צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אחותי נוסעת לטיול בתאילנד וצריכה מצלמה דיגיטלית זולה. בדקתי לה והגעתי למסקנה שהמצלמות הכי נורמליות והכי זולות שאפשר להשיג הן: nikon L4 canon A530 (כבדה וגדולה יותר מה-L4) ומחירן בסביבות 600ש"ח הדרישות הן - קלה (יש להורים A630 והיא אמרה שזה כבד וגדול מדי) 2 סוללות ( ולא 4 בגלל המשקל). איכות סבירה. עבודה עם כרטיסי SD יש לדעתכם מצלמה יותר זולה מ-600 שעונה על הדרישות ?
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם, מילאתי את השאלון על מנת לתת לכם(המומחים) הכוונה מדויקת לצרכים של אחותי : # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1200 ש"ח # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? צילום בתוך הבית,קצת תמונות לילה ואפשרות לתמונות נופים # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. אין צורך בחצובה # האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך,…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מצלמה חדשה ואני מברר בשבילו. אז ככה: הוא יצלם לרוב בתוך מבנים סגורים. הוא רוצה לפחות 7 מגה פיקסל. מצלמה קומפקטית ולא גדולה. כמו שנאמר תקציב 800 ש"ח לא יותר. הוא לא ממש מבין בצילום וזה בערך השאלות הבסיסיות ששאלתי אותו. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אז ככה, תקציב מצויין בכותרת עבור מצלמה , כרטיס זיכרון עם זה עניין יקר במקרה הכי גרוע אני אזמין מ EBAY השימוש למצלמה יהיה יום יומי אז אני מאמין שגם אור וחושך , לא מבין גדול לגבי תצלום חושך אבל אני אשמח אם יהיה לה יכולת צילום טובה בחושך יכולת צילום מאקרו לא עיקר הצילום אבל שיתאפשר זאת הקנייה הראשונה שלי, עובד ממצלמת אייפון שאני ממש לא מרוצה ממנה רוב התמונות יהיו על מחשב , אך גם מעוניין לפתח (הגדלות סטנדרטיות, לא בקיא במידה) הייתי מעדיף זום גבוה שלא תיהיה כבדה, אבל נוחה לנשיאה. לא נעול על שום יצרן בגלל שאינני בקיא בתחום תכונות חשובות: מהירות תגובה, שליטה בצמצם , מהירות פתיחה/סגירה , מעל 7MP , מצב וידאו יכולת HD , עדשה חדה גם בפינות , פלאש טוב , אחריות טובה. בגדול, …
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום קצת הקדמה לפני הסקר אני טס בקרוב לאירופה ומחפש מצלמה קטנה וטובה לקחת איתי לטיול מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? התקציב עומד היום עד 1500 ש"ח . סוללות לא עקרוני כל כך . כרטיס זיכרון בעל קיבולת גדולה . אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? מתכוון לצלם בעיקר נופים עירוניים והופעה, תנאי תאורה ירודים ( בכל זאת מדובר באירופה ) האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? אני מתכוון לצלם עם פלאש של המצלמה בלבד , לא נראה לי מעשי לקחת פלאש חיצוני לטיול , בכל זאת עניין של נוחות . האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה שם היצרן והדגם, ומה חסר לך בה? יש לי מצלמה ישנה של מינו…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לנסוע לנפאל לחודש בערך ורציתי לקנות מצלמה חשבתי על canon sx10 is, או olympus sp590 יש לשתיהן עדשה רחבה ומגיעות ל x20/x26. מה אתם אומרים? מי מהן המומלצת? האם יש משהו אחר? מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1.8K אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? מתכוון לצלם גם בתנאי תאורה חלשים יותר האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? גם וגם האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? ללא חצובה האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)?לא האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך? אם הראשון, מהו גודל הנייר המקסימלי שאתה מעריך שת…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 2000 ש"ח רק המצלמה * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר נופים, אבל מאוד חשוב לי שהמצלמה תדע להתמודד היטב עם תאורה נמוכה * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). כן, בהחלט * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח.לא אתנגד להתנסות * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש.לא * האם חשוב…
-
- 23 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
הי אני סטודנט לתקשורת חזותית,ואני זקוק למצלמה *חדשה* לשיעור עקרונות הצילום. אני זקוק להמלצה למצלמה קומפקטית - או דמוי slr קטן ,שיהיה איכותי, טווח ככה 28-100 לפחות. חשוב שיהיה ניתן לשלוט באופן ידני על צמצם ,מהירות,וiso ,יתרון למצלמות שהזום והפוקוס נשלטות בעדשה ולא ע"י כפתור,ועם יש hot shoe בכלל טוב,לגבי מגה פיקסל ,לא כזה חשוב ,הפלט של המצלמה ייהיה לא יותר גדול מ 20*30ס"מ בקיצר מבקש הרבה מצלמה בעבור מעט כסף. לא חושב שיכולות המצלמה בiso גבוה כאלה חשובות למטרות הללו. יש המלצות ? חשבתי על הפוגי s5800 או קנון sx 100 is .
