צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אחרי מחקר מקיף שעשיתי החלטתי ללכת על CANON A70 אבל לפני זה יש לי כמה שאלות: 1.האם יש הבדל גדול בינה לבין הA80(אני יודע שיש יותר מגה פיקסל,אבל האם זה באמת ישנה לי?,אני לא צלם מקצועי)? 2.מה הכוונה כשכותבים 'מחודשת'? 3.מוכרים אותה בסביבות ה1300 ש"ח,שווה? או שכדאי לחכות? 4.אשמח לקבל עוד המלצות. נ.ב. אם לא הבנתם אני צלם חובב, לא צריך מצלמה מקצועית רק כזאת שתהיה פשוטה ותוציא תמונות באיכות טובה. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אנחנו קונים מצלמה חדשה ואני מתלבט בין הZ6 של מינולטה לבין הS2 -IS של קאנון, מה עדיף? לפני כן הייתה לי את הZ3 והייתי מאוד מרוצה ממנה, אך האם כדאי לקנות את הקאנון במקום להמשיך עם המינולטה? (אם תוכלו לתת בקצרה את היתרונות של המצלמה מול האחרת זה יעזור לי מאוד) +שאלה בשביל מצלמה אחרת - איזה מצלמה(לא מהמצלמות למעלה) בסכום של עד 1500 ש"ח תהיה טובה בעיקר בשביל צילומים של טיולים שנתיים וכאלה לא משהו יותר מדי רציני אבל עדיין חשובה האיכות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי 2800 ש"ח הכי הרבה, עדיף פחות .. ויש לי מצלמה Nikon 80D ... עכשיו אני רוצה לקנות עדשה לצילום נופים.. הציעו לי את זה : Sigma 10-20 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=703858 מה אומרים ? אני בטוח שיש לכם עוד הצעות , שתפו אותי בהן בבקשה.. בתודה מראש, מתן.
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
יש לי התלבטות קשה בין 430EX II ל 580EX II. אם לשים לרגע את המחיר בצד. אין לי ממש צורך ביתרון של 580 בתחום העוצמה. ל 580 יש מחיצת BOUNCE שאפשר לשלוף, מה שאין ב 430. הדרישות שלי מפלאש הן בעיקר מילוי וצילומי מאקרו, גם כשאני יצלם אנשים, אני לא ישתמש בטווח שלו. לא חשוב לי ש 430 לא יכול לשמש בתור מאסטר ו 580 כן. השאלה היא אם לצרכים שלי 430 עם דיפיוזר יעשה את העבודה מה גם ש ה 430 יותר קטן וקל, שזה דיי חשוב לי. השאלה היא האם היתרונות של 580 מצדיקים תוספת של 500ש"ח או כמה שזה לא יהיה, כשמדובר בתוכנית הצטיידות לטווח ארוך?
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי כיום מצלמה S600 של סוני, שאני לא ממש מרוצה ממנה. מה שאני מעוניין זה מצלמה עם חיישן גדול מספיק שיוכל להפיק לי תמונות איכותיות עם עומק שדה רדוד. שמעתי ביקורות טובות על FUJI6500 שזה גבול התקציב שלי גם (כ1500 ש"ח), אך שמעתי שהחסרון שלה הוא זמן ארוך בין תמונה לתמונה. מעבר לכך היא מצלמה גדולה מאוד,משהו שלא הכרתי עד עכשיו ואני מקווה שלא אצטער על הגודל.. השאלה היא,האם מישהו מכיר מצלמה אחרת במימדים קטנים יותר שיכולה להפיק לי תמונות איכותיות עם עומק שדה רדוד גם כן, מיייצב תמונה במידה ויש זום גבוה... תודה!
