אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
יש לי מארז מתכת פשוט ,בלי חלון,ורציתי לעשות חלון אבל הבנתי שזה ממש סיבוך,וגם ככה המחשב עומד בתוך מקום כזה שרואים רק ת'מקדימה שלו ולא ת'צדדים,אבל מה שאני רוצה לעשות זה אוליי לצבוע אותו,בכחול קהה או שחור! אז רציתי לדעת אם מותר לצבוע גם ת'קטע הקדמי של המארז איפה שהסידירום וגם עם איזה ספריי להשתמש?
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שתי קטודות של סנבים ולא מזמן נשרף לי הסטרטר =( יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג את הסטרטר הזה? ואם למישהו באיזור כפ"ס יש קטודה אחת עם סטרטר כפול שיפנה אלי בפרטי ונקנה סט של סטרטר כפול ואני יקח את הסטרטר והוא את הקטודה
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
תאמינו לי שבמציאות הוא הרבה יותר יפה !!! בקרוב מתוכננת מערכת קירור מים ועוד כמה דברים ! http://www.pictor.co.il/Content/CM/CMSharedMembersLogin.asp?AID=3o119586&pw=053968578
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראיתי תוכנה כזו אבל אני לא יודע את השם, תודה
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג מוקלס צבעוני באזור ירושלים? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
לא מצאתי בחיפוש (מצא לי מעל 50 עמודים חיפשתי רק ב-10 הראשונים) אתרים עם מדריכים למודינג...היה לי אוסף של אתרים כאלה ששאבתי מהם רעיונות אבל הלך לי ההארד דיסק וכל האתרים הלכו....תודה מראש לעוזרים...
-
- 11 תגובות
- 887 צפיות
-
-
-
Project DIY חלק א:חלון+מאורור אוקי אז ככה אחרי מנוחה של קצת יותר משבועיים שעסקתי בדברים שלי וזה אז היה לי הרבה זמן פנויי אז החלטתי לעשות את המוד שלי סוף סוף . אז ככה עשיתי חלון , אהבתי את הצורה מאד , לפני כן עשיתי חור למאורור 80 איםה שיש עכשיו ורק אז עשיתי את החלון , לצערי אין לי תמונות מכל שלבי העבודה . אז ככה זה החלון שלי בלי הפרספקס הנה חתיכת הפרספקס שלי שחתכתי בכדי שתתאים לחלון ושהמארז יסגר , בתחילה היא הייתה קצת גדולה אז פירקתי את החלון וקיצרתי את הפרספקס . כאן המאורור מחובר מאחורה ואפשר לראות את הפרספקס יושב כבר כמו שצריך זהו עשיתי הכל הרכבתי את הפרספקס את המאורור הכל יושב טוב זהו זה הכל בינתיים יש לי עוד עידכונים רבים את תצפו להרבה מודינג …
-
- 219 תגובות
- 24.7k צפיות
-
-
מקווה שהכותרת טובה פשוט לא היה לי מה לכתוב אז ככה לקחתי את הרמקולים הפשוטים של המחשב ופירקתי אותם ואני רוצה לעשות שבמקום שיפעלו על החשמל בבית יפעלו על בטריות זה מתחבר מהחשמל ואז יש מין סליל כזה שעליו כתוב "220V/9Vo-2A" ואני רוצה לדעת איך אני יכול לחבר את זה לבטריות תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני צריך את השבב למעגל תקשורת טורית בתקן RS232C חיפשתי בחנות היחידה שיש בחדרה אבל אין להם מישהו יכול לתת לי עוד אפשריות לחנויות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום ובעולם המודינג ורציתי להראות לכם מה עשיתי זה המוד הראשון שלי וכן הפעם הראשונה שאני עובד עם דרמל ואיך יצא תגידו לי בעצמכם [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא הבנתי מה תפקידם של כל קבל ונגד במעגל זה... מה זה ה-LM317? אני יודע, זה מתחרות המדריכים אבל אין לי מושג מה כל קבל ונגד עושה ומה תפקידו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות חור בצד למאוור במארז יש כזה כוס כמו שפורסם באתר שמתלבש על מקדחה איפה אני יכול לקנות כזה באזור של ראשון משהו יודע ???
-
- 9 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום קניתי מסך LCD שניי שורות אם תאורה אחורית ואני לא רוצה לקחת סיכון ולחבר כי מסך אחד כבר דפקתי אז כניתי עוד אחד מאותו הדגם המסך הוא סתנדרטי עם 16 פינים כולל 2 פנים לתאורה הפנים אצלי פשוט ממוקמים אחרת אני מבין קצת באלקטרוניקה אבל אני מעדיף לקבל הסבר ממישהו שמבין יותר ממני ואם אפשר לקבל גם סירטוט להרכבת הדאטה מהLPT למסך תודה לכול העוזרים . pixelsight מצורפת דיאגרמת פינים בפורמט zip ואני לא מצליח להפעיל את התוכנות שיש לכם באתר [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
1. לפי מה שהבנתי יש מפל מתח של 3V על הנגד אבל האם זה אותו מפל מתח ב-9V וב-5V?! 2. אם ככה.. אז אני לא יכול לחבר שני נגדים בטור כאשר המתח המסופק הוא 5V?
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה, אני רוצה לצבוע את הפרונט של המארז שלי, רציתי לגעת איך צובעים ציורים, ומה כדאי לעשות עם איזה צבעים תודה מראש.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום . ברצוני לשאול איך בונים מגבר .יש למי שהוא מדריך . אני רוצה לבנות לאוטו .
-
- 7 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
צירפתי תמונה של המוצר (לא תמונה שלו אל הצגת המוצר באריהב) זה יתאים למדריך והוא גם בעל תאורה נכון? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
השעלה איזה נגד אני צריך כדי שהוא יפעל כמו שער NOT ניסיתי 100 קילואום ו 47 קילואום והוא עדיין לא עובד נכון.
-
- 18 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מעגל של לדים שקופצים לפי קצב המוזיקה בוינאמפ וכל הדבר הזה אמור להיתחבר ל LPT לפני שאני קומה רכיבים אני צריך לדעת איזה נגדים לקנות בשביל זה אני צריך לדעת מה המתח ב LPT וסתם לידה כללי אני גם רוצה לדעת מה הזרם ב LPT תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
אני שם כ-6 לדים, יש לי מספיק נגדים.. השאלה מה עדיף בטור? או במקביל? ולמה? מה ההבדל?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחר צהריים טובים! מצאתי היום בבוידם רמקולים חדשים של פאנסוטיק דגם EAB-T50 והבעיה שבשום מקום באינטרנט לא מצאתי מידע על הרמקולים האלה. אני מעוניין לחבר אותם לעוד זוג נוסף באוטו, מישהו יודע איך אני עושה זאת? ידע באלקטרוניקה ובחשמל יש ולפי מה שהבנתי הכל עובד על 12V. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
היום המחשב ניכבה ובעקבות העבודה על הגג המחשב פועל ללא גג אז ראיתי עשן עולה למעלה. אחרי בדיקה נימצא שאחד מהרכיבים בארוגייט שלי עלה באש =\ איך שחיברתי את האורגייט לבדיקה הוא עבד רגיל לשניה ואז התחילו גיצים מאיזור הרכיב הזה ואז התחילה אש שישר כיביתי וניתקתי את כבל החשמל =\ עכשיו זה נזק פיזי ככה שאחריות לא תקפה (אני חושב =\) יש לי פה תמונות של הארוגייט מפורק והרכיב השרוף אם מישהו יכול לעזור לי אפילו בזיהוי הרכיב הזה כדי שאני אוכל לקנות חדש ולהחליף יהיה סבבה!!! תמונות:
-
- 10 תגובות
- 912 צפיות
-