עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by cabel guy,

יש לי מאורר שמחובר למולקס, עכשיו אני חיברתי עוד מעורר לאותם חוטים, המאורר עובד והכל טוב ויפה השאלה שלי היא כמה מאוררים אפשר לחבאר אותם חוטים? ** כל המאווררים הם במתח של 12V

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  2. מישהו מכיר חנות בחול שמוכרת מארזים אחרי שעשו להם מודינג? או חנות בחול שמוכרת דברים למודינג ?

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  3. אז אחרי המחשב בתוך הלייזר דיסק והמחשב בתוך הדי וי די והמחשב בתוך סאב וופר יש לנו פרוייקט חדש שיהיה בנוי ממארז BABY ATX - למי שלא יודע זה כאשר הספק כח מעל הלוח אם במאונך (מעל המעבד...) אז המפרט החדש מדבר על: ABIT AN7 Barton 2500+ W28 (מכפלה פתוחה) 1GB KINGSTON DDR400 Lite On DVD X16 160GB SATA TI4600DLX VIVO 3dStereo הספק כח הולך לעבוד שידרוג רציני: בידוד הקווים של הלוח אם וההרדיסקים וכו על ידי שימוש במעגלי ייצוב (דיודות סלילים וקבלים) משני ספקים שנשרפו - כדי שאני לא ישמע את ההרדיסק מהכרטיס קול.... - או שאני ישתמש בספק כח אחר לגמרי - עדיין לא החלטתי העברת כל הטרנזיסטורים אל לוח קירור מחוץ למארז: SLK948U לצורך העניין שימוש במעגל הזנה נוסף מספק שנשרף (יישור המתח ל 200 וולט ו…

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  4. אני מתגורר באילת ולכן אוםציות לגבי חנויות רכב וכו' הן לא אפשריות. מי יודע? :s05:

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  5. חברים תעזרו לי בזה כי זה חשוב לי

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  6. Started by iakovl,

אני מקבל בקרוב מסך 4*40 ואני אהפוך אותו למסך חיצוני הוא יהיה השני שלי , מה שיש לי כרגע זה פאלם שעובד על 4*20 , אני כנראה אשנה אותו למסך גרפי שום מסך LCD לא נכנס לתוך המחשב שלי אלא אם הוא ענק וגרפי (זה יבוא בקרוב) מה שאני חושב הוא שכדאי להוסיף לקופסא של הLCD עוד כמה אופציות , השאלה היא איזה אופציות? חשבתי על USB ו יציאת רמקולים ואוזניות מה עוד אני יכול להוסיף לזה?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  7. Started by shaks,

אני מחפש להבות שאני יוכל לחתוך ולעשות מהן שבלונות לצביעה של הדלת השמאלית של המארז תעזרו לי למצוא ולמי שיש שיביא לי בבקשה

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by THE FOX,

יש לי רעיון לבנות מארז מקלטות וידאו -יש לי המון קלטות ישנות שאני כבר לא צריך אז אולי ניתך לעשות איתם משהו... מה אתם מציעים? ותנו רעיונות תאורה או דרכים לביצוע הרעיון מעניין אותי איך להדביק אותם אחד לשני?

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by MoRtZkInG,

לא ידעתי אם זה מתאים לפה או לכללי, תום - תרגיש חופשי להעביר אם אתה חולק עלי מכירים את האתר הזה: http://www.ratemysystem.com/vote.php מה אתם אומרים עליו? יש שם גם פרוייקטים נחמדים (לצד דברים זוועתיים) למי שמחפש רעיונות... תהנו

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. פעם היו לי כמה ברשימה, אבל כבר לא מוצא אותם ושכחתי לגמרי מהשמות שלהם. אני זוכר אתר מודינג גדול, שהיה מאוד פעיל. אפשר בבקשה לינק לאתר כזה? תודה. עריכה: מצטער, רק עכשיו מצאתי כמה אתרים בסטיקי. אם אפשר לנעול את ההודעה

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  11. Started by iakovl,

יש לי ספק HEC 300W ששוכב אצלי בצד (אם מישהו מעוניין) אני שוקל לעשות לו מודינג נרחב (לתרגל קצת) ולמכור אותו הרעיונות שאני מקווה לישם: צביעה - כחול או שחור סליבינג - שחור או כחול UV החלפה של כל המולקים למינהם מודליזציה (אפשרות להסרה של הכבלים המיותרים) חלון + תאורה החלפה של מאווררי ה80 מ"מ יש עוד רעיון למישהו?