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
חיפוש וקריאה אינטנסיביים בפורום החלטתי שCANON A70 מתאימה לי ביותר. שלב ב קניית המצלמה ושם אני בהתלבטות, יש כמה חנויות אטרקטביות מבחינה כספית אבל מה עם שרות? שאלתי מכול הקונים למינהם איפה כידי לקנות . שרות / אחריות / אמינות ומחיר טוב אז מי כדי? חפשתי ומצאתי שני חנויות אטרקטביות במחיר אבל מה עם שאר הדברים? המצלמה בפנדה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5251 1450 ש"ח לא כולל משלוח. המצלמה http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=6 :camera4less 1488 ש"ח כולל משלוח אשמח לשמוע את ה PROS AND CONS על החנויות הללו או המלצה על מקום לקנייה מומלץ עדיף באיזור חיפה. פקטור המחיר חשוב אבל הוא בהחלט לא מעל הכול. האם יש מספר יבואנים של המצלמה הזאת לארץ? אם כן מי …
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה וכבר איזה חודש יש לי התלבטות כבדה בין מספר מצלמות. Sony DSC T-200 CASIO Exilim EX-V7 \ V8 Panasonic Lumix DMC-TZ4 \TZ5 Ricoh Caplio R7 אני לא מבין גדול בצילום ומחפש מצלמה קומפקטית שתכנס בקלות לכיס ושאוכל לקחת אותה לכל מקום בנוחות ושתוציא לי צילומים איכותיים עד כמה שאפשר למצלמה מהסוג הזה. חשוב לי שהמצלמה תצלם טוב בתנאים ביתיים, ושתהיה בעלת זום אופטי טוב (לפחות X5). הדבר הנוסף שמהווה פקטור בבחירת המצלמה הוא עניין של צילום הוידאו... מאוד חשוב לי צילום וידאו באיכות הכי טובה שאפשר במצלמות מהסוג הזה. אני הולך לצלם הרבה וידאו בתוך הבית(תינוקות), ככה שחייב שיהיה אפשרות של זום במהלך הצילום ועדיפות לפורמט וגודל קובץ כמה שיותר קטן וצילום וידאו באיכות הכי טובה שא…
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
לרגל קניית ה-A610, אני צריך מטען+סוללות. עכשיו, השאלה היא האם כדאי לקחת מטען של חצי שעה או להתפשר על שעה אחת ? המחיר דיי זהה לשני המטענים+סוללות, כך שזו לו צריכה להיות ההתלבטות. שני המטענים באים עם 4 סוללות GP 2300mAh. התקציב כ-200-230 ש"ח. GP U-SMART או GP PowerBank Smart 2 הייתה לי הזדמנות להזמין מארה"ב את ה-Maha PowerEx MH-C204W One Hour WorldWide Battery Charger שמוגדר כאחד המטענים הטובים בעולם. אבל פיספסתי את ההזדמנות לצערי :'(
-
- 44 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אתמול החלטתי שאני רוצה (כנראה, סוף סוף) לעבור למצלמה דיגיטלית. אז עדיין אין תקציב מוגדר ואין אישור מההנהלה אבל, אני כבר מתחיל לחשוב בכיוון. כיום ברשותי Canon EOS Rebel XS בת כמה שנים ואין לי מילה רעה להגיד עליה פרט כמובן ליתרונות המובנים של צילום דיגיטלי. היות ואני משוטט כאן בפורום לעיתים כבר הבנתי שהמצלמה המומלצת היום היא ה S6500 של Fuji. לתובנה הזאת הגעתי בעיקר עקב התגובה הזאת: מה שרציתי להבין זה מה בדיוק ההבדלים בין ה S6000, S6500, S7000 שנראים אותו דבר והמפרט מאוד דומה (לי לפחות). אני ממש לא צלם מקצועי אבל חשובה לי איכות התמונות והאפשרות לצילום וידאו נשמעת מענינת. ועוד משהו שמעניין אותי זה אם חייבים להתעסק עם התמונות בפוטושופ או שניתן לקבל מהמצלמה תוצאות ט…
-
- 48 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אני רוצה מצלמה קומפקטית שתשלים את הריפלקס שלי, כשהחשיבות היא על איכות תמונה ועדשה רחבה.