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אחותי מתעניינת בתחום הצילום ורוצה להתנסות בו קצת בעצמה. היא שוקלת גם ללכת לקורס צילום כלשהו. אבל בינתיים, קודם כל - צריך מצלמה. אז רציתי לבקש מכם עזרה - איזה מצלמות הייתם ממליצים למישהי שרוצה להתחיל להיכנס לתחום בצורה רצינית (ואולי אפילו לקחת את המצלמה החדשה לקורס צילום), אבל עדיין לא מבינה בו יותר מדיי או יודעת בדיוק מה היא תרצה לצלם? בכל מקרה, עברנו ביחד על השאלון שלכם למצלמה וענינו על מה שאנחנו יודעים: תקציב: עד 1000 שקלים. אין ידע קודם או ניסיון עם צילום. מעוניינת לצלם בחוץ בעיקר. הצילום אינו למטרות הדפסה. טווח אורך המוקד - לא מבינים כ"כ מה המשמעות שלו. גודל או משקל לא חשובים ולא מפריעים. אין ציוד נלווה, אין העדפה ליצרן או לדגם או משהו, ולא מעניין אותנו צי…
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הציפיות מהמצלמה הן בעיקר שתהייה אפשרות לשלוף ולצלם תמונות איכותיות בלי התעסקות מיותרת עם כל מיני הגדרות; תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב,חשבתי לקנות מצלמה דיגיטלית ראשונה עד עכשיו היה פילם,הדרישות לי הם בעצם עד מחיר 1K והרבה תשלומים (משכורת צבאית) לכן לא רוצה משהו יקר ושיקח הרבה מהשכורת,כמו כן שתיהיה ידידותית למשתמש וכמובן תצלם טוב (וידיאו לא חשוב לי). ב10 שעות שנתנו לי חופשה מה האבט"ש מצאתי את זה" http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1FCcaa560d מה שטוב שזה בא עם זיכרון,נרתיק ו קורא זיכרונות כך שזה חוסך לי כסף,השאלה שלי האם האיכות שלה טובה? והמפרט? כי אני לא מבין אם הזום שיש לה נחשב לגדול,מה זה טווח רגישות,כמו כן יש גם את זאת http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=DVX745 מה דעתכם והאם יש לכם הצעות יותר טובות?
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
לפני הכל רק אומר שאני לא מבין דבר בצילום, והמצלמה מיועדת לתמונות בטיולים שלי, לא לצורך תחביב של צילום. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 2000 ש"ח (אפשר גם טיפה יותר אם זה מה שעוזר), לא כולל כרטיס זכרון (יש לי SD אחד כבר) אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? המצלמה לצורך טיולים בעקרון: תמונות נוף (צריך עדשה רחבה?), אנשים. גם תמונות בתנאים חשוכים יותר, כשיש עננים, ואפילו בלילה (לדוגמא בנין מואר בלילה מבחוץ). חוץ מזה מדי פעם אני מצלם גם עצמים קטנים יחסית - פסלים מעניינים וכו'. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש ח…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש מצלמה לצרכי צילום ביתיים שוטפים (טיולים, ארועים, בית וכו'), התקציב הוא כ 1,000 ש"ח, אשמח לשמוע איזו מצלמה הכי איכותית אפשר לקבל בתקציב הנ"ל. בנוסף, חשוב שהמצלמה תהיה יחסית קלה ודקה, כנקודת ייחוס אני לוקח את Canon Powershot A720 IS, ואני רוצה משהו יותר קל ודק ממנה. (לא המצלמות הכי קלות ודקות, אבל משהו יותר קליל מהמצלמה הנ"ל) להמלצתכם אודה.
