אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
הביאו לי לבדוק מטען מוטורולה spn5400a (דוגמא ניתן לראות כאן http://www.ebay.com/itm/New-OEM-Motorola-SPN5400A-Micro-USB-Rapid-Car-Charger-for-Droid-X-Bionic-Defy-/220881959359) הבעיה שאין ברגים, ואני לא יודע איך לפתוח אותו, יתכן ששני החלקים מודבקים, אך יתכן והמצב שונה. פעם טיפלתי במטען למחשב נייד שהיה נראה סגור כך, והפתרון המוצע באינטרנט היה מכות עם פטיש מצופה גומי, אני לא זוכר איך, אבל השתמשתי ברעיון ללא שימוש בפטיש גומי. השאלה אם גם כאן יש עסק עם שני חלקים מודבקים, ואם כן איך אתם מציעים להתמודד.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש פס/רצועה/צינור/חוט לדים בצבע לבן שיעבוד על אנרגיה סולרית. מטרה להאיר את השביל לבית הורי שחשוך בלילה. האם יש כזה שאתם יכולים להמליץ ומהיכן ניתן לרכוש או מה לרכוש ואעשה את זה כפרויקט? אם לא הייתי ברור בכתיבה אז אני מצרף קישור להראות מה אני מחפש. כמובן שאני מחפש משהו איכותי ושלא ייהרס בשמש ישירה או יתבלה עם השנים. http://www.ebay.com/itm/White-light-...70928008024%26 תודה..
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים שמי גילי אני הסתכלי בגלריה של המודינג באתר ומאוד נלהבתי אבקש אם תוכלו לעזור לי איך אני יכול לעצב את המחשב שלי איך למקם את המאווררים במחשב ואו התאורה הםנימית ואת החוטים ואיך לעצב את המארז עצמו אם איזה חומרים להשתמש ואיזה צבעים ואיזה דברים בכלל אודה לכם מאוד אם תעזרו לי הנה תמונות של המארז שלי והמחשב עצמו [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם בניתי מעגל באמצעות הרכיב MT8841 שמתחבר לקו הטלפון הביתי שלי ברגע שמתקבלת שיחה הרכיב מזהה את השיחה ושולח למיקרו בקר את המידע על השיחה (תאריך שעה מספר הטלפון של המתקשר) את המידע הרכיב שולח ברגל הDATA שלו השאלה שלי היא: אחרי שקיבלתי את המידע 8bits למיקרו איך אני יודע מה המספר של המתקשר באמצעות המידע שקבלתי ?? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם .. אני מחפש סכמה לבנית ספק כוח למחשב.. הבנתי שאני צריך מינימום את החלקים הבאים : שנאי 220V->12V גשר דיודות טרנזיסטור קבל נגד האם יש עוד חלקים שאני צריך ? מה הם ? יש לי סכמה בסיסית מאד שלא נותנת לי תשובות ברורות אם מישהו יכול לתת לי סכמה של תרשים לבניית ספק כוח זה ישמח אותי מאד!
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. מישהו ביקש את עזרתי, ואני מעביר את השאלה שלו אליכם: "אני צריך במסגרת איזה פרוייקט לבנות מעגל אלקטרוני פשוט יחסיתהמעגל מורכב ממקור מתח /סוללה של 9 וולט ולחצן ,בכל לחיצה על הלחצן צריך להזרים לצרכן (מעין גוף חימום )5 וולט למשך 60שניות ולאחר מכן כיבוי מוחלט של המתח לצרכן אני אשמח אם תוכל לעזור לי עם שרטוט ושמות הרכיבים שאצטרך להרכיב בשלב ראשון על מטריצה"
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי רעיון לפרוייקט באלקטרוניקה לבנות "מעין גיטרה חשמלית". את כל הקטע הטכני (מפתחות כיוונים, מיתרים וכאלה) יש לי. אני אבנה את המיתרים ומתחתם אני אשים פיקאפים (מגנטים מלופפים שיקלטו את הקול) וזה יתחבר למערכת הגברה ואחר כך לרמקול. עכשיו השאלה שלי היא האם מישהו יודע איך בונים פיקאפ ואיך בונים מעגל שיהפוך את תנודות המיתר לאותות חשמליים? (המעגל לא צריך להיות ברמה מסובכת וגבוהה מידי). אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור לי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לבנות מערכת פשוטה (בעצם היא לא ממש פשוטה בשבילי) שפועלת עם הארדואינו. זה מעיין מקלדת שבה המספרים מ0-9 , אם מקישים את הרצף הנכון, אז יוצא מתח של 4.5 וולט מאחד הפינים. אני די נעל באלקטרוניקה אז תנסו להיות פשוטי...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בונה עכשיו את הפרוייקט גמר שלי להנדסאי אלקטרוניקה... עכשיו אני בונה מכונת שתייה וחשבתי לבנות אותה בפרספקס... כדי שיהיה מגניב אני רוצה לשים לחצני מעלית אם מישו יודע מאיפה אני יכול להשיג שיגיד לי אם אפשר... כמה מ"מ לקחת פרספקס כדי שיתאים לי לפרוייקט ואיך אני יכול לחבר את הלוחות אחד לשני ברגים ואומים דבק חם? ממממממממממ ברגים קודחים...אין לי מושג איך... הנה תמונות של הסקיצות שסרטטתי בתלת מימד [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חתכתי את המארז עם דרמל בצורת איקס ...יצא נחמד מאיפה אני משיג פרספקס ? ואיך אני מחבר אותו? ויש כל מיני גדלים ל פרספקס ? וכמה זה עולה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום הנכון לבקש פה עזרה הבעיה שלי שאני תקוע אם הפרויקט שלי אני צריך לסיים לבנות אותו ולכתוב תוכנה אם מישהו יכול לעזור אשמח מאוד יש גם תשלום בצד תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
טוב בחלתתתי לעשות איזה משהו יפה למאזר אז כהה.... אני רוצא לעשות חור בדלת המארז ולשים זכוכית 1. מאיפה אני קונה זכוכית כמה היא צריך לעלות? יש עדיפות מסוימת ? עובי? והאם כשאני יעשה בה חור היא לא תערס? ומאיפה קונים את הגומיH? עכשיו אני רוצה לקנות 2 מאוררים אחד שיהיה בחלון שאני יעשה ושני מעל המארז מה אתם אומרים על המאווררים האלה? ו אחד Thermaltake Thunderblade 80mm LED fan - RED Thermaltake Thunderblade 80mm LED fan - GREEN 2. הם טובים ? לאן לחבר אותם ואני רוצה לשים לידים מה אתם אומרים על זה ? sunbeamtech Blue X2 ד"א האם יש מאוור שקוף כי אם אני שם לידים יהיה עירבוב של צבע עם האור של המאוורר אז.... אני רוצה משהו בערך כמו של "הפרויקט של מתן" http://hwzone.co.il/galler…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני פונה לפה ומקווה לקבל עזרה בהכנת פרויקט גמר או פרויקט כולשהו לדוגמא... הבעיה שלי שאני צריך להכין פרויקט והמורה שלנו הוא "קצת" בהתחלה רציתי להסות משו פשוט תיבת