עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by ccc,

רציתי לצבוע תמונה על המארז.. עכשיו בנוגע לשבלונה, מה לעשות, פשוט להדפיס אותה ואז מה.... מה השלבים והעקרונות שעושים דבר כזה למשל ניקח את התמונה הזו: http://www.cec-waterjet.com/Resilient/Vinyl/images/resiliant07.jpg מה אני עושה איתה בדיוק כדי שיצא לי יפה.. ד"א תמונה יפה לא? מה אתם מעדיפים.. אותה לבד או גם להוסיף מעל " CHICAGO BULLS "

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by maxxy,

יש לי לפטופ 486 ישן.. יש אפשרות לשפצר אותו להיתחבר למחשב? אפילו דרך D-SUB?

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  3. Started by The UnKnown,

אוקיי יש לי הרד ATA100 ויש לי כבל מעוגל שהוא נראה לי ATA 133 או ATA אחר לא זוכר. לא תהיה לי בעיה אם אני יחבר אותו להרד שלי או שהכבל חייב להיות מותאם בדיוק למהירות הATA של ההרד שלי? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אהלן, נגמרו לי הכבלי כוח מהספק ! ונשאר לי מאוורר לא מחובר ! יש לי 2 מאווררים מאחורה ואחד בחלון.. כל מאוורר בא עם שני חיבורים לכבל כוח - חיבור זכר וחיבור נקבה.. השאלה היא אם אני יכול לחבר מאוורר אחד לכבל כוח מהספק, ואת המאוורר השני לחבר למאוורר הראשון !? תודה תום.

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by Badi_Mami,

http://www.zigz-ag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2101 יש תמונות של זה אשר האפקט פועל?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Badi_Mami,

בן דוד שלי הביא מחו"ל מסך LCD כחול והוא נהרס ככה לפי מה שהוא טוען שהשנאי חשיבה הלך או משהו יש אפשרות לתקן באיזה מעבדה?הוא אולי מישהו שמבין באמת באלקטורניקה?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. תודה

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. שלום חברים, ;D חשבתי על זה, שאחד הפריטים שכמעט שלא עובר מודינג הוא המצלמה למרות הפוטנציאל שבה. ניסיתי לחפש איך אפשר "להתעלל" בצורה יצירתית במצלמת רשת אבל לא מצאתי ברשת. טוב בכל אופן פירקתי אותה ואני מנסה למצא לזה שימוש יעיל. אם יש למישהו מדריכים, רעיונות, הפניות אני אשמח לשמוע... תהנו. mamulitis dotanitis@hotmail.com

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by idan1836,

הכבלים של ההארד דיסק.. והסידי רום (האפורים) אז הם ארוכים למדי והם מתאימים לחיבור של שתי הארדיסקים ובכבל של הסידי לחיבור של שתי סידירומים. אז אני רוצה לקצר אותם שרק אחד יתחבר אליהם (שיהיה ראש שמתחבר ללוח וראש אחד שמתחבר לסידי/הארדיסק) זה אפשרי לקצר? מבלי שיקרה להם כלום?

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by tavor21,

תודה על העזרה מראש

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by dani,

אוקיי קודם כל חשבתי לצבוע בספריי (הכי קל לא?) אבל זה לא ישאר לי על היידים או משהו? צריך ללטש\לחרבש\למזמז? וגם בנוגע לכמה שכבות צריך וכמה זמן לחכות עד שיתבש... Microsoft InteliMouse Explorer...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. רציתי לדעת איך אני צריך לשמור את העכבר מתי שהוא פתוח (אם יכנס אבק או אנא ערף זה הורס לא?) כדי שלא יהרס\יתחרבש\יתפקשש. ואיך אני יוכל במשך 5 ימים להיות בלי עכבר??? סתם אני יביא עכבר חלופי הבנתי את "אופן ההכנה". פשוט אני פוחד על העכבר אז רציתי לדעת איך לשמר אותו בינתיים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. וגם שאני רוצה לשים משהו עם גומי, לחתוך את החלו ןבדיוק בגודל המסגרת או קצת פחות? (אין לי דרמל... תחסכו) תודה

• 24 תגובות
    • 4.2k צפיות
  14. Started by Falcon4g3,

כפי שאתם רואים בתמונה, מה שאמור לקבל 12V במחשב, מקבל קצת פחות , והוא גם לא מקבל את זה בצורה יציבה כל כך הייתי אומר... מה מקבל 12V במחשב ומה אני יכול לעשות כדי לסדר את זה שיהיה יציב? פרטים: אני עובד עם 2 ספקים משורשרים, חלשים, אני חושב 300W כל אחד. וזאת משום שיש לי 7 התקנים הדורשים מתח. תודה לכם.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אני עיקמתי את דלת המארז שלי והחלטתי עכשיו לבנות דלת שלמה במקומה שתהיה עשויה מזכוכית או מפלסטיק- מה שיותר טוב. בבקשה תגידו לי איך לעשות את זה: איזה חומרים לקנות? כמה יעלה לי כל התהליך?...... ואם אפשר גם מדריך עם תמונות

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by tavor21,

אני רוצה לצבוע את זה בשחור

• 3 תגובות
    • 6k צפיות
  17. שלום לכולם! ;D אתם לא יודעים כמה אני שמח שהפרוייקט שלי סופסוף הושלם וקם לתחייה! אוקיי אז הפרוייקט הוא כזה: רציתי לבנות מנורת שולחן, רק עם לדים. לקחתי 15 לדים אולטרה ברייט מכל מיני צבעים, הלחמתי אותם עם הנגדים כמובן ללוח הלחמה, את הלוח הדבקתי על קופסא כזאת כמו של הזיתים בסופרמרקט ושל כל החמוצים. את הקופסא הדבקתי על גוף של מנורת קיר ישנה (הוצאו מהמנורה כל הכבלים ובית-הנורה). העברתי כבלים דרך הגוף, למתג, והחוצה, לשנאי של 5 וולט (בקרוב עם מייצב מתח). את הקופסא עם המתג הקטנה שהייתה אמורה להתחבר לקיר, חיברתי ללוח עץ עבה (2ס"מ בערך). את הכבל מתח של המנורה הכנסתי לתוך היט-שרינק 3-4 מ"מ ארוך. את פנים המנורה צבעתי בכסף, ואת המנורה מבחוץ כמו שרואים צבעתי בשחור. ועכשיו, ל…

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by b-52,

יש לי ספק ישן פירקתי אותו והוצאתי את המאוורר יש לי 2 חוטים אדום ושחור ואני רוצה לדעת איך צריך לחבר אותך למולקס אני לא רוצה לחבר אותם לחיבור של ה פלופי כי אין לי עוד מקום בלוח אם בשביל מאווררים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. ל-IR LED שקניתי יש רק 2 פינים בניגוד למדריך שמראה IR LED בעל 3 פינים איך אני מחבר אותו? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by STONE_COLD,

אני מחפש תחליף לדרמל מכיוון שזה יקר ואין לי שימוש לזה חוץ מלחתוך את המארז... אז ככה למישהו יש משהו אחר לחתוך ושיצא יפה? או אם אפשר להרכיב דיסק על מקדחה?

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by 2004,

שלום אני מחפש מדריך לעשות אורות במקדלת (ולא עליה) אני מעדיף אבל אין לי בעיה באנגלית האם תוכלו בבקשה לעזור לי? תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by SEangel,

אני לא בטוח שהשאלות מתאימות לפורום הזה, אבל הן מתאימות לו יותר מאשר לפורומים אחרים יש לי פנטיום 2 300 עם 256 זכרון, כרטיס הוליווד פלוס של סיגמה דיזיין, ואיזה ג'יפורס 2 א. יש איזושהי מערכת הפעלה יעילה לישום כזה (מכשיר לדיווקס)- ז"א עולה יותר מהר, לא "מחפשת" עכבר ומקלדת וכו' ב. מאיפה אפשר להשיג מע' בקרה? (הבנתי שיש שלטים מוכנים אבל האם יש צג ומע' לחיצים מוכנה?) וזהו בינתיים

• 48 תגובות
    • 5.5k צפיות
  23. הי, קניתי לוח אם A7N8X-VM400 ומאוורר Thermalright 947U להפתעתי גיליתי שעל לוח-האם הזה מסומנים בצבע כסף הנקודות בהן אמורים לעבור הברגים שמצמידים את גוף הקירור למעבד, אבל אין חורים!. למיטב הבנתי - צריך לקדוח את החורים... (נכון? נכון?) טוב, קדחתי את החורים - והצלחתי להרוס את הלוח.. (חיברתי לספק - וחוץ מאיזה טרנזיסטור שהתפחם לא קורה כלום..) ועכשיו אני עם לוח מס' 2 (מאותו סוג) - שמאד לא בא לי להרוס גם כן.. מישהו יודע: 1. אם אכן מותר לקדוח את הלוח בנקודות הללו? 2. אם התשובה ל-(1) שכן - טיפים על איך לקדוח? יש לי מקדח של דרמל, הוא מומלץ לעבודה כזו? 3. אם פתק בכותל יעזור? תודה מראש.. אסף.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by SuB,

איזה ראש מומלץ לשיוף פח? אני מעוניין בראשים ממתכת ולא מסדרת ה-SANDING וה-GRINDING על-מנת שיחזיק להרבה זמן ובגלל שאני צריך ראש דק יחסית (כמו 9904 שיוכל לשייף חיתוך שאני עושה בגג המארז) מישהו שחתך עם ראש דומה המליץ על -9904 לשיוף ו-9909 לחיתוך בפח, רציתי לדעת האם הם באמת מתאימים לזה..?

• 0 תגובות
    • 882 צפיות

דיונים חדשים בפורומים