עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. אני מקווה שזה הפורום הנכון (מתייחס גם למצלומות וידאו דיגיטליות) רכשתי לפני חודש מצלמת וידאו דיגיטלית של סוני בעלת 40 GB של דיסק קשיח - DSR 35 (מחליפה את 32) חזרתי מטיול בקנדה , וכמה דברים הפתיעו אותי - כל קטע צילום מופיע כסרטון בפני עצמו , לא ניתן לצפות בסרטים כסרט אחד ארוך. הסרטים הם בפורמט MPEG , וגם אני לא בטוח שהם הכי איכותיים שניתן... מה ניתן לעשות ?

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  2. Started by firemebad,

האם יש עדכון FRIMWARE למצלמת CANON PowerShot A80 ? מאיפה אני יכול להוריד ,לא מצאתי באתר שלהם. אולי אי לא מחפש במקום המתאים. אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  3. Started by firemebad,

רציתי לשאול מהי הדרך הטובה ביותר לשמור תמונה שצולמה במצלמה דיגטלית ולאחר מכן נערכה. התמונות מצולומת בפורמט JPEG. אבל אני מניח שבכל שמירה לאחר של תמונה ,אני בטח מאבד איכות. אני רוצה לערוך תמונה,לעשות כמה שינויים ולשמור אותה מבלי לדחוס אותה מחדש ומבלי איבוד איכות. יש כדבר הזה ?

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  4. Started by MODI,

הראשונה צולמה במחנה ההשמדה אושוויץ' בירקנאו והשניה צולמה במחנה ההשמדה מאיידנק [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  5. Started by shlomom,

Fujifilm Finepix S100FS Review יכלה להיות מעניינת אלמלא המחיר.

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by ben060,

אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית על מה צריך לשים דגש לפני שקונים? איזה חנויות מומלצות לשם כך? מה הטווח מחירים של מצלמה ממוצעת? חשוב לי שאיכות השמע תהיה טובה ושיהיה אפשר לצלם בה אם אפשר.

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  7. שמתי לב שעיבוד תמונה ב-noiseware גורם לאיבוד נתוני ה-EXIF. האם יש דרך להמנע מכך או להוסיף את הנותנים אח"כ? כן שמתי לב שלאחר עיבוד התמונה בתוכנה נפח התמונה קטן ב-75% לערך. האם ניתן להימנע מאיבוד המידע הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  8. איך בכלל השוק של המצלמות האולטרה קומפקטיות כיום? יש כאלה ששוות משהו? ושהן באמת דקות? על כל פנים, אני מחפש לי מצלמה שתיהיה כמה שיותר דקה ונוחה בכיס (כמובן שעם מסך), שתשמש אותי בעיקר לתמונות "עם החבר'ה" במסיבות/פאבים או סתם בבתים. כרגע יש לי מצלמה יותר "רצינית" של פוג'י (עלתה לי ולאחותי מעל 2500 ש"ח), שכרגע אני לא זוכר את הדגם. איתה אני משתמש לטיולים, וצילומים רציניים יותר (אני צלם חובב, ואחותי משתמשת בה ללימודים שלה, וגם צלמת חובבנית). אבל אי אפשר לקחת אותה למסיבות, ולערבים עם החברים, כי ת'כלס היא מסורבלת מאוד. אז חשבתי לעצמי שאולי שווה סופסוף להסתכל לכיוון שוק המצלמות האולטרה קומפקטיות, בתקווה שכבר יש שם דגמים שבאמת יתנו לי את מה שאני צריך. הדרישות שלי הן: מחיר באיזור האל…

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  9. Started by aleXtazi,

זאת אחת התמונות הראשונות שלצילמתי אחרי שקיבלתי את ה D80 צולמה עם 18-135 [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  10. Started by exXxTreAm,

כמה שיותר תגובות. לזכרה של ה350D שנגנבה :-\ יהיו עוד תמונות בהמשך. הצעות לעריכה ושיפורים יתקבלו בשמחה. תמיד נראה לי שאפשר לערוך את זה בדרך הרבה יותר טובה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  11. יש לי אחריות של מאק, אבל אף חברה לא מתקנת את המצלמות של ריקו. יש לי ריקו R6. נתתי אותה לתיקון לטלרם שהודיעו שהם לא יכולים לתקן אותה (לא בגלל שאי אפשר לתקן אותה, אלא בגלל שאין להם חלקים או ידע איך לתקן מצלמות כאלו). פניתי לעוד ספק שירות של מאק (ארליך) וגם הם אמרו שהם לא יכולים לתקן אותה בגלל שאין להם מאיפה להביא חלקים או משהו. בכל אופן , מאק אישרו לי לשלוח את המצלמה לכל מעבדה בארץ (גם מי שלא עובד איתם) ולקבל מהם הערכה לתיקון. עכשיו השאלה שלי היא למי כבר אפשר לשלוח ??? מי מתעסק עם המצלמות האלו ? היבואן של ריקו בארץ (פוג'י) אומרים שהם לא מיבאים את המצלמה הזו ולכן לא מתקנים. למישהו יש הצעות? (האפשרות הבאה שלי היא לשלוח את המצלמה לחו"ל אבל אני ממש לא רוצה לעשות את זה). …

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  12. שלום לכולם אני מחפש מצלמה קומפקטית למשפחה, שתשמש לצילום בתוך הבית (תנאי תאורה יחסית נמוכים), ביום יום, בטיולים וכו'. המצלמה צריכה להפיק תמונות כמה שיותר טובות ב P&S פשוט, האנשים שישתמשו בה לא מבינים כלום בצילום. עדשה רחבה תהיה תוספת טובה. ראיתי המלצות על ה fuji F100fd שמוצאת חן בעיני, גם בגלל האפשרות לצלם בלחיצה אחת גם עם פלאש וגם בלי ואח"כ לבחור. אבל קראתי על בעיה שיש לה של הופעת מעין "הילה" ורודה בצד השמאלי של התמונה (מישהו יודע אם זה נפתר?). ראיתי גם את ה Panasonic TZ4-TZ5. על מה אתם ממליצים? תודה

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by lir@n,

שלום כולם לא מזמן רכשתי את הTZ3 בהמלצתכם ואני מאוד מרוצה ממנה, היום יצאתי לעוד טיול ברחבי מדינת ישראל הפעם זה היה בהרי אילת וחזרתי עם תמונת מאקרו מגניבה להראות לכם, אשמח לתגובות. (התמונה בקישור כי גם אחרי ההגדלה היא עדיין ענקית) http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/l/i/r/a/n/a/m/1/8/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200411101456073708/200804302012261329/P10100261.jpg [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 778 צפיות
  14. יש לי את המצלמה כבר יותר משנה. אתמול החלפתי סוללות חדשות כמו בכל פעם שהסוללות נגמרות,אך הפעם הסוללות החדשות נגמרו בתוך 10 שניות. החלפתי שוב פעם לסוללות חדשות והפעם המצלמה לפני שנדלקה בקשה להחליף סוללות,,לאחר מכן נדלקה ולאחר כמה שניות הבהבה לי שוב המנורה שאומרת שהסוללה עומדת להגמר. אני לא מבין מה יכולה להיות הסיבה לכך,ניסיתי שוב ושוב ובכל פעם אותו דבר. האחריות נגמרה לי לפני שבוע ,יש למישהו מושג ?? תודה

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  15. Started by dimitryus,

שלום, דרושים חובבי צילום ו\או גרפיקה, לפרוייקט רציני באינטרנט, מדובר על משהו לבעלי אחריות בלבד שמתעניינים בצילום ומוכנים לתת מעצמם לקידום קהילת הצילום האומנותי\דוקומינטרי בישראל. לעוד פרטים יש ליצור קשר באיסיקיו: 222281888 או במנג'ר dimkaaa@hotmail.co.il אני מקווה מאוד שאני לא עובר על אף חוק באתר, ואבין ואקח לצומת ליבי עם האשכול ימחק.

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  16. Started by Black_Citadel,

"A guy from Poland nicknamed desperadodrugi has made his own vertical grip at home. It looks a little creepy, weights around 400 grams and cant handle batteries but it has a second shutter release button. This handmade grip was sold for 12.50 Polish zloty or around US$4.5." ;D

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  17. Started by Buffer,

היי, אני מחפש מצלמה טובה של Canon לשימוש ביתי, משהו חצי מקצועי DSLR או משהו(אני לא כ"כ מבין בזה). חשוב שיהיו סוללות טובות שלא יהיו בעיות וכאלה, כי יש לנו מצלמה עכשיו שלהם והבטריות עושות המון בעיות. מחיר פחות חשוב, כאילו אל תסחפו, אבל משהו שיתן תועלת מול מחיר טובה ושתספיק סה"כ לשימוש ביתי רגיל(בבית, טיולים כאלה..) תודה וחג שמח, אור.