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום, מעוניין במצלמה לסבתא, מה שאומר תפעול פשוט (אם אפשר להגדיר את זה) ותוצאות טובות. אפשר חריגה אם ממש צריך. יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, הינה השאלון: מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 800ש"ח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? צילום כללי, אור יום+תנאי תאורה חלשים האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר - ללא מריחות תנועה כתוצאה מרעידות היד או תנועה בנושא, ועם תוצאות הר…
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שאלון לקניית מצלמה דיגיטלית קומפקטית מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון?1000 שקל +- אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? יום יומי, טיולים וכו האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). יכול להיות. לא האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. לא האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בה…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בדומה מאוד לזה שכמה נושאים שמתחתי גם לי הייתה F40 ועכשיו אני מחפש משהו חדש, הF40 הייתה אחלה אבל אחותי הנבונה איבדה אותה בטיול לדרום אמריקה עכשיו אנחנו צריכים תחליף משהו דומה,מצלמה לצרכים משפחתיים בסביבות ה800 שקל אפשר קצת יותר אם זה באמת שווה אם אתם מכירים עסקאות חבילה שזה בא עם כרטיס זיכרון ומטען לסוללות ונרתיק או כל מיני תוספות מעניינות זה מה שהיה לנו עם הF40 קיבלנו איתה המון בעסקת חבילה וזה ממש יוצא משתלם... אם אתם יכולים בבקשה להמליץ על דגמים מוכרים יותר שיש בחנויות על יד הבית כמו אופסי דיפו,באג,זה דיי עדיף אני גר באזור הקריות אם זה משנה, פשוט ראיתי שממליצים פה על דגמים שדיי קשה למצוא בחנויות הפשוטות,ואין לי אפשרות כל כך לנסוע לחנויות מיוחדות של צילום או להזמ…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים ! אני מעוניין לרכוש מצלמה סביבה 1700 שח,צריך המלצות למצלמה בעלת איכות תמונה טובה ! כרגע זה מה שחושב לקנות זה Olympus mju Tough 8010 או Panasonic DMC TS2/ FT2 יש המלצות טובות יותר? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברים שלום לאחרונה נתקלתי במצלמה של SANYO של חבר, חסינה למים, ומצלמת סיטלס ווידאו עם קול באיכות טובה נכנסתי וראיתי באתר של SANYO שהדגם CA9 שלהם הוא יחסית טוב, עם צילום HD ועמידות למים הבעיה שלא מוכרים את המצלמה בארץ, וצריך להביא מחו"ל...יוצא בערך 310$ לשלם (כולל משלוח + סוללה ספייר + כרטיס 16GB) וזה ללא מכס - שלא ברור לי אם אצטרך לשלם או לא, ולא ברור לי איך בדיוק עובד עניין מימוש האחריות במקרה של תקלה פעם מכרו את המצלמות בארץ, אבל היום ניסיתי לאתר את הדגם ולא הצלחתי. מה אתם אומרים? (אגב האחיזה שלה ממש נוחה...אמנם קצת מוזרה אבל נוחה מאוד) התקציב להשקעה שלי הוא עד 1500 שקלים ואני מחפש מצלמה פשוטה, בלי תחכומים מיותרים - שני כפתורים לסטילס ווידאו + עמידות למים. יש המלצות טובו…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום אני מחפשת מצלמה סביב ה800 ש"ח ראיתי שהרבה ממליצים על ה A530. איך היא? והאם היא באה עם זיכרון. אני רוצה שהמחיר יכלול כרטיס זיכרון. תודה על התגובות
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, המצלמה מיועדת לטיולים ואירועים, צילום חובבני בלבד, אני רוצה שהיא תצלם טוב גם במצבים חשוכים, תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא משנה החברה ... מחפש את המצלמה הכי טובה במחיר הזה שיש היום בשוק..
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה קומפקטית / דמוי SLR עם מייצב תמונה וזום אופטי לפחות X6... ושיהיה בסביבות ה6 מגה פיקסל ומעלה... מה אתם אומרים על הA710? ועוד שאלה - מה ז"א IS?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מצלמה בסכום של עד 1400 שקל בערך. הסכום הוא למצלמה נטו כי כרטיס זיכרון ג'יגה,נרתיק וסוללות מביאים לי בשבוע הבא מחו"ל. אני מעוניין במצלמה קומפקטית (לא עם זום ארוך),שיהיו בה אפשרויות ידניות כי אני רוצה להתחיל וללמוד (אני חדש בנושא). חשוב לי שתמליצו לי על המצלמה הכי איכותית מבחינת חדות,איכות תמונה וכו' בסכום הנ"ל. תודה.
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-