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות כמתנה מצלמה דיגיטלית לסבא שלי.. הדגש הוא על מסך גדול יחסית (2-2.5 אינץ' עדיף), הכי קטן 1.8 אינ'ץ. הזום לא גדול מדי..בסביבות 3X ושתהיה איכות תמונה טובה. התקציב הוא עד 1400 ש"ח בערך פלוס מינוס.. היום ראיתי מצלמת אולימפוס FE140 ב- 1400 ש"ח מה אתם אומרים עליה האם שווה? אשמח להמלצות נוספות. בתודה מראש... דני
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לרכוש מצלמה לטיול ארוך במזרח, בשיקולים הבאים: מחיר: בסביבות 900 ש"ח, כדי שכולל סוללות נוספות לא תעבור בהמון את ה-1000 צילום: חשוב לי רק סטילס אבל עיבוד אוטומטי טוב ומאפייני תמונה טובים הגעתי לאחר חיפושים לשתי אלו: Panasonic Lumix DMC-TZ18 vs Canon PowerShot A4000 http://www.dpreview....rtDir=ascending אשמח לעצות מי עדיפה מהן וכן למצלמות מוצעות אחרות. תודה רבה! אלן
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מצלמת כיס ובינתיים אני מתלבט בין Canon PowerShot SX200 IS לבין Panasonic Lumix DMC-ZS3. מה שאני מחפש במצלמה שאני רוצה לקנות זה הנוחות והאיכות. אני לא מתכוון להשתמש בכל מני מצבי צילום בכל פעם, אני פשוט מחפש מצלמה של להוציא ולצלם, פשוט ככה. לפי ביקורות שקראתי היד נוטה קצת לכיוון CANON, וגם לפי המלצות של חברים - רק CANON במצלמות. הדבר היחיד שכביכול מטריד אותי הוא הFPS של המצלמה של CANON-0.8, לעומת 2.3 במצלמה של PANASONIC. בכל מצלמות הכיס שראיתי הFPS הוא נמוך מ-1, לכן נראה לי שזה לא כל-כך משנה במצלמות כאלה. אשמח אם תוכלו לעזור לי לגבש דעה ברורה לגבי המצלמות הללו, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שיגעתי פה כבר את כולם עם ההתלבטות שלי.. חחח אבל עדיין אני לא יודע מה הכי כדאי לי .. אז ככה... העדשה הראשונה שרציתי לקנות 18-200 אבל אז ראיתי אופציה שיותר טובה ואף באותו המחיר. פיצולה לשתי עדשות .. העדשה הראשונה היא 70-300 VR והשאלה שלי היא : איזה עדשה אני אקנה לטווח הנמוך 70 ממ ? מכייון שכנראה אני אקנה את ה - D90 אז חשבתי על עדשת הטלה שלה : 18-105 .. שראיתי אותה במחיר מוזל עם ה - D90 ב (1219$) ב B&H .. יש לכם המלצות אחרות בטטוח מחירים הזה 200-300 דולר ? נראלי שזאת העדשה האולטימטיבית במחיר הזה ולטווח הזה.. ראיתי גם עדשות של סיגמא או חברות אחרות אבל אני לא יודע איך הן ומה הן .. אשמח להמלצות ותגובות.. מתן.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום,אני מעוניינת לקנות מצלמה דיגיטלית איכותית וטובה.אני לא מבינה יותר מידי בצילום, אך מאוד אוהבת לצלם ומעוניינת להתמקצע בזה יותר.הייתי שמחה להמלצות למצלמה טובה בעלת עדשה רחבה, זום סביר ושמוציאה תוצאות טובות גם בלילה.איכות הווידאו לא משמעותית בעיני.שמעתי על:panasonic tz30canon sx 260nikon p310רציתי לשמוע אם יש למישהו המלצות או חוות דעת עליהן, וכמובן- האם יש הצעות נוספות.המון תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בכוונתי לרכוש מצלמת וידיאו ואני מתלבט בין שני דגמים. Panasonic TM900 או Sony CX700 האם מישהו יכול לעזור לי בעצה טובה ? אני גמלאי בן 73 , טוב בנושא מחשבים וההובי העיקרי בחיי זה עריכת מצגות וסרטוני וידיאו. אני מציין שוב הובי ולא מקצוע. למדתי לבד להשתמש בתוכנות עריכה, powerpoint ,power dirctor 9 ,pinnacle 15 ועוד...... עד היום צעלמתי במצלמת Sony Cyber-Shot ,פתחתי איזור שלי ב-You Tube בו הכנסתי מעל 200 סרטונים שאני ערכתי. בכוונתי להתקדם בנושא צילום הוידאו ולכן מאד חשוב לי לבחור במצלמה הנכונה. אודה לך מאד אם תצליח לבדוק להמליץ לי איזה מהם לרכוש.
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה עד 1500 טווופפפפ והקטע שאין לי מושג במצלמות אני רוצה מצלמה שתהיה סבירה שתציג תמונות טובות.... ואם יש מצלמות יותר מומלצות בטווח המחירים הזה... אז תציעו... נ.ב כמה תמונות נכנסות ב128 (זיכרון) תודה לעוזרים..........
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מה העדיפות של אחת על השניה? אילו מהן עדיף לקנות?
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי העדשה הזו: שמעתי שהאיכות שלה פחות טובה משאר העדשות של קנון ברמת L... זה נכון? יש מישהו כאן שהרגיש שהיא לא מספקת? או לא לפחד? כי בסך הכול ייצוב תמונה די חשוב לדעתי, ועבור צמצם מהיר יש לי Canon 50mm f/1.4... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר השוואה ובדיקות שעשיתי הגעתי למסקנה שמצלמת הרפלקס שאני רוצה לקנות (אגב, זאת הSLR הראשונה שלי) היא Sony Alpha DSLR-A300 או Sony Alpha A350 ההבדלים במחיר זה עניין של כמה עשרות ש"ח בסה"כ יש ביניהם כמה הבדלים קטנים,לדוגמא בA300 הרזולוציה המקס' היא 10.2 MP ובA350 היא 14 MP וגם בA350 יש מנגנון לניקוי אבק (לא ברור לי עד כמה זה מועיל, אם תוכלו להסביר לי על הדרך) בA350 הרזולוציה אחרי 14 מ"פ היא 7.7 MP (אין משהו ביניהם) ולכן אני לא כ"כ בטוח אם זה כדאי, בגלל ש14 זה קובץ גדול מדי ו7.7 זה לא מי יודע מה. מה נראה לכם שכדאי לקנות? אני אשמח לשמוע עצות והצעות.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברה! לא יודע מה לבחור את CANON A510 או ללכת על העיצוב המוזר של מינלוטה כשלהם יש זום אופטי מדהים ! ברשותי כ 1500 שח וקנון אני יכול לקנות ב 1250 כולל זכרון נרטיק וסוללות. מה לעשות מה לבחור??? עזרה!!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, התקציב של המצלמה הוא עד 2000 שקל (רף גבוה). אני טס לעבוד בעגלות בחו"ל , בתקווה גם לטייל קצת. עד היום הייתי רק עם מצלמות גדולות יחסית, וזה מה שאני מכיר בעיקר, והפעם בגלל שיש צורך שהמצלמה תהיה עלי כל הזמן, בכיס, אני מחפש קומפקטית. הנושאים של הצילום יהיו מאוד מגוונים, החל מהעבודה בתוך הקניון, בתוך הדירה, ברחובות, ועד נופים כאשר אני אטייל, אז אני הדבר הכי חשוב זה איכות תמונה מקסימלית ALL AROUND, חשוב גם בתנאי תאורה נמוכים. לא יהיה שימוש בשום אביזרים חיצוניים כמו חצובה או פלאש. בנוגע להדפסת תמונות, גם לא סביר שיהיו, מקסימום גודל רגיל. עוד דברים חשובים, מצב M מלא חובה, זום גדול חשוב, ואני לא נתקלתי בקומפקטית עם יכולת RAW, ככה שכנראה זה לא רלוונטי ממש. אני יןדע שזה מלא …
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני אעשה את זה בקצרה.. רציתי בהתחלה לקנות את הפוגי F100 FD - אז התקשרתי לחנות והמוכר אומר לי למה אני הולך על הדגם הספציפי הזה "קנון לא רואים אותם ממטר" הלכתי ועשיתי חיפוש על מצלמה בטווח מחיר הזה של קנון וראיתי את SX10 IS עכשיו השאלה שלי מה יותר טוב מבחינת איכות תמונה נטו? נ.ב אם יש דגם אחר שיש לכם להציע לי אני אשמח(אולי קנון אחרת,פוגי אחרת מה שזתבחרו אבל גג עד 1500 שקל בארץ . השאיפה היא עד 250 דולר) אני מאוד מודה לכם על העזרה אני כבר היום רוצה להגיד לו את הדגם הספציפי תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז חשבתי לנסות את מזלי בתכום המצלמות שנמכרו פעם. האם כדאי לי לנסות את מזלי לדוג איזה מצלמה טובה מ EBAY או מיד2 בהתחשב בזה שאני מתפשר על האיכות, כי אני מצלם רק תמונות משפחתיות בבית. אבל אכן אני רוצה משהו טוב. יש לי כמה מצלמות שראיתי שרציתי להתייעץ Sony Alpha a350 14.2 MP (עם עדשה של 35-80mm) שהיא עם ISO 3200 עלות סופית של 850ש"ח (משום מה סוג המשלוח גובה ממני גם עמלות נוספות מראש והכל כולל הכל יוצא ככה) מהקישור כאן http://www.ebay.com/itm/352014822047?_trksid=p2060353.m2748.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT האם כדאי, אני יודע שיש היום יותר טובות, אבל השאלה, האם במחיר הזה, אני מקבל תמורה מקצועית מספיק? י…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הדגמים הללו מאחר ושניהם לפחות לפי ביקורות מייצרות תמונה ברמה גבוהה של dslr אך הן במימדים יחסית קומפקטים שזה הכרחי בשבילי. יש למישהו עוד המלצות? כרגע אני עם מצלמה קומפקטית שיש לה איכות תמונה סבירה אבל אני בהחלט מעוניין לעלות מדרגה ושתהיה את האופציה לשחק עם הגדרות במצלמה בשביל שתצא תמונה כמה שיותר טובה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-