עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה קודם כל אני חדש במודינג אוקי אז ככה כנראה בקרוב הולך להיות לי המארז של TT הV7000 או משהו כזה ורציתי לדעת איזה תוספות אני יכול להוסיף למארז אבל שלא יהיה בהרבה כסף נ.ב יש לי ניסיון באלקטוניקה ובחשמל יש לי ידע רב

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  2. Started by iakovl,

אני צריך מעגל שהופך כפתור PUSH TO MAKE (כל עוד לוחצים עליו המעגל סגור) לכפתור ON/OFF רגיל...

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  3. אהלן הרעיון שלי הוא כזה, וזה מה שאני גם רוצה לעשות: להשתמש עם האוזניות המקוריות (שגם ככה עשיתי להם מודינג) של הפאלפון שלי (במקרה שלי גאלקסי 4) במחשב נייד, זאת אומרת להשתמש עם הדיבורית הקטנה באוזניות האלה כמיקרופון והאוזניות יעבדו כרגיל כדי לעשות את זה מבלי לפגוע באוזניות צריך להכין מפצל שעליו יתחבר האוזניות וממנו יצא 2 חוטים של פלג PL 3.5 דבר כזה בערך: השאלה בכלל האם זה יעבוד? האם זה בכלל אפשרי?

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by Electrobunny,

OK אז זה העסק חברה ......אם תבדקו אם אמפרמטר מאורר שלוא מחובר לכלום ומסתובב בכוח האצבע תסימו לב שהvolt מגיע בערך ל 0.20 בקושי VOLT. עכשיו זה לא מספיק רגיש לשום ממסר שאני מכיר .....ווהרעיון הוא שאני רוצה לבנות מתג מסיבובי המאורר...אז אני חושב שצריך לבנות איזשהו מגביר זרם...... עכשיו לבעייה......אין לי מושג באלקטרוניקה!!!! איך עושים משהו כזה עזרה תתקבל בברכה!

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  5. Started by wons,

ראיתי לא קצת פרוייקטים כאן שקונים בשביל עצמם מאווררים מוארים ב 50-90 ... אז החלטתי לנסות להכין מאוורר כזה לבד התוכנית שלי : לצבוע מאוורר קיים בצבע כסוף (עם חתימה קטנה שלי ) להוסיף לדים מסביב אני חושב לעשות 2 או 4 צבעים ואז עם יהיה לי כוח להכין מעגל שיחליף בין הצבעים אם יהיה לי כוח בכל מיקרה עידכונים כניראה מחר

• 19 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. היי,לאחרונה אני קורא על הרבה אנשים המחפשים רשתות של רמקולים במטרה למודינג. ובכן, אתמול יצאתי לסופר ובמקרה נתקלתי ברשת כזאת.. המוצר עצמו זהו מכסה[מרשת שחורה] לסיר בישול...אני חושב שאפשר להשיג את המכסה הזה בכמה גדלים מקווה שעזרתי למי שחיפש ... אסף.

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  7. Started by i-pink,

יש לי מנורת ליבון 75W ואני רוצה לבנות לה דימר. אשמח לעזרה :-) ענבר.

• 26 תגובות
    • 7.8k צפיות
  8. חיברתי את המאוורר והוא פשוט לא עובד.... בהתחלה ראיתי שמשהו מפריע שם ואז הוצאתי ואין שום סיבה שהז לא עיבוד וניסיתי בשני מחשבים והוא לא עובד... בדקתי את החיבורים והם מחובירם מה יכול לגרום לזה?? מאוורר 80MM שקיבלתי בבאנדל עובד מצוין וגם הספק עובד חיה... מולץ מאוד דרך אגב זה הPOLO12... תדוה מראש, ניר.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום,אני רוצה לחבר מספר מסוים של לדים אחד לשני מבלי שישרפו ושכל הזמן שהמחשב דולק הם ידלקו. מאיפה הכי מומלץ לשאוב חשמל להם? ואיזה נגד אני צריך להוסיף כדי שלא ישרפו? אודה לכם אם תצרפו תרשימים עידו

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. את זה ניתן לממש ע"י בקבוק ליטר וחצי. נשמע טוב או לא? האם כדאי לנסות?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by shay360,

שלום חברים... אפשר להתפשר בקיבוליות של קבלים מנופחים בכרטיס ספק של מסכי LCD? התנפחו לי 4 קבלים של 680uF 25V האם חובה להחליף אותם באותם קבלים בדיוק או שאפשר להתפשר? ואם כן אז עד כמה? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם זהו הפרוייקט השני שאני עושה (את הראשון לא פירסמתי). את המארז הזה אני בונה לפי המידות הדרושות לי . הרכיבים שיהיו: לוח: ‎Rampage IV Extreme x79 מעבד: ‏Core i7 3930K כרטיס מסך: EVGAgtx 560tiשני כרטיסים ספק: Thermaltake Toughpower 1350w קירור מים: רדיאטור 3 מאווררים מכלי מים בניה אישית 10 מאווררים 120mm 2 מאוררים 80mm בקר שליטה על 5 מאוורים ועוד כל מיני פיצ'רים קטנים זה תמונה של הפרויקט הקודם שלי . בעוד מספר ימים אני יעלה תמונות של הפרויקט החדש http://imageshack.us/photo/my-images/813/imag0041u.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/703/imag0034tb.jpg/ [attachment deleted by admin]

• 36 תגובות
    • 14.7k צפיות
  13. שלום לכולם. יש לי ספק של TT שהתקלקל (מספק מתח נמוך מידי במסילת 5V, ויש שם משהו מפוחם...) בקיצור, אני רוצה להוציא מתוכו את המאווררים. יש סכנת התחשמלות ממשהו אם אני מפרק את הספק? הספק לא היה בשימוש כבר כמה חודשים.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. יש למשהו מושג איך להדביק פרספקס? באיזה דבק להשתמש [ אם בכלל קיים כזה] על מנת לאגור מים. חשוב לי שם הדבק.או אם יש צורה אחרת כמו חימם בעזרת אקדח חום... תודה מראש

• 8 תגובות
    • 7.6k צפיות
  15. Started by aviram20,

היי חברים אני צריך קישור למסך מגע , בגודל 15.4 בישביל מחשב נייד.. אין הגבלת תקציב , רצוי בחיבור USB ..... אפשרות לקניה מאיביי יש חיה כזאת ? תודה לעוזרים.....

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  16. מזה תקופה ארוכה שאני מחפש חנויות (בארץ, בחו"ל) חיפוש בגוגל אחר חנויות בחו"ל נותן עשרות חנויות לעומת זאת חיפוש בארץ נותן עשרות תוצאות של דפי זהב וחבריו שהם פשוט לא רלוונטיות חשבתי שכדאי לכולנו לרכז את כל המקורות במקום אחד אני אתחיל ואני מקווה שתהיה זרימה sparkfun - חנות אמריקאית, עושה משלוחים לארץ מהתנסות שלי, אמינים ומהירים. מגוון רחב מאוד קצת יקר לעומת איביי אבל מבחנתי לשלם עוד קצת דולרים בשביל שירות ואמינות זה שווה servocity - לא הזמנתי מהחנות הזאת אבל בן דוד מארה"ב כן פתרונות למנועים ועוד ממש שהבנתי הם עושים משלוחים לארץ הבנתי שהם אמינים וטובים mcmaster - פחות אלקטרוניקה אבל יותר ציוד משלים גלגלי שיניים, מיסביים, וכ'ו.... מגוון עצום של מוצרים לא התנסתי וגם המחירים עושי…

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by E-T 24,

אני רוצה לבנות סוג של אורגן אורות מלדים בתוך המחשב, בעל שליטה ב4 סטים של לדים (כחול ירוק אדום וצהוב). האורות ב-FADE OUT/IN. תכננתי להשתמש ב 4017 עם ריסט עצמי לאחר 4 מחזורי ספירה. הנה תוכנית של מה שאני מתכוון לעשות (ללא ערכים בנתיים, אבל זה עוד יגיע) אם למישהו יש רעיונות איך לשפר או לעשות יותר נכון - אני בהחלט מעוניין בשיפורים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  18. Started by limer,

ברצוני לחבר מתג חיצוני {לא במארז} להדלקת המחשב אשר יגיע עד למקלדת {ברשותי מקלדת WAVE אשר מחוברת ב USB בחוט מאריך של 3 מטר} הייתי מעוניין לקבל הסבר כיצד ניתן לבצע זאת ואם ניתן לקבל איור או תרשים פשוט שמצורף להסבר יהיה מעולה על פי הבנתי אני רק צריך לקחת לחצן {לא מתג OFF/ON } לחתוך את החוט של הכפתור של המחשב לחבר כבל חיצוני באורך הרצוי לחברו לחלק שחתחתי כאשר צד אחד מחובר ישירות ללוח אם והצד השני ישירות ללחצן החיצוני .... בתודה מראש LIMER

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by AKEL,

שלום לכולם, אני חדש בתחום ודי מתלמד רציתי לדעת בתיכנות שלי איפה טעיתי אםן מישהו יכול למצוא את הטעות שלי: #define Time 500 int Led_1 = 2; int Led_2 = 3; int Led_3 = 4; int Led_4 = 5; int Led_5 = 6; int Led_6 = 7; int Led_7 = 8; void setup() { pinMode (Led_1, OUTPUT); pinMode (Led_2, OUTPUT); pinMode (Led_3, OUTPUT); pinMode (Led_4, OUTPUT); pinMode (Led_5, OUTPUT); pinMode (Led_6, OUTPUT); pinMode (Led_7, OUTPUT); pinMode (Led_8, OUTPUT); } void loop() { digitalWrite(Led_1, 0); digitalWrite(Led_2, 0); digitalWrite(Led_3, LOW); digitalWrite(Led_4, 0); digitalWrite(Led_5, 0); digitalWrite(Led_6, 0); digitalWrite(Led_7, 0); digitalWrite(Led_8, LOW); delay (Time); digitalWr…

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by Crash5,

שלום רב, ברשותי מארז Chieftec Dragon DX-01BLD Tower וכמו שתוכלו מיד לראות בתמונות המצורפות הוא מאוד לא מסודר מבחינת חוטים. ניסיתי כבר מספר פעמים לסדר את כל החוטים בצורה כזו שהם לא ייראו לעין ושזרימת האוויר בתוך המארז תיהיה טובה, אבל לצערי לא הצלחתי. אני סקרן לדעה מה בעצם הסוד בסידור נכון ויעיל של המארז? אשמח לשמוע עצות וטיפים בנוגע לסידור של המארז. בכל מקרה, אם יש מישהו מאיזור ראשל"צ שיהיה מוכן להירתם ולעזור לי בסידור המארז אני אודה לו מאוד! תודה רבה! [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. כמה שאלות אני ינסה לתמצת קניתי FAN-ATIC"-5 Port Military Switch Baybus Lamptron LED Acrylic Case Footsteps רגליות מוארות וכמו כן יש לי cooler master musketeer 2 עכשיו אני רוצה לשלוט בכול התאורה דרך המפסקים של Lamptron לכול אחד מהחלקים האחרים יש מפסק ששולט על התאורה לבד איך אני מעביר הכול אליו מה אני צריך ? אם זה יעזור אני יוסיף תמונות תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by lion03,

זה התרגיל א. מה תפקידו של מגבר A1 ומה תפקידו של מגבר A2 במעגל זה A1 זה מגבר חוצץ זה אני יודע מה זה A2? ב. רשום ביטוי למתח Vo כתלות במתח V1 וV2 זה נכון? (אגב מה שחתוך למעלה זה i1=(V1-V2)/2K

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  23. Started by gigabot,

עשיתי פאס באס 1 חח כדי להשתיק את המאווררים בלילה זה פיצץ לי את המוח [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 959 צפיות
  24. Started by Guy31,

איפה אני קונה לד בצבע כחול באזור אשדוד והסביבה?

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  25. בניתי מתנד שמפיק גל ריבועי במוצאו! המתנד לא פעל ולא הוציא גל ריבועי אך כאשר נגעתי באחד הנגדים הוא התחיל להוציא גל ריבועי וכאשר לא נגעתי הוא הפסיק! חשוב לומר שאין כול חשש למגעים רופפים בדקתי שכל המגעים מחוברים היטב. מישהו יודע מהי תופעה זו וממה היא נגרמת?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.