עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by g@s,

תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום לכולם! אני מחפש מצלמה דיגיטלית עד 500 ש"ח, כמה שיותר קטנה (לא צריך להגזים אומנם) וכמה שיותר איכותית. [עריכה] אני נורא מתנצל שלא שמתי לב לנושא הנעוץ ולכן אני אענה על השאלון 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? בעיקרון 500 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה של עד 50שח 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. אפס, לא מכיר אף אחד מהמושגים הנ"ל (חוץ מעולה כמות מגהפיקסלית שאני יודע שכמה שיותר יותר טוב). 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? לא היה לי ניסיון עם מצלמות חוץ ממצלמה בנוקיה שהיתה לי קודם והמצלמה שיש לי כרגע בסמסונג גלאקסי 4…

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  3. מקווה שזה הפורום המתאים אם לא בבקשה תעבירו תודה. שלום אני מחפש מצלמה דיגיטלית. התקציב שלי הוא 500-600 ש"ח מקסימום. אני לא ממש מבין בזה לכן שואל פה.. דברים שחשוב שיהיה ממולץ החרבת זיכרון. הממ לא יודע כמו שאמרתי אני לא מבין גדול לכן אני משאיר את החירה בידיכם. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  4. Started by EliranC,

אין לי יותר מדי תקציב צריך מצלמה ב600 שקל עם צריך לחרוג טיפה בשביל שיפורים משמעותיים או מהותיים אז אקבל גם ואם אפשר גם סוגים של כרטיסי זיכרון , ומה עדיף מצלמה על בטריות או על בטריה נטענת אני צריך תמצלמה לצבא ככה שיהיה לי שם להטעין אותה כל יום השאלה האם לא עדיף מצלמה על בטריות נטענות?

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  5. אהלן, אתם יכולים, בנוסף להמלצתכם, להגיד לי מה הנתונים הכי חשובים שצריך לבדוק ? אני יודע שזום אופטי זה חשוב, אבל יש עוד משהו ? תודה מראש לעונים ויום טוב.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by idoyi,

אני צריך מצלמה במחיר של עד 1000 ש"ח בלי העדפות מסויימות למשהו במחיר הזה אני יודע שאי אפשר להביא משהו יותר מידיי טוב אבל זה התקציב שתהיה לה איכות צילום טובה שלא תאכל סוללות יותר מידיי ושההשהייה שלה לא תהייה ארוכה מידיי תודה...

• 45 תגובות
    • 3.9k צפיות
  7. Started by 00000,

auto focus\exposure מהירויות וכל השאר, שלא תתחיל להסתבך עם הגדרות. מחיר בין 1000-1500 ש"ח. חשבתי על משהו מכאן: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-Camera&DB6187=246343&DB3331=194524 או מכאן: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-Camera&DB6187=246343&DB3331=3333 ואני לא כזה מבין גדול במצלמות אז אני מקווה שתעזרו לי.

• 12 תגובות
    • 796 צפיות
  8. אני מחפש מצלמה לשימוש בייתי/חו"ל. התקציב למצלמה הוא 800-1000 ש"ח. הצילום יהיה בתנאי אור טובים אל לעישתים גם בחושך(ממולץ פלאש טוב) מחפש זום טוב המצלמה לא חייבת להיות קטנה בשביל להיכנס לכיס אך לא גדולה מדי גם. העדפה ליצרן Canon/sony הרבה מאוד המלצות טובות שמעתי עליהם. תודה מה דעתכם על זאת: Sony CyeberShot DSC-W290 ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי כמו שראיתם בכותרת אני מחפש מצלמה דיגיטלית בתקציב של עד 1000 ש"ח ורצוי כמה שפחות. סוללות ומטען יש לי אז אין צורך לזה, עדיפות לכרטיס ג'יגה שיהיה כלול במחיר ואם אי אפשר אז לא קריטי, היה לי את המצלמה הזאת canon ixus s500 נשבר המסך לא משתלם לתקן, אני מרוצה מקנון סך הכל ומעדיף להמשיך איתם... אם יש מצלמה שיכולה לצלם וידאו בלי הגבלת זמן זה יהיה מעולה.... תודה, דרך אגב זה מאוד לחוץ כי הייתי צריך להזמין את זה עוד היום זה מיועד לטיסה לחול.

