צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום ברצוני להתייעץ איתכם לפני רכישת מצלמה, המצלמה היא של חברת SONY דגם S950 התקציב שלי עומד על כ 900 ש"ח ועל פי בירורים היא נמצא לי כמשתלמת ביותר. ישנם המלצות מישהו התנסה איתה בעבר?? יש לציין כי היא מיועדת לצרכים משפחתיים- כלומר צילום ברמה בינונית.
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
סוף סוף חזרתי לצילום, רציתי להציג לכם סט תמונות קצרצר של בחורה נחמדה, להנאתכם (אני מקווה)! ואחרונה חביבה..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כזכור רכשתי השנה את ה-R5 של ריקו. המצלמה עמדה ברוב הציפיות שלי, אבל מתג הזום המאוד לא נוח ובעיות הפוקוס באור חלש הכריעו והחלטתי להחזיר אותה לחנות (popflash.com) ולשדרג ל-GX8 היקרה יותר (מצלמה שהכרתי מנסיון קודם, ולכן לא הייתי early adopter כמו עם ה-R5). לפני כחודש קיבלתי את ה-GX8, ביחד עם קיט שכולל מגן שמן ועדשת 22 מ"מ. הסיכום הזמני שלי: מצלמה נהדרת שמתאימה בדיוק למה שאני מחפש במצלמת כיס. היתרונות הבולטים שלה על ה-R5 הם תושבת לפלאש חיצוני, מצבי חשיפה A ו-M, עדשת מתאם 22 מ"מ, גלגל שליטה מהיר, עינית אופטית (לא מהותי עבורי, אבל לא מזיק), אוטופוקוס אמין יותר, תמיכה בזוג סוללות AA בנוסף לפאק ליתיום (שמגיע עם המצלמה), עדשה מהירה יותר (צמצם 2.5 בצד הרחב), כפתורי זום נוחים. ראוי …
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1437139 תגידו לי אם שווה לקנות אותה.. בהתחשב במחיר ובביצועים....
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אהלן, גיסי רוצה לקנות מצלמה חדשה וחשב על Panasonic Lumix DMC-ZS7, רציתי לשאול אותכם, מה דעתכם עליה כמצלמה לשימוש ביתי (טיולים משפחתיים, אירועים, צילומים כללים של הילדים וכו') תודה
-
- 13 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
ערב טוב.. אני מחפש השוואה נורמאלית או לפחות כתבה רצינית על ה-G1 של פנסוניק ואני יותר מאשמח אם למשהו יש לינק למשהו דומה.. דבר שני, יש איזשהו ניחוש לגבי האיכות של המצלמה? הביצועים שלה? - במיוחד מול ה-K200 ודבר אחרון, בקשר לסוג העדשות מיקרו 4 שלישים.. אילו עדשות קיימות נכון להיום? יש הסיכוי למצוא עדשה רחבה, מהסוג הזה או שזה יקרה בעתיד הרחוק?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז זהו, חזרתי לארץ, היה ממש כיף בלונדון! הספקתי להיות כמעט בכל המקומות שרציתי להגיע אליהם,הרבה מהזמן שלי שם העברתי בשיטוטים ברחבי לונדון, או במעבר בין תחנות Tube למיניהן במטרה למצוא את הדרך המהירה ביותר למקום שאליו אני רוצה להגיע.. http://briefcase.walla.co.il/data/t/o/m/e/r/y/o/n/a/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200309161752404964/200511242346156638/IMG_0041A.jpg את 4 הימים האחרונים העברתי באכסניית נוער שנקראת Globetrotter, אחד המקומות היותר מהנים שהתאכסנתי בהם, חברה צעירים (18-25 טווח הגילאים שם לדעתי) מכון כושר, חנות, חדר כביסה, חדר קולנוע (סרטים חדשים מציגים שם, בחינם) אינטרנט, נקיון, ובעיקר אחלה חברה מכל העולם, מומלץ! (והמחיר גם די סביר, 17 פאונד ללילה בחדר של 6) …
-
- 10 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום חברים הרבה זמן היתה לי את המצלמה s3 IS של קנון, מצלמה נחמדה חוץ מדבר אחד שהיתה גדולה היום אני חושב לקנות את המצלמה IX150 של קנון גם כן מה אתם אומרים עליה? כדאי? או שיש משהו יותר טוב ב 700 שקל +- ? ראיתי גם את הדגם ELPH300 מה אתם ממליצים? אני מעיקרון מחפש מצלמה עם איכות טובה, שתיכנס לכיס, זום גדול עד כמה שאפשר , וצילום תמונות מהיר תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מחפש לקנות מצלמה בזמן הקרוב בתקציב של 1000 שח פחות או יותר. מחפש מצלמה קומפקטית יחסית (אנ מתכון לטייל איתה הרבה) עם קישוריות WIFI. האם ישנן מצלמות נוספות בטווח מחירם הזה שכדאי לשקול לפנ רכישה? שאלה נוספת: האם כדאי לרכוש את המצלמה הזו בארה"ב? אני נוסע לשם בחודש הקרוב. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מעוניין לרכוש מצלמה לטיול. תחילה חשבתי לקנות מצלמת SLR אבל מניסיון צורם של חבר שלי, הומלץ לי להסתובב עם מצלמה קומפקטית. התקציב הוא עד 2500. כמובן שלא חייבים להגיע לשם... התעניינתי במצלמה Panasonic ZS20 / TZ30 למישהו יש מידע לגביה או שהיא ברשותו והוא יכול לרשום כמה מילים בנושא? אני לא יודע איזה מצלמות מקבילות לזו אבל אשמח לשמוע הצעות נוספות (Canon G12?) תודה, נועם
