אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אז רציתי להתחיל בפרוייקט לחלון לגג של המארז שלי. לכן כמובן הכנתי לעצמי את כל הפליירים, מברגים במזוודה שלי, כל החומרים מוכנים. יש לי פרספקס עם קידוח של מאוורר כבר מהמארז הקודם והכל מוכן ומזומן. מכיוון שהגג שלי מחובר בניטים למארז (מבאס) הרצתי חיפוש בפורומים על מנת לדעת איך להוציא ניטים, ומצאתי תשובה שאנשים רשומים לקדוח את הניטים החוצה ויש ניסיון של מישהו שקדח עם הדרמל באמצעות הראש קידוח שלו. לכן פרקתי את המארז והוצאתי ממנו את כל כל הרכיבים (כעת המחשב שלי מחובר על הריצפה, כי המארז למטה בכוונה לשיפוצים). לאחר שכל החלקים בחוץ הרכבתי את הראש קידוח על הדרמל. וניסתי לקדוח את הניטים, אך ללא הצלחה :'(. ככה ישבתי איזה חצי שעה על ניט אחד, מה לא עשיתי לו על מנת שיצ…
-
- 9 תגובות
- 18.1k צפיות
-
-
שמי רועי אני בן 12 ואני רוצה להתחיל לעשות מודינג בגיל יחסית צעיר.. אני רוצה לעשות מוד בשביל להעסיק את עצמי, מוד פשוט, אבל לא צביעה... בלי לדים... אפשר לומר מודינג פשוט.. אממ, בשביל שיהיה כיוון, מארז שקוף, קוביה או שילוב של שניהם ביחד ^^ תודה מראש, רועי.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קראתי את המדריך באתר ויש לי שאלה הפינים שצריכים להתחבר להארקה, אפשר לחבר את כולם לאותו כבל שחור במולקס? http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=lcdguide3.php עריכה: עוד משהו לא ברור לי, בציור יש נגד משתנה 100ohm שמתחבר לפין 16 ומתחת לטבלה כתוב לחבר את 16 לנגד משתנה 10ohm. איזה נגד אני צריך?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לבנות סאב-וופר קטן כזה אבל אני צריך תרשים והסברות מפורטות... עשיתי חיפוש וראיתי מלא אנשים שבנו אבל לא הבנתי כלום... אפשר עזרה? תודה!!!
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. היום אני מתחיל את הפרויקט מודינג הראשון שלי בעקבות תום ובעיקר מה שדחף אותי זה היה הלאן. את הפרויקט התחלתי האמת לפני חודש +- כשקראתי את המדריך לתאורה של תום ומאז התחלתי לקנות רכיבים.... 5 לדים כחולים ו5 אדומים (כנראה שהם לא יספיקו לי לכל המוד) וקימבנתי לוח הלחמות ונגדים מאבא שלי (הוא עובד בצבא במפעל של הטנק מרכבה 4 במש"א שזה בסיס בתל השומר שיש בו המון מפעלים כמו עיבוד שבבי,אלקטרוניקה וגם יש שם רתכים מצויינים אז ככה שיש לי אחלה בסיס לרוב הדברים שאני יצטרך) ובכלל אבא שלי הוא כזה איש עם ידיים מזהב אז יש לנו המון כלים בבית שיעזרו לי בפרויקט. כל הרעיון של התאורה בפרויקט יהיה שילוב של אדום וכחול עם אלמנטים תאורה מיוחדים תיכנונים לפרויקט (לא לפי סדר העבודה): 1. …
-
- 37 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
פירקתי מחשב נייד ואני מעוניין לחבר את המסך שלו למחשב רגיל האם זה אפשרי ואיך אני מתאם כבל?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני רוצה לחבר שני ספקים על פי המדריך הזה http://www.picard.demon.co.uk/atx/ עכשיו זה משנה איזה כבלים שחורים אני מחבר??? תודה מראש יונתן 8)
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר 3 לדים למחשב איזה נגדים אני צריך בשביל שאני יוכל לקחת חשבמל מהספק תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אני צריך מאורר שישמש אותי ל OC אבל גם יהיה שקט השקט הוא מאוד חשוב איך המאורר הזה של TT ? http://www.thermaltake.com/dcfans/ComboCool/a2013silentCat9/SilentCat9.htm הוא באמת שקט כמו שהם מציינים שם ? למישהו יש המלצה אחרת ?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
היתה לי מדפסת HP PhotoSmart 7550 והיא התקלקלה והתיקון שלה עולה כמו חדשה אז זרקתי וקניתי חדשה ויותר טובה עכשיו לקחתי ממנה את כל הפאנל בקרה שזה כולל מסך LCD צבעוני בגודל 2 אינץ' בערך איך אני יכול לחבר אותו למחשב יש שימוש שנאי יכול לעשות בו? הוא מיע עם חיבור קטן נקבה של 8 פינים ועוד פס מידע כזה (המסך)
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מישהו יודע כמה מתח הם לוקחים הירוקים החמודים במקלדת? חח תודה מראש אחים
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אם כן איך הסחורה ואם היו בעיות..
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משיו יכול להגיד לי מזה ה Transferite paper שמשתמשים איתו לצביעת המארז ? או אולי איך קוראים לו בעברית? [שפה שהמוכר יבין ] [נראה ככה: ]
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, בעיקרון התחלתי עכשיו לשפץ את המודינג הישן שלי (מודינג הרמקול) אממ תאמת יש לי את הרעיון הראשון עשיתי אבל את השני לא היה לי זמן: אוקי הרעין הראשון הוא לפרק עכבר ולקחת את החלק הקטן הזה מבפנים (הכל,כולל החוט),לחבר במקום שרוצים ולחבר את החוט למחשב וכאשר המחשב עולה גם הלד נדלק כי הוא בעצם מזוהה כעכבר חחח... אני ישים תמונות למי שרוצה.. אוקי הרעיון השני שלי הוא במקום לפרק עוד עכבר לקחת את ההאור ולפזר אותו ככה (כמו בתמונה): אממ מי שלא הבין את הקטע: שממים סלוטים בינהם מחברים במראות שמכנות את האור לעבר הסלוט השני כככה שהאור יהיה בכל הסלוטים ולא רק איפה ששמנו את הלד. הערות והארות יתקבלו בברכה. NiGhT-FiRe
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום כולם אני כבר המון זמן גולש באתר ועלה לי רעיון למודינג אז החלטתי להרשם לפורום... הרעיון הוא לקחת חתיחת מתכת או בריסטול ומנוע קטן של צעצועים, אפשר להשיג מנועים כאלה בכל חנות אלקטרוניה או לפרק ממכשיר כולשהוא שלא צריך. עכשיו מלחימים שני חוטים לקצוות של המנוע, ומלחימים אותם למפצל חשמל של ספק מהמחשב. ואז המנוע יסתובב מתי שמפעילים את המחשב והספק יתן לו אנגריה... עכשיו עם הקטרון / מתכת גוזרים את זה שיהיה עיגול, ועושים חור במארז עגול בגודל של הנייר ועושים משולשים על הנייר ככה: עכשיו שימו את העגול שיצרתם על המוט המסתובב של המנוע וכונו אותו לחור במארז וכאשר יהיה אור בתוך המארז אז יראו אותו דרך הפינות שגזורות כאשר העגול מסתובב.... זה נחמד מאוד תנסו!!! ומה שיוצא:…
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי חבר שלי מהבסיס רצה ללמוד איך להפוך את המחשב שלו ליפה אז יום א' אחד כשיצאתי מהבית לכיוון הבסיס לקחתי גם את כלי המודינג שלי כשהגעתי לבסיס המחשב שלו כבר היה על השולחן המלוכלך שלי (בטך תראו בתמונות) ואז ישבנו חיפשנו מה לעשות ואיך ואז התחלנו לעבוד לא צילמתי את כל השלבים כי אני בדרך כלל לא מצלם מה שאני עושה כי אני לא חושב על זה קיצר אני מבלבל לכם את המוח יאלה תמונות מונות תמונות... ] ועכשיו לפקספקס
-
- 9 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום. יש לי מארז של קומפיוקייס (HEC) והייתי מעוניין לעשות חיתוך עם לייזר על מנת לעשות חלון שחוף בצד המארז. השאלה שלי היא האם אתם יודעים באיזה מקום אני יכול לעשות את הדבר הזה ? כלומר איפה ניתן לבצע חיתוך בלייזר (שהוא הכי מדוייק) למשל בצורה שאני יסרטט על המארז, במידה ואתם מכירים מקום כזה אשמח לקבל פרטים שלו (רצוי באזור המרכז: רחובות - ראשל"צ), וכמה נראה לכם דבר כזה עשוי לעלות ? ועוד דבר מאיפה אני יכול לקנות חלון שקוף מפלסטיק, פרספקט כזה ואיך אפשר להדביק אותו בצורה הכי טובה ? האם סיליקון עשוי להיות טוב במקרה הזה ? אשמח לתגובות מאנשים עם ניסיון שביצעו חיתוך של חלון, לא חייב דרך לייזר אבל דרך כלשהיא שתהיה אסטטית לחלוטין ושלא תעלה סכום כסף רב.
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחפש מתאם למגבר שלי, שפועל על מתח אמריקאי, שהוא פועל על מקסימום 15 וואט. מישהו מכיר מקום שמוכר אותם בזול? עדיפות לאופציה למשלוחים, או משהו בת"א\אשדוד
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם הגיע לידי אוצר נחמד, לוח EPIA-M של via אם דיסק של מחשב נייד של 20 גיגה ומערכת הפעלה Windows 2000 Embedded מה אתם אומרים שכדאי לעשות איתו? יש לי כמה ראיונות מחשב מולטימדיה נתב קונסולה וחוץ מזה עוד שאלה מישהו יודע איפה אני יכול להשיג ספק קטן מתאים? ואולי אפילו מארז?
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בהמשך לשירשור הקודם: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=129051.0 יש לי במאווררים, כלומר בכבלים שלהם, רק יציאה של 4 לחשמל...אין חיבור לפאנל (עם ה-3 חוטי מתכת האלה), האם יש חיבור מסויים..? האם המאווררים לא מתאימים לספק? מה עושים? ??? ??? ??? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות על מטריצה שורה של לדים כחולים ושורה של לבנים עכשיו השאלה היא-----> איך אני יכול לעשות שבעזרת מתג אני יחליף בין השורות של הלדים ... אם אפשר בבקשה סירטוט. נ.ב אני יודע שצריך להשתמש במפסק 3 מצבים... תודה
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אממ שלום שאלה כזאת כמה מאווררים אני יכול לחבר לחיבור מולקס נקבה אחד ?
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי בלוח אם יציאה שרשום עליה ir connector אני הבנתי שאמורים לחבר אליהה איזה כבל שבקצה השני שלו יש עינית אינפרה..... השאלה שלי היא עם משהו יודע איפה קונים איזה פאנל או אפילו קיט לבנייה של העינית הזאת (בבקשה לא לשלוח לי את המדריך להכנת מקלט אינפרה שמתחבר ליציאה שמאחורי המחשב..) תודה לכול מי שמגיב!!!
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
טוב לפני כמה זמן פירקתי שלושמה מחשבים ישנים עכשיו מה שיש לי זה שתי מעבדים אחד I486 DX2 והשני נראה לי פנטיום 1, שלוש לוחות אם, כרטיס מסך, כרטיס רשת, כרטיס קול, שלושה ספקים והארד אחד של 8 גיגה WD. מה ניתן לעשות מהמחשבים האלה אם ניתן לעשות משהוא. יש הצעות?
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-