אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות דרמל של דרמל ואני לא יודע אם לקנות את הנטען או לא. הנטען ניראה לי יותר נוח אבל זה בטח סמאטוחה שלמה עם הטעינות. בקיצר מה אתם חושבים?? וגם מה ההבדל בין הערכה של ה40 חלקים וה20 חלקים והאם ציר גמיש זה דבר הכרחי? איפה כדאי לקנות? נ.ב. בצעתי חיפוש יסודי בפורום ואין תשובות לשאלות האלו
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
קודם כל, אם זהו לא הפורום המתאים אני מתנצל לא מצאתי פורום יותר מתאים מאשר זה. אהבתי את הסגנון של ה IPOD SHUFFLE החדש והתחלתי לחשוב אם אני אשיג אותו כיצד אחבר אותו לרכב. לפי מה שהבנתי יש למכשיר יכולת להטען דרך ה USB, ועל כן עלה לי הרעיון הבא - לחבר כניסת USB כדי שיוכל להטען כל פעם שאני אכניס אותו לאוטו, חוץ מזה שככה גם תהיה לו מעין תחנת עגינה. כמובן שהמידע לא יעבור דרך ה USB אלא דרך כבל audio שייצא למגבר. האם ניתן לעשות את זה? כמה וולט יש ב USB ובכמה ניתן להשתמש ברכב? (לעוד פרטים על ה IPOD SHUFFLE - בעמוד הראשי באתר) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
התקנתי במחשב שתי קטודות אולטרה-סגולות של thermaltake אחרי ההתקנה התחילו בעיות בתצוגה. המסך הראה עירבול של צבעים במקום תמונה. אם אני מכבה את הקטודות או רק אחת מהן ועושה ריבוט המחשב עולה כמו שצריך. יש לי ספק אנרמקס 500W - יכול להיות שזה לא מספיק? על המחשב יש לי שני צורבים, שני דיסקים, 6600GT וזהו פחות או יותר.
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היחיד שמצאתי, הוא ב pccool והוא כסוף HELP !
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי , אני רוצה לחבר לד ביקורת במעגל לדים שעובדים לדים במוסיקה. ניסיתי לחבר אותו בכמה מקומות אבל הוא כל הזמן עובד לפי המוסיקה ולא סתם דולק. לאיפה לחבר אותו ?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכרטיס קול שלי OB עושה בעיות... הצד השמאלי שלו מקרטע זאת אומרת ברמקול אחד שועים טוב וברמקול השניכימעט ולא שומעים כלום... יש אפשרות שזאת בעיה אלקטרונית שבגגלה יש את הרעשים האלה? או שזה רק בעיה בחיבור עצמו ופירוק החיבור והחזרתו יכולים לסדר את העינין ( החיבורים מולחמים ללוח האם) יש מעל החיבורים כמו מין מכסה פח כזה... אי אפשר למצוא את הסיבה לבעיה? ממש לא בא לי לקנות כרטיס קול חדש... תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ערכת סליבינג, או יותר טוב- לקנות בנפרד באיזה מידה שאני רוצה ואיזה צבע שאני רוצה.. אני מתכוון לעשות סליבינג כל חוט בנפרד אז הערכות שוות לזבל אבל אם אין משהו יותר טוב אני מוכן להתפשר ולקנות ערכה מוכנה. אבל ראיתי בחנויות בארץ שיש רק שחור O_O אם מישהו קנה מחו"ל אפשר את האתר בבקשה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש אם קיים דבר כזה שאני מחבר עליו מתח והוא אומר לי כמה מתח זה ואני מחפש גם מחשיר לבדוק כמה אמפר הלד או רמקול לדוגמה צריך יש כזה דבר?
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
טוב הכותרת די מסבירה... אם מישהו יכול להסביר או לתת קישור ליצירת מאוורר שולחני קטן עם חיבור ישיר לחשמל..... הרבה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.arihav.com/products/sales/SNP.asp?id=43&DataBaseTable=Sales למישהו יש אותו? הוא טוב? איך בא הפאנל שלו? אסטטי? איך אפשר לחבר אותו למחשב? 20X4 זה מספיק? נכנס שם לוח אם,מעבד,ספק? אפשר לכתוב איזה שיר מושמע עכשיו ושורה אישית? עם איזה תוכנה זה עובד?
