צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
צולם באחד מהימים המוזרים שהגשם התחיל לרדת פתאום הלכתי לצוד קשת בענן ... לא מצאתי כזאת אבל מצאתי כזה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
טוב תראו, אני צריך מצלמה קומפקטית במיוחד (דקה), שתהיה בתקציב שלמעלה, רצוי לכיוון ה-1000, אך אם יש צורך רציני שהמצלמה תעלה קרוב ל1500, בסדר. בכל מקרה, שתהיה מצלמה טובה... תודה
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
לקחתי תמונה וצילמתי אותה במצלמה דיגיטלית אבל לא יצא כל כך ברור. יכולים להביא לי טיפים איך לעשות שיראו את התמונה יותר טוב??
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר כמה דיונים פה בפורום, הזמנתי את SONY A350 עם עדשת הקיט 18-70mm (היא עדיין לא הגיעה... אני לא אשכח לפרסם פה את התמונות הראשונות...) בכל מקרה, רציתי לקנות פילטר (בינתיים UV ולהגנה מפני שריטות, אבל בעתיד הקרוב גם IR, נושא שמאוד מעניין אותי) ניסיתי לחפש באינטרנט מה קוטר העדשה ולא מצאתי. אשמח אם תוכלו לעזור. תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נגנבה לאחותי המצלמה הדיגיטאלית המקוללת שהייתה לה (אולימפוס C350 מלאת הבעיות) והחלטנו לקנות מצלמה חדשה. התקציב - עד 1500 ש"ח. הצרכים: איכות תמונות טובה. לא מסובכת להפעלה (עקב העובדה שכל המשפחה צריכה להסתדר איתה ולא לכולם בא לשבור את הראש עם ממשק מסובך) וידאו באיכות סבבה+ הכולל סאונד כמובן וכמה שפחות מוגבל בזמן. עדיפות למצלמות עם תמיכה בכרטיסי הזיכרון מסוג SD וחבריו אשר זולים לרכישה ומאפשרים בתקציב סביר לרכוש כרטיס בעל נפח גדול. עדיפות גם למצלמות אשר משתמשות בבטריות AA (אצבע) ולא מצלמות בעלות סוללה נטענת משלהן. תודה לעזורים. מטרת הת'רד שונתה, כעת אני רק מנסה להחליט בין 2 המצלמות שציינתי בכותרת החדשה.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי הזדמנות דרך חבר מחו"ל להביא אחת חדשה (זה חד פעמי כי זה לא המחיר שלה) ב-1500 ש"ח. האם כדאי לי ? ראיתי שאמרו פה שהעיצוב של הכפתורים לא משהו אבל אני ראיתי אותה ושיחקתי איתה פה ושם וזה לא מפריע לי אז השאלה היא איך היא מבחינת איכות של מצלמה ?
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני לא מבין גדול בעניין, זקוק למצלמה דיגיטלית סבירה ולא יקרה באיזור ה-600 שקלים, אם שווה להשקיע עוד כמה שקלים בעבור מצלמה טובה יותר אז בסדר. המצלמה היא לחברה שלא מבינה דבר וחצי דבר בצילום ורוצה מצלמה שתוכל להצטלם עם חברות ובלה בלה בלה... שני הדגמים שנתתי ניראים לי כמו אופציה סבירה וורודה שיעשו את העבודה, אם יש משהו עדיף אשמח לשמוע. תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
צפיתי בכמה תמונות שצילמתי על גבי הכרטיס זיכרון ושסובבתי את התמונה היא נדפקה, נהיה פס באמצע ואני לא מצליח לסדר את זה (ניסית לסובב וזה לא עובד) מה אפשר לעשות? :-\ (אתמול הסתכלתי מהחלון שפתאום אני רואה 3 תוכים ענקיים, מסוג דררה, יושבים על הענפים, התמונה צולמה ממרחק של כ5 מטרים) עוד תמונה http://img170.imageshack.us/img170/7826/dscf1840ki0.jpg
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני שוקל כרגע ברצינות למכור את הפוג'י שלי ולעבור למשהו קצת יותר " כבד " ומכיוון שאין לי מושג לגבי כמה שאני יכול להשיג עליה החלטתי להתייעץ אתכם קצת ( מקווה שזה לא נוגד איזה חוק בפורום פה או משהו ). אז ככה, הערכה שיש לי ( אני מוכר הכל ביחד ) כוללת : - את המצלמה עצמה ( פוג'י S9500 ), שמורה, במצב מעולה, עם אחריות יבואן מקורית עד ינואר 08 - פילטר UV MRC של B+W - פילטר מקטב של Tiffen - תיק מעולה של lawpro - כרטיס 1 ג'יגה ( שוקל אם להשאיר אותו אצלי או לא - ההפרש במחיר איתו או בלעדיו אמור להיות ממש לא מורגש.. ) - כרטיס CF 2 גי'גה מהיר יחסית ( X 50 ) של קינגסטון - חצובה קלה - SLIK SDV - 10 - תיק לחצובה יש לציין שכל הציוד שמור ובמצב מעולה, יש ברשותי עדיין את המסמכים המק…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מחר תהיה כניראה תערוכה של כלי רכב בגני התערוכה, וכניראה שאני גם אהיה שם. באוטומוטור בשנה שעברה אני זוכר שהרבה צילמו והרבה תמונות יצאו מסונוורות מהתאורה החזקה שבאולמות שם. אני אלך כניראה עם הS6000fd שלי, ורציתי לקבל מכם טיפים כיצד אוכל לצלם ולהוציא את התוצאות הטובות ביותר מהמצלמה שלי. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מעוניין להיכנס לתחום הצילום אצלם בעיקר נופים אנשים אולי קצת בתנועה לילה ... ראיתי באתר של בסט ביי ארצות הברית את ההצעה הבאה שנראית לי מאוד משתלמת מה אתם אומרים? http://www.bestbuy.com/site/Canon+-+EOS+Rebel+T2i+18.0-Megapixel+Digital+SLR+Camera%2C+Shoulder+Bag%2C+Extra+Zoom+Lens/9999129900050035.p?id=pcmprd129900050035&skuId=9999129900050035&childSku=8758114&count=2
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איפה ניתן לעשות פיתוח תמנות דיגיטלי על נייר KODAK לא AGFA? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
זקוק להמלצה לעדשה שימושית לNIKON D80, שתספיק לי לכל מה שאני צריך, שזה צילום במועדונים\פאבים\אירועים וכו'. האם זאת לדוגמא תספיק ? Nikkor 18-70mm f/3.5-4.5G ED-IF AF-S DX Zoom lens קראתי פה קצת והיא נשמעת לי אחלה עדשה- http://ezinearticles.com/?Top-3-Recommended-Lenses-For-Your-New-Nikon-D80-Digital-SLR-Camera&id=293562 70mm זה לא מעט מדי לשימושים שלי? אמנם אני מצלם מקרוב, אבל לא נעים להידבק לפנים של המצולמים תודה רבה חברים יקרים
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בהמשך לנושא הקודם, ציינתי שבערב יום העצמאות צילמתי עם ה-Canon A75 של חבר, אז הנה לכם התמונות. אציין כי הן בחשיפה של 0.8 שניות ובצמצם 4. (צולם במצב Manual) 1. 2. 3. 4. לא יצאה ממש בפוקוס כי שכחתי לקבוע MF אבל יצאה נחמד בכל אופן. התמונות עברו הקטנה וחידוד ב-Photoshop CS2 ( )
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי רציתי לדעת האם יש צורך בפילטר זה (הבנתי שבלעדיו אסור בכלל להוציא את המצלמה).. ואם כן, איזה חברה מומלצת ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב שעומד לרשותך ? ~1000 ש"ח 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה.אין שום ניסיון. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ?מצלמת CANNON פשוטה. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי ריקוד באולם חשוך, מעט תמונות ציפורים ממרחק רק בשעות הערביים) נוף,חיות, הרבה משפחה אור יום. 5. האם אתה מתכוון להדפיס את תמונותיך …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, התחדשתי ב50D ובאמת אפשר להרגיש את ההבדלים מה20D שקדמה אצלי למצלמה זו. יש לי כמה שאלות במידה ומישהו יוכל לעזור אני אודה לו. א.בLIVE VIEW - איך אני משנה את הנקודה של הפוקוס ? מה שגם יותר מוזר בחרתי עם FACE DETECTION - אבל רק הנקודה האמצעית פעילה - אז איזה מין FACE DETECTION זה ? ב.למה רק בC1 אני יכול לשים ISO H1 וH2 , בM זה לא אפשרי ? ג.משום מה כשאני מצלם , אני אוהב לנעול חשיפה עם * בשביל הפלאש , אני מפקס בעזרת חצי קליק או בעזרת הAF-ON - ובדרך כלל בלחיצה הראשונה של ה* לא קורה כלום , רק בלחיצה השנייה או השלישית - מה אני עושה לא בסדר ? ב20D לא הייתה לי שום בעיה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברתי רוצה להתחיל קורס צילום אנחנו מתלבטים מאיזו מצלמה להתחיל - כראשונה...המחירים היסטרים! אני יודע שצריך להגדיר תקציב...אבל גם בזה אנחנו מאוד מתלבטים כי מיצד אחד ברור שזה תחביב להרבה מאוד שנים - אז יש נכונות להשקיע! מיצד שני השאלה היא אם הבדלי מחירים ביין דגמים מסויימים מצדיקים ? למשל מיצד אחד מה שהוא גולת הכותרת מיבחינתנו היא ה Nikon D90 מצלמת SLR אותה ניתן להשיג (בודי) בסביבות 4500 ש"ח http://www.video.org.il/Product.aspx?ProductID=2192 אבל השאלה היא אם לא כדאי ללכת על מצלמה כמו ה D80 ? אות האפשר להשיג ב 2800 האם ההפרש מוצדק? שווה להשקיע עוד 1700 ש"ח http://www.mdk.co.il/default.asp?catid={E6EC57A3-6109-403E-944C-3431CA7A0EA1}&details_type=1&itemid…
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
את התמונה הראשונה והשלישית צילמתי ברומניה, את הרביעית בדרך לרומניה על המטוס ואת השניה צילמתי כששכבתי על המיטה שלי וניגנתי והמצלמה הייתה לידי אז באותה הזדמנות גם צילמתי. צילמתי עם Canon EOS 400D ולמעט הגיטרה שצולמה עם עדשת Canon 17-85 is usm כל השאר צולמו עם עדשת קיט 18-55 [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני ממש מתלבט בין שתי מצלמות אלו: canon mv900 http://www.canon.co.il/_Products/Item.asp?ArticleID=686&CategoryID=53 או sonyDCR-HC26E http://mdk.pionet.com/default.asp?catid={8EAD9C02-4427-4B7A-A66F-25EDB8C31A7C}&details_type=1&itemid={AAB1F468-B287-474C-96F0-83DE8A4D369A} אני רוצה לקנות מצלמה שלא תעלה יותר מ2200 שקל מכיוון שאני פעם בשנה בערך משתמש בה ואני נוסע לתאילנד עוד שבוע ואני רוצה לקנות על מנת שאני אוכל לצלם שם... אני חובבן ולא יותר מזה, מה שאני רוצה זה וידאו יפה שאני אוכל להכניס אותו למחשב, להפוך אותו לAVI ואז לראות בDVD. יש לי עוד שאלה קטנה, למה צריך USB? למה הוא משמש? והאם אני צריך כרטיס מיוחד על מנת שאני אוכל לחבר את המצלמה למחשב? תודה
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
הי אולי יעניין אותכם ערוץ ללימוד צילום ביוטיוב http://www.youtube.com/user/gophoto101?feature=mhsn זו עדיין ההתחלה והמטרה לכסות נושאים רחבים אשמח לקבל תגובות...
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-