עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. מצלמת קאנון S1 IS, שעבדה ללא דופי (חוץ מפעם אחת - שלא הסכימה לצלם משלחת מאיראן משום מה), הלכה לעולמה. המצלמה בת שנתיים וכנראה מת לה החיישן. באתר של קאנון מצויין שיש מקרים בשהם החיווט של החיישן מתנתק. במקרים כאלה, הם מחליפים את המצלמה ללא תשלום באחד ממרכזי השירות. אבל יש לי 2 בעיות: 1. הייתה לי אחריות של שנה אחת בלבד. 2. ישראל לא מופיעה ברשימת מרכזי השירות של קאנון... מישהו יודע איפה אפשר לתקן את המצלמה? שווה לתקן?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by חננב,

מהסתמכות על אתר "זאפ" אפשר להבין שהכרטיס 1GB של SanDisk המקורי הוא בעל מהירות נמוכה/עושה בעיות בצילום וידאו עם מצלמות מסויימות. לעומת זאת, נראה שלכרטיס 2GB שלהם לא חסרה מהירות והוא לא עושה שום בעיות - כרטיס מושלם. מישהו יכול לאמת את זה?? תודה !

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  3. Started by b3ta0,

הערות העצות...

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Fir3^StorM,

שלום חבר'ה אני קונה מצלמת DSLR. אין לי עבודה בצילום או סוג ספציפי של תמונות שאני מצלם, אלא בכללי בטיולים, נוף, משפחה וכו'. המליצו לי על Cannon Rebel XTi 400D 10.1MP, אמנם אני רוצה לדעת האם יש אופציות יותר טובות. יכול להיות שאני אקנה מחו"ל (זה תלוי בהפרש המחירים לעומת הארץ) ראיתי שלסוני יש מצלמה שעושה רושם שהיא טובה - Sony DSLR Alpha-100. איך היא משתווה ל-400D? והאם יש אופציות נוספות במחירים דומים אשר יותר טובים? תודה רבה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  5. התמונה המוקטנת [איכות גרועה]: התמנוה הגדולה: http://img463.imageshack.us/full.php?image=img09841hn.jpg

• 9 תגובות
    • 985 צפיות
  6. Started by bd,

אני רוצה לצלם וידאו...? איך אני עושה את זה יש מלא הגדרות..הגעתי רק לאגדרה לבחור PAL\NSTC וזהו לא הבנתי איך אני מפעיל תוידאו

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  7. Started by zoman,

ניסיון שערכתי לצילום מיקרו של אמצע של פרח באור חלש

• 10 תגובות
    • 887 צפיות
  8. Started by 114508534,

קיבלתי מתנה את המצלמה הזאתי ליום הולדתי ועכשיו אני רוצה ללמוד לצלם בה יותר טוב וללמוד את האפשרויות שלה . יש לי דיסקים של 30 דקות ורציתי לדעת בעיקרון אם יש דיסקים ליותר זמן או שאפשר לשנות את האיכות כדי שאפשר יהיה לצלם יותר. ועוד דבר זה האם קיים ספר הדרכה בעיברית(PDF) למצלמה תודה

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  9. Started by BetZeFer,

http://img19.imageshack.us/img19/9210/1sr1.jpg http://img258.imageshack.us/img258/4010/5fg3.jpg http://img406.imageshack.us/img406/3572/2yt4.jpg http://img406.imageshack.us/img406/8584/3tu6.jpg http://img68.imageshack.us/img68/3093/4uz3.jpg עכשיו נראה אותך slim shady

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  10. Started by Decktor,

תמונה שצילמתי לפני שתי דקות עוד מעט אני יוצא יחד עם אשתי למסע צילומים נרחב בתקווה שעד אז השלג ייתפס יותר טוב.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Green,

היי אני חושב לקנות עוד מצלמה בקרוב אני עכשיו משתמש ב710IS אבל אני הולך להעביר אותה לאחי אני חשב בכיוון של DMC-LX2 או הLEICA D-LUX 3 או שאולי יש משהו עדיף על שניהם (מחיר לא ממש משנה לי) מה שחשוב לי זה קומפקטיות, עדשה רחבה, מייצב, ואפשרות צילום 16:9 אמיתית (חישן) דבר נוסף רציתי לדעת אם שני המצלמות הם באמת אותה מצלמה ב100% או שיש איזה הבדל? תודה רבה..