• 11 תגובות
    • 844 צפיות
  10. שלום,אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית חדשה שתאפשר לי לצלם וידאו בצורה איכותית... אפשרות של צילום תמונות זה רצוי מאוד גם, והמצלמה צריכה להיות זולה יותר מ1000 ש"ח (לא משהו רציני ומקצועי) אני רוצה שהמצלמה תתמוך בבטריות ולא סוללת ליתיום, ושיהיה קל מאוד לתפעל אותה ולהדליק אותה במהירות תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  11. שתהיה לפחות 4-5 מגה פיקסל, שיהיה לה זום אופטי גבוה, שיהיה לה פלש איכותי, כמובן איכות תמונה מעולה שתהיה קומפקטית ושיהיה לה אורך חיי סוללה גבוה. אין לי תקציב ספציפי, ההורים שלי קונים אותה בארה"ב (אם זה משנה בכלל). אני לא מבין יותר מדי בתחום ולכן כנראה שיש קריטריונים חשובים שלא ציינתי אז פשוט תמליצו על מה שהייתם קונים בעצמכם מכל הבחינות, כתבתי לכם את הדברים שהכי חשובים לי. תודה מראש לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  12. Started by eranir,

שלום לכולם, אבא שלי מחפש לקנות מצלמה חדשה. הוא לא כ"כ מתייחס למחיר (בכותרת המחיר לפי הערכה שלי למה שהוא מחפש), רק מחפש מצלמה שתתאים לצרכיו. חייבת להיות עינית, זום טוב, והתכווננות אוטומטית ככל הניתן (הוא צלם חובב(ן) מאוד...) ושלא תשקול יותר מדי. יצא לו להשתמש ב-Canon PowerShot S2 של אחיו, והוא אהב אותה. ראיתי שהדגם הנוכחי בסדרה הוא ה-SX10 IS שהחליף את ה-S5, ורציתי לדעת האם הכי טוב ללכת עליו, או שיש מצלמה אחרת עדיפה עליה לדרישותיו. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  13. אהלן, אני מחפש לקנות מצלמה בתקציב של באזור ה: 1000$ אני בכוונה מציין בדולרים, כי אני מעוניין לקנות בארה"ב. מה שאני מחפש מהמצלמה זה שתהיה פשוטה יחסית לתפעול לבן אדם שלא מבין יותר מדי בפיצ'רים מתוכחמים ויכולות מתקדמות יותר מדי. שתתן איכות תמונה טובה מאוד. כנ"ל ווידאו. שיהיה לה זום כמה שיותר גדול. מטרת השימוש היא בין היתר צילומי טבע, ובכל זאת צילומים של חיות/ציפורים רחוקות יחסית אז כמה שיותר זום יותר טוב. ומבחינת גודל. אז אני כן מעוניין במצלמה שהיא יותר מקומפקטית, אבל מאידך לא משהו גדול מדי, כך שלא יהיה מבאס לקחת בערך לכל מקום. האם יש מצלמה שבגודלה היא מעט יותר גדולה מקומפקטית, ואפשר להוסיף לה עדשה? כך שלארועים שגרתיים, ארועים משפחתיים וכד' היא תשמש כקומפקטית, אך ב…

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  14. אני כנראה אמור לנסוע לטוקיו ביום רביעי הבא, לכן אני חייב למצוא ולקנות במהירות מצלמה דיגיטלית,אפשר בארץ,בדיוטי פרי או בטוקיו. המחירים בטוקיו שמעתי שמאוד גבוהים ולכן נראה לי שגם יותר מישראל? לכן עדיף לקנות כבר בארץ עם אחריות והכל. מחפש מצלמה קומפקטית ולא גדולה,3-4-5 מגה פיקסל. וכרטיס זיכרון של 256 מינימום. מצלמה עם פוקוס חד וצבעים טובים,שצילום במצב אוטומתי יצא טוב כי אני לא מומחה ענק בצילום. עדיף מהחברות: canon,fuji,sony,minolta olympus עם קאנון יש לי ניסיון טוב.סוני ממה שבדקתי המצלמות איטיות?.. תקציב במחירים של הארץ עד 1800 בערך. חשבתי על: IXUS430/410 או s410 או אם יהיה כסף ixus40. כל שאר החברות לא מכיר דגמים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by dror_gh,

אני רוצה מצלמה דיגיטלית ,בערך 4 מגה פיקסל וחשוב שתהיה קומפקטית ונוחה אם אפשר שיהיה לה מסך שנפתח הצידה ומסתובב כמו ה power shot a95 של cannon כבר רציתי לקנות את ה a95 אבל קראתי עליה בהרבה מקומות שהזמן בין הלחיצה עד הצילום הוא די ארוך וזה קצת איכזב אותי תודה רבה לכם אגב הנה תמונות של ה a95 : http://www.canon.hu/dl/sajtofotok/foto/PowerShot_A95_2.jpg http://www.20vek.ru/img/Canon_PowerShotA95.jpg ושוב תודה רבה לעוזרים !

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by asaf44,

ערב טוב. מעוניין בהמלצה על מצלמה בעלת זום אופטי גדול ככל האפשר המצלמה מיועדת לאבא שלי, כך שרצוי שהתפעול והתפריטים יהיו ברורים ופשוטים. הוא מצלם כל יום במסגרת עבודתו כמה עשרות של תמונות והוא חייב תאריכון (להדפיס תאריך על התמונה) חשבתי בכיוון של: fz18 sp-560uz coolpix p80 תודה לכל העוזרים .