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מעוניין בחוות דעת על המצלמה הנ"ל: איכות תמונה, זמן תגובה, זמן חיי הסוללה, צילום וידאו, צילום ליילי וכו'. אם יש לכם הצעה אחרת למצלמה דיגיטלית (חוץ מקנון) במחיר דומה (1500-1800 שקל) וגודל ומשקל פחות או יותר זהים (אני לא מעוניין לסחוב איתי בלוק בטון) אתם מוזמנים להביע את דעתכם. בתודה מראש נ.ב הבעיה היחידה בנתיים שאני מוצא בסוני הוא מחיר כרטיס הזיכרון (בהשוואה לסוגי זיכרון אחרים)
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
חחח המצלמה היא מסוג FugiFilm S304 אני יודע שמעפנה אך היא היחידה שיש לי [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש אותה באופיס דיפו עים נרתיק וזכרון 1GB ב 1290 ש''ח האם שווה אני צלם מתחיל..
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, היום קנו לי מצלמה לכבוד יום ההולדת המצלמה היא FUJI A820, והייתי רוצה לקבל חוות דעת עליה, אני עדיין יכול להחליף אותה בחנות בדגם אחר, אז אנא אם יש לכם דגם מומלץ הייתי רוצה לשמוע את דעתכם. תודה רבה. - אגב - השימושים של המצלמה הם כליים, אינני מקצוען ולכן כנראה אני צריך שהיא תבצע את הדברים הבסיסיים בצורה אופטימלית.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר את החברה? האם הזיכרונות שלה טובים? קניתי 1 GB עם אחרויות לכל החיים... האם זה היה שווה?
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
https://cid-2f9a7542ff91a47f.skydrive.live.com/browse.aspx/Nice%20Photos תודה מראש ;D
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני רוצה לחלוק איתכם כמה תמונות שצילמתי, אינני צלם מקצועי או משהו כזה, רק חובב. התמונו האלה צולמו בK800i וN73 לפני שהחליפו לי את ה-N73 צילמתי איתו קצת, אבל עכשיו יש לי כמה טובות של הK800i. http://www.flickr.com/photos/71377573@N00/?saved=1
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אחרי חיפוש ארוך מצאתי את המצלמה הזו שהיו עליה חוות דעת רבות וטובות. מה אתם אומרים עליה? חוץ מזה יש לכם המלצה נוספת למצלמה דיגיטלית עד 1200 שקל? ראיתי כל מיני canon אבל על כולן רשום שצריך לחכות 10 שניות בין פלאש לפלאש...וזה לא מתאים לי. תודה
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
Canon Power Shot A2200 לצילומים רגילים של ילדים/משפחה/טיולים וכו' לא משהוא מיוחד... ב-500 ש"ח.. מה אתם אומרים?מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני אמור לקבל את המצלמה מתנה לחג רציתי לדעת איך האיכות איך המצלמה ואם יש חוות דעת תודה
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
עיבוד בפוטושופ מצורפים נתוני הצילום מקובץ RAW התמונה היא קרופ + דחיפה של מעל סטופ ב 800 איזו... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
מה דעתכם אפשר לשפר פה על מנת לקבל תמונה יותר טובה... צולם ב 400D
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
http://www.deviantart.com/deviation/43190002/?&q=by%3Aop-ivy&qh=sort%3Atime+-in%3Ascraps
-
- 9 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה בפורום, ואני לא בטוח אם זה המקום הנכון, אבל אם כן, אשמח לחוות דעת שלכם על התמונות הבאות, ואשמח להצעות לשיפור: תל אביב בתמונות תל אביב בסיבוב השתקפויות בתל אביב
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-