צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אהלן, החלטתי לפני חודש לקנות Panasonic ZR-1, אבל מאז אני מחכה שהיא תגיע למלאי ב-MDK. אני לא ממש רוצה לקנות אותה במקום אחר שלא נותן אחריות של יורוקום. יש לכם במקרה המלצה לחנות שכן יש בה את המצלמה ואפשר לסמוך על האחריות שלהם? אם לא, אני אשמח להצעות למצלמות אחרות באותה הרמה בערך, בתקציב דומה (1000 ש"ח), עם עדיפות לאחריות של היבואן או של חנות אמינה. תודה רבה, יואב
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם, מכיוון שמשפחתי מתרחבת, החלטתי להחליף את ה-canon a510 שלי במצלמה מהירה יותר. כל הזמן חשבתי על Fuji S6500FD אבל ראיתי שיש לה צורך ב-4 סוללות AA. ומכיוון שאני כרגע על הסוללות האלו ואלו סוללות שאין להם כוח כמו הליתיום , החלטתי שאני אקנה מצלמה עם סוללת ליתיום. הדבר החשוב במצלמה הוא שתהיה מהירה מאוד ותצלם ברגע הלחיצה. האם הכי כדאית מבחינתי היא ה-Nikon D40 ? או שיש זולות יותר שמתאימות?. תודה.
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום חברים, מצאתי את המצלמה הזאת והיא נראה לי ממש טובה. הבעיה שהיא גם ממש יקרה, אבל בחול מוכרים אותה הרבה יותר בזול אז אני חושב להזמין מארה"ב. http://www.bhphotovideo.com/c/product/749839-REG/Panasonic_HDC_TM900K_HDC_TM900_High_Definition_Camcorder.html 600 דולר + 60 דולר משלוח UPS 660 * מע"מ = 765.6 דולר = 3000 ש"ח בארץ מוכרים כזאת ב- 4100 ש"ח http://www.mdk.co.il/default.asp?catid={66C0E573-4F4A-4EC5-8238-4BEE83AD7591}&details_type=1&itemid={C9072C8D-5C4D-4A87-8CCB-B9E4A849093D} אז מה אתם אומרים, כדאי להזמין מחול? יש עלויות נוספות כמו מכס או שחרור מכס שפיספסתי? האם יש מצלמה אחרת שהייתם ממליצים עליה? תודה, מיכאל
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אוקע אז בטעות אפשר להגיד מצאתי מצלמה ..תמונות למטה.. אז ככה...האם פילים רגילים יתאימו אילה פלוס מישהו יכול להעלות תמונה כדי להראות איזו איכות אפשר להשיג עם המצלמה? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
האם יש מצלמות לPDA's באיכות טובה...כלומר מעל 3 מגה פיקסל? (עד עכשיו נתקלתי רק ב-1.3) אם תוכלו לשם קישורים לכל מיני סוגי מצלמות שמתאימים למיו558 אני אשמח...תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 1000 שקל ואני צריך לקנות מצלמה לדוד שלי, הוא לא מבין ממב בצילום אז צריך שהמצלמה תהיה קלה לתפעול (לחץ וצלם), הגודל של המצללמה לא ממש חשוב, שיהיה מסך גדול (2.5" בערך) זום אנלוגי גדול מ X3 (אם יש כזה בתקציב) ושתהיה הכי טובה בתקציב שיהיה אפשר לחבר לטלויזיה שיהיה צילום וידיאו באיכות טובה (שהקול והתמונה יהיו ביחד, 30FPS) והציעו לו בחנות את ה פוג'י A600, במחיר של 750 שקל, איך המצלמה הזאת? עריכה: ראיתי את המצלמות A550 A560 A570 של קנון ו L3 של ניקון, מה לדעתכם עדיף? מה שבאלכסון זה העריכה. תודה, גיל ;D
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום, הסיפור הוא כזה: יש לי אחלה אמא ואני יודע שהיא רוצה מצלמה. אז החלטתי שאני אעשה לה הפתעה תקציב:1200 גג זום: 4-10 תפעול פשוט כמה שיותר כי אמא שלי לא הכי מבינה וגם לא רוצה אז מה שבעצם חשוב זה שהתמונה תהיה הכי טובה שאפשר במצב אוטומטי רצוי שהאחריות תהיה של יבואן בלעדי אני חשבתי על: Canon A720 Panasonic TZ5אני לא יודע מה הגודל הפיזי של המצלמה אני הבנתי מכם שהF40 טובה אבל הזום שלה קטן יש משהו אחר שאתם ממליצים עליו? אשמח לקבל תשובות והסברים בהקדם תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני טס עוד חודשיים לדרום אמריקה אם מישהו יכול לעזור לי לבחור מצלמה כי אין לי מושג והרבה זמן מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 800 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? לא ספציפי האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? כן האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? כן האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? לא האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך? מסך מהו טווח העדשה במ"מ שחשוב לך? בערך 32 אם יש הצעות יותר טובות אפשר גם כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה? שתהיה קלה ונוחה כמה שיותר אך מינימום פגיעה באיכות האם אתה נעול על יצרן מסויים? לא תוד…
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
מחפש המלצה למצלמה להורים עד 1000 שח, אני לא מבין כלום במצלמות. הם נוסעים לאחרונה לטיולים מאורגנים ומצלמים בטלפון . אני רוצה לקנות להם מצלמה לא מסובכת , שעושה את הצילום כמה שיותר אוטומתי שיהיו צבעים יפים , כפתורים גדולים מסך גדול , אם יש תפריט בשפה הרוסית אז מעולה יכול להיות נחמד אפשרות לצילום וידיאו
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברס, אני מחפש מצלמה SLR להתחיל להיכנס לתחביב הצילום איתה, התקציב שלי כרגע 1500 שח (מעבר לזה הידע שלי די נמוך) עד עכשיו ראיתי רק מצלמה אחת שתואמת לתקציב וממש לא רעה : הניקון D40... יש לי כרגע אולימפוס C5000 - חצי מקצועית שפעם נחשבה ליחסית די טובה, יש לה הרבה אופציות שאני רואה במצלמות SLR - שליטה בISO, פוקוס? (ניכתב לרוב כחדות במצלמה שלי) זמן פתיחת צמצם ועוד שטויות שאני משאר שכבר הפכו להימצא בכל מצלמה היתם מציעים לי להישאר איתה לבנתיים? או כדאי לעבור למצלמת SLR ולהתחיל להתרגל אליה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית... הוא רוצה רק קאנון או אולימפוס וצריך שיהיה לפחות 4 מגה פיקסל.. צריך שאפשר יהיה לצלם סרט עם קול לפחות 3 דקות שיהיה אפשר לצלם טוב גם ביום עם שמש וגם בלילה ושהזום הכולל (דיגיטליX אופטי) יהיה 12 התקציב זה 1300 שקל.. והוא רוצה לנסות לקנות במכרז ככה שאפשר נגיד שמחיר מחירון יהיה 1500 ואז במכרז הוא יוציא ב1300 תוגה מראש
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מצלמות קומפקטיות זה לא בדיוק התחום שלי, לכן אני שואל פה הוא מחפש מצלמה קומפקטית, עד 1500 ש"ח איכות טובה לצילומים משפחתיים תוצאות טובות בצילום במצב אוטומטי רצוי מאוד שיהיה מצב וידאו באיכות טובה תודה
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
חבר מחפש מצלמה מקצועית (אני לא מבין בזה בכלל) עד 6000 ש"ח או קצת יותר (אבל קצת) תודה