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אם יש הצעות לסידור נוסף אני פתוח להצעות. http://img155.imageshack.us/my.php?image=dscf0251fo1.jpg http://img260.imageshack.us/my.php?image=dscf025022tl9.jpg
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בקר תאורה למחשב שלי ואני רוצה שהוא יהיה לא יקר כ"כ עד 200 או 250 שקל!! ושיהיה כולל את המנורות וכל מה שצריך תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
ראיתי ברשת הרבה שבנו מארז לבאנצ'מארקינג זה מארז פתוח כזה מפרספקס חשבתי לבנות אחד זה לא ממש סיפור זה די פשוט לבנות אחד ובנוסף יש לי את כל מה שדרוש ככה שעליות שלו לא יהיו גבוהות בכלל אם יש למישו תמונות ורעיונות אני אשמח אני מדבר על המארזים האלה שבנויים משתי קומות מדף עליון בשביל הלוח אם ולמטה ספק הארד דיסק ושאר הרכיבים אשמח לדעות לגבי הרעיון יתרון נוסף של מארז כזה (אם אפשר לקרוא לזה מארז ) זה שאם אתה צריך להרכיב חומרה זמנית אתה יכול במקום על השולחן זה טוב גם לאוברקלוק החלפה מהירה של קירורים רכיבים וכו' מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא מתאם, אלא תקע להרכבה בסגנון הזה - http://www.daganm.co.il/rec/859-%D7%AA%D7%A7%D7%A2-%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C-%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C%D7%99-%D7%A2%D7%9D-3-%D7%A4%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D רק עם 2 פינים במקום 3 עדיף אחד ישר- כזה http://i01.i.aliimg.com/photo/v0/60080173971/Swiss_2_pin_power_plug_SEV_approved.jpg מאיביי או אליאקספרס, חיפשתי ולא מצאתי. תודה!
-
- 19 תגובות
- 10.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לפרוייקט אישי דרוש תוכניתן לארדוינו, עבור הפרוייקט נדרש לבצע את הדברים הבאים: הפרוייקט : - שליטה ובקרה על מנוע צעד. - קבלת מידע חיווי לתצוגת ארדוינו 16/2. - תוכנית עבודה למנוע מהנתונים שהתקבלו מהתצוגה. הרכיבים : מנוע צעד NEMA17 Arduino UNO 16X2 LCD Keypad Shield for Arduino V2 העבודה בתשלום כמובן. תחילת עבודה : מיידית. נדרש להוכיח יכולת / דוגמא לפרוייקט דומה. נא לשלוח הודעה אישית או מייל ל: yossmor2@walla.co.il. בהצלחה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי את הסט הזה של TT ואני רוצה לעשות לו אפשרות כזאת שאני יוכל לסובב את המתג עד לרמה שהוא מכבה לי את המאוורר לחלוטין. איך אני יכול לעשות דבר כזה כי כרגע הוא מגיע עד לרמה המינימילית ואני חושש שפתיחת החסימה של המתג תהרוס אותו.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש 2 סוגים של חיבורים למאווררבמחשב : 3 פינים או 4 שזה לבן קטן שמתאים ללוח, ואפשרות שניה זה 4 פינים מולקס, עכשיו אני רוצה לבנות בקר, והשאלה שלי היא כל קאבל מה הוא מסמל ? נגיד בחיבור שיש בלוח הלבן, האדום הוא הזרימה החשמלית ככה אני יודע, אז אם תוכלו להביא לי לינק למשו שמסביר או לא יודע מה .. שיעזור לי =]
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
יש לי הרבה זמן פנוי ו200 שקל יש לכם רעיונות למודים שאפשר לעשות? אני יגיד לכם מה כבר עשיתי למארז שלי חלון (מקדימה ובצד) צביעה+גימור מראה חלון לספק ועיצוב שלו חור בגג המארז מוד הפיכת עכבר "לחללית" חלון לCD הוספת תאורה פשוטה (קטודות מאוררים וכמה לדים פה ושם) איזה רעיונות יש לכם בשבילי (אני מחפש דברים יפים ולא מסובכים יותר מידי)
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , נמצא אצלי צג LCD שני מספרים כזה כמו שיש בלוחות של איפוקס , מתחת לצג יש חמישה פינים ומתחת לפינים יש נגד , מעל הפינים כתוב HICMLO-+ בצד ימין של הצד מלמטה גם כתוב פעמיים למעלה ולמטה TD-50... ברצוני לחבר את הצג הנ"ל ולתכנת אותו לראות טמפרטורת מעבד. עזרה תתקבל בברכבה.
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש משהו כזה ? יש לזה שם בטוח אבל אני לא יודע ? האם משהו מכיר ?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני עושה חיתוך לחלון...ואני צריך לקנות דיסקיות חיתוך לדרמל,רק שאני ממש לא יודע איפה קונים. אז איפה קונים דסקיות כאלה? ואולי גם ראשי שיוף והחלקה אם צריך(אתם תגידו לי) אהה ויש להם שם?כדי שהמוכר יבין לפחות מה אני רוצה ממנו...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.russellware.com/liquidpc/ http://www.russellware.com/liquidpc/images/LiquidPC.mov
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה זמן שאלתי לגבי הרצת ה-Arduino IDE על Raspberry Pi, ומשתמש בשם Eviljelly כתב שהוא עשה את זה. עכשיו יש לי את אותה שאלה, אבל על Android. האם מישהו ניסה? האם זה עובד טוב? והאם התחברות בין המיקרו-בקר Arduino לבין המחשב שמריץ Android(למשל טאבלט כלשהו) עובד טוב ואין בעיות? תודה רבה card
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי 5 HD ורק 4 מקומות יעודיים במארז - איך אפשר לחבר HD בשקע של DVD או CD?
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-