צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
באתר של מצלמת וידאו מדגם DV3500 של חברת Mustek לא כתוב על כמות הזיכרון שמגיע עם קנייתה. תנו לי פרטים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 1000-2000 שקל 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. ---מינימלי לחלוטין מעדיף שלא להתעסק ולכן מצלמת poin and shoot היא הכיוון 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ?אין ניסיון 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי ריקוד באולם חשוך, מעט תמונות ציפורים ממרחק רק בשעות הערביים) -------הייעוד …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
צולם ליד מעוז חיים מוקדם בבוקר תגובות, הצעות לשיפור יתקבלו בברכה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
האם יש בעיה טכנית עם הפעלת מצלמת וידיאו דיגיטלית שתירכש במזרח הרחוק - מבחינת שיטות שידור/הקלטה (PAL/NTCM) האם תהיה מיגבלה בהצגת ההקלטה על מכשירי טלוויזה בארץ????? תודה רבה מראש לכל העונים איתן
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
1) חומר שנועד לניקוי מסכי LCD יכול להזיק לעדשה?? אפשרי להשתמש בו כדי לנקות אותה?? 2) איפה אפשר לקנות בארץ פילטר IR?? תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני מגדיר שתהיה חתימת תאריך על תמונות שאני מצלם באולימפוס 7040?תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום ! חשבתי על רעיון מגניב שיוכל לקדם את רמת הצילום והידע בצילום בפורם .. חשבתי על שאחד מן המנהלים יפתח ת'רד ובו כל אחד יוכל לכתוב טיפים לצילום דיגיטלי .. עריכה ...זומים למיניהם וכדומה.. הת'רד יוכל לעזור מאוד לפי דעתי אשמח לקבל תגובות לרעיוני. (מקווה שלא תשללו אותו!) תודה מראש ! Chevy: ערכתי את הכותרת כך שתתאים להיות סטיקי
-
- 18 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אני צריך המלצה על מצלמת אינטרנט בסביבות 100-200 שח... בינתיים התרשמתי מ- vista creative ן- creative nx pro אבל אני לא בטוח אם כדי לקנות. אני צריך אותה בעיקר לועידות אינטרנט ולא לצילום וכדומה. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני שגיא בן 16 ולומד אלקטרו-אופטיקה. במסגרת הפרוייקט הזה אנחנו אמורים לעשות אב-טיפוס שקשור בעיקר באופטיקה אני בחרתי ללכת לתחום של הצילום כי זה הנושא שאני הכי חזק בו. אשמח אם תעלו לכאן את כל הבעיות שאתם נתקלים בהן בזמן הצילום. תודה על העזרה, שגיא אבסקר
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
היי, אני רוצה לקנות מצלמה חדשה. הצרכים שלי הם בסיסיים.קודם, שהמצלמה אמורה להיות קומפקטית ולא גדולה ולא נוחה. פלאש וזום טוב. המצלמה מיועדת לצילום בחו"ל, נופים, משפחה, מסיבות.. ככה שהאיכות של המצלמה מאוד חשוב. שלא יהיו עיגולים כאלו בתמונות וכמו חוסר צבע בתמונות. אני מחפש מצלמה שיראו את התמונות באיכות טובה וגם כשמעבירים את התמונות למחשב ומגדילים את התמונה שיראו טוב. תקציב: 2500
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
כן היום היא סוףסוף הגיעה, נראית מדהים, מרגישה מדהים, אופטיקה מדהימה, רק חבל שיש כל כך הרבה תפריטים מבולגנים :\ תמונות בהמשך היום...
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה דיגיטלית חדשה במקום ה canon powershot a-75. חשבתי על מצלמה עם זום טוב צריכה להיות טובה בשביל צילום אנשים, נופים וגם צילום מקרוב.
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מתוך 3 עדשות נתונות: 18-55 28-75 f/2.8 55-300 בהנחה שאפשר לבחור רק 2, אילו עדשות לדעתכם עדיף לקחת לטיול בתאילנד? מה יהיה מועיל ביותר? יתרונות לכל עדשה: 18-55 - צילום נופים 55-300 - צילום מרחוק 28-75 - צילום פורטרטים עם צמצם פתוח חשבתי על ה-28-75 בשילוב עם ה-55-300, זה בעצם יתן לי הכל חוץ מהצד הרחב של ה-18-28. אבל אולי במילא אין כלכך הרבה דברים לצלם מרחוק, וה-55-300 מיותרת / פחות מועילה מאשר ה-18-55... מה עדיף לדעתכם?
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
שלום לכולם , בזמן האחרון התעניינתי בצילום. אני עובד ברשת מחסני חשמל , במחלקת מחשבים וצילום , אז יש לי כאן כמות קטנה של מצלמות להתעסק איתם. אני מעוניין במצלמה , דמוי SLR זום 10 - 12. אף פעם לא היתה לי מצלמה דיגיטלית בעבר. אממ , יש לי כאן בחנות את ה SP500UZ של אולימפוס ,שהיא נריאת לא רע בכלל וגם את ה Minolta Z6. בכל אופן , היתי בהדרכה של ישפאר , והראו לנו את ה H1 , שדיי התלהבתי ממנה אבל זאת היתה הכוונה שלהם , והאינטרס שלהם אז אני לא יודע עד כמה זה אמיתי. בכל מקרה , ביררתי קצת וחשבתי בין המצלמות של sony H1\h2 (מה ההבדל בינהם?) canon s2 panasonic fz5 ואם יש עוד מצלמות בסגנון הזה , אני אשמח לשמוע. מגה פיקסל לא ממש חשוב לי , 5 בהחלט יהיה מצויין. רצוי מסך 2 אינץ , למרות שאני י…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמעתי שהZ5 לא טובה בצילום בלילה. אני מחפש מצלמה עם זום גבוה, אפשרויות זמן חשיפה, רגישות שונה וחדות תמונה (יש לZ5 גם חולשה כאן). האם יש אלטרנטיבה טובה יותר לz5? (במחיר הזה כמובן) תודה נ.ב מה עם ה- z20 ? הבדל המחירים הוא בערך 1000 ש"ח השאלה אם תוספת המחיר ל- z5 שווה את זה, ולא כדאי לקנות את ה-z20 שאני לא יודע אם הבדלי האיכות ביניהם כ"כ גדולים.
-
- 9 תגובות
- 926 צפיות
-
-
לפי ההצעה שהבאתם לי, אני הולך לקנות מצלמה דיגיטלית Canon A60. אני רק מנסה לארגן את יתרת הכסף ע"י מכירת חלי חומרה...מהמחשב שלי. רק מישהו הציע למכור לי את המצלמה (יד שנייה)... ציטוט שלו: אתם אומרים שהיא יותר עדיפה? ובכמה הוא צריך למכור לי אותה אתם חושבים? היא יד שנייה
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
בשעטומ"צ החלטתי להשתדרג לD700. עד עכשיו צילמתי על D5000 + SB900 + 17-50F2.8 TAMRON + 18-200 SIGMA, שום דבר מלבד הפלאש לא מתאים לD700. התקציב למצלמה + עדשות בסיסיות (קרי: מה שהצחלתי לחסוך במזומן) הינו בערך 12000 ש"ח, אולי עם צ'ק דחוי אפשר עוד טיפה לגייס... מחיר לעדשות 'מקוריות' של ניקון, אני ממש חושש שאין לי... (ה24-70 שלהם עולה ע"פ זאפ 9,690 - 8,365 וה70-200 עולה ע"פ אותו האתר - 12,990 - 9,178 ₪....) צלם מומחה שבחן את ה17-50 TAMRON שלי (על גוף D300) הוכיח לי שהיא לא חדה בF2.8... ע"פ סיקור שראיתי, ה70-200F2.8 הסיגמאית ששקלתי מתחילה להיות חדה רק בF4... אז מה אני יכול לקנות יחד עם המצלמה שיענה על דרישותי (הן מבחינת חדות והן מבחינת מחיר)? האמת היה רגע שחשבתי לעבור לקאנון, למר…
-
- 62 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
קאנון החליטו לחדש את ה S3 IS והכריזו על ה S5 http://www.dpreview.com/news/0705/07050703canons5is.asp לא שיפורים מדהימים יחסית ל S3 , התושבת לפלאש היא אולי התוספת המענינת ביותר. ובאותה הזדמנות גם על ה SD850 IS http://www.dpreview.com/news/0705/07050702canonsd850is.asp
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
השאלה אם שווה לשלם עוד 300 ש"ח על הסופר? או ללכת על הרגיל וזהו? מה בדיוק אומר הVariable Power הזה? ולמה יותר אופציות נותן כזה הבדל במחיר? (מוברח לארץ מB&H)
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אהלן,אני מתכנן בימים אלה השידרוג למצלמה דיגיטלית יותר רצינית ממה שיש לי עכשיו (Sony P-32) ,אני מתלבט מאוד בין הA85 המזדקנת של קאנון לבין ה-A520 החדשה. אני חובב תעופה,לכן אני מרבה לצלם בשדות תעופה מטוסים נוחתים,לכן פה מאוד מפתה אותי הזום 4X של ה-A520,מצד שני,ה-A85 נראת לי הרבה יותר נוחה (יש לה מן "ידית החזקה" כזאת ליד ימין) וכמו כן אני מעדיף מצלמה יותר "מסיבית" וגדולה שמרגישים אותה ביד כמו ה-A85,ולא זעירה יותר ולא מורגשת ביד כמו ה-A520 (אני מעדיף יציבות ביד של המצלמה) ,בנוסף גם לאור כנסתה של ה-A520 לשוק אני די חושש ,שלא כמו עם ה-A85 שכבר היו עליה ביקורות (אשמח לביקורות על ה-A520). תודה מראש ,אשמח עם תייעצו לי בבחירה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-