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית , התקציב עומד על כ2500 ש"ח שמעתי הרבה מאד המלצות על ה F30 אבל ראיתי תמונה שלה בחוץ והצבעים שלה לא היו משהו (הסגול האיימתני חדר לתמונה) אני נמצא כרגע בצבא מה שאומר שהמצלמה צריכה להיות עמידה וצריכה להתאים לכמה שיותר מצבי צילום (חלקם קיצוניים) כמוכן זמן סוללה ארוך יהיה מבורך (או סוללות נטענות AA) האופציות שאני רואה לעיני כרגע הן: Fuji F30 Nikon P4 יש גם את הה Canon S80 שהיא יותר יקרה אבל השאלה אם היא שווה את זה? מה היכולות הנוספות שהיא נותנת? שקלתי גם מתלמות בעלות זום גדול כמו ה S3 ודומותיה אבל הגעתי למסקנה שהן גדולות מדי (תופסות יותר מדי מקום ועלולות לחטוף יותר מכות) וגם שאני אסתדר עם זום ממומצע (במקרה הכי רע אני יכול לעשות הגדלה דיגיטל…
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה לצילום חובבני כמו בטיול משפחתי ועוד. להורים שלי יש עדיין מצלמה שמבוססת על פילם ואני רוצה לקנות להם מצלמה במחיר של 300+,יש למישהוא הצעה? עדיפות לחיי בטריה גבוהים איכות צילום טובה אין צורך בפיצ'רים מיותרים או מסכי מגע.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי תקציב של 2000 עד 2500 שקל מקסימום. שמתי עין על 2 דגמים: Panasonic Lumix DMC-TZ60 או Sony CyberShot DSC-RX100 II אני מחפש זום (לא חובה מטורף), תמונות איכותיות, צילום טוב בלילה ומצלמה קומפקטית! מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
בוקר טוב.. אחותי טסה עוד מעט לטיול לדרום אמריקה וכל האזור הזה.. עכשיו היא ביקשה ממני למצוא לה מצלמה והעדפתי להתייעץ קודם.. האמת שכרגע מה שנראה לי הכי טוב זה A520 של קנון מבחינת המחיר והביצועים.. אבל שמעתי הרבה אנשים שאומרים שהיא שורפת סוללות ויש דיליי די גדול בין תמונה לתמונה (בעיקר בתמונות עם פלאש ממה שהבנתי). אז איזה עוד מצלמות יש בטווח המחירים הזה? (1000~ שקל.. צריך גם כ.זיכרון של 256/512 מגה לפחות, ככה שזה גם מוסיף למחיר) מה שחשוב זה פשטות הפעלה, שהמצלמה לא תזלול סוללות ואם אפשר אז עדיף משהו עמיד כי היא הולכת להזרק הרבה בתיקים וכאלה.. תודה וחג שמח!
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אהלן! ברצוני לרכוש מצלמה לטיול של אחרי צבא לדרא"מ. מבחינת תקציב - סביבות ה-1000 עד 1500 (אם מדובר על מצלמה עם סוללה יעודית אז המחיר צריך לכלול סוללה ספייר). יש אפשרות לחריגה (אם זה באמת שווה את זה). הדרישות - זום אופטי טוב, איכות תמונה. ושאלה - GPS? האם באמת יש בזה צורך? אך זה מתבטא בתמונה? חשבתי בכיוון של Canon sx260HS.
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
טוב חברים אני צריך עזרה. בפעם שעברה ששאלתי אמרו לי לקחת את פוגי 6500 - בעייה לא ניתן להשיג כבר . השאלה - אני מתכנן לצאת לטיול גדול של אחרי צבא. איזו מצלמה כדי לקחת? היום יש לי בבית קנון A95 - לא כל כך נוחה בעיקר מבחינת זום. מה לדעתכם יכול לשמש אדם שאומנם לא עבר קורס צילום אבל אוהב לנסות לצלם...? אני ממש אודה למי שיתן תשובה כי אני כבר מתחיל להיות לחוץ בזמן... תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם עוד חדשיים אני טס לדרום אמריקה לחצי שנה. אני מחפש מצלמה קומפקטית (לא "קומפקטית במיוחד") צריכה להיות בגודל סביר . חשיבות לאיכות תמונות טובה לנופים וכו תקציב עד 2000 שח עם חריגה קלה. כמו כן יש את העניין של הסוללה - לדעתי העדיפות היא על מצלמה עם סוללות AA ולא סוללה ייעודית , מה שכן