עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שלום, אני מחפשת מצלמה דיגיטלית, בתחום של בין 1000 ל 2000 שקל. אני לא מבינה יותר בתחום, אך אשמח לקבל המלצות לדגמים מ"בית טוב", כשחשוב לי למשל שיהיה זמני תגובה מהירים (יחסית) בין צילום לצילום. שיהיה יכולת לצלם גם וידאו באופן בסיסי כמובן.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Kenny,

היי אנשים , עד היום צילמתי עם S2 פשוטה , והגיע הזמן אני חושב למצלמה רצינית יותר. היתי מעוניין שתציעו לי מצלמות סביב ה 6500-7500 שקל , כולל פלאש \ ועדשה. המצלמה מיועדת כמו שבטח הבנתם בעיקר בשביל צילום במועדונים. בתור פלאש חשבתי ללכת על ה 580 של Canon . היתי רוצה לשמוע לגבי ההבדלים בינו לבין ה 4X0 (ההבדל במחיר עומד על 500+ ש"ח) תודה לכולם , שבת שלום.

• 39 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. הסתדרתי תודה.

4. Started by rangerman,

מדובר בתוכנה קטנה וחביבה (וחינמית!) שמאפשרת לבצע פילוחים סטטיסטיים על ה-EXIF של התמונות שלכם. הנה תמונת מסך שמראה את התפלגות אורכי-המוקד ששימשו אותי עם האולימפוס C5060 שלי בשני טיולים (לתאילנד ולניו-זילנד-אוסטרליה). לא שהיה לי ספק שיש לי העדפה ברורה לעדשות רחבות, אבל נחמד לראות את זה מוצג באופן כה ברור: לינק לדף התוכנה.

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  5. כנסו לאתר: http://www.consumersearch.com/www/photo_and_video/ באתר אספו המלצות מכל האתרים החשובים באינטרנט וריכזו אותם לפי קטגוריות ותאריך ההמלצה. הלינק הוא לבחירה של מצלמות דיגיטליות. לחצו על סוג המצלמה ואז על הלינק מתחת הכותרת "Best Digital Cameras Reviews" ותגיעו לרשימת ההמלצות מאתרים שונים. מומלץ נ.ב חבל שאי אפשר להוסיף הודעות לנעוץ של אתרים להשוואה.

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  6. Started by tascam,

אני צריך המלצה על כרטיס SD מהיר 2 גיגה למצלמה G7 של CANON האים הכרטיס אולטרה 3 של SUNDISK במהירות 133 יותר מהיר מ PQI במהירות מוצהרת של 150 ? דן

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  7. Started by CobraBoy,

מה אתם חושבים על המצלמה הבא : PowerShot A720 IS Canon אני מתכוון לקנות אותה והדברים החשובים לי שהיו בה הם: *איכות תמונה גבוהה ומדויקת *צילום בחושך *צילום וידיאו באיכות סבירה המצלמה הזואתי תספק לי את אלו ? אם לא אז תוכלו להציע לי מלמה טובה יותר בסכום דומה לזו הנוכחית ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  8. Started by 14,

ראשית התשובות לשאלון: תקציב- לא יותר מ 1500 ואפילו פחות. נושאים- משפחה, חוץ ופנים, טיולים, בקיצור תיעוד חוויות ביום ובלילה. היה מצויין אם אפשר היה לצלם כמה שפחות עם פלאש מאחר והתמונות עם הפלאש לא נראות כ"כ טוב. רוצה לצלם באור חלש ללא חצובה ללא פלאש חיצוני השתמשתי ב קנון 710 התמונות באור היו מצויינות, לא אהבתי תמונות עם פלאש, 2 סוללות אצבע לא מספקות מספיק אנרגיה. מדפיס תמונות בגודל סטנדרטי, יתכן ולעיתים רחוקות מאוד אדפיס תמונה גדולה עדיפה עדשה רחבה. מעדיף מצלמה קומפקטית, לא חשוב אם תיכנס לכיס- מעדיף בעלת נרתיק נפרד אם תהיה טובה יותר. אהבתי את התמונות של קנון אבל לא נעול על יצרן תכונות חשובות: מהירות תגובה - כמובן שאפשר להסתדר כמו בקנון שהיתה לי אבל עדיף שיהיה טוב יותר צילו…

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  9. Started by לוח שנה,

שלום אני מחפש מצלמת וידאו לשימוש ביתי בסביבות המחירים הנ"ל ואם יש הצעות טובות בפחות. אני מעוניין שהיא תהיה מבוססת על זיכרון. הצילומים הם בעיקר משפחתיים בבית ובטיולים. תודה.

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  10. Started by rami_hsn,

שלום אנשים אני צריך עזרה עם המלצות על מצלמה כי אני לא מבין כלום בתחום הזה 1.אני סטודנט לכן התקציב הוא דל יחסית עומד ברשותי תקציב של עד 3000 ש"ח .. 2. רמת הידע של במצלמות שואפת לאפס למרות שאני יודע מה זה צמצם מוקד עדשה פוקוס וכל הדברים האלה אבל לא מבין איך זה משפיע בפועל על הצילום. 3. היה ברשותי שתי מצלמות קומפקטיות של אולימפוס וניקון שממש לא נהניתי מהם. לפני כחודשיים הייתי בחו"ל ויצא לי להיות עם מצלמה של פוג'יקום של חבר, אין לי מושג לגבי דגם אבל יצא לי תמונות מדהימות וזה למה אני רוצה מצלמה טובה 4. אין נושאים ספציפים שאני מצלם יותר בקטע של מה שנראה לי יפה בעין 5. לא יודע לגבי מוקד העדשה ומה שבטוח אני לא מתכוון לצלם ג'וקים או כוכבים... 6. משקל המצלמה אינו רלוונטי …

• 12 תגובות
    • 4.3k צפיות
  11. Started by cutOFtea,

שלום רב, הורי עליהם השלום נוסעים היום לחו"ל וברצונם לרכוש מצלמה חדשה עבור ביתינו הקט. על המצלמה להיות כאמור דיגיטאלית , כאשר כרטיס הזכרון יהיה מסוג SD רגיל , הצלמה צריכה להיות טובה מאוד לצילומי שטח , צילומים עם זומים וכו'... בבקשה , אנא המליצו עד השעה 14:00 היום (יום שישי) תודה.

12. רציתי לשאול על איזו מצלמה אתם ממליצים לי בתקציב של 1000- 1400 הדברים שחשובים לי שהיא תהיה עם זום של לפחות 8X שתהיה לפחות 4 מגה פיקסל שלא תהיה עדינה (לא כזאת שתתחרבן מכל מכה) שתהיה נוחה לשימוש- חשוב!!! ושאוכל לצלם איתה גם בחושך. עוד אבקש שכל מצלמה שתמליצו לי עליה תגידו לי עם איזה כרטיס זכרון היא באה וכמה היא אוכלת סוללות. בקשר לשאר הפרמטרים פשוט שיהיו ברמה סבירה יחסית למצלמות. אם יש לכם משהו להגיד שלא שאלתי עליו תגידו! תודה yahavon028

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  13. אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית תקציב עד 700 ש"ח עריכה : התקציב הוא ללא סוללות וללא כרטיס זיכרון

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  14. שלום, זקוק להמלצה על מצלמה דיגיטלית להורים במסגרת התקציב. חשוב שתהיה נוחה לתפעול, קומפקטית ואיכותית. השימושים שלה יהיו בעיקר לצילומים משפחתיים (נכדים וכאלה), בבית ובחוץ. תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by cutOFtea,

אהלן חברייה, במטוטא מכם , אנא הרעיפו המלצות על מצלמה עדכנית ומעולה לשימוש חצי מקצועי מהדיוטי פריי תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  16. אני רוצה לקנות מצלמה טובה והתחלתי לקרא מאמרים אך ללא הצלחה בהבנת היסודות לכן אני פונה בבקשה להמלצה על מצלמה טובה בין 500 ל 1000 שקל מטרת המצלמה כמו שכתוב לבית ולטיולים (לפעמים כשמטיילים הלילה) ראיתי כמה מצלמות אבל שוב אין לי מושג בנתונים שלהם.

• 0 תגובות
    • 3.6k צפיות
  17. קראתי את כל הדיונים על בחירת מצלמה ע"פ הצרכים והגעתי למסקנה שלצרכים שלי שהם: צילומים משפחתיים (ילדים בעיקר)+ קצת נוף+ובע"ח בגן חיות, תספיק מצלמה LIKE SLR ולאחד שכנראה לא ימשיך בשגעון הצילום הלאה, אין צורך ב - SLR (למרות התמונות היפות שהן מפיקות) החלטתי ללכת על מצלמת LIKE SLR ולא קומפקטית, בעיקר בגלל זום אופטי גדול מ - 3 או 4 בקומפקטיות, מתלבט בין 2 מצלמות: FUJI S8100FD CANON PowerShot S5-IS אם למישהו יש הצעה אחרת, אשמח לשמוע, התקציב עד 2000 ש"ח (מעבר לתקציב כזה, עדיף להשקיע ב - DSLR) אגב, אם מישהו חושב אחרת על ההקדמה שנתתי, מוזמן להגיב... בתודה מראש!!!

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  18. Started by rozwell,

שלום לכולם אני מחפש לקנות מצלמה חדשה לשימוש כללי. רצוי עד 1500 ש"ח, אבל אם יהיה ממש כדאי ביחס לתמורה אפשר גם קצת יותר, בתנאי שהיא לא ענקית וכבדה. אין לי צרכים מיוחדים, המטרה היא בעיקר לצלם בטיולים ובחו"ל, ובגלל זה ההעדפה שהמצלמה לא תהיה גדולה מידי. אין לי כוונה להשתמש בחצובה או לצרף ציוד נוסף כמו פלאש חיצוני וכו'. יהיה נחמד אם יהיה מסך מסתובב ומייצב תמונה. הנה כמה דגמים שנראים לי (תרגישו חופשי לכוון אותי גם למקומות אחרים): קנון S5 - מאוד נראית לי. אבל אפילו לא מוכרים אותה יותר ב-B&H למשל. יש דגם שכבר מחליף אותה? פנסוניק FZ18 (האם הFZ28 שווה את הקפיצה במחיר?) ניקון P80 אולימפוס SP570 (גם קצת יותר יקרה מהאחרות, וגם הזכרון יותר יקר) פנסוניק TZ5 בדקת…

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  19. אני צריך מצלמה דיגיטלית טובה במחיר של עד 1500 שקל הבעיה: אני לא מבין בצילום או במצלמות (זה מתנה) יש קושי בלקבל מידע מהאדם שעבורו מיועדת המתנה (זה אמור להיות הפתעה) הדבר היחיד שאני יודע זה שיש עדיפות לקאנון אז אם לסכם אני מחפש המלצה למצלמה של תמורה הכי טובה בעד הכסף באופן הכי בנאלי פשוט כי אין לי יותר במה למקד אני יודע כמה מתסכל לנסות להתאים מפרט בלי נתוני שימוש והעדפות ומצטער על מיעוט הפרטים תודה מיוחדת למי שיוכל לעזור לי למרות זאת

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by pure perfection,

מה המצב ?? אני מחפש מצלמה "מקצועית" עד 2000 ש"ח , אני רוצה מצלמה עם איכות טובה גם בתמונות רגילות וגם בוידיו . תודה

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  21. Started by KRS1,

הייתי מעוניין לקבל המלצות למצלמה בסדר גודל של עד 800 ש"ח. קומפקטית, קלה לתפעול ואיכותית (עד כמה שניתן בסדר גודל כזה).

22. היי חברים אני מחפש מצלמה קומפקטית בשביל ההורים שלי - בעבר הם השתמשו ב-IXUS90 של קאנון ודי אהבו אותה (מן הסתם כי היא קטנה ונורא פשוטה לתפעול), עד שהיא הלכה לאיבוד... אז עכשיו הם מחפשים מצלמה אחרת. בין השאר הם חשבו לקנות שוב את ה-IXUS90, אבל אני מניח שבינתיים הספיקו להגיע לשוק מצלמות נוספות עם מאפיינים דומים, ואולי אף טובים יותר. אם ישנם דגמים עדיפים, תוכלו לכוון אותי אליהם?

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  23. # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 800ש"ח, אם קריטי אז אפשר לחרוג קצת # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם וגם # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). ממש לא אכפת לי # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא # האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. לא # האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by etay34,

שלום..

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. האם המצלמה הבאה עונה על צרכיי ובכלל איך היא ? Canon PowerShot A2100 IS # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1000 ש"ח # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? תמונות קבוצתיות, ריקוד - בעיקר בוידאו (צריך עדשה כמה שיותר רחבה) # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). אין דרישה מיוחדת # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. אין דרישה מיוחדת # האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לי…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.