אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
היום משום מה נזכרתי שיש לי פאלם דיי ישן מלפני 3 שנים M100 חמוד ניסיתי להפעיל אותו והוא קצת מת.. מחר אני אפתח אותו (יש לו את הרגים המשושים כך שלא היה ברשותי היום את המברג הנכון) נראה מה גורם לו לא לפעול (לא זה לא הסוללות) עכשיו השאלה זה האם כדאי לי להשתמש בו למחשב (בתוך מסך קטן) או לשלוח את הפאלם לתיקון? אחרי הכל זה מסך דיי גדול רק שהוא שחור לבן, מסך נגע כל שאפשר לעשות איתו הרבה דברים.. אז מה אתם ממליצים ? :s07:
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
תראו.. נגיד שעשיתי חלון .. ראיתי הרבה תמונות של אנשים שחיברו עם ניטים אבל כאשר מחברים עם ניטים זה אומר ששמים את הפרספקט מאחורה ואז נוצרת מדרגה קטנה בין המארז לפרפסקט.. האם אני צודק? האם זה מורגש? אני יודע שאפשר לחבר עם סיליקון או דבר אבל אם יש לי צורות מוזרות של חלונות לא ריבועים או משהו אז איך אני מחבר את הפרספקט? לחתוך אותו בדיוק בצורה המסובכת זה די קשה לא?
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
אני מנסה להכנס למדריך אבל הוא לא נכנס לי... למישהו יש את המדריך? http://www.heatseekerz.net/
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נמאס עלי הרעש שעושים המאווררים הרועשים האלה,אי אפשר לישון,אז החלטתי לעשות פאן באס,שכל לילה כשאני ילך לישון אני יכבה 3 מאווררים וישאיר 2 פתוחים,ככה אני יוכל לישון טוב. הכל ביחד עלה לי 30 שקל. לדים-10 שקל נגדים-10 שקל מפסקים-10 שקל כל שאר המצרכים היו לי בית את הפאן באס שלי עשיתי על פאנל בגודל של פלופי,שמתי בו 5 לדים ו5 מפסקים,מפסק ולד לכל מאוורר. כשהמפסק למטה הלד והמאוורר כבויים,שכשהמפסק למעלה הלד והמאוורר דולקים. השארתי כמעט חצי מהפאנל ריק בשביל שאם אני ירצה בעתיד להוסיף עוד מתגים ולדים או ווסתים אני יוכל. מהפאן באס הוצאתי 4 כבלי חשמל למאווררים+1 לחשמל של הפאן באס עצמו. באותה הזדמנות חיברתי חיבור מולקס למאוורר מספק,במקום סתם חוטים,ולעוד מאוורר אחד כזה חיברת…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מוד לקריסטל קונטרול שיאפשר הצגת האקולייזר של הווינאמפ על המסך LCD
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=950&catcod האם היא עושה הרבה אור? האם היא שווה את המחיר?
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם... החלטתי שהפרוייקט הבא שלי יהיה בניית קירור מים, ולפי מה שהבנתי יש לי כמה שאלות... אז אם מישהו יכול לענות לי זה יהיה נפלא: 1. איך אני ידע שהבלוק שאני בונה הוא בלוק שיתאים לי למעבד? (יש לי AMD 2800) 2. איזה עובי של בסיס אני צריך כדי לבנות את הבלוק....? 3. אני ראיתי שיש כמו צורות כאלה בתוך הבלוק מה הן? ואיך אני ידע מה הנכון? אני ממש רציני בקשר לבניה יש לי את כל האמצעים... חסר רק הידע... אז בבקשהה אם מישהו יכול לכוון אותי אני ממש ישמח.... בתודה אלעד.
-
- 94 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
אני צריך מעגל שידליק מכשיר הפועל ב 220 וולט בשעה מסויימת ויכבה אותו אחרי X שעות, ושוב למחרת וחוזר חלילה. או מעגל שידליק מכשיר למשך X שעות מהרגע ההפעלה הראשוני, ושוב באותה השעה למחרת (ז"א מבוסס על טיימר ולא על שעון). מקווה שהבנתם... תודה לעוזרים :-*
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי מספר צ'יפים שאני צריך לברר מה הם . 1) BB724 NMC27CP1280 250 (2 TMS70COONL 1981 TI MAS 8549 0005502 PHILIPPINES (3 JAPAN 8520 HN58064P-30 R1000510 4) JAPAN 8548 HM6116ALP-20 00001990 הנה זה כל מה שהיה לי כוח להעתיק , זה בידיוק מה שרשופ על הצ'יפים , יש עוד צ'יפים אבל הם לא ממש נחוצים לי , בבקשה תעזרו לי לברר מה תפקידם . תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב חברי המודרים אני פירקתי את המסך הנ"ל: [url=]http://planet.nana.co.il/davidy_1991/images/254813pic3.JPG אני תואה האם אפשר להשתמש בו ואני משער שכן אומנם במדריך היה רשום בקר כלשהו שלא התאים לשלי HD44780BO6
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות דרמל לעשות MODים למארז. השאלה שלי אם הוא חותך גם **ברזל**... יש לי בורג עבה מאוד בקוטר סנטימטר... אני רוצה לדעת אם אני יכול לחתוך בעזרת הדרמל את הבורג הענק הזה. תודה!!! יניב
-
- 18 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
קיבלתי עכשיו הארד דיסק חדש שלי ואז ראיתי את השקית הזאת של הכדורים הקטנים האלו הרעילים.. ואז חשבתי לעצמי שאפשר לעשות עם זה משהו כי הם שקופים כאלו יפים. קיצור הרעיון זה לשים אותם בתוך חלון או משהו ולהאיר עם לדים זה יכול לצת מזה חיה. אפשר גם לקחת מקופסאות נעליים וכו'... אני מקווה שתהיה לי הזדמנות לעשות משהו כזה ואז אני אביא תמונות. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
צריך בשביל בפרויקט HTPC. יהיה בערך בגודל של חצי מארז MIDI ATX. מישהו יודע איפה יש באיזור המרכז מקום שמוכר (עדיף ליד ראשון לציון והאיזור הזה), כמה זה אמור לעלות בערך ? והאם הם יחתכו לי בעצמם ? כל מידע יתקבל בברכה . הייתי בהום סנטר, ו ACE (ד"א חנויות חובבניות ויקרניות) וכמובן כמו כל דבר נורמאלי, גם את הפרספק הם "לא מחזיקים" :\ תודה על עזרה :
-
- 12 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
אני מתכנן פרוייקט של מחשב קטן מבוסס לוח MINI-ITX בעזרתו הרבה של urielka מצאתי חנות שמוכרת לוחות ואת כול שאר הציוד הדרוש למחשב כזה ושולחת לארץ. את הלוח אני יקנה בערך חודש מהיום ואתמול גיליתי משהו שיחסוך לי הרבה כסף אבל ידרוש קצת עבודה. הנייד של אבא שלי התקלקל לא מזמן(הלוח כולו החליד וקיבל קורוזיה או משהו) אבל לפי מה שאבא שלי אומר ההרדיסק הDVD והמסך בסדר גמור ועובדים כמו חדשים. חשבתי לקחת את הנייד לפרק ממנו את החלקים האלה וככה לקבל ההרדיסק קטן DVD קטן ומסך, מהאתר שאני יקנה את הלוח אני גם יקנה מתאמים של כונני נייד לחיבורי IDE רגילים. רציתי לשאול אם אמורה להיות בעיה בפירוק של החלקים האלה או דברים0 שאני אמור לשים לב או להזהר ואם לאכסן אותם בקופסה או בארון לא יפגע בהם(בייחוד בה…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך דיסקיות חיתוך, ועוד כמה ראשים שונים לדרמל. איפה קונים אותם ? כמה הם אמורים לעלות ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום האם ניתן להאריך הכבלים שיוצאים מן הספק לאורך 6 מטר?? כלומר אלה שמתחברים ללוח ולדיסק קשיח וכו'... ניתן? והכל יהיה תקין?
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מקודם עשיתי קצת סדר במגירות ומצאתי גיימבוי ישן כזה לא צבעוני ניסיתי להפעיל אותו אבל הוא לא עובד אז חשבתי אולי אני יכול לעשות משהו איתו עם המסך שלו??? תודה לעוזרים....
-
- 8 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני בונה VU METER ועד עכשיו נתקלתי בשני שירטוטים שפועלים עם אותו שבב ואני לא יודע איזה מהם נכון? הראשון והשני מקשר לאתר שממנו לקחתי ת'שירטוט ושם יש גם את רשימת החלקים שצריך תודה לכל מי שיעזור
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שבועיים קניתי דרמל של חברת WOLF שהיה במבצע בהום סנטר ב120 שקל ברור שזה לא מכשיר איכותי, ושזה בסה"כ חיקוי לדרמל המקורי - אבל ציפיתי שהוא יעשה את העבודה אז אל תעשו את הטעות שעשיתי הדרמל הזה עבד בקושי 30 דקות עבודה נטו, והוא כבר עושה בעיות הוא מורכב מחלקים זולים שנשברים מהר, הראשי חיתוך למשל נגמרים אחרי דקה של עבודה. והיום המכשיר פשוט מת. זהו. לא עובד יותר. הלכו לו הפחמים. בקיצור - אם חשבתם שאולי הוא יעשה את העבודה, טעיתם ובגדול. אל תקנו את הדבר הזה, גם אם זה לפרוייקט אחד, כמו שאני חשבתי. תתרחקו מהדרמל הזה.
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מעגל שיעבוד על 220 V ושנגיד ידליק מנורה במחיאת כף וכאלה דברים , בית טכנולוגי לעשות .
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשבתי על זה לאחרונה, ורציתי לשאול מה אני צריך לקנות או שאני יכול לבנות לבד ואיזה ציוד אני צריך ומה עולה כמה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
תביאו לי בבקשה את הכתובת של התוכנה הזאת שאתם משתמשים בה בשביל זה... ואתם יכולים בבקשה לעזור לי גם לבנות את הבלוק, והצעות אפשריות שיקרור מקסימום מה שאפשר.. יש לי 3.0prescott לכן אני צריך קירור טוב... הלוח שלי הוא asus p4p800-e deluxe עם סוקט 478 (רק שתדעו) תודה מראש )))
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-
-
כי לפי מדריכים ראיתי שאפשר רק עם נגד משתנה 100 אוהם וזה די סיפור בשבילי לקנות כזה כי אני מהדרום ואין כאן חנויות אלקטרוניקה אז עשיתי משלוח לבית אבל שכחתי נגד משתנה ולא שווה לי לעשות הזמנה רק בשביל פריט אחד
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
הכלתתי לבנות מארז מאץ איך לבנות נכון אני לא ממש יודע אני מחפש מדריך תוכלו לעזור?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-