צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאלה כללית מאוד, האם הSB28 שברשותי יכול לעבוד בעיקרון עם מצלמה כמו הD80? זה לא אומר שאני לא אקנה את הSB800 כשיגיע הזמן, אני פשוט מנסה לדעת אם אני אוכל להשתמש בו לגיבוי וכאלה.. וד"א, איפה אפשר להשיג בארץ דיפיוזר לSB28 וכמה זה אמור לעלות לפי דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי רק 17-70 בנתיים ואני חיי רק בלילה (תאורה) אז הייתי דיי מוגבל באפשרויות שלי מחר אני אקח אותה ת"א אולי משהו יתפוס לי את העין.. תודה לאורן שעזר לי בכל תהליך הקניה ממש סטודיו חח רמקול של קריאיטיב ברקן בסוף הקיץ שימו לב איך שהעורב מואר באדום מהזריחה, כדאי להעתיק את הלינק ולראות הכל
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בקרוב אני הולך ליקנות מצלמה דיגיטלית.. אני מתלבת בין.. 12 מגה פיקסל Grandtec מסך 2.5 אינץ'.. או 7.2 מגה פיקסל W-55 Sony + כרטיס זיכורון 1GB.. או Sony dsc w17 + כרטיס זיכרון 512MB.. אני קונה מי יד שנייה אני קונה במקס' ב400ש''ח.. אם יש לכם משהו יותר טוב להציע מי יד שניה.. אז תציעו תודה מראש.. עדיף שיהיה מאזור הצפון אבל אפשר גם שיהיה מהמרכז..
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אפשרות לקנות מצלמה מהדיוטי פריי עכשיו אני לי מושג איזו אני מחפש מצלמה יחסית קטנה בבית חשוב לי אפשריות מתקדמות כגון שליטה על פרמטרים צמצם חשיפה וכו' והתקציב לדעתי באיזור 200$ + מה האפשריות שלי ? המון תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
הורים שלי טסים לסין עוד חודש, איזה מסרטה אתם ממליצים לי לקנות? הורים שלי רוצים משהו קטן לא גדול עם מסך.. תקציב: 1500 שקל (זול בסין =]) ושמעתי שיש את השיטה שזה מקליט על הארד דיסק האם זה עדיף מהדיסקים הקטנים של הדיוידי?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה פשוטה אבל לא מידי , בתקציב של עד 1200 ש"ח שיכלול במחיר גם כרטיס זכרון של לפחות 1 ג'יגה ומטען לסוללות אם צריך. חשבתי על canon A550 או A560 אבל בניגוד לכל הדעות החיוביות בפורומים אנשים שיש להם את המצלמה לא כזה מרוצים ממהירות הצילום וכו'.. חשבתי על F-20 אבל אין במלאי , והA620 לא בתקציב כל כך.. יש מצלמות אמינות אולי של סוני , שמישהו יכול להמליץ, או לתקן אותי אולי אני טועה בקשר ל550? תודה.. אני ממש רותצה לקנות היום או מחר אז כל עזרה תתקבל בברכה , תודה!
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הA550 לבין ה A570 is? שווה את ה100 ש"ח תוספת?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אני יודע שהרוחות פה נושבות באותו כיוון אבל לאחרונה אני שומע הרבה המלצות על קנון SD700 שהיא מוצלחת יותר מה F31... בטוח למישהו יש משהו להוסיף על התרד הזה! :
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יתפנו לי 13 אלף שקל ואני רוצה לקנות מצלמת slr חדשה כולל איזה 2-3 עדשות פלאש טוב ופילטרים עם גריפ אני חשבתי או על 5d או 200d של ניקון אודה לכם אם תעזרו לי אני צריך עדשת תקריב(מקרו)\ עדשה טלה(רחבה) ועדשה בעלת זום גדול אם תצליחו לנצל כמה שפחות זה יעזור כי או שאני יקנה בנפרד וידאיו או בחלק מהתקציב אני מתכנן על מצלמה של כ 5k חצי מקצועית של קנון או סוני הכל ניקנה ב bandh אז אפשר לחסוך ואפילו אם יש דברים שאתם חושבים שכדאי להוסיף תגידו יש לי מחשב מלפני חצי שנה שישמש מעבדה לעיצוב של תמונות אני וצא להרבה טיולים וצלם חובבן שמתחיל להפוך למקצועי הקודמת שלי היתה 300 של קנון אבל כבר אני רוצה לעבור לדיגיטלי ועשיתי הפסקה צילמתי עם P&s אבל עכשיו רוצה להתקדם ה p&S האח…
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הכרטיס: http://www.tamlil2100.co.il/category.asp?cID=659 את המצלמה כולם מכירים. זה אמור לעבוד? עריכה: כן! המצלמה נקנתה ב-camera4less והכרטיס בתמליל (זול יותר), אין שום בעיה והכל עובד.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
40D - * 10.1 Megapixel APS-C CMOS sensor * 6.5 fps continuous shooting, max. burst 75 JPEGs * New AF system with 9 cross-type sensors * DIGIC III processor * 3.0 LCD with Live View mode * EOS Integrated Cleaning System * Clear and bright viewfinder * Customisable Picture Style processing parameters נראית פצצה : http://www.dpreview.com/news/0708/07082010canoneos40d.asp בהחלט נותנת פייט רציני ל Nikon D200 , דיברתי עם סוכן של קרט (שאני עובד איתו) הוא אמר שהוא לא יודע מתי היא תגיע לארץ אבל מכיר צרכן יהיה בסביבות 6300-6600 לגוף בלבד. EOS D1s Mark III * 21 Megapixel full frame (35mm) CMOS sensor * 5 fps continuous shooting for up to 56 frame…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. אחי איפה אתה? 2. שתי חברות יצאו לדרך, אחת קיבלה מכה בברך 3. דרמה. ואם אתם תוהים, כן, יש רכב מרוסק בתמונה. קרה היום בדרך הביתה.