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  12. Started by shlomom,

שלום, יש חצובה שראיתי היום ואני מעונין לרכוש אותה - מדובר בחצובת MDK C3530, זה מה שרשום עליה. לחצובה יש ראש עם מתקן מתנתק למצלמה, פלס לחצובה ופלס לראש למצב מאוזן, והטיה לראש,רגליים עם 3 שלבים + מוט ניתן להגבהה עם מנואלה וידנית, קלה לדעתי ודי יציבה לפי הבדיקה הפיזית שלי. המחיר בסביבות 90 ש"ח. השאלה אם מישהו מכיר את הדגם/חברה? ומה כבר כל כך גרוע בחצובה כזאת?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Mantis,

מאגר של תמונות ממש יפות, מספקות לי השראה בצילום תלחצו על TOP IMAGES לתמונות הכי יפות (או שתעזרו לבחור ע"י לחיצה על אחת התמונות, זאת שיותר יפה לדעתכם) http://thefairest.info (יש גם קישורים לתמונת מצחיקות ותמונות חמודות, את זה אני אני אפרסם כבר בכללי )

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by b3ta0,

שלום הנה תמונה שצילמתי וערכתי, התמונה העליונה היא ללא עריכת צבעים, והתמונה התחתונה היא אחרי עריכת צבעים. מה שאני רוצה לדעת זה האם לדעתכם התמונה התחתונה יותר יפה מהתמונה העליונה (האם העריכה היתה הצלחה)? והאם יש דרך שהתמונה הלא ערוכה, (חוץ מהרקע) העליונה, תצא יותר יפה מבחינת הצבעים (למשל)? אני פשוט צילמתי ללא שינוי הגדרות ואני רוצה לדעת אם תמונות יכולות לצאת יותר יפה (או התמונה הזאת ספציפית) עם שינוי הגדרות מסוימות במצלמה. עוד דבר, בתמונה המקורית (יותר גדולה) אפשר לראות המון 'רעש', כשמגדילים את התמונה (לא יותר מ 100 אחוז), מה הסיבה לכך? -אני משער שהסיבה היא חוסר אור שמש, ואור לא חזק מספיק של הנורה בחדר? אשמח הסבר לזה ואיך לצלם תמונות שיצאו ללא 'רעש'. וחוות דעת על הת…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by big foot,

אני צריך המלצה למצלמת וידיאו דיגיטאלית לחובבנים עד 2,000 ש"ח תודה מראש BIG FOOT

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  16. Started by shlomom,

שלום, אני מבין שכדאי לקנות מגן מסך למסכי ה LCD של מצלמות. השאלה היא מה לבחור. בעיקרון יש מדבקות גמישות - אני מניח שזה מן סוג של ניילון דביק שמגן בפני שריטות. ויש מזכוכית שאמורים גם להגן כנראה בפני מכות. http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=e-digitalcamaccecories&orderby=price&DB188682=261677&DB140787=140799&pageInfo=1 מה לבחור ואיך למסך 2" והאם כל מגן מתאים לכל מצלמה? האם יש מישהו שקנה/משתמש ויכול לחלוק את הידע שלו כאן.

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  17. Started by b3ta0,

תמונה שצילמתי... אני צלם חובבן וסתם מצלם... מעוניין ללמוד אך לא בטוח איך http://img164.imageshack.us/img164/8690/bulbap6.jpg ללא אור שמש, בחדר עם נורת... 75 וואט (בתמונה)

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  18. Started by ALÞHA,

*

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  19. Started by BetZeFer,

*

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Chevy,

HDR שצילמתי בבית של domiel. מורכב מ-5 תמונות בחשיפות שונות, צולם על גבי חצובה כמובן.

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by Kenny,

היי אנשים , עד היום צילמתי עם S2 פשוטה , והגיע הזמן אני חושב למצלמה רצינית יותר. היתי מעוניין שתציעו לי מצלמות סביב ה 6500-7500 שקל , כולל פלאש \ ועדשה. המצלמה מיועדת כמו שבטח הבנתם בעיקר בשביל צילום במועדונים. בתור פלאש חשבתי ללכת על ה 580 של Canon . היתי רוצה לשמוע לגבי ההבדלים בינו לבין ה 4X0 (ההבדל במחיר עומד על 500+ ש"ח) תודה לכולם , שבת שלום.

