אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה ימים רציתי לרכוש מאוורר של AC אבל גיליתי שכולם מגיעים עם חיבור כמו בכותרת ובלוח שלי יש אופצייה רק לשתי חיבורים כאלו שכבר תפוסים. נדרשים פתרונות יצירתים בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
אני רוצה לגרום לשנאי אחד להתפצל ולהוציא את אותו המתח לכמה ראשים שיצאו ממנו.... פשוט יש לי כמה