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  17. בנתיים מצאתי שני מצלמות: canon sx40, nikon p510. הניקון היא חדשה משנת 2012 והקנון אולי יש בחו''ל אבל לא מהדורה חדשה משנת 2012 http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=2BO7C8FE83 זאת הניקון זה האתר היחידי שמצאתי אם הניקון מהדורה 2012 http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1RDPowershotSX40HS וזאת הקנון תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by nas,

שלום , אני מחפש לאמא שלי מצלמה איכותית , ושתיהיה כמה שיותר קטנה ודקה בלי להתפשר יותר מידי על איכות.. כמובן אני לא מחפש פה מצלמה מקצועית , אבל שאיכות התמונה שלה תיהיה טובה + שתיהיה קלה לשימוש ובטריה שמספיקה לשימוש ארוך.. זה פחות או יותר מה שאני חושב שצריך , תרשו לעצמכם להוסיף עוד קרטריונים שנראים לכם חשובים..

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  19. שלום לכולם! אין לי ממש הרבה ידע במצלמות אבל אני מעוניין במצלמה שהכי משתלמש היום עם כמה שיותר נתונים טובים למחיר כזה... יש דבר כזה? ראיתי את הדגם הזה של פוג'י Fuji Finepix S1000fd שווה משהו? http://www.video.org.il/Product.aspx?ProductID=2012 תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  20. Started by Peri228,

שלום .. אמא שלי מחפשת מצלמה בתקציב של עד 300$ , כולל כרטיס זיכרון של ג'יגה . קצת קשה לי להכווין אתכם מבחינת דרישות , אבל בסך הכל המצלמה צריכה להוציא תמונות טובות במצב אוטומטי . אין צורך בכל מיני פונקציות ידניות וכאלה .. את המצלמה אני מתכוון לקנות בדיוטי פרי . תודה מראש

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  21. Started by Rule The Pc,

אהלן היה לנו מצלמה SONY DSC-V1 אבל אחי הפיל אותה למים באיטליה אז אנחנו מחפשים מצלמה חדשה לא מקצוענית מדי עד 800$ בארה"ב רצוי שיהיה לה כרטיס זיכרון כמו של SONY כי הכרטיס הקודם עדיין עובד תודה נ.ב. לא יודע איך קוראים לסוג המצלמה הזאת אבל שלא תהיה גדולה כמו מצלמת וידאו (סטילס אולי?)

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. כמו שניתן להבין מהכותרת, אני נוסע לארצות היפות בעולם, ולכן אני צריך מצלמה איכותית. החדשה תחליף את ה-Olympus SP500UZ המאכזבת שלי, שנקנתה ב-1900 ש"ח לפני המון זמן והייתה שווה לתחת בלשון המעטה. חשוב שיהיה זום גדול, על מנת לצלם נופים מרחוק ואולי לתפוס כמה דברים נדירים. גיליתי לצערי מניסיון רע עם האולימפוס, שמייצב תמונה הוא חשוב מאוד - חובה! המצלמה תהיה עלי כמעט כל הזמן, לכן היא צריכה להיות גם קומפקטית. אני לא רוצה להתפשר על איכות, אבל רצוי למצות את המיטב באיכות ובגודל. התקציב הוא 1000 ש"ח, אבל גמיש. אולי אחליט לקנות את המצלמה בחו"ל ויצא לי זול יותר. תודה, חן

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Freemee,

שלום לכולם, אני נוסע לארה"ב עוד חודש ומחפש לקנות מצלמה, אני מתחיל להתעניין בצילום ובכלל כרגע אין לי מצלמה איכותית שאני מרוצה ממנה. ועכשיו התשובות לשאלות * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1600-1700 * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם אנשים וגם נופים, בעיקר ביום אך שיהיה גם נורמלי בלילה * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא נראה לי * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. כרגע לא אשתמש ב…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. מצלמת כיס, דיגיטלית, איכותית יחסית, לפחות 8 מגהפיקסל (צריך תמונות יחסית גדולות). אם אפשר בבקשה לא לחרוג מהתקציב של 700 שח אני אשמח. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  25. שלום לכולם. אני מחפש לקנות מצלמה מאוד איכותית לצילום משפחה ילדים ונופים בעיקר. חשבתי ללכת על ההSLR הגדולות והאיכותיות אבל אמרו לי שאם אין לי ידע בתפעול ידני שלהן והם יהיו תמיד על מצב אוטומטי אז האיכות תהיה כמו במצלמה רגילה אחרת . לכן, חשבתי ללכת על המצלמה הזאת.. sony HX9V http://store.sony.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=- תודה 1&productId=8198552921666290110#specifications

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.