עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. עדכון- השאלה למטה יש לי מצלמה של סוני מדגם HandyCam DCR-HC24e. למה כשאני מקליט למחשב דרך כבל USB ה- FPS נמוך מאד? לפעמים הוא יורד מתחת ל- 15 אפילו... האם כבל FIREWIRE יפתור את הבעיה? האם תוכנה אחרת חוץ מ- MOVIE MAKER תעזור? ודרך אגב שום דבר לא פועל ברקע, וגם התוכנה של המצלמה עצמה מקליטה ב- 15 FPS.. למרות שמוגדר 30. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  2. Started by sagi5,

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Maxx,

שלום, אני מתכוון לקנות לאבא (מבחינתו לצלם זה רק וללחוץ) את Panasonic Lumix DMC-FX50 בגלל: - מסך גדול - מייצב תמונה - 28mm - גודל קומפקטי אני יודע שיש לה בעיות של רעשים, אבל לא נראה לי שזה ממש יורגש בתמונות משפחתיות רגילות. אני קונה אותה ב camera4less ב-1666, האם יש חלופות טובות יותר? כרטיס הזכרון הוא אחד משני אלו: Transcend SD 2GB X150 - ב-170 ש"ח או את ה- 4GB ב-260 ש"ח. האם המצלמה יכולה לנצל את המהירות? תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  4. Started by damti1234,

שלום הזמנתי את המצלמה מהאתר camera4less בקיצור אני זקוק ל: נרתיק - עד 70 ש"ח איכותי כרטיס זיכרון- 1 ג'יגה, האם הוא חייב להיות של החברה? פתוח להצעות תודה

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  5. Started by R0tem1,

אני נוסע בעוד קצת פחות מחודש למסע של 8 ימים. המצלמה שלי היא פוג'י S9500 וכרגע יש לי כרטיס של ג'יגה שבטח לא יספיק לי ל8 ימים. לפי מה שכתוב באתר של פוג'י המצלמה שלי תומכת בסוגי הכרטיס הבאים: 1) -Picture Card 2) CompactFlash 3) Microdrive אז ככה: 1) כרטיס בנפח 2 ג'יגה יעלה לי 300 שקל בערך זה אמור להספיק, אבל אולי יש אפשרות יותר משתלמת ופה אני צריך שתעזרו לי: 2) באותו מחיר בערך אני יכול להביא כרטיס קומפקט פלאש בנפח 4G ובמהירות X120 (נחוץ, תמונה יכולה להגיע ל6 מגה). עכשיו השאלה פה היא האם הוא טוחן את הסוללות כמו שקראתי בכמה מקומות ומה זה משמעותי?? 3) לפי מה שהבנתי זה הארדיסק זעיר, כמה זה עולה?? זה באמת עובד?? לאיזה נפח זה מגיע?? (אם משהו יודע מה זה שיתן קצת פרטים) …

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  6. Started by abergel,

שלום לכולם. קניתי מצלמה olympus fe-130. צילמתי בה כבר והעברתי תמונות הכל טוב ויפה! עכשיו משהו מוזר.. כשאני מדליק אותה הוא רושם לי "Card-Cover Open" והוא מראה תמונה של המיכסה של הסוללות עם הכרטיס זיכרון. אני מדגיש שלא ניתן לעשות איתה שום דבר.. בבקשה תעזרו לי זה דיי דחוף באמת. תודה לעונים http://isramarket.com/product.aspx?225 זאת המצלמה.

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  7. Started by ALÞHA,

;D

8. שלום, אני מעוניין לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית מבוססת HD - על אילו דגמים אתם ממליצים? איזה גודל מינימלי של HD מומלץ? תודה,

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  9. Started by D.r Bit,

שלום לכם אני צריך יעוץ למצלמה המצלמה לקרוב משפחה ... הוא צריך מצלמה טובה לצילום סטילס איזה מצלמה אחי מומלצת במחיר הנ"ל תודה .....

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  10. Started by ALÞHA,

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by fuck off,

דוד שלי מקבל הנחה מהמפעל שבו הוא עובד על המצלמה הנ"ל והוא רוצה לדעת איך היא? איך האיכות? האם זה תופס הרבה כשמעבירים למחשב? ורושם כללי ממנה. תודה מראש לעוזרים! :]

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  12. Started by payback,

* הערות לשיפור ולשימור. * מי שיכול לעזור לי למצוא פונט עברי יפה או מברשת בפוטושופ (איך שזה לא נקרא) שישים בדיון הזה. תודה.