הילוכים ידנית אך הוא סירב בטענה שצריך פרויקט מוכן לקחת ממנו דוגמא אחר כך קיבלתי פרויקט מסובך משו *********** אחרי שהסיתי חלק הוא מחק הכול בטענה שהוא מסובך מידי ונתן לי כרס של גרר אבל גם את הכרס הוא מחק ונתן לי חוברת פרויקט של אמבטיה לחיסום. הפרויקט של האמבטיה מסובך מכיוון שהוא ישן הכול מעורבב לא במקום שלו ונראה לי שאיזה מטומטם עשה אותו בקיצור מישו יכול לעזור לי לעלות או לשלוח איזה פרויקט או משו לדוגמא? או להעיץ משהו?? אגב שמעתי אותו מדבר בטלפון הוא נותן לנו סתם להעתיק פרויקטים ישנים בגלל שהוא לא רוצה …
-
- 3 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היי, אני סטודנט, לומד כיתה יד להנדסאי אלקטרוניקה. השנה אני צריך לעשות פרויקט גמר , ואין לי כיוון. האם יש למישהו כיוון או רעיון לתת לי? אשמח לתשובות . תודה רבה לעונים
-
- 4 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אחיי המודרים זה תמונות של המארז שלי כולו אני מתכנן פרויקט מודינג רחב חריטות חלונות פרספקס מאוררים בלאגאנים...... אני צריך שתיתנו לי רעיונות למודינג של הההכככככלללל (חלונות חריטות) אם כל רעיון שלכם אבקש תמצונות או הסברים לרעיון ואם אתם רוצים שאני יוסיף מאוורר כלשהו אז תגידו לי איזה חברה וגם לינק למאווררר או לתאורה עצמה תודה מראש!!!!!! נ.ב: וגם אם נניח תאורה אומשהו גם לינק PLZ!!!! הנה התמונות: http://public.fotki.com/DarkKnight/moding_project
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בפתירת תרגיל בנושא מערכות צירופיות (אני לא יודע אם הנושא שייך לכאן בכלל אבל לא מצאתי מקום טוב יותר לשאול.. ובגלל שזה פורום אלקטרוניקה ובעקבות זה שאני לומד במסגרת מגמת אלקטרוניקה בבית ספר , נראה לי שזה מקום טוב לשאול פה..) בקיצור קחו תמונה של התרגיל: אני לא מצליח להפוך את התמונה מצטער הנושא של מערכות צירופיות למדנו ממש בקצרה ופתרנו אולי 2 תרגילים.. נותנים לנו לפתור דברים שאנחנו לא יודעים איך.. מי שיוכל לעזור אני אודה מאוד! אם לא אז לא נורא .. תודה ערב טוב
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום רב, נתקלתי בבעיה בפרויקט גמר באלקטרוניקה בו אני עושה שימוש בתקשורת בין 2 מיקרו בקרים מסוג PIC18f452. התקשורת הינה תקשורת RF ואני עושה שימוש במנגנון ה-USART. הבעיה שלי היא שהמידע המתקבל ברכיב הקולט לא זהה למידע המשודר מהרכיב שמשדר,כלומר כל פעם מקבלים מידע שהסיביות בו מוזזות.כמובן שה-boud rate וה-SPBRG זהה ברכיב המשדר והקולט.כמו כן ניסיתי לתת השהיות בין שידור אחד למשנהו, אך עדיין קיבלתי מידע שגוי במקלט.עלי להוסיף ש- BRGH=1. אשמח לכל עזרה בנושא כיון שאני ממש עובד עצות. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כן, חיפשתי בפורום ולא מצאתי תמונות שמראות את ההבדל בין מט, למבריק. היה לי צבע על הדלתות והגג והחלטתי לשנות לפני התיאורים הבנתי שאני רוצה מט.. כמה עולה ספרי ? (מט) ואני צריך לעשות לפני זה פריימיר? המארז משוייף לגמרי עד שרואים את הפח עצמו
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
צבעתי במארז שלי את שני הדלתות לכסוף נוצץ עשיתי 2 שכבות של צבע אחד לבן ועליו הכסוף בשביל מראה מושלם עכשיו דלת אחת יצאה מושלמת ואחת יצאה לא כולכך טוב כי בהתחלה עשיתי קרוב בטעות ופתאום נגמר הצבע וכו ועכשיו שצבעתי טוב יש מלא סימנים וכו מדובר במארז CM690 ובקרוב אני יעלה תמונה בנתיים הדלתות יושבות בחוץ בשביל להתייבש מה אתם אומרים אפשר לעשות עם הדלת שלא יצאה טוב זאת דווקא הדלת שיושבת מול המערכת זאת השמאלית ודווקא זאת שיצאה מושלמת בצד שלא רואים הימיני תודה לעוזרים :]
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב אני מתחיל פרויקט של בניית מגבר, יש ברשותי חתיכת אלומיניום מוברש 30X30 שאני מעוניין להפוך אותה לכרום מבריק בצורה הטובה ביותר .. יש לי גם AIRBRUSH ודרמל שאולי יכולים לסייע. הבנתי שקיימות כמה דרכים להגיע לאפקט: 1)דרך שיוף הדרגתי מגס לעדין ואז פוליש עם משחת הברקה ובסוף צריך למצוא חומר שיגן על הכרום מפני טביעות אצבע, שריטות כו'.. הומלץ לי להשתמש במשהו כמו 2k urethane clear coat לשכבה הסופית (הבנתי שהוא מוריד מעט מהברק) 2) צביעה בAIR BRUSH שכבות שונות של צבעים שונים, אין לי מושג מה באמת אני צריך.. אני מאזור ירושלים ולא ממש מצאתי מקומות רצינים שמתעסקים בעניין או שאין או שאני פשוט לא מכיר .. 3) קניית פאנל חדש לחלוטין מאלומיניום שכבר מגיע עם אפקט הכרום ולעש…
-
- 13 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני רוצה לצבוע את המארז שלי ולצייר עליו משהו גם. אני ראיתי את המדריך שיש פה באתר אבל ראיתי איך שהם צבעו מבלי לשייף בהתחלה את המארז אז הם ישר צבעו על הצבע הקיים וזה יצא להם די מכוער הצבע ניראה מרוח כזה לא יפה כל כך לדעתי... לשייף קודם את המארז?! עם איזה מספר נייר? אם למישהו כאן יש נסיון של צביעת מארז שהוא צבע את שלו או שעזר למישהו אחר יכול בבקשה לכתוב לי מה הוא עשה את הסדר עבודה שהוא עשה בערך... עם איזה מספר נייר שיוף הוא השתמש, ואם יש לכם מדריך גם אם הוא באנגלית אז זה טוב ד"א אני לא רוצה לקבל אפקט מראה מאוד מאוד חזק. מישהו יכול לעזור לי בבקשה... תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז כמו שאמרתי אני צריך עזרה שמתי כבר פרספקס לפני כמה זמן לא מדובר על עכשיו ואני רוצה לצבוע את הדלתות והחלק העליון הפרספקס מודבק על סיליקון למי ששואל הוא בעובי 2 מ"מ כדי לא לפתוח עוד תרד אני ישאל כאן מה דעתכם על Genius SW-5.1 Deluxe Value 5 Channel Surround Sound System...
-
- 11 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני רוצה לצבוע להבות אבל אני לא מוצא את ה"שבלונה" שהיתה כאן באתר לא מזמן אז מישהו יכול להביא אותה אני אודה או להביא שבלונה אחרת??? תודות מראש
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
מצאתי אתך המארז הישן ששכב אצלי בבית והחלטתי לעשות לו מוד עצבני אבל בגלל שזה פעם ראשונה: 1. אני לא יודעכ אם הוא יצא כל כך עצבני 3. אני אצטרך ממכם קצת עזרה ולשאלות: 1.אתם יכולים להסביר לי איך לצבוע את המארז? (אל תגידו לי תריץ חיפוש כי חיפשתי) 2.גם את הפלסטיק של הפאנל הדמי צריך לשייף 3.מה זאת אומרת לשיף? כאילו אני מבין מה זה אומר אבל עד מתי לשייף? עד לאיזה שלב? 4.מה זה נייר מים? מה אני יצטרך לצביעה הזאת? ואיפה אני אוכל להשיג את זה?
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
ראיתי את התמונה הזאת (יש לי גם כן NZXT APOLLO )ורציתי לעשות ככה גם אצלי .. אני רק לא מבין כמה דברים איך לעשות את זה : 1) באיזה צבע כדאי להשתמש בשביל זה? 2) איך אני צובע בלי להרוס את הפלסטיקים של המנגנון נעילה של הכוננים (צד ימין אם סבכתי אותכם) 3) האם זה יהיה מכוער לצבוע גם את החלק האחורי שהוא גם כסוף? (הצד של החיבורים של המחשב )
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-