כמה דברים שחשובים לי במיוחד 1) מהירות - ממש חשוב לי שהמצלמה תקלוט את מה שאני מצלם ברגע שאני לוחץ על הכפתור. לא שעה פלאש ואז צילום, ולא שטויות אחרות. בנוסף, שאחרי כל תמונה אני לא צריך לחכות איזה 5 שניות לצילום חוזר, זה ממש מעצבן. 2) איכות - כמובן שאיכות גבוהה... אני לא מחפש פה לפתח את זה לפוסטרי ענק אבל משהו בסביבות ה-8 עד 12 מגהפיקסל נשמע הגיוני ומספיק למקרה שכן יתחשק לי איזה הדפסת ענק... סוללה פחות חשובה לי כי אני לא הולך לצלם מעל לכ-80 תמונות בפעם אחת ולא נראה לי שקיימת מצלמה שלא מחזיקה את הזמן הזה... כרטיס זיכרון חשוב שיתמוך בלפחות 2 ג'יגה. המחיר הוא עד 1700 בערך, עם גמישות ליותר *עריכה - שחכתי להוסיף, שגם מ…

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  20. אז הנה הדרישות: קומפקטית HD 720p\1080 סוללת לתיום עם חיי סוללה טוב זום טוב להופעות תמונות טובות ואיכותיות מייצב וידאו\תמונה (זו אפשרות) מצאתי כמה מצלמות, שיש להן חלק מהדרישות. צימצתי שתי מצלמות שדי משרתות את הדרישות האלה, ורציתי להתייעץ: Nikon coolpix s9100 Sony H9XV תודה! (:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, עברה שנה מאז שאיבדתי את ה-TZ5, ואחרי שהגלקסי 2, ששיחק אותה מעולה בצילומי מדבר, אכזב משמעותית בנסיעה האחרונה לחו"ל, החלטתי לחזור למצלמה יעודית. אני ארצה מתישהו לקחת קורס צילום, אבל זה יכול להיות אפילו עוד חצי שנה, ונראה לי חבל לקנות DSLR או אפילו מירורלס עכשיו, כי הבנתי שהמחירים שלהן יורדים מהר. אני מתלבט בין קומפקטית יותר מתקדמת לדמוי DSLR. השיקולים הם: - זום רציני (נגיד x15; ראיתי שבדמוי יש אפילו x50 8) ) - מינימום 28mm בקצה ה"קרוב" - טובה בצילומים יחסית חשוכים (לדוגמה צילום נופים בערב או תמונות עירוניות בלילה - מה שאומר שפלאש לא רלוונטי). יש לי חצובה קטנה אם זה משנה לבחירה - אשמח אם לא תהיה כבדה מדי (רלונטי רק במקרה של דמוי); אני לא רוצה סרבול בטיולים - שמעתי שיש …

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. התקציב שלי כאמור עד 1000 ש"ח רמת ידע של חובבנים. המצלמה הקודמת שלי הייתה canon sx120 עד שלצערי נשברה אחרי יותר מ4 שנים בבעלותי הצילומים יהיו למגוון רחב של טיולים צילומי נוף פנים וכ"ו.. בתנאי תאורה בעיתים לפעמים. לא מעוניין בהדפסת התמונות. חשוב שתיהיה קומפקטית כדי שיהיה נוח לטייל איתה והרבה! קיימת אצלי העדפה ל canon צילום ברצף אכן פונקצייה חשובה כנ"ל גם לגבי צילום בטיימר (צילום עצמי). יכולות וידאו חשובות לי גם הן לא פחות מאיכות התמונה! חשבתי על canon sx 230hs או על Sony Cyber-shot DSC-HX10V או על nikon coolpix aw100 בתחום של העמידות במים ונפילות. הבנתי שיש לה חיסרון באורך חיי הסוללה, אך דרך ה ebay ניתן לקנות זוג סוללות ספייר ב 40 ש"ח ככה שזה לא קריטי. בנוסף ע…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Atom Mother Heart,

1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 200$ קנייה בארהב 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. בסיסית אבל רצוי אופציה ידנית במצלמה 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי ריקוד באולם חשוך, מעט תמונות ציפורים ממרחק רק בשעות הערביים) ישמש לטיול אין צורך בזום מטורף חובה עדשה רחבה 5. האם אתה מתכ…

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  24. Started by Black_Citadel,

אני צריך מצלמה קומפקטית חדשה, תמיד המליצו פה על הF40 של פוג'י שהייתה עולה איזה 700 שקל בזמנו, מה היום המקבילה שלה בטווח מחירים הזה ? תודה רבה דרישות: אותן דרישות שהיו לאנשים אשר קנו את הF40 - עובי, איכות תמונה, וצילום וידאו ברמה טובה מאוד. חשבתי על הA590 של קאנון, הבעיה שהיא לא "SLIM"ית ושטוחה, כזאת שמתחלקת לכיס של הג'ינס בקלות (כמו הF40), והצילום וידאו שלה לא משהו, אבל יש אותה ב510 שקל בוואלה, שזה אחלה מחיר. חשבתי גם על הF50, אבל 800 שקל זה כבד מדי.

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  25. Started by t d,

שלום, לפני כחצי שנה החלטתי שאני צריך סופסוף מצלמה דיגיטאלית, רציתי אחת שתהיה קומפקטית שאני תמיד יוכל להיות איתה בכיס ולשלוף כשאני רוצה, קניתי בזמנו את הcannon a85 , שהיא סבבה תכלס (זה גם מה שנכנס לי לתקציב בזמנו) אבל היא בטח שלא נכנסת לי לכיס . בקיצור החלטתי לקנות מצלמה אחרת, אחת שתהיה באמת קומפקטית וקטנה, שאני יוכל לקחת אותה לכל מקום בלי להרגיש כל כך, עוד משהו שנורא הפריע לי בcanon a85 זה שהמסך שלה כל כך קטן שבאמת קשה לראות במקום אם התמונה שצילמת יצאה כמו שצריך, לכן גם מסך גדול נורא חשוב לי. בנוסף צילום מהיר שדי יסר לי בcanon. התקציב שלי הוא בסביבות ה1600 ש"ח (מה לעשות...) לפני כמה זמן ראיתי אצל חבר מצלמה של סוני, נורא דקה (קומפקטית) שהמסך שלה באמת שהיה עצום. אם אני לא ט…

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.