צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אחותי החכמה הפילה את המצלמה שלי, Canon A610, בדיוק על העדשה בזמן שהיא היתה דלוקה. והמראה הוא לא יפה.. לקחתי אותו לתיקון, ואמרו לי שלתקן דבר כזה יעלה לי 600 ש"ח. המצלמה כבר בת שנתיים והסכום הזה פשוט נשמע לי מנופח מידי.. לדעתכם, האם שווה לתקן אותה במחיר הזה ? או שאם אני אוסיף עוד 100-200 ש"ח אני כבר אוכל לקנות אחת חדשה שווה באיכותה לפחות ? (יש אפשרות לקנות מארה"ב) תודה !
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
התקציב שלי הוא 7000 ש"ח (אולי מצלמה +עדשה או רק מצלמה תמליצו אתם) SONY DSLR-100 http://www.ephotozine.com/article/Sony-Alpha-A100 או Canon תמליצו אתם על דגם בבקשה או Nikon http://www.tphoto.co.il/Product.asp?Pid=778356&Cat2Cat1ID=1&Cat2ID=1&aff=zap ד"א היא באה עם עדשה טובה? תודנ מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
FAQ מקיף ומאיר עיניים שעונה על מרבית השאלות על סוללות ומטענים ובעברית, באתר החדש של GP http://www.gpbatteries-hb.com.hk/html/faq/index.html
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מצלמה, תקציב שלי עד 2000 שקל אם יהי משהו קמת יותר יקר אבל יותר טוב אז אפשר להציע אפשרויות. שימושים: אני צלם חובבן אבל אני אוהב צילום וכל מה שקשור אליו, אני אוהב לצלם מקרו וגם אוהב לשלם ספור עכשיו הספורט שלי הוא סייף וכשאני מצלם בצלמה מהלכיפ אני לא רוצה שהיו מריכות וכמובן שימושים ביתים לצילום משםחה טבע וכו' אני בעבר פתחתי אשכול אבל מאז אולי אשתפר משהו....... תודה רבה לעוזרים.
-
- 64 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי כיום מצלמה S600 של סוני, שאני לא ממש מרוצה ממנה. מה שאני מעוניין זה מצלמה עם חיישן גדול מספיק שיוכל להפיק לי תמונות איכותיות עם עומק שדה רדוד. שמעתי ביקורות טובות על FUJI6500 שזה גבול התקציב שלי גם (כ1500 ש"ח), אך שמעתי שהחסרון שלה הוא זמן ארוך בין תמונה לתמונה. מעבר לכך היא מצלמה גדולה מאוד,משהו שלא הכרתי עד עכשיו ואני מקווה שלא אצטער על הגודל.. השאלה היא,האם מישהו מכיר מצלמה אחרת במימדים קטנים יותר שיכולה להפיק לי תמונות איכותיות עם עומק שדה רדוד גם כן, מיייצב תמונה במידה ויש זום גבוה... תודה!
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
-
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לצלם חתונה בקרוב והתבקשתי לרכוש מצלמת וידאו בסיסית שתצלם בצורה נורמלית, שום דבר מיוחד, העיקר שיראו כמו שצריך, בתקציב של 500-1000 ש"ח. אם יש משהו מומלץ במיוחד, או שמישהו יכול לייעץ מהניסיון האישי שלו, אני אשמח לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
טוב, הגיע הזמן לנקות את החיישן בקנון הקשישה שלי (10D). יש למישהו המלצה על מקום באזור השרון או המרכז שמבצע את הניקוי?
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
בס"ד השלום והברכה אני מצלם למעלה מ26 שנים וב5 שנים האחרונות בדיגיטאלי, בעיית הרקע הכהה בחלק מהתמונות משתנה מאולם לאולם ולגני האירועים השונים לאחרונה חזרתי לצלם עם פלאשים נוספים המפוזרים ברקע, אני עובד עם ניקון D70 ו SB800 בכל מצבי הצילום ידני אוטומת פרוגרם הפלאש מזהה את הפלאש הנוסף ומחליש את עוצמתו עד קבלת תמונה כהה לחלוטין, אני קראתי את רוב הפורומים המדברים בנושא ואמש באירוע ניסתי ליישם את ההמלצות וכלום לא עזר ! יש למישהוא רעיון ???
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מצלמה של פנסוניק FX07 > שאני די מרוצה מימנה מהרבה בחינות....רק שהתמונות רועשות באופן יחסי והבנתי שזה קשור לעיבוד התמונה הספציפי במצלמה הזו עכשיו הוציאו את ה DMCTZ3וPanasonic - שהיא בעיני פיצוץ של תכונות מכל הבחינות (רק שהיא קצת כבדה לטעמי בישביל קומפקטית) http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=574472 בכל מיקרה > אח שלי רוצה לירכוש אחת כזו והבטחתי ליבדוק לו האם שיפרו כאן גם את ה רעש היחסית גבוה בתמונות ? מישהו יודע אם איכות התמונה כאן השתפרה ? THX
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אוקיי היום האולימפוס C310 שלי התפגרה. ובהתרעה מוקדמת הקצבתי לכך סכום עד 800 שח לצורך קניה של מצלמה חדשה וקצת טובה יותר מהקודמת-כשהדרישות העיקריות הן: 1.מסך גדול[2.0 ומעלה] 2.רזולוציה של 4MP תספק אותי בהחלט[לא הולך להדפיס פוסטרים למגדל באיילון]. 3.זום אופטי של מינימום 3X כאשר השאיפה היא ל4X[שוב על זה ניתן להתפשר לטובת תכונהבולטת אחרת]. 4.שאיפה למצלמה בעלת גודל קטן מימדים,וכך גם המישקל. 5.וכמובן מצלמה איכותית בעלת תמונות איכותיות עם פונקציות בסיסיות למשתמש הממוצע ובלי יותר מדיי אופציות של גימיקים שאני לא אשתמש ורק יגרעו לי מלהפיק את המירב מן המצלמה. 6.צילום וידאו עם קול בפורמט חסכוני MPGE באיכות קול ושמע טובים. אילו היו6 תכונות הבסיס אשר אני מחפש במצלמה החדשה שלי. א…
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מצלמה חצי מקצועית שכזו (אני חושב..) למטרות לימוד צילום (לא באופן מקצועי) כתחביב. כרגע יש לי מצלמה של קנון A95 אבל היא מצלמת אירועי בית ולא יותר. אני מתכנן בזמן הקרוב לצאת לטייל בעולם ומעונין לרכוש מצלמה בעלת זום טוב וביצועים טובים. אין לי מושג באיזה סכום - אין לי הערכה אפילו. אני מתכון לעבור איזו סדנאת צילום לפני וכמובן לצלם לבד לפני הטיול כדי להתאמן. אני לא יודע מאיפה להתחיל בחיפוש אחר מצלמה, ואילו דרישות צריכות להיות. אשמח לקבל עצות והמלצות על מנת שאוכל להתחיל לתפוס כיון בנושא. באילו חנויות אפשר לקבל באמת שירות והסבר טוב?ולראות את המצלמה לא רק בנילונים. תודה מראש, noise
-
- 7 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמה קומפקטית לצילום ביתי, אחרי שהסתובבתי קצת בזאפ המצלמה של קסיו הזו נראתה לי מתאימה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=592786 Casio Exilim EX-Z8 הרצתי חיפוש בגוגל , ולא מצאתי יותר מידי ביקורות ונתונים. מבחינת נתונים היא נראת לי מתאימה בול כי היא לא כבדה ולא יקרה במיוחד. אבל עדיין אני חושש לקנות מבלי לקבל אישור כדי של אפול... מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אחרי שקניתי את הSD800 אני מתלבט לגבי כרטיס. יש לי כבר כרטיס בסיסי של 512MB אבל חשבתי על קנייה של 2GB שהיום לדעתי נמצא ב"סוויט ספוט" של המחיר. השאלה היא האם כדאי להשקיע בכרטיס מהיר מעבר לכרטיס הבסיסי של סנדיסק, שעולה היום בסביבות ה-80 ש"ח. מצאתי כמה כרטיסים במהירויות של X60, X80 וגם X150 אבל של חברות פחות מוכרות במחירים טיפה יותר גבוהים (אזור ה100+ ש"ח). כרטיס X133 של סנדיסק כבר עולה כמעט פי 2 וכרטיסים מהירים של חברות אחרות ששמעתי עליהן טובות כמו פנסוניק עולים כבר יותר מזה. השאלה היא מה המשמעות של זה מבחינת צילום "סטנדרטי". כשאני מעביר תמונות למחשב בסוף סשן צילום ארוך אז פחות אכפת לי אם זה לוקח יותר זמן להעביר את כל התמונות. השאלה היא האם בצילום רגעי של כמה תמונות אחת אחרי…
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
טוב, אז הייתי בתערוכה כדי לצלם כמה בייבס, זה מה שנקלט בעדשה. לשאר התמונות
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום רב ! אני הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין הסוגים השונים של כרטיסי זיכרון , כלומר מה מסמלת כל אות ? M ? S ? H ? ומה ההבדל במהירויות ? תודה, אלכס.
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום. הייתי רוצה שתגידו לי איזו מצלמה לדעתכם יותר טובה מבין אלה: Canon PowerShot SD750 - 7MP 3" LCD http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=ModelInfoAct&fcategoryid=145&modelid=14919 Casio Exilim EX-Z1080 - 10MP 2.6" LCD 1GB http://www.casio.com/products/Cameras/Exilim_Zoom/EX-Z1080GY/ שתיהן עולות אותו דבר.. מה עדיף? תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום יש לי CANON A510 וכרטיס SD של KINGSTON ובטעות מחקתי תמונות וסרטונים שעליו מאז לא צילמתי עליו מתוך מחשבה שיתכן כי של אפשרות לשחזר (כמו UNDELETE) מישהו מכיר דרך כלשהיא ?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
מבצע בוואלה מצלמה+2GB +מטען עם סוללות+תיק+4 שנים אחריות ב-999 ש"ח?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
טוב מצלמה למשתמש ממוצע פשוט ולא יותר, צילומי תמונות באיכות טובה-רגילה ואולי גם הסרטה. אז זהו שאני לא מבין כול כך במצלמות וגם האם התקציב הזה חונק? 1k יספיק למשתמש ממוצע ופשוט? תודה
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בן 18 לפני גיוס ובינתיים עובד על טרקטור. הנופים סביבי (בעיקר בשעות הזריחה והשקיעה) גרמו לי לשקול קניית מצלמה דיגיטלית ראשונה. מן הסתם זו תשמש אותי גם אחרי הגיוס- בעיקר צילומי נוף- אבל גם אנשים, בכל שעות היום. התחלתי לקרוא פה בפורום ובקישורים שאליהם הפניתם למידע נוסף. ממה שקראתי הבנתי שהמצלמות המומלצות בשבילי הן Fuji F31FD או Ricoh R6. אמנם יש לי אמצעים לייבא מצלמה מארה"ב- אך אני מעדיף לקנות בזמן הקרוב. חיפשתי בזאפ- ולא ממש מצאתי (חוץ מחנות אחת שמוכרת את הFuji). היא מאיפה ניתן לקנות את הדגמים הנ"ל בארץ? האם לשקול דגמים אחרים? האם משתלם לייבא דגמים אלו/אחרים מארה"ב? תודות וצום קל לגולשים נדב
-
- 57 תגובות
- 5.4k צפיות
-