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום. יש לי Canon EOS 888 וחשקה נפשי במצלמה דיגיטלית. אז חשבתי למכור אותה מהסיבה שאני לא יודע להוציא ממנה את המקסימום, וגם אם אני ארצה אני לא אשקיע במצלמת פילם, אני רוצה להשתדרג לעולם הדיגיטלי. יש לה עדשת Canon 38-76mm 0.58/1.9ft ופילטר שמש עם מכסה (אם זה מוסיף משהו) העלתי מודעה ביד2 אתמול בלילה והיום בבוקר התקשר אלי מישהו, אמרתי לו שאני בינתיים לוקח הצעות מחיר אז הוא הציע 1000 שקל. קיצר רציתי לדעת בכמה שווה לי למכור את המצלמה, ואיפה כדאי לפרסם... ואולי יש מקום שיאפשר לי לעשות טרייד אין? תודה!
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי המון עבודה, ודחיות מרובות (כמעט שנתיים), הנה זה סופסוף מתפרסם. המדריך לצלם המתחיל מתאר באופן פשוט וברור (לפחות כך אני מקווה) כל מה שצלם מתחיל צריך לדעת כדי להיכנס לתחום ולהפיק יותר מהמצלמה שלו. בין השאר הנושאים נעבור על כיצד לצלם נכון במצבים שונים, מה חשוב לשים לב בעת צילום, קצת על ציוד צילום ומה כדי להשתמש. ניגע קצת בעיבוד תמונה דיגיטלית, ובסוף מילון מונחי צילום מקיף. המדריך מכסה תחומים קלאסיים בצילום כמו חשיפה ותאורה, אך מותאם במיוחד לסגנון הצילום הדיגיטלי. כולכם מוזמנים להכנס, לקרוא, ולהפיץ לכל מי שאתם מכירים! אז הנה זה (תלחצו על התמונה): אשמח לשמוע מכם תגובות, הערות הארות וכו'.
-
- 26 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לעזרתכם לגבי המלצות לקניית מצלמה. תקציב -2000 ש"ח, ישנה אפשרות לחריגה, אך לא מוגזמת. אני מעוניין במצלמה עם זום אופטי 10 לפחות. מתוכננים הרבה צילומי נוף. בטריה חזקה. וידאו עם קול. נראה לי שרשמתי את כל הדרישות החשובות. אשמח לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
-
כרגע אני בכיוון של canon A550 ב888 ש"ח כולל כרטיס זכרון 2 ג'יגה נרתיק ומטען לסוללות אם מישהו ממליץ עליה או על משהו באיזור ... לא מחפש משהו ממש מקצועי אבל שיהיה תמונה טובה ואמינה.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שתי המצלמות עולות כמעט אותו סכום. האם זה נכון ש- F40 מצלמת מהר יותר?
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
צילום נוסף שלי מלפני הרבה זמן (25.7) אקסיף: f/16 1/60 100ISO [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אחרי עזרה מפורום זה, התמקדתי במצלמה שאני רוצה - ריקו 6. משום מה אני לא מוצא מקום לא בארץ ולא בארה"ב שמוכר מצלמות אלה בצבע אדום, למרות שבאתר היצרן כן מופיע מוצר כזה. מישהוא יודע איפה קונים ריקו 6 בצבע אדום? (אשתי מתעקשת)
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אהלן חברה אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית עד 2000 ש"ח והדרישות הן כאלה: מסך גדול, נוחה לשימוש והפעלה וסוללה שמחזיקה זמן. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
היי אנשים, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית במחיר של עד 800 ש"ח. אני משתמש במצלמה בעיקר לצרכים בייתים. חשבתי על olympus fe-230 או על canon A-560 אבל אני בהחלט פתוח להצעות. אשמח לקבל עזרה.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-