• 50 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. Started by dimitryus,

צילום מאוד משמעותי בשבילי, מביע המון מעצמי... "עיתונים לכביסה" [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  19. שלום לכולם. חברה שלי חובבת צילום(כתחביב, לא כמקצוע), וכבר זמן רב שהיא מתעניינת ומתלבטת בנוגע לשני מוצרים - האחד מצלמה דיגיטלית מקצועית, גדולה, כוללת עדשות רציניות וכו', והשני מסרטת וידאו. היא טסה כעת לארה"ב ותהיה בין היתר ב-B&H. הייתי רוצה לקבל המלצות לפי התקציב הנ"ל(ניתן גם מהארץ, אך אני מניח שבארה"ב זול בהרבה) לשני סוגי המוצרים, היות והיא עדיין לא החליטה אם להתמקד במצלמה או במסרטה. שימו לב שהתקציב הוא התקרה וכדאי במידת הניתן לרדת ממנו, אם יש מוצר שמשתלם בפחות. ברור לי שלא ניתן יהיה לקנות מוצרים ממש מקצועיים, אך הכוונה היא משהו חצי-מקצועי\מקצועי לחובבנית שרוצה להתחיל להתעניין בצילום ברצינות(צילום נופים, מאקרו וכו'). תודה מראש, גיא.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by mrraz,

לפני כמה ימים יפה כתמיד [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  21. קודם כל, תווח המחירים שלי נע בין ה-1000~1500 ש''ח. אז עכשיו, אני לא צריך מצלמה מקצועית, אך גם לא מעוניין במצלמה קומפקטית. אני הולך לכיוון האמצע, שאלו הן החצי מקצועיות לפי המונחים ששמעתי. אז הבקשה שלי היא בעצם, קודם כל, אילו מצלמות איכותיות, ואיזו הכי מומלצת אני יכול להשיג בתווח המחירים הזה, והאם יש שידרוגים הכרחיים שעלי לבצע למצלמה? (עדשה, חצובה, וכ') ע''מ להגיע לתוצאות מכובדות. עריכה: השכלתי קצת בכל הנוגע למצלמות, ומצאתי מתחרה אני משער די מובהקת ל-S800, ה- Fuji finepix-9600 . שאם אני לא טועה נקראת גם S9600 ו-S9100. בכל אופן, זאתי אומנם 2000 אך יש לה זום אופטי, ועל פני השטח נראת יותר טוב. אשמח לקבל דעה. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  22. עד כמה תגביל אותי העדשת קיט של פנטקס כשאני רוצה ליצור עומק שדה רדוד בצילומי מועדון\אירועים ? 3.5-5.6 כמו כל עדשת קיט, למי ששכח... חשבתי לקנות PENTAX SMC 50MM F1.4 ב200 דולר כשיהיה לי קצת כסף... אבל האורך מוקד שלה קבוע שזה קצת בעייתי לא... ? מנגד עומדת הTAMRON 17-50\28-75 עם צמצם 2.8... בעוד 100 דולר עד כמה גדול ההבדל מבחינה פרקטית בין 1.4 ל2.8 ? תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by M_power,

שלום לכולם. אני חדש בכל הנושא של הצילום ואין לי ידע בכלל לכן אני זקוק נורא לעזר,. החלטתי לקנות מצלמה לשימוש מישפחתי וגם לטיולים. אני צריך המלצות למצלמה אכותית דמוי SLR,דיברתי אם אנשים ורקאתי קצת ורצי גם את דעתכם על כמה מצלמות : fuji s8000 fuji 9100\9600 canon s5 sony h9 אם תוכלו לתת את דעתכם ולהציע מצלמות אחרות טובות יותר עדיף עד 1500 שח . תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  24. Started by dimitryus,

שלום, זוהי ההודעה הראשונה שלי במערכת, הינה צילום שצולם לאחרונה: http://img131.imageshack.us/img131/7436/p4214774li2.jpg

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  25. Started by PyroGhost,

למישהו יש מדריך טוב שמסביר איך לעשות המרה איכותית לשחור לבן? תודה,

• 8 תגובות
    • 964 צפיות

דיונים חדשים בפורומים