• 39 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. בניגוד לעיניות האופטיות המוצלחות של מצלמות רפלקס, לעיניות אופטיות של קומפקטיות (עיניות חלון) יש מספר חסרונות משמעותיים שהופכים אותן לפתרון מאוד לא מוצלח בעיני. אני מעדיף להשתמש במסך ה-LCD בגלל הסיבות הבאות: חוסר דיוק כתוצאה מאחוז כיסוי נמוך. עיניות חלון אופטיות מציגות כ-80% מהתמונה, בהשוואה ל-100% במסכי LCD (ו-95% ברוב מצלמות ה-DSLR). המגבלה הזו משמעותית במיוחד בצילום נושאים שדורשים זווית רחבה, בגלל שחלק מהתמונה שיוצרת העדשה פשוט לא מופיע בעינית ולכן לא ניתן להתייחס אליו בבניית הקומפוזיציה. באופן מעשי זה הופך עדשות 28 מ"מ לשוות ערך ל-35 מ"מ או צר יותר. העדר תצוגה של פרטים טכניים. כשמצלמים עם עינית אופטית לא ניתן לראות שום פרטים טכניים על הצילום. זה מאוד מגביל את היכולת ל…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by FeedMe,

אהלן בהמשך לטרנד הביקורות ולביקורת של שלמה על ה9100 של פוג'י, החלטתי להעלות לפורום חו"ד קצרצרה שלי על המצלמה עם כמה תמונות שצילמתי באילת, בעיקר כדי להודות בפורום לכל מי שעזר לי להחליט על קנייתה. אז ככה. הרושם הראשוני שלי הוא- וואו. המצלמה נדלקת ומוכנה לצילום תוך קצת יותר משניה. קצת משחקים בבית ובחוץ מגלים כמה פונקציות מעניינות, כמו כפתור שמראה את הגרף של איזון הלבן בתמונה. ובכלל, יש כפתור נפרד לכל דבר- לשליטה על האיכות והצבע, לשליטה על מצב הצילום, על צילום רצוף, השהייה, מאקרו, פלאש, תפריטים- כל כך הרבה ועדיין קל מאוד ואינטואיטיבי לתפוס את השימוש בה. אין צורך להכנס לכל מיני תפריטים בשביל לשנות הגדרות- הרוב פשוט טבעי ויש לו כפתור משל עצמו. ה-viewfinder זוועתי. אהבתי מאו…

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  24. שלום לכולם. אני מתלבט בקניית מצלמה דיגיטאלית בסכום של 1200 ש"ח +-. חשוב לי שתיהיה קומפקטית, ואני רק מעוניין ב point and shot. אני לא מתכוון לשחק בפרמטרים וכדומה רק שיצאו תמונות טובות באופן אוטומטי. שמעתי על canon casio שהן טובות . יש למישהו המלצה על דגמים ספציפים?

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  25. Started by shlomom,

כפי שכבר ציינתי רכשתי לאחרונה את ה S9100 ורציתי לחלוק אתכם את רשמי הראשונים מהמצלמה. אני לא צלם מקצועי או חובב כבד אבל מתכוון להשתפר בתחום ולכן הביקורת שלי לא מתימרת להיות מקצועית אלה רק חוות דעת אישית. יתרונות: - איכות הצילום טובה מאוד לדעתי במרבית המצבים. - מצב וידאו יחסית טוב ומספק וידאו טוב לטעמי. - במצבי תאורה בעייתיים ה ISO הגבוה (עד 1600) בא לעזרה אבל לא הייתי אומר שה 1600 הוא אופציה רצינית ה 800 נסבל בהחלט. - התפעול שלה נוח ודי אינטואיטיבי - היות וזו לי המצלמה (הדיגיטלית) הראשונה אני יכול לומר שהתרגלתי אליה תוך יומיים ואני יודע מה עושה כל כפתור ואיפה הוא - עדיין לא מבין איך לנצל את כל התכונות כמובן. - יש למצלמה כפי שניתן לראות בנתונים ובתמונות תושבת לפלאש ח…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.