גם סוללה יעודית זה אפשרות אבל זה מסרבל את העניין וצריך לקחת בחשבון שאני יאלץ לקנות עוד סוללה. כמו כן אני ישמח לקבל המלצות על כרטיס זכרון (גודל מהירות וכו) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. לקראת טיול לדרום אמריקה נדרשת מצלמה דיגיטאלית בתקציב של עד 1000 ש"ח . אופי התמונות יהייה בעיקר : *צילומי נוף של הרים,נהרות,מפלים,חופים,דיונות,קרחונים. *נזכרתי גם בקרנבל בברזיל. *כמובן, תמונות משותפות של חברים/חברות ביחד. (נראה לי שזה סוגר את כל הפינות smile.gif ) מה חשוב לי: *מצד אחד שתהייה מצלמה איכותית, מצד שני אני מחפש את הפשטות של לשלוף ולצלם בלי להתפלא למה התמונה יצאה מטושטשת או סתם לא משהו, כי לא כיוונתי כל מיני הגדרות למינהן כמו שצריך. כאן גם כדאי שאוסיף את העניין של זמן תגובה שלא יהייה מטריד,קשה לי עם הקטע של לצלם תמונה וממש לחכות כמה שניות עד שאפשר לצלם שוב. *סוללות (מובנית או חיצונית)- אני באמת לא יודע מה יהייה עדיף באופי כזה של שימוש. במהלך הטיול יה…
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני לא מבין גדול בצילום.. אבל מחפש להשכיר מצלמה טובה וקלה לתפעול ( איכות תמונה גבוה) . חברת השכרה הציעו לי את ה- מצלמה Panasonic DMCFZ1000 מה אתם אומרים? יש לכם המלצות ? נ.ב הטיול ללונדון ובאפריל.
-
- 23 תגובות
- 6.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אחותי מתכננת לנסוע לטיול בחו"ל ורוצה לצלם שם מצלמה טובה יותר מאשר ה-Nikon L1 שיש לנו כרגע - עדשה צרה מאוד של 36מ"מ, צריך להתרחק אחורה כמה צעדים כדי להכניס את כל הנוף לתמונה ובנוסף יש מריחות תמונה בעת צילום ללא חצובה. היא לא סגורה על עצמה אם היא מעדיפה מצלמת זום או קומפקטית - הכי חשוב שיהיה שיפור משמעותי באיכות. היא מעדיפה שתהיה אפשרות לעשות תמונה פנורמית, אבל לא חובה תקציב עד 1600 שח. צילום נוף, בעיקר ביום, אם יתאים ללילה עוד יותר טוב, ללא פלאש חיצוני. שימוש בחצובה - לא בטוח - עיקר הצילום יהיה בהחזקה ביד. טווח עדשה הוא חשוב בשבל צילום תמונות נוף. המשקל גם - לא יותר מדי כבד בגלל שזה לטיול. האם אתה נעול על יצרן מסויים? לא ממש פשוט התעניינתי בכמה דגמים של פוג'י ושל פנס…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים מעוניין לקנות מצלמה איכותית ברמה בסיסית לטיול הגדול. אני לא מגיע מעולם הצילום כלל המלצות?
-
- 3 תגובות
- 5.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבר'ס.. אני כנראה נוסע אוטוטו לניו זילנד לחודשיים. הפוג'י 6900Z כבר לא מספקת את הסחורה לדעתי.. לפחות מבחינת בטריות בעיתיות, זיכרון מיושן, ווידיאו מסריח וללא סאונד. אני מעוניין בתחליף, ולא רוצה לשבור את הקופת חיסכון. נק' חשובות לי: 1. אני צריך אותה בטרקים, מה שאומר ללא מקור חשמל כמה ימים, מה שאומר להתבסס על בטריות AA בלבד (או סוללה סופר דופר חזקה ואם כן מטען לרכב) 2. צילום איכותי בתאורה שהיא לא אור יום, זו מחלה דיי רצינית של ה-6900 שלי. 3. צילום וידיאו סבבה עם סאונד. 4. תמיכה בכרטיסי זיכרון מעל 2GB (כמו SDHC) זה יתרון מבחינתי. 5. שתהיה טובה גם לצילומי נוף, אם כי אני סקפטי לגבי זום אופטי בדגמים באיזור המחירים הזה. 6. אני אוהב לצלם בזוויות שבהן המסך בד"כ אינו נ…
-
- 40 תגובות
- 4k צפיות
-