עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by shishos,

אממ בהנחה שיש לי חלון פרספקס/פרספקט (לא יודע בדיוק את השם)... איך אני מרכיב אותו? הרי לחלון רגיל של מארז יש פינה שיושבת על האחורה של המארז שיש בה חורים המאפשרים הברגה אל המארז עצמו... תודה מראש [:

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. אוקי תשמעו, אני שמח מאוד על זה שחבר שלי הראה לי את המקום זה מקום חלומות.. אחרי שראיתי מה אתם יכולים לעשות אמתי לעצמי למה נאי גם לא יכול והתלהבתי וגם אני רוצה לשפץ את המארז שמשעמם שלי ואני רוצה לעשות לו חלון... הבעיה שאני רוצה חלון מסויים ואני לא יודע מה בידיוק לחתוך... יש לי את הל החומרים הנדרשים. אבל אני רוצה שרטיוטים.. זה מן חלון שיש בו איקס.. ובאמצע של האיקס יש מאוורר ואני רוצה שכשאני יחתוך יהיה מקום למאוורר... אז אני רוצה מדריך לכזה דבר.. [זאת פעם ראשונה שלי בכאלה דברים אז בגלל זה אני רוצה מדיך ]

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by oor,

אני מחפש כבל עם מתאם מusb ל ide עכשו מצאתי שניים אחד ב64 שקל בחנות לא מוקרת (לי לפחות) : http://www.humra.com/product_info.php?cPath=1_97&products_id=234 ועוד אחד שאני לא מקיר : http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=ACC&DRID=9201212 עם מישהוא מקיר את אחת החנוית אני ישמח על חוות דעת ... המוצר המקורי הוא משהוא כזה : http://www.lib.umich.edu/dss/old/usb2ide/ את הספק אני לא צריך .. עם יש לכם עוד חנוית שאני לא מצאתי אז אני ישמח לדעת ... שמתי את ההודעה בפורום הזה דווקה כי : א. כאן אני גולש בדרך כלל ב. התוכנית היא לבנות כופסה משלי מפרספקס שקוף עם חריטות ולדים

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by 1immortal,

הולכת להתארגן הזמנה מהאתר , כל מי שמעוניין ברכישת כל מוצר מהם , שיזרוק לי הודעה פרטית . סכום הקנייה הכולל הוא כ400 דולר , ברגע שיהיו מעוניינים ונגיע לרף הזה , ההזמנה תתבצע . * עצה לחיים : תדאגו שלא יתקע לכם כסף בpaypal . שאלות , דרישות , טענות , או כאן או לפרטי . פבל

• 22 תגובות
    • 4.1k צפיות
  5. האם זה יהיה בסדר להוריד לסידירום את הציפוי ולהחליף בפרספקס או שזה באמת מסוכן קרינת הלייזר ?(האזהרה מודבקת על כל סידירום)

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  6. כלומר אם אני ישים קטודה, אז זה "יזהר" לי? אותו דבר על הסליבינג שבא עם הBUTTERFLY

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. טוב אז אני הולך להזמין מ http://www.au.store.yahoo.com/davidandkarma/index.html עטיפת כבלים ובעיקרון לכבלים של המולקס וכל זה צריך את ה6mm/11mm לפי מה שהבנתי אז רציתי לדעת כמה מטרים יספיקו למחשב שלי שיש בו דיי הרבה מולקסים בשימוש 4(4 דיסקים 2 מיתוכם קשיחים) עוד פלופי וכמה מאווררים . חשבתי שבערך 5 מטר יספיק אבל אני רוצה דעה שלכם כי אני ארצה שישאר לי קצת ספר(אקסטרא) לעתיד. *הוספתי תמונה שתיראו לא עד כדיי כך מבולגן

• 19 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. טוב אז לפני כמה חודשים סיימתי לעשות את השולחן אבל חיכיתי לסיום התאורה וסוף סוף אתמול סיימתי אותה השולחן היה שחור ומשעמם בהתחלה : מה שעשיתי זה לקחתי טיפקס והתחלתי לצייר ( אותו סיגנון שעשיתי למארז ) הנה כמה שלבים מהעבודה : אחרי שסיימתי הבאתי זכוכית בעובי 6 מילימטר : ושמתי על השולחן : יצא די יפה אה? לתאורה השתמשתי במנורות של הקריסמס שנשארו לי מהתאורה של המארז ובקופסאות של תרופות וכדורים ניתן לראות פה : (אחר כך הוספתי עוד קופסא למפסק הבורר ושכחתי לצלם ) לקחתי 2 מנורות מכל צבע ( אדום , כחול , ירוק , צהוב ) וחיברתי אותם למפסק בורר 6 מצבים - 1 לכל צבע , 1 לכולם וoff צבעתי את הקופסא : וככה זה נראה כשזה מודבק מתחת למסך ( עם סקו…

• 21 תגובות
    • 4.4k צפיות
  9. Started by ku113r,

כן כן סיימתי את המודינג הראשון שלי אז הנה תמונות: )) נו מה אתם אומרים? ובהמשך אני יקנה נאון כל זה נעשה בעזרת ג'קסון , מקדחה , ספריי צבע שחור , ואיזה סוג של פלסטיק שקוף אבא של חבר שלי עזר לי כי שברתי לו להב בג'קסון :-X אז כבר עשינו את הכל אצלו בבית עריכה: אני הזמנתי לד כחול ומאורר 80 מ"מ גם כחול )))) והנה הוספתי מאורר קטן : וכאן זה החיתוך הראשוני:

• 22 תגובות
    • 4.4k צפיות
  10. Started by JediMaster,

שלום לכולם! מישהו יודע איפה אני יכול ללמוד אלקטרוניקה או רובוטיקה בעברית \ אנגלית (רצוי עברית)? יש לי כבר קצת ידע באלקטרוניקה אבל אני רוצה להמשיך ללמוד באופן נורמלי ומסודר שמסביר טוב ולא יודע מאיפה.

• 6 תגובות
    • 4.9k צפיות
  11. כל מי שאי פעם ראה את סידור הכבלים שלי (אם באמת אפשר לקרוא לזה "סידור"), טען ובצדק שכזה בלאגן לא ממש תורם, לא לטמפ' ולא ליופי. אז אתמול אחרי שעלה בידי להשיג (Love ya armaZ0R) ספק חדש וכבל IDE עגול החלטתי שהגיע הזמן לשלוף קצת בידוד מתכווץ, את אקדח החום ולהתחיל לעבוד! אבל, בהיותי עצלן גדול מטבעי, לא ממש התחשק לי להתחיל לשלוף פין אחר פין ממחברי המולקס של הספק ומכיוון שאני קמצן ידוע גם לא ממש התחשק לי לשלם עבור "מכשיר" לשליפה. ישבתי עם האישה וחשבנו מה בבית יכול לשמש כשולף לפינים ??? מסתבר שהתשובה הייתה ממש מול עינינו (למען ההגינות והקרדיט יש לציין כי הרעיון של האישה, אני בכלל הייתי בכוון של כרסום עץ :-[) - סוכריה על מקל חצי אכולה... חתכתי את מקל הפלסטיק החלול, שייפתי מבפ…

• 17 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. אני רותה לעשות חלון לארד דיסק,והאם אני יכול לצייר עם UV אל החלק העליון של הארד דיסק,האם מותר לעשות את זה? ??? וגם האם הקטולדה הזאת תשפיע על צבעי UV,האפקט היה מהקטולדה הבאה?: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_947&products_id=5163

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by hack man,

אמממ איפה אפשר לקנות כמה זה בערך עולה זה בא עם כוס של 80 ממ? אולי למישהו יש להשכיר לי או לבוא אלי כי אני צריך כולה 3 חורים. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 5k צפיות
  14. מה אתם חושבים יותר חשוב/יפה? עבודת כפיים והשקעה או שבסוף יהיה יפה? אני רוצה לדעת מה הגישה הכללית בפורום. אני אישית לא אוהב לראות עוד ועוד מארז שבא עם חלון ודחפו בוא שתי קטודות ומאוורר לדים. לדעתי מודינג צריך להעשות לבד או עם חברים, אבל לא בבית חרושת למארזים. כל פעם שאני רואה איזה מוד חדש, כמו החלון העילי עם החריטה ההוא שמאוד מצא חן בעיניי, אני נהיה מכור יותר. זה גם מה שמניב תוצאות הכי יפות בסוף, כי אתה לא מוגבל ע"י מה שיש במלאי. שלא תבינו אותי לא נכון, פרוייקטים כמו של עידו נגיד זה אחלה, כי הוא ישב ועבד על הסליבים שלו לדוגמא. אבל כשמישהו הולך לחנות וקונה מארז פרספקס, קטודות, מאווררי לדים וקירור מים, כמה שזה יפה זה לא הפרוייקט שלו, זה הפרוייקט של sunbeam ו EMP. קיצר, זה רק…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by idan1836,

אני רוצה לקנות גומי למארז ואני רוצה לקנות מחנות ולא באינטרנט. הקטע הוא שאני לא יודע מה השם של זה. מה לבקש בחנות ? שיביאו לי ישר! כי בדרך כלל שאני נכנס לחנות אני לא יודע להסביר להם מה בדיוק אני רוצה כי אז שואלים אותי למה זה ובשביל מה אני עושה את הדבר הזה ?!@!#! אז מה השם המדוייק בבקשה ?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by yambtz,

אני צריך למאווררים שלי מולקסים זכר בשביל לחבר לפאן באס שאני בונה. נקבה בשביל הפאן באס זה לא בעיה, רוצחים ספק ישן, אבל אין לי מושג איפה להשיג נקבה. מישהו יודע?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by MacGyver,

היה לי קצת משעמם אז: יצא די נחמד אם יש שאלות אתם מוזמנים.... איתן

18. Started by idan1836,

אני צריך מדריך מקיף ושיהיה בעברית בבקשה לעשייה של פאן באס פשוט עם מתגים ולדים של צבע אחד או 2. זה לא ממש משנה לי.. אבל העיקר שיהיה בעברית. ;D ;D

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by love-its-my-name,

שלום . אני מעונין לקנות פאן באס : צריך שהוא יהיה בעל צג טמפרטורה ושיהיו בו לפחות 4 פאן באסים... אני רוצה את הכי טוב במחיר הכי טוב.. כאילו זה ששוה את הכסף שלו אבל לא חשוב כמה הוא יעלה... העקר שיהיה שווה את הכסף. וסורק : אני רוצה לקנות סורק ידני . זה שמתחבר ליואסבי ואז אני מעביר מעל הדף והוא סורק[שיהיה צבעוני] אם יש דבר כזה כמובן ואם אין אז את הסורק הכי קטן [בגודל דף פוליו] והכי דק שאפשר להשיג ב 350 שקל עריכה : טוב הקשר לסורק החלטתי כבר לקנות את ה http://www.pch.co.il/docs/pd64258309.htm או את הגרסה - 30 מאותו מוצר.. שזה בדיוק אותו דבר רק הבדל קטן בפיסקלים... אני אקנה את ה 50 או את ה 30 טלוי במחיר בלונדון [דודה שלי מגיעה עוד כשבועיים] . אבל[תמיד יש אבל אה?!] בקשר לf…

20. Started by zokri,

אני רוצה לשים מאווררים עם אולטרה ואור כחול ואדום אני רוצה שהמחשב שלי יהייה יפה בקיצור אפשר בבקשה לינקים למחירים טובים של כל המוצרים שאני צריך? והסבר איך להתקין הכל?

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by 1nstall,

היי החלטתי כמו רובכם לעשות מוד ( במיקרה שלי חלון+ צבע ) את הצבע עשיתי במוסך למכוניות, ואת החלון עם איזה משהו שדומה לדרמל רק הרבה יותר גדול! הוספתי גם מאוורר ג'נרי שיתן אוויר לסינק של הצ'יפסט. זה המוד הראשון שלי ואני חושב שיצא יפה מאוד ;D הינה התמונות ( יש פה גם את המחשב של אחותי גם לו עשיתי צביעה) (שימו לב לתמונה מספר 5 ניראה כאילו המחשב בילתי נראה ( זה בעצם כחול ) http://photos.walla.co.il/eitv תנו תגובות של מה שצריך לשפר, ואפשר גם תגובות טובות כל תגובה תתקבל בברכה! Install

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by N.S,

מה ההבדלים ???

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. ***נערך*** טוב אז אני מפרסם פה קצת תמונות של הפרוייקט מודינג שלי שיכללו בעיקר חיתוך חלון מגניב בגג שבמרכזו יהיה מאוורר 80 מ"מ(עוד לא סויים.. ), קדיחת חור בתחתית הפאנל לשם הצבת מאוורר 80 מ"מ שיכניס אוויר ביותר יעילות (בוצע ), הכנת מערכת שליטה על המאווררים (בוצע), הצבת הכפתורי הדלקה וריסט של המחשב במקום אחר והחלפתם במתגים או בכפתורי מגע כאלו (עדיין בתכנונים אשמח לרעיונות.. :-\), צביעת כל המארז בשחור.. בזה עוד אני מתלבט זה לא כל כך התחום שלי ואני לא יודע כל כך איך להתחיל באיזה צבע לבחור... אופן הביצוע של כל הצביעה והכול בזה אני צריך עזרה... טוב אז ככה.. את החור בקידמת המארז למטה עשיתי ביחד עם חבר שלי סופרגוהן מהפורום (תודה רבה לו אגב הוא עזר לי מאוד מאוד !! ) לפני י…

• 36 תגובות
    • 5.9k צפיות
  24. הרבה פעמים אני רוצה להדביק סינק, אבל Damn, עם מה, דבק טרמי הרי לא מוכרים.. בכל מקרה הבעייה הראשית שלי היא סינק Volcano 7+ שאני חייב לשים אותו על הכרטיס מסך ואני לא יודע איך, אזיקונים אי אפשר כי הוא חוסם את החורים מלמטה, חוט נחושת אי אפשר, לא הולך, לא יודע איך... בכל מקרה אפשר עזרה? ובשביל משתמשי הפורום לא יזיק אם תגידו איזה דרך שאתם מכירים להדביק

• 23 תגובות
    • 3.8k צפיות
  25. Started by eizik26,

שלום אנשים מישהו יכול להסביר לי מה עשו כאן בעצם? http://bit-tech.net/article/56/ כלומר מה תפקידו של החוט הצהוב? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.