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  13. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  14. שתי תמונות מאגמון החולה:? ועוד אחת של החתולה שלי, בפיהוק אופייני:

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Booobb,

תמונה מדהימה, על חופי אוסטרליה, של שילוב סערת ברקים עם זיקוקים ובאמצע כוכב שביט נופל. מקור: http://antwrp.gsfc.nasa.gov/apod/ap070205.html [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 974 צפיות
  16. Started by AsD[eyal],

שתיהיה נוחה קטנה ושתוציא תמונות טובות אני לא צלם מיקצועי או משהו קרוב לזה.. סתם לצילומים של המישפחה וכאלה.. לא יותר מיזה לא נופים מדהימים לאיזה ערוץ טבע ... משהו פשוט ונחמד אם אפשר מידע על המצלמה מידע מפורט שמתי את העיין על זאתי : איך ? היא http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=369908

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  17. שלום. אני מעוניין לרכוש מצלמת ווידאו בתקציב של עד 1900 ש"ח (2000 אם ממש מצדיק את זה) וראיתי את הקאנון MV900I שעל פניו נראית מתאימה. יש למישהו ניסיון איתה? האם בטווח מחיר הזה יש מצלמת ווידאו מומלצת יותר? http://www.canon-europe.com/For_Home/Product_Finder/Camcorders/Digital/mv900/index.asp

18. שלום לכולם, אני מחפש מצלמת ווידאו , דיגיטאלית שמסוגלת לצלם 250, 500 או 1000 תמונות בשניה..(למטרת ניסוי בפיסיקה..)...תווך המחיר הוא כמה אלפי שקלים , אבל אם יש משהו יותר זול אשמח... תודה ושבוע טוב..

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  19. היי... אני נוסע לטיול ארוך, ובמקום לצרוב דיסקים כל הזמן, אני פשוט חושב לקנות כרטיס 4GB ולסגור סיפור. המצלמה - CANON A520... האם יכולה לתמוך ב 4GB... חשוב לי תשובה בטוחה. תודה רבה אנשים!

20. Started by itaim,

לא מצאתי בנתונים התכנים דברים שמצדיקים את הפרש המחירים אפילו F20 שיותר זולה יש אפשרות לISO גבוהה יותר לF11 יש אפשרות לחשיפה ארוכה יותר אבל זה לא חשוב לי ועוד שאלה, האם אחת מהמצלמות הללו תתאים לצרכים שלי? אני צריך מצלמה לצילום רגיל, טיולים\אירועים וכדומה (בקיצור מצלמה משפחתית) אני רוצה שהתמונות יהיו באיכות טובה וגם לפתח אותן אחר כך, (התמונות המפותחות יהיו כמו תמונות של מצלמות פילם רגילה?) ועוד שאלה אחרונה: יש לי 2 כרטיסי זיכרון של 256 מגה של SD, יש אולי מצלמות אחרות בתקציב הנ"ל שמשתמשות בכרטיסי SD? זה יוכל לחסוך לי איזה 100 שקל על קניית זיכרון

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by idofr,

הייי שלום כולם שבוע מעולה כמו רוב השבתות שאין גשם יצאו היום אח שלי ואני להטיס את המסוק, החלטנו גם לשם שינוי לקחת מצלמה ולדעתי יצאו כמה ממש נחמדות אבל: * ה"צעצוע" מגיע בחלקים היותר שווים של ההטסה למהירות של אזור ה50 קמ"ש אז ממש קשה לעקוב אחריו * המצלמה לא מתמחית בהתפקסות של גוף ~לבן על רקע אפור (העננים) * צולם עם canon powershot s2 is תהנו : (התמונות יערכו מחר פשוט אני כבר ממש רוצה לישון, לילה טוב)

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  22. Started by shlomom,

אני מעוניין שמישהו יסביר מה זה בדיוק מצב מקרו במצלמה. כלומר מבחינה טכנית, איך מצב מקרו שונה ממצב רגיל (נאמר M) בו מבצעים פוקוס או מצלמים מקרוב עצם כלשהו. אני יודע שמצב מקרו עוזר למצלמה להתפקסס על עצמים קרובים מאוד שבמצב רגיל אי אפשר להתפקסס עליהם. אם כן מה משתנה במצלמה ברגע שהיא במצב מקרו?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. רוב המצלמות בשוק מוגבלות לשימוש בזיכרון עד 2 גיגה ,כך שגם אם תשקיע בזיכרון sd סטנדרטי של 4 גיגה ,רק 2 ה-גיגה הראשונים יהיו מזוהים על ידי המצלמות . כל מי שנוסע לאזור לא מפותח שאין בו הרבה סניפים של אינטרנט קפה או כאלו שאוהבים לצלם קליפים ,יודע שהוידיאו כמעט שאינו דחוס , ואוכל טיק טק את כל נפח הזיכרון . הגיע לאוזני מידע שניתן לעקוף את המיגבלה המובנית ברוב המצלמות באמצעות שימוש בזיכרון sd מיוחד מסוג sdhc שעולה רק מעט יותר מהזיכרון ה-sd הרגיל . http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=1394&aff=zap האם זה נכון או לא ?

• 55 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. Started by benor,

לכל מי שפקפק במצלמה, תראו איזה תמונות יפות אפשר להפיק איתה . http://www.dpexpert.com.au/gallery/PentaxK100D מהתמונה הזאת התרשמתי לטובה: http://www.dpexpert.com.au/gallery/PentaxK100D/StPauls_001 (ISO 3200) בהחזקת יד . נ.ב. אני רואה שאנשים מתעסקים יותר מדי עם הציוד שיש להם, אני חושב שזה בכלל לא משנה אם יש לך Pentax, Nikon Canon או מה שזה לא יהיה ... תתעסק בצילום עצמו ותניח את הציוד לרגע בצד.

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  25. Started by SilverCivic,

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים