צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות מצלמת דמוי slr ונתקלתי בכמה דגמים שאני מתלבט בינהם. 1.Panasonic Lumix DMC FZ45 2.Panasonic Lumix DMC FZ100 3.CANON SX30 התקציב הא עד כ2000 שח..מיועד בעיקר לצילומי נוף.תקריבים וידיאו.. על מה אתם ממליצים..תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הגיע הזמן להשתדרג, הפלאש המובנה הורס את התמונות בצורה ש"פשוט אי אפשר להמשיך ככה!!" אז לענייננו, אין יותר מדי אפשרויות ב-Sony, אבל רציתי לדעת איזה פרמטרים צריך לבדוק לפני הקניה. האפשרויות הם: F42AM F58AM אפשר לראות פרטים כאן: http://www.fotofilm.co.il/Default.aspx?TemplateID=2&PageID=63&TemplateType=5&ParentID=44&CategoryID=98&Filter=857, יש לי כרגע תקציב ל-F42, השאלה היא אם כדאי לחסוך עוד 800 ש"ח לF58 (שמסתובב כמו בתמונה) מה נראה לכם? (אגב, שמתם לב איזה פופולריות יש ל-SONY לאחרונה? ) [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 7000 ש"ח (אולי מצלמה +עדשה או רק מצלמה תמליצו אתם) SONY DSLR-100 http://www.ephotozine.com/article/Sony-Alpha-A100 או Canon תמליצו אתם על דגם בבקשה או Nikon http://www.tphoto.co.il/Product.asp?Pid=778356&Cat2Cat1ID=1&Cat2ID=1&aff=zap ד"א היא באה עם עדשה טובה? תודנ מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מצלמה דיגיטלית בסכום של 1000-1500. הייתי מעוניין שהיא תיהיה שחורה האמת היא שיש לי כבר דגם כלשהו שראיתי אבל אני לא בטוח לגביה כי אני גם לא הכי מבין.. אז החלטתי לפנות לאנשים שמבינים קצת יותר ממני[אתם] . אני חשבתי על הדגם הזה. http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=JBS3IS [אני מקווה שמותר להפנות לאתרי מכירה אם לא אני מצטער] כי מה שחשוב לי במצלמה זה: 1)שהיא תיהיה שחורה -כי זה נראה לי הרבה יותר יפה!(-; 2)זום אופטי טוב. 3)מסך מפרקי וכמובן גם צילום וידאו ללא הגבלה עם קול. עכשיו בזאתי יש הכל והיא גם נראית יפה. אבל היא קצת יקרה היא עולה שם 2000ש"ח. מה אתם אומרים!? אפשר להשיג אותה אולי ביותר זול? או יש משהו אחר שאתם מציעים?! תודה רבה מראש לעונים!!!
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מצלמת DSLR ראשונה (עד עכשיו צילמתי עם P&S ואני מרגיש שהגיע הזמן להתקדם הלאה). לאחר סקירת המצלמות בשוק אני כנראה אלך על הניקון D5000 בעיקר בגלל הסיבות הבאות: מחיר נוח, ביקורות טובות, יכולת צילום וידאו HD ומסך מפרקי. מה שכן, אני מתלבט לגבי העדשה. אלו הן שתי האפשרויות שחשבתי עליהן: 1. עדשת קיט 18-55. 2. עדשת קיט 18-105. המחיר של עדשת 18-105 של ניקון חדשה עולה סביב ה-1300 ש"ח. אני מעוניין בטווח גדול יותר ממה שמציעה ה-18-55 אבל אני לא בטוח שההפרש במחיר שווה את זה. הייתי שמח לקבל דעות גם לגבי המצלמה וגם לגבי העדשה. אשמח לרעיונות נוספים שאולי לא חשבתי עליהם. תודה מראש לעונים.
-
- 18 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
היי אנשים, אני מעוניין לקנות מצלמת רכב. דרישות חובה: רזולוציה: 1080X1920 60 fps זווית צילום: 120 מעלות לפחות הקלטת שמע עלות: עד 250 ש"ח חיבור למצת הפעלה ברגע התנעה, וסיום ברגע ניתוק המצת דרישות שאינן חובה (אבל לא אתנגד): צילום לילה מסך הדבר הכי חשוב, שהמצלמה תדע להתמודד עם החום הכבד בארץ. שהיא תצלם כרגיל גם אחרי חנייה של 5 שעות בשמש. יש למישהו ניסיון עם מצלמות רכב? המלצות? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מצלמה בזמן הקרוב, ואשמח לייעוץ וקצת הכוונה. השימושים הם די כלליים - בעיקר צילום של אנשים באירועים שונים ובטיולים. יהיה נחמד אם המצלמה תוכל להתמודד בצורה טובה עם תנאי תאורה גרועים (בחוץ בלילה, וגם בתוך הבית). הגודל והמשקל צריכים להיות קטנים (אז דמוי slr לא בא בחשבון, אבל כמובן שאיכות התמונה חשובה יותר). אני מניח שרוב הזמן המצלמה תהיה על מצב אוטומטי, וחשוב שהיא תוכל להוציא תמונות טובות במצב הזה, אבל יהיה נחמד אם תהיה גם אפשרות לשליטה ידנית. חשבתי בעיקר על המצלמה Canon A720 IS. המחיר שלה עכשיו הוא קצת פחות מ-1,200 ש"ח, וזה נשמע לי סביר. מישהו יודע איך היא? (הבנתי שהדגם הקודם, A710, היה נחשב למוצלח מאוד, אך לא הצלחתי למצוא ביקורת לגבי ה-A720 אשר בעלת …
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שבוע מהיום אני בנפאל , שם תכננתי לקנות את ה- S1, אחרי שהרבה אנשים הציעו לי מהסיבות שהסוללות הם סוללות רגילות, כרטיס הזיכרון של המצלמה זול, איכות צילום לא רעה, זום מעולה וכו'. דבר שלא הצלחתי לברר זה אם יש אפשרות של פיקוס ידני ולא אוטמטי במצלמה הזו. מישהו יודע? דרך אגב, יש פה מישהו שלא ממליץ לי לקנות אותה?
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם אהבתי את הפורום וההיחסות הרצינית לנושא אני מעוניין במצלמה הנ"ל בעיקר בגלל הזום והוידאו וכפי שהבנתי גם התמונות יוצאות לא רע העיניין הוא מאיפה לקנות והפרשי המחירים והאחריות-היבואן הרישמי מוכר ב1800 שח ואחריות ל3 שנים חנויות אחרות בהרבה פחות(כמעט 400 שח פחות) אבל אני לא יודע איך הנושא של האחריות וחלק מהם נותנים רק שנה מלאה ועוד שנה או שניים על חלקים בלבד. אשמחמ לשמוע התיחסות בנושא שנית לגבי כרטיס זיכרון-הבנתי שאם מצלמים באיכות גבוה של וידאו HD יש צורך בכרטיס גדול ומהיר.איזה כרטיס ממולץ(סוג ,חברה) תודה
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי ונדליזם בשכונה ואני רוצה לצלם את מה שמתרחש מתחת לבית. אין הרבה כסף לציוד מתוחכם ואני מחפשת משהו זול ויעיל. ראיתי כל מיני מצלחמות נחמדות (בעיקר כיפות) אבל הם דורשות מכשיר DVR. היום בבוקר חשבתי לעצמי למה לא להשתמש באחת ממצלמות הרכבה? מה דעתכם על המצלמה הבאה: http://ksp.co.il/?uin=23540 חשוב לציין מרחק הצילום שאני צריכה הוא בין 6 ל 7 מטר וחשוב שיהיה בלילה. ראיתי ללמצלמת רכב הזו יש רזולוציה של FHD והיא גם מצלמת בלילה. והכי מגניב שהצילום נשמר על מיקרוSD (עד 32GB) האם זה יכול לשמש לצרכים שלי?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין בהתאמת פלאש חיצוני למצלמה. היות ואני לא מבין כלום בפלאשים הייתי רוצה להבין באופן כללי לאיזה כיוון ללכת היות וה S9100 לא מבצעת תקשורת "חכמה" עם הפלאש אלא Dumb shoe mount. ולכן צריך להפעיל (לכוון את הפרמטרים) ידנית. הייתי רוצה לדעת איזה פלאשים כדאי לשקול - כמובן בתקציב נמוך ככל הניתן. כי נראה לי שלא ניתן לתכנן עם פלאש כזה לעתיד עם מצלמה אחרת. בנוסף, יש לי הזדמנות לקנות פלאש Nikon דגם SB-600 Speedlight משומש, מה כדאי לבדוק (ואיך) וכמה כסף שווה כזה פלאש משומש בכלל? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=375747 תודה, שלמה
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אשמח לשמוע את דעתכם לגבי קניית CANON ixus 80, וכן המלצה על מצלמות אחרות עדיפות עליה (אם יש) באותו סדר גודל של מחיר (900 ש"ח~)
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני הולך על ה-Canon PowerShot G7x (המתחרה של ה-RX100) ויש כמה אופציות : 1. המצלמה הנ"ל עם אחריות של שנה של חברת MDK (יש גם סניף בחיפה, אני מהקריות, כך שזה חשוב לי מבחינת מימוש אחריות חלילה) בכ-2300 ש"ח 2. המצלמה הנ"ל עם האחריות של MDK אבל של 4 שנים בכ-2600 ש"ח 3. המצלמה הנ"ל דרך חנות אחרת מאזור פ"ת שמציעה את המצלמה עם אחריות שלוש שנים של היבואן הרשמי, קרט. במקרה תקלה, חלילה, צריך לשלוח לחנות (בפ"ת כאמור) או ליבואן עצמי שגם נמצא באזור המרכז. כעיקרון, אני נוטה לקנות ב-MDK ולהרחיב את האחריות ל-4 שנים. זאת משום שיש להם סניף בצפון ומעבדה מקצועית במקום. מנגד, היתי מעוניין לשמוע את דעתכם - אולי יש לכם תובנות בעניין האחריות של קרט. אולי היא שווה את התוספת הקטנה במחיר ואת הטרחה, …
-
- 8 תגובות
- 5.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום עליכם. אחרי התלבטות נרחבת וכסיסת צפורניים, המליצו לי על מצלמה של פנסוניק DMCFZ10 שעולה בסביבות ה3000+. עכשיו הרקע שלי בצילום הוא בסיסי ביותר אבל אני מחפש להשכיל בתחום ולכן נראה לי שהיא יכולה להתאים. יש לכם הצעות אחרות למצלמות בטווח הזה או בכלל השגות? תודה רבה רבה.
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מצלמה קומפקטית עם זום גדול ומייצב חזק, חשוב שהיא תוכל לתפוס עצמים נעים בבירור. איכות תמונה צריכה להיות טובה מאוד וגם וידאו חשוב שיהיה 480*640 עם 30 פריימים. צימצמתי אפשרויות ונשארתי עם הS1 והZ3 כל אחת עם היתרונות והחסרונות שלה... כרגע אני פוזל לכיוון הS1 בעיקר בגלל המחיר הזול יותר והמסך המסתובב. (ד"א הוא גם ברזולוציה הרבה יותר טובה מהמסך של הZ3) עוד סיבה זה הגודל שאם אני לא טועה יש הבדל גדול בינה לבין הZ3. אני רוצה גם הרבה אפשרויות ידניות שזה אחד הדברים שחסרים לי במצלמה הנוכחית. (HP 735) האם יש הבדל גדול בין האיכות והחדות של התמונות והוידאו בשתי המצלמות האלה? עוד שאלה. מצאתי כמה אתרים אמריקאים שמוכרים Z5 חדשה לגמרי+כרטיס זיכרון 256 ב1900!! ביחד עם משלוח לאר…
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש תקציב (עד 1700 שקל), עכשיו ההתלבטות היא לגבי: ה T10 של סוני. או ה EXS600 של Casio. ולטעמי הפוג'י המקבילה אליהן אינה מספיק קטנה כדי להכנס לכיס. שניהן קיבלו ביקורות סבירות ומעלה (7.8 בערך בעולם), מה דעתכם? אשמח לחוות דעת נוספות בקשר גם למצלמות אחרות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין שתי המצלמות הנ"ל הנתונים שלהן די דומים, איזו מהן טובה יותר ?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
לפני חודש וחצי התיעצתי פה בנוגע למצלמת זום דיגיטלית, וההתלבטות העיקרית שלי הייתה בין הZ10 לZ1. ואחרי שבסוף כמעט הלכתי על הפוגי 5500 (וירדתי בגלל התמונות המגורענות שלו), בסוף הזמנתי את הZ10 לאחר המלצות רבות פה בפורום, וגם כי המחיר ירד ביותר מ200 שקל בחודש האחרון (עכשיו היא עולה בסביבות ה1200). אז הזמנתי את הZ10+כרטיס זיכרון של 256 מגה+ סוללות GP 2300 ותיק למצלמה. יש איזשהו מצלמה שתהיה בחירה יותר מוצלחת בתווך מחיר של 1500 בלי האיבזורים?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום לאחרונה מצלמת ה-HP Photosmart R707 שלי (אוי, זו הייתה טעות לקנות אותה... מצלמה כ"כ רעה ) נפלה ונדפקה, ולא נראה לי ששווה לי ללכת ולתקן אותה עכשיו אצל משהו מורשה של HP שיעשוק אותי בכמה מאות שקלים. הסתובבתי לאחרונה פה, בזאפ, וכל מיני אתרים כאלה (DPR נראה לי), והגעתי למסקנה שהמצלמה שאני רוצה צריכה להיות: - קומפקטית במיוחד, הספיק לי ה-HP הנעל הזו. - בעלת מסך גדול שיראה תמונה יפה וברורה (המסך של HP היה מחריד++) - זום אופטי מכובד. - וידאו איכותי. - כמובן תמונה איכותית, שזה אני אצטרך ללמוד איך לעשות עם כל ההגדרות האלה. - סוללה נטענת (לא AA) חשבתי על ה-Canon IXUS800\SD700 או על משהו של Fuji ... למרות שלפוג'י יש וכבר יש לי כרטיס של SD אז זה יהיה קצת חבל... עזרה ח…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לי מצלמה קומפקטית ויש 2 ששמתי את העין שלי עליהן רק אני לא יודע איזה לקחת canon powershot sd950 IS או canon SD990IS תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
אני מתלבט כרגע בין קניית 2 מצלמות וידאו: Sony-DCR-SR35E http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692002 ו Panasonic-SDRH40 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=681601 אני קונה היום בערב אז אני צריך ייעוץ בהקדם
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום חברים , אני צריך את עזרתכם בבחירה בין 2 מצלמות דיגיטליות Canon S5 Nikon P80 הקנון יותר ישנה בשוק מהניקון , הניקון די חדשה.. שתיהן נעות סביב אותו מחיר בערך.. אני לא מעוניין לקנות מצלמת SLR רגילה,למרות שהמחיר מאפשר לי מפני שחשוב לי הצילום וידאו במצלמה . אשמח לשמוע המלצות לגבי דגמים נוספים באותו טווח מחיר של אותן חברות או חברות אחרות (קצת פחות עדיף..) וכמו כן המלצות או אי המלצות למצלמות האלה .. תודה רבה !!!
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית קטנה יחסית עם 4 מגה פיקסל וצמצמתי ל 2 מצלמות ה A80 של קנון וה ניקון 4300 המחיר שלהם בערך אותו הדבר כמה שקלים יותר או פחות... אותם נתונים בסיסיים מה כדאי לי?? איזה מצלמה? ולמה? [והאם לניקון 4300 כשמסריטים וידאו הוא ללא קול?] מה כדאי מבין השתיים? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתלבט בין 2 מצלמות וידאו panasonic sd60 או sony cx115. יש למישהו המלצה?
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הראשונה היא פנסוניק והשנייה היא של קנון . יתרונות בולטים נוספים של פנסוניק מלבד היכולת לצלם וידאו 4k, הם עינית שעוזרת מאוד בצילומים בשמש חזקה ומסך מגע. לעומתה עומדת הקנון dmc 720 עם יתרון ענק בדמות זום מהפכני של 40 , בגוף קומפקטי במיוחד שניכנס לכיס חולצה. המחירים של 2 המצלמות , כמעט זהים . על מה אתם הייתם הולכים?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-