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  12. אני מחפש כמה חלקים למודינג, סתכלו תמונה... אני מעוניין לדעת איפה לקנות באיזור נתניה תודות מראש [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  13. אני רוצה לבנות את המעגל שממש את הווינאמפ בעזרת לדים לפי המדריך הזה: http://www.twistedmods.com/article.php?artid=184&page=1 אבל עם כמות גדולה יותר של לדים, הבנתי שLPT לא מספיק חזק אז חשבתי על הגברת הזרם בעזרת טרנזיסטורים היום קראתי בסטיקי שבפורום פה על שער NOT וחשבתי שאולי יהיה קל יותר להגביר את הזרם למעגל שאני רוצה לבנות בעזרת השער הזה צדקתי? או שיותר קל בעזרת טרנזיסטורים?

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by road_runner,

למרות שיצא לי כמה פעמים לקרוא פה הודעות, לא יצא לי להתעמק לעולם, (צבא) אבל נראה לי שאולי תוכלו לעזור לי בזה... אני בעליה של מערכת תופים אלקטרונית שבניתי. באחד החלקים שבמצילה יש צורך במפסק-מגע. בלי להכנס למה זה מצילה ומה המטרה של המפסק, מדובר פשוט בשתי פלטות גומי 3 מ"מ המרוחקות זו מזו בערך גם כן ב-3 מ"מ, שיש צורך ששתיהן יוליכו חשמל טוב, כדי שבמגע יד, הגומי העליון והתחתון יצמדו ו... יסגרו מעגל. הפתרון הטוב ביותר שמצאתי עד כה היה להדביק בשני הצדדים חתיכת פלטת נחושת גזורה (COPPER FOIL -> זה החומר שממנו עושים טבליתים עד כיתה ו'..) בעזרת דבק מגע או אפוקסי מן הסתם. קראתי כאן ת'ראד על מישהו (יותר מטורף ממני) שרוצה לחבר שני מעבדים ביחד ( אולי יום אחד אלמד ג"כ ) וכתב שם על…

• 10 תגובות
    • 5.1k צפיות
  15. אוקיי אז ככה... את הפרוייקט הזה החלתי לפני מספר שבועות... אין לי הרבה זמן לעבוד עליו, אז אני עובד קצת כל פעם, כך שההתקדמות לא כל כך מהירה... הרעיון הוא לקחת מארז FULLTOWER הכי מעפן שאני אמצע ולהפוך אותו למשו מיוחד ויפה!! אז ככה, קניתי מארז: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1760&catcode=361 בהתחלה התחלתי עם מודינג לשני ספקי כוח שהיו לי, האחד HEC300W ART והשני ספק ג'נרי פשוט.. צבעתי אותם באדום ושחור, ואת הספק של HEC העברתי מודינג מקיף (שעדיין בעיצומו) שכולל צביעת מאוורר בצבע רגיש לUV חתיכת חלון בצד המארז של הספר, חתיכה של הגריל המקורי והוספה וצביעה של גריל חדש, הוספת לדים בתוך הספק, UV ולבנים וכמו כן הוספת לדים בתוך המולקסים... בינתיים חתכתי את הגרילים ש…

• 57 תגובות
    • 6.8k צפיות
  16. Started by Gonk,

http://www.technick.net/ יש שם הרבה מידע טכני על מעגלים, pinouts של כבלים ועוד הרבה דברים מעניינים אחרים. לדוגמה, איך מיצרים לוח מעגל מודפס (pcb) בעצמכם: http://www.technick.net/public/code/cp_dpage.php?aiocp_dp=guide_pcb נ.ב. זה כנראה שייך יותר לחלק של האלקטרוניקה בפורום מאשר המודינג... אבל אני בכל מקרה מתכוון להשתמש במעגל משם לעשות משהו מעניין מאוד...

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  17. Started by Little_AKA_Or,

שלום. אני מחפש פרספקס 5 מ"מ ואני פשוט לא מכיר שום מפעל שמוכר את זה.. אני צריך את הפרספקס ללייט פד ואני צריך מפעל שנמצא במרכז (אני מראשל"צ, מוכן להגיע עד ת"א והסביבה) תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  18. אני משתמש בפלאג הזה http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=85973 ואני עושה מה שצריך עם התוכנה UserPort. פעם זה היה עובד לי והכל אבל מאז פירמטתי ומאז הפרמוט זה לא עובד יותר! תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  19. אני מעוניין לעצב את המחשב שלי בשטויות של מנורות UV והלוח אם שלי רגיש לקרינת הUV אז האם סגול זה הצבע היחיד שיש לקרינת הUV?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. מי שמכיר את המארז הזה יודע שיש לו בחיבור הציר העליון של הדלת הקדמית מן בריח קפיצי שנותן אפשרות לפרק את הדלת בקלות, והוא נשבר (הבריח הקטן הזה) וכתוצאה מזה אי אפשר להרכיב את הדלת חזרה, למישהו יש רעיון איך לתקן את זה או אם אי אפשר לתקן אולי לקנות דלת חדשה ? איפה אפשר להשיג דלת כזו ? אולי מישהו פה עשה מודינג למארז כזה ולא משתמש עם הדלת ומוכן למכור לי ? המארז בצבע אפור. אם למישהו יש עוד רעיונות אני אשמח לשמוע !

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום לכולם קניתי מחשב נייד חדש וחשבתי לבנות מטען סולרי (עובד על אור) האם זה הגיוני ואפשרי? האם יש להסיג את החומרים הדרושים והאם הם במחירים שווים לכל כיס? מישהו פה יודע איך ליצר דבר כזה? ואולי בכלל אפשר לקנות אחד מוכן במחיר הגיוני.... מצפה לתגובות

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. Started by lion03,

איפה אני יכול להשיג לוח פלסטיק רך שאפשר לגלף אותו ומישהו יכול להסביר לי מה זה בונדו בידיוק?

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  23. Started by Gilo2005,

שלום אז ככה ניסיתי לעשות מודינג פעם ראשונה אז מה שקרה זה שלקחתי ספרי שקניתי מטמבור וצבעתי את המארז בשחור והצביעה יצאה לי מזה מכוער אם כול מיני פסים דפוקים כאלה אז רציתי לדעת אם אפשר לתקן את זה איך שהוא ואם לא אז תנו לי איזשהו מארז שאני יכול לקנות למודינג עד למחיר ששל 200 שח אם יש?

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  24. Started by Emms12,

היי אני קונה בקרוב את הלוח אם: DFI Lanparty UT Ultra-D. יש לי מסך LCD ואני רוצה לחבר אותו ללוח אם הזה אבל בכל המדריכים שראיתי מחברים את הLCD ליציאת הPARALEL וללוח הזה אין יציאה כזאת... האם יש בכל זאת אפשרות לחבר את המסך ללוח? אם כן יש מדריך שמסביר איך לחבר (אני די חדש בנושא..)? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  25. Started by Idan-h,

החוט חשמל שאחראי לריסטרט (ומתחבר ללוח) במחשב שלי נדפק, מאיפה אפשר לקנות דבר כזה? באופן כללי, האם מקבלים חוט כזה עם הלוח או שמקבלים חוט כזה עם המארז? כל עזרה תתקבל בברכה, תודה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים