עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. חבר'ה צילמתי כמה תמונות ואמרו לי שאני צריך להגיד את הצמצם כמה שיותר פתוח ציטוטים + תמונות! ואני לא יודע איך מגדירים את הצמצם ל כמה שיותר זמן אמרו לי תביא לנו את הדגם של המצלמה ונעזור לך אז: בדובר במצלמת samsung s630 תעזרו לי בבקשה! #1 http://img441.imageshack.us/my.php?image=s6300415zr0.jpg #2 http://img441.imageshack.us/my.php?image=s6300418pg1.jpg #3 http://img87.imageshack.us/my.php?image=s6300433xn4.jpg

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by liordavid,

חבר שלי רכש את המצלמה הזאת, נתון שהזום האופטי שלה עד 12 מוזר שהם טוענים שאם מורידים רזולוציה מתחת ל- 3 MP אז אפשר להגיע לזום אופטי 23.4 ראיתי את השינוי ואכן העדשות זזות קצת במצב הזה ? האם הדבר הגיוני - מישהו יכול להסביר את זה ? הנה לינק להסבר הלא משהו... http://panasonic.net/avc/lumix/compact/zs7_tz10/lens.html

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Kurt,

ניסיון ראשון ואחרון שלי בתור צלם Point & Shoot חח (הא אני יודע גם מאקרו)

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  4. Started by orlupo,

עוד תצלום אני מקווה שהפעם קצת יותר טוב: [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ALÞHA,

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Rhx,

לא עבר שום עריכה..

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Guyn,

שלום. תיכננתי לקנות את המצלמה A630 אבל הסוכן שאני קונה דרכו אמר שנגמר לו המלאי. לכן חשבתי על המצלמות: Canon PowerShot S3 IS Canon PowerShot A620 Canon PowerShot A640 מה שאני מחפש במצלמה זה איכות כמובן ,טעינת פלאש לא ארוכה, מסך מפרקי, מאקרו טוב וכל השאר. אני מעדיף את הS3 שגם נראת לי יותר נוחה לצילום. רציתי שתגידו לי איזו מצלמה הכי יעילה וטובה למחיר שלה. ובנוסף רציתי שתמליצו לי על חצובה מתאימה, זולה (עד 150) שתחזיק את המשקל של המצלמה כמובן, שתהיה קלה מתקפלת וניידת, שאוכל לקחת אותה לכל מקום. ואם כבר מדברים, יש לי סוללות GP נטענות 2100, הן מספיקות למצלמה או שצריך חזקות יותר? תודה!

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  8. או אולי בכלל משהו אחר ? אני דיי יודע את החסרונות והיתרונות של כל אחת, השאלה מה לדעתכם בכל זאת עדיף יותר ? האם למישהו יש ניסיון עם אורך חיי הסוללה של כל אחת מהן ?

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  9. Started by dsane,

על סלע המחלוקת? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  10. Started by המפציץ A החמקן,

מישהו יודע אם יש הגבלים מסויימים? נגיד מצלמות תרמיות?

11. יש רצון לתעד את מה שיהיה שם, צריך מצלמה שתהיה נוחה למשתמש פשוט, בעלת חיי סוללה טובים ואיכותית כמובן. מדובר במצלמה לחובבים, אז אין צורך להשתגע, אלא משהו פשוט שיעשה את העבודה.

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by udist,

אני מתכנן נסיעה לדרום אמריקה ורוצה מצלמה קומפקטית שתדע לצלם את מגוון התמונות שיהיו לי שם. יש לי היסטוריה טובה מאוד עם המצלמות של קנון והייתי בטוח שאני אקנה את ה720IS לטיול אבל זה היה לפני שקראתי המלצות רבות פה על הTZ5. הביקורות בdpreview על שתי המצלמות טובות ואני לא יודע להחליט. האם שווה להשקיע עוד 300-400 ש"ח ולקנות את הTZ5 למרות איכות התמונה הפחות טובה, או ללכת "על בטוח" ולקחת את הקנון למרות הנחיתות הטכנית (זום, מגהפיקסל)?

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. צריך המלצה למצלמה נינג'ה - רצוי לא מהקטנות (point and shoot), אלא משהו שמזכיר SLR מבחינת צורה ומידות (יותר נוח, לא?). אופטיקה טובה ככל האפשר, ו4-5 מגה פיקסל בההחלט יספיקו.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני רוצה למסגר אותה. עד איזה גודל אני אוכל להדפיס את התמונה מבלי לאבד איכות ? תודה.

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  15. Started by almogas,

שמעו חי נוסע בעוד כמה שבועות לטיול בחוץ לארץ והוא צריך כך.. מצלמה דיגיטלית טובה עם זום שיהיה איכותי וטוב אמ בקיצור מצלמה שתיהיה איכותית וטובה.. בשביל טיול הוא מוכן לשלם עד 1400 אז תנו הצעות למצלמות ומה אתם אומרים על a70 של קנון?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by topgun,

שלום לכולם... קצת באיחור (הטיול היה בסוכות...), אבל מוטב מאוחר מלעולם לא... ולתמונות: teez F/6.3, 1/680, ISO-100 the whole family F/6.3, 1/600, ISO-100 ...tree of doom F/9, 1/1000, ISO-100 (אבל, כמו שניתן לראות, התמונה עברה עריכה די כבדה...)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ShayKing,

מחפש פלאש חיצוני מתאים לפוג'י HS10 ,אני רואה הרבה פלאשים באינטרנט רק שאני לא מבין כזה גדול,אשמח לקצת עזרה בנושא... ראיתי את הmetz 36 C-2 CAN השאלה איך אני יודע שהיא תתאים לי למצלמה תודה מראש

18. Started by ^GunX^,

כמה תמונות שצילמתי לפני 3 שבועות בערך , canon a95 [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by aleXtazi,

לא פירסמתי מיזמן אז יש קצת חומר חדש . התחלתי להתעניין בכל מה שקשור לפלאשים אלחוטי אז זה ניסיון הראשון שלי. אסבי 26 ב 1/16 כח מצד ימין שלי. מקווה שאהבתם

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  20. Started by GRiM,

מה דעתכם? זאת הפעם הראשונה שאני עובד עם מסגרת מסוג זה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  21. אני מחפש מצלמה דיגיטלית קטנה, עם איכות תמונה טובה ושאפשר לצלם איתה פריטים מקרוב. (לקטלוג) התקציב הוא מקסימום 1500 שקל (כולל מטען, כרטיס זיכרון ובטריות)

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  22. אני מתכנן לרכוש את המחשב Dell Inspiron N3010 יש עם כרטיס מובנה בלבד http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-450m.htm ויש עם כרטיס מסך נוסף http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-a450m.htm האם אני זקוק לכרטיס הנוסף בשביל לעבוד בצורה חלקה על הלייטרום או שהכרטיס המובנה מספיק? תודה

23. מקווה לקבל מכאן כיוון / עזרה. יש לי גימיק שאני רוצה להפעיל באירועים, ואני צריך מצלמת וידאו שתצלם לי 30 שניות כל פעם בלחיצה אחת. כלומר מגיע מישהו מול המצלמה,מתיישב (מתקן גדול אני בונה) וכשהוא לוחץ על כפתור- המצלמה מצלמת אותו ל 30 שניות בלבד לדבר מול המצלמה(דיגיטלי על כרטיס). חשבתי על כמה אופציות- 1. לקחת את המצלמה לטכנאי אלקטרוניקה שיפרק ויבנה מעגל כזה 2. לבנות תושבת עם סרוו חשמלי, שלחיצה עליו מזיזה אותו והוא לוחץ על ה REC, אבל מה יעצור אותו שוב אחרי 30 שניות? יש לכם כיוון בשבילי ?

• 19 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. שלום לכולם, מאז ומתמיד הייתה לי זיקה קטנה לצילום. תמיד אני היחידי שמצלם מהעינית ולא מהמסך הקטן, תמיד אני זה שמתעכב עוד 20 שניות בשביל שתצא תמונה טובה. לאחרונה מישהי בצבא הביאה מצלמה של CANON מסוג EOS (לא יודע דגם מדוייק) אני לא יודע מה ההגדרה שלה מבחינת חצי או מקצועית, אבל ללא אפשרות לצלם מהמסך הקטן, והכיף הגדול - הצילום מתבצע מיידית ובמהירות, והזום ידני. כמובן שזו חווית צילום שונה לגמרי ומצאתי את עצמי מתרוצץ בבסיס ומחפש מה לצלם. רציתי לשאול איזו מצלמה מומלצת בכיוון הזה מכיוון שאני אוטוטו משתחרר ואוטוטו יש טיול שחרור שאני רוצה לצלם שם כמו שצריך. לגבי תקציב - אני לא יודע כמה מצלמה כזו אמורה לעלות אז אין לי כיוון. לגבי דרישות - שלא תהיה ממש ענקית, שתתן הרגשה מקצועית, הצילום…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by MODY69,

אהלן, אני קונה בקרוב כרטיס זיכרון ל d80. ראיתי שהוא תומך בכמה סוגים של כרטיסים. אפשר יתרונות/חסרונות של הסוגים? ובנוסף, אשמח להמלצה על כרטיס של 4גיגה או יותר אם ההפרשים במחיר לא גדולים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.