אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אוקיי, מה שאני רוצה הוא לעשות מעגל שיהיה רגיש לקול ובהתאם לכך ידליק לדים.. נגיד בבאסים זה ידליק או סוג של אקולייזר שידליק לפי העוצמה של הסאונד או כלשהי רגישות כזאת... תודה מראש, עמי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם!יש לי שרטוט של ספק כוח שבנוי בין היתר ממגבר שרת ושני טרנזיסטורים.אשמח לדעת מה תפקידם במעגל?תודה רבההשרטוט: http://4.bp.blogspot.com/_FdGFE8NBDgc/TB3Zj4vVv9I/AAAAAAAADY0/lgjW883vfwY/s1600/triple-power-supply-circuit-diagram.GIF
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי... במסגרת הפרויקט שלי (שנמצא כרגע במנוחה) אני רוצה לחרוט על הפרספקס בהתחלה חשבתי על החריטה הזו: הבנתי שהDeath מסובך מדי, אז פישטתי קצת: קיצר אז ניסיתי לחרוט את זה סתם על פרספקס ויש לי כמה שאלות: 1) באיזה עומק בערך צריך לחרוט כדי שהתאורה תהיה הכי בהירה ובולטת שאפשר? 2) כדאי אולי לחרוט מבפנים? זה יכול להיות הרבה יותר יפה... השאלה היא האם אפקט התאורה לא ייפגע... 3) בזמן החריטה נשארים שבבי פרספקס דבוקים בתוך החריטה.. איך כדאי להיפטר מהם? 4) אני צריך גם טיפ או שניים איך לשמור על עומק אחיד. תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני החלטתי סוף סוף להוזיז את התחת שלי ולבנות את הפרויקט בעיצוב שלי אז זה הולך ככה אני תכננתי מארז קונספט על WINAMP שכולל את כול המוטיבים של winamp ועוד כמה דברים שהוספתי אני יתחיל לשלוח כמה תמונות של מה שהספקתי עד עכשיו
-
- 101 תגובות
- 17.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, שכחתי לצערי שיש לי מקלט אינפרה מובנה במחשב הנייד שלי ועכשיו היתי מת להפעיל אותו עם איזה שהיא תוכנה כדי שאני יהיה יכול לשלוט על המחשב דרך איזה שהוא שלט שאלה חשובה האם שאני לוחץ עם השלט התוכנה אומרת לי איזה אות שלחתי למחשב ואז צריך להגדיר לאות הזאת פעולה מסוימת? תודה לכל העונים מראש..
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אהלן אנשים, הדיון הזה שונה מרוב הדיונים כי לא באתי לבקש עזרה, אלא חשבתי לשתף בתיקון של מגבר שהגיע אליי לפני כשבועיים. את המגבר רכשתי מחנות יד שנייה בעיר. המגבר הוא DRA335R של חברת Denon. מדובר על מגבר סטריאו דיי ותיק, אך הוא של חברה טובה. בדיוק חיפשתי פרוייקט לעבוד עליו עד שאקבל חזרה את הפרוייקט הבא שלי (בהמשך), והמחיר של המגבר היה סביר אז לקחתי. בדיקה קצרה העלתה שהמגבר נדלק, אך שהוא לא תקין. השלב הראשון אחרי שהבנתי שתהייה לי עבודה היה להוציא את ארגז הכלים, ולהתחיל לפרק את המגבר לגורמים. הלוח היה כל כך מלוכלך שעל חלק מהרכיבים פשוט לא ניתן היה לקרוא את הדגם. מה גם שבזמן הניקיון של הלוחות אפשר גם לנקות את הפאנלים של המגבר, ואפשר גם לגשת לכל הרכיבים ולוודא ויזואלית שאין פג…
-
- 14 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אני לא יודע מה לעשות איתם איך מחברים אותם!! מה עושים!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן מארז קומפלט מאפס כך שהיד חופשית. אני צריך רעיונות כללי לסידור החומרה בתוך המחשב ומשם אני אמשיך. המארז שאני רוצה להכין הוא שוכב ולא עמוד כמו מארזים סטנדרטיים. מצורפות כמה תמונות המחשה לגודל של כל רכיב חומרה ביחס לאחר. 4 מלבנים צהובים - HD מלבן צהוב גדול - DVD לוח סגול - לוח אם לוח חום - תושבת עליו יתפס לוח האם ירוק - ספק כח ורוד - "אמבטיית" הכרטיסים מאחור אם יש לכם גם תמונות של כלמני מארזים שמסודרים טוב אשמח לראות ואולי אקבל משם עוד רעיונות. תודה.
-
- 27 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
-
אאאאאאאאאאאאאאאאאז זאת הסקיצה האחרונה- איך היא? הצעות, שיפורים, הערות והמלצות! תודה מראש! עריכה: דרך אגב, בשרטוט לא רואים (שכחתי לצייר) אבל יש למאוור מפסק וללדים מפסק... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אם אני מחבר 2 לדים לנגד אחד של 470 אוהם אז מה קורה למעשה? הלדים ישרפו? הנגד ישרף? הנגד מחובר ללד בפלוס ולכוח מתח של 12V הלד דורש 20 מיליאמפר
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו מכיר אפשרות לבנות מעגל (או להשתמש ברכיב יחיד) שיהיה בצמוד לרמקול ויפחית את הבאס בסאונד? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום אז אם עשיתי טעויות בבקשה תגידו לי חשבתי על רעיון למארז מחשב ויש לי כמה שאלות: 1) תכננתי את המארז שיהיה עשוי מאלומיניום, איפה אני יוכל למצוא באזור הצפון מקום ליצור המארז. המארז קטן מאוד בערך 20-30 סנטימטר על 20-25 סנטימטר יש לי כבר לוח אם, מעבד וכונן קשיח מתאימים בגודל 2)לפי דעתי פתחי אוורור מכערים את המארז ולכן לא תכננתי את המארז עם פתחי אוורור יש איזה שהיא דרך שאני לא יצטרך פתחי אוורור(קירור מים לא נחשב מכיוון שהמארז קטן) תודה רבה מראש לכולם
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים, זה שוב עבדכם הנאמן. אז החלטתי לרדת מפרוייקט אססינס ביורו, כן הרעיון טוב אבל המעשיות פחות. החלטתי להתמקד במשהו מעניין הרבה יותר ובעיקר מושך את העיניים. אין הרבה פרוייקטנים שעשו את זה ולכן החלטתי שזאת הזדמנות טובה לקפוץ על הרעיון. המטרה בפרוייקט IRIS (קשתית) הוא ליצור מחשב שולחני לבן כאשר התוכן הפנימי יהיה צבעוני, מאוד צבעוני. מדובר על כל גווני צבעי הקשר לסליבינג, לוח אם שיהיה עמנם שחור אך שכל החלקים המורכבים עליו יהיו לבנים ככל האפשר. כרטיס מסך - בעל כיסוי לבן וכבלים צבעוניים גם הוא הפעם - הפרוייקט יהיה בנוי על רעיונות שלכם אני רוצה לשמוע את רעיונות הקהילה ל - חלקים בהם כדאי להשתמש - קירור מים - צבעים לחלקים כאלה ואחרים - מארז (בינתיים בתכנית R4 לבן …
-
- 330 תגובות
- 95.6k צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה להגיד דבר אחד חשוב תודהההההההההההה תודה ושוב תודה יש פה אחלה קהילה אחר אתר אחלה אנשים שעוזרים,משתפים ופותרים המון המון בעיות תמשיכו. טוב אז ככה, יש לי מארז פשוט וחשבתי לפני (אם בכלל) אני יקנה מארז אני רוצה ליראות מה אני יכול לעשות מהמארז הפשוט שלי. אז יש לי מאז פשוט שנראה כך יומים אני חושב מה לעשות איך לחתוך ובאיזה צבע לצבוע: היום הגורל של המארז משתנה כמו של חלקנו במדינה (המתנחלים) החלתטי שאני חותך את המארז אז בהתחלה תיכננתי ושירטטתי על המארז איך אני רוצה לחתוך, נתתי לאבא שלי את זה היום בבוקר והוא הלך לחתוך לי את המארז וזה מה שיצא : כך זה נראה על המארז: כמו ששמתם לב החיתוך לא מדוייק אז אני מחר מביא גומיה ושם על דפנות המארז. ובנתים עש…
-
- 28 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
http://home.cc.umanitoba.ca/~umparekh/hard_drive_clock.html
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם=] אני כבר מלא זמן מנסה לעשות מסליל וחשמל את החוט האדום הזה.. אני מבין קצת באלקטרוניקה אבל הפרויקט הזה לא הולך לי.. אני רוצה לבנות מצית שתדליק סיגריות ע"י חוט אדום לוהט.. כמו באתר הזה: http://www.usbid.co.il/product1330.aspx יש שם תמונות.. אני לא בטוח באיזה חוט כדי להשתמש ומה שאני עושה כל פעם או שאין מספיק זרם או שהחוט נשרף.. אני רוצה לעשות את זה נייד כמו בקישור אז אם מישהו יכול לייעץ זה יהיה נחמד.. תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 15.02.2011 בשעה 16:37:24 אם יש איזה נגד שיכול לייצר חום שמספיק להדלקת סיגריה עם מתח נמוך(סוללת AA ) זה גם טוב
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
טוב אז ככה שלום לכולם רציתי לדעת איך אנשים מצירים ציורים כאלה יפים על המארזים שלהם האם זה שבלונות?? והאם אפשר לקבל מדריך כיצד לעשות את זה?? תמונה למי שלא מבין על איזה ציורים אני מדבר: http://exclaim.de/images/gallery/61_0.jpg
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום נתון המצב הבא: 1) לוח ארדואינו כלשהו, למשל Arduino Nano 2) מחשב Android כלשהו שכולל כניסת USB, למשל Tablet, או Android Stick(שיש לו יציאת HDMI לטלויזיה, וכניסת USB) ומה שאני רוצה זה כזה דבר: לחבר את ה-Arduino Nano עם כבל USB אל המחשב Android, ואז שהמחשב אנדרואיד הנ"ל יתקשר עם ה-Arduino בעזרת תקשורת Serial פשוטה. בשביל זה, אני צריך שה-FTDI Chip שיש על ה-Arduino Nano יוכר ע"י מערכת ההפעלה. האם יש Driver עבור ה-FTDI Chip למערכת ההפעלה Android? או אם לא, מישהו ניסה פעם לחבר, ולראות אם בכל זאת אפשר לתקשר סריאלית בין ה-Android ובין ה-Arduino? תודה רבה card
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רק תחלון עצמו.....יש דבר כזה?..... אני ראיתי מארז עם חלון בצד של SPL NEON007 ב130 שקל בלי ספק.... שווה נכון?
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני עושה מן "ציור זוהר" על פרספק (צורה של גראס) איפה אני קונה פרספקט? וכמה עולה בערך לד? (בצבע ירוק או כחול תלוי מה אתם מציעים) מה אתה מציעים? תראו כל המחשב שלי כחול והדלת רואים שהיא חצי כחולה גם מתי שהיא סגורה.. אז אתם אומרים לשים לדים ירוקים מאחורי המודינג? כאילו שיהיה בדלת חצי ירוק חצי כחול? או כחולים? שהדלת תיהיה כולה כחולה?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כפי שאני מניח ומקווה שראיתם אני מתחיל פרוייקט מודינג היה לי בירור על צביעה ויומן מודינג שלאחרונה החלטתי לא לעדכן כי אני ארוץ עם המארז ואסיים אותו כמה שיותר הר ובדרך אתעד הכל ובסוף אעלה יומן שלם. אני רוצה לשים מסך LCD בפרונט עכשיו השאלות... נכנסתי לאריהב וראיתי שני דברים: http://www.arihav.com/products/sales/index.asp?category=lcd המסך ב-105 והמסך ב-133 מה ההבדל ביניהם לעזאזל?! תודה רבה למי שיענה לי ויפרט מה ההבדל ובמה זה עוזר לי. שאלה שנייה שלי היא פשוט מאוד המסך הוא גודל 4*20 הכוונה 4 ס"מ גובה ו-20 ס"מ רוחב? או מה? מה המידות המדוייקות של זה בס"מ? [לצורך חיתוך מקום בפרונט המארז למסך]
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
בהמשך למה שראיתי כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=498487.0 בהודעה של nat64x חשבתי גם אני לבנות כזה מקרן עם מסך שבע אינצ רק יש לי כמה דברים שאני לא יודע לפני שאני מתחיל ורציתי לשאול 1 האם כשאני ישים מסך שבע אינצ או כשאני ישים מסך של חמש עשרה אינצ יהיה הבדלים בגודל התצוגה שיתקבל על הקיר ללא שום קשר לעדשה שאני ישים? (כי המטרה לעשות משהוא קומפקטי) 2 ראיתי ביוטיוב שיש כאלה שעשו בלי המכשיר שיש בסרטון ועשו קופסא שמחולקת לשני חלקים חלק אחד מקור האור וחלק שני העדשה שבאמצע המסך האם זה יעיל כי אין לי את המכשיר שיש בסירטון ורציתי לבנות גם בלעדיו? 3 האם יש לכם רעיון למקור אור חלופי אבל עוצמתי שיתן תוצאות טובות במחיר יחסית זול? 4 האם כך גם מקרני וידאו עובדים או שזה…
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מודינג למארז שלי בין השאר אני רוצה גם לצבוע את המארז שלי יש לי את הקומפיוקייס הוא כאמור לבן ואני רוצה לצבוע אותו שיהייה כמה שיותר מעניין לא בצבע שיהייה מט כזה אני רוצה לקבל גם אפקט מראה קל לא מאוד חזק אבל מן מטאליות וברק כזה איך אני עושה את זה? מישהו יכול לתת לי מדריך באיזה חומרים להשתמש, באיזה ניירות שיוף, ובאיזה צבעים? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-