עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by SMoKeR,

לי כבר יש במה להתגאות (S6500 בת שבועיים), אבל אני מרגיש מין פספוס כזה...שאולי אם הייתי משקיע עוד כמה שקלים הייתי קצת יותר נינוח... שלא תבינו לא נכון אני מאוד אוהב את המצלמה שלי ואני מאוד מרוצה ממנה...אבל אני חושב שמיהרתי קצת יותר מדי עם הקניה שלה... בתוספת 600-700 ש"ח יכלתי להביא את ה S9500 שאמנם מה שיש לה לא מפיל את המצלמה שלי אבל מצד שני היתרון שלה גם די בולט יחסית... לא העלתי את הפוסט כדי להתמרמר שיש מצלמות יותר טובות ממה שיש לי אבל אני מרגיש לא מסופק במידה מסויימת...ואני מצטער אם זה מעצבן מישו.. בכל מקרה יש לי שתי שאלות... 1) אם אני קונה את אחת מהמצלמות הנ"ל...מה אני יעשה עם ה 6500? חבל לי שתשב סתם בארון... 2) אני מאוד רוצה להביא את אחת מהמצלמות הנ"ל... מישו יכ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Arik.G,

מה ההדלים בין שני החייזנים? קראתי חומר עליהם אבל הכל שם מסובך ולא במונחים שאני מבין. מישהו יכול בבקשה להסביר בקצרה מה ההבדל? ולמה בחיישני CMOS יש כל כך הרבה רעש בתמונות? לדוגמה צילמתי עם ה K800 שלי תמונה וכל הרקע השחור נראה עם הרבה רעש. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 3.8k צפיות
  3. Started by shlomom,

לאחר שרכשתי את ה S9100 בעזרתכם האדיבה (ותודה מיוחדת לאורן). הנה מקצה תמונות מסיור לחוות חפציבה ליד תחנת הכח בחדרה. הערות ועצות לשיפור יתקבלו בברכה. בעיה שנתקלתי בה אתמול: רציתי לצלם את המפל בתקריב עם זמן חשיפה ארוך יחסית כדי לקבל את האפקט של המים הזורמים. הורדתי ל ISO-80 וניסיתי ב Manual לשים צמצמם מקסימלי והגעתי ל 11 אם אני לא טועה. אבל היות והצילום באור שמש, עדיין זמן החשיפה היה קצר מידי (לא זוכר בדיוק כמה). השאלה היא איך מצלמים תמונה כזאת (אני מניח שאי אפשר ב S9100 בתנאים כאלה) אבל באופן כללי - האם יש עדשות עם צמצם מאוד גבוה במיוחד למטרות כאלה. תמונה 1: הציפורים אלה הם הקורמורנים שנמצאים שם עכשיו בהמוניהם. תמונה 2: הארובה והתוצאה תמונה 3: העץ הנטוי תמונ…

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  4. Started by LinKinG,

איך היא בתור מצלמה? היא 3.2 מגה פיקסל זה מספיק? מצלמה דיגיטאליות מדגמי 2004 עם 3.2 מגה פיקסל 2272 X 1704 רזולוציה עד (X3 אופטי, X4 דיגיטאלי) זום X12 אפשרות הסרטת וידאו מלא עם קול איכות וידאו VGA (640X480) 30 FPS המצלמה משמשת כמכשיר הקלטת שמע (טייפ מנהלים) SD/MMC/MemoryStick DUOתמיכה ב 3 סוגי זיכרונות הרחבה: תמיכה ב- 8 סוגי סוללות שונות. צילום קרוב (מקרו) עד 5 סנטימטר. יצירת אפקטים דיגיטאליים על התמונות המצולמות. TFT LCD 1.5 גודל מסך ממשק משתמש צבעוני. אפשרות הדפסת תאריך על התמונות PAL.יציאת וידאו משקל 144 גרם בלבד אלא היותר פרטים עליה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. למשהו יש פה את המצלמה הדיגיטלית Nikon coolpix 4300 אולי?? ויכול לתת קצת רשמים על המצלמה או תמונה שהוא צילם איתה - כדי לראות את האיכות. כי אני דיי סגור על לקנות אותה. תודה ביי.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by SMSM,

שלום ! 2 שאלות - 1. יש לי NIKON 2100 עם בעיה - כשאני מדליק אותה אני מקבל הודעה LENS ERROR שלפעמים מתחלפת ב SYSTEM ERROR - ניסיתי החלפת סוללות, כרטיס זכרון ולנסות להוציא קצת את העדשה - היא תקועה - אבל כלום לא עזר ... מישהו מכיר את התופעה או מקום שאפשר לתקן את זה ? 2. מה דעתכם על קניית מצלמה דיגיטלית מחודשת - REFUBRISHED ? אני לא מוצא כל כך חסרונות בעניין - אולי תחדשו לי ... ! תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מישהו יכול להמליץ לי על מצלמת סטילס דיגיטלית במחיר מקסימלי של 3000 שקל? כמות הזיכרות לא ממש חשובה פה (כאילו ברור שרצוי ויהיה אפשר להרחיב..)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Mr.Pepo,

אני מעוניין לרכוש מצלמה דיגיטלית מהדיוטי פריי (כנראה) במחיר של עד 200 דולר. אני לא בקיא במיוחד במה היא צריכה לכלול ומה הם הפיצ'רים החשובים לכן אני פונה אליכם. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by hagai-,

ב A75 יש מסך 1.8" לעומת 1.5 ב- A70, בנוסף היא מציעה 12 מצבי צילום נוספים בתנאי תאורה קשה (שלג, חוף וכו') ומגיעה עם כרטיס זכרון של 32MB (לא משנה הרבה). העניין הוא שההבדל בין המצלמות הוא כ-50 ש"ח בלבד. האם יש סיבה שלא לרכוש את ה A75 על פני ה A70?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by J.allmighty,

שלומות, אני מחפש מצלמה דיגיטלית , יש לכם המלצות ? מיועד לתמונות רגילות + העברה למחשב , לא סטילס... תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני נוסע לאילת בעוד שבוע שבועיים אז חשבתי בוא נקנה מצלמה אז אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית בין 1800-2000 שח (מצטער אם זה לא מתאים לפה לא יודע לאין זה אמור להתאים)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by amd,

תעזרו לי לבחור מצלמה טובה אם אפשר עד 1200 ש''ח...... תודה מאגף הבניייה........

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. היי, גיליתי היום שיש חנויות רשת רבות שלא מספקות יחד עם המצלמה שלהם חוברת הפעלה בעיברית. מעבר לזה שהדבר מהווה עבירה על חוק הגנת הצרכן (שקובע שעם כל מוצר מיובא ידאג היבואן לספק הוראות הפעלה מפורטות בעיברית) הדבר מאוד בעייתי. תמיד ממליצים כאן לקרוא את כל חוברת ההוראות - אבל לא תמיד החנויות מספקות חוברת. אני מתכנן לקנות A75 את CAMERA4LESS לא תפסתי היום אז אין לי מושג מה הולך שם - אבל לפי מה שהבנתי הם לא מביאים חוברת. התקשרת לוואלה שהפנו אותי לMDK הספק של קנון שלהם - שם אמרו שמגיעה חוברת הוראות בעיברית - אבל לא ידעו להגיד לי אם היא שלמה או רק לפונק בסיסיות התקשרתי לעוד חנות רשת שהמחיר שם סביר - וגם שם אמרו לי שהם לא מספקים חוברת. עד עכשיו הייתי סגור על קניה בC4L. יש לי ניסיון …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by benor,

איך אני יכול לנקות את המסך מבלי לגרום לו נזק? יש לי Canon A80.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by TermiNal,

שלומות ;D אני רוצה חצובה. אני מחפש משהו זול, לא מקצועי, אבל משהו שבכל זאת יוכל לתת לי אפשרות לצלם כמעט מכל זווית. אשמח לקבל עוד פרטים וכמובן לינקים לחנויות. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אילו בטריות מתאימות לה? ואילו מומלצות באופן כללי? (הבנתי שכדאי נטענות) איזה כרטיס זיכרון מומלץ? תודה! ;D

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Tbox27,

שלום לכולם , אני צריך המלצה למלצמה דיגיטלית עד איזור ה 800 שקל , אם אפשר שהאיכות של התמונות תיהיה גבוהה ( ככל שניתן במסגרת המחיר הנמוך יחסית .. \-: ) . תודה מראש , תומר

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Computertalk,

איפה אתם ממליצים לקנות איפה לקנות Canon a80 אני רוצה אותה בסביבות ה 1600... אין לי בעייה לקנות מהאינטנרט רק רוצה חנות אמינה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. חבר שלי מחפש מצלמה דיגיטלית במחיר של 500 שקל (אפשר קצת לחרוג) חשוב גם שהיא תוכל לצלם סירטוני וידיאו אני חשבתי אולי ללכת על זאת: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=610_35_420&products_id=6330 מה אתם אומרים? למישו יש עוד הצעות? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by A.j.23,

אני צריך המלצה על מצלמת אינטרנט בסביבות 100-200 שח... בינתיים התרשמתי מ- vista creative ן- creative nx pro אבל אני לא בטוח אם כדי לקנות. אני צריך אותה בעיקר לועידות אינטרנט ולא לצילום וכדומה. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אהלן ששון לאחרונה אני ממש מתעניין בתחום הצילום והחלטתי לעשות מעשה אני רוצה לקנות מצלמה דיגטלית חדשה. שימושים? צילום בייתי, בחוץ, טיולים בעיקר כדי ממש להכנס לתחום. וזה לא שאני כל כך חדש בתחום..יצא לי לצלם קצת פה ושם במצלמות של אחרים, ללמוד קצת, אבל זה לא גם שאני ותיק. בעיקרון זאת מצלמה כדי לגדול איתה. ונעבור לעניין: תקציב: 2000+- בהתחלה שמתי עין על הקאנון A80 עד ששמעתי על השגיאה E18- לא אופציה. לא בא לי להתעסק עם דברים כאלה.. בטח שלא לפרק מצלמות :-D . עכשיו ראיתי עוד שתי מצלמות: -מינולטה DImage Z2 -פוג'י Finepix S5000 שתיהן מציגות כמעט אותם נתונים עם יתרון קל למינולטה שהיא 4MP לעומת 3.2MP של הפוג'י אבל מבחינת ביצועים ואיכות תמונה- אהבתי יותר את הפוג'י.. אני גם …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ETB,

אני מתקוון לרכוש מצלמה דיגיטלית בתחילת החודש הבא, והתקציב שלי נמוך, חשבתי ללכת על המצלמה של KODAK CX6200 שעולה רק 500 שקל. באתר של Kodak אין הרבה פרטים על המצלמה, חוץ מזה שהיא 2MP, ויש לה רק זום דיגיטלי של X2 (אין זום אופטי) ואפשר לצלם בה 30 שניות של סרט, אבל אין שום פרטים על גודל החיישן, והיא אוטומטית לחלוטין. בתחלס היא ניראת מצלמה יחסית איכותית למחיר שלה, גם קראתי קצת ביקרות מעודדות עליה מאתרים מחו"ל. היא שווה את הכסף, או שכדיי לי לחסוך עוד 200 שקל וללכת על Canon A60, שניתן למצוא אותה בסביבות ה700 שקל.

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  23. שלום אנשים אני מתכנן לקנות A80 מJ&R, כמו גם נרתיק למצלמה. החלטתי לקנות גם כרטיס 512 MB, אני מבקש המלצה לכרטיס CF 512 וחשוב לי שהוא יהיה או מJ&R או מניואגג תודה רבה לעוזרים :-*

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by dbx22,

באיזה גודל/רזולוציה(אני מתכוון לדוגמא 1024*768 או 640*480) צריך לצלם במצלמה קנון A80 בשביל שייצאו תמונות בגודל רגיל 10X15? או שזה לא קשור? ומי שאני מפתח אצלו את התמונות שולט בגודל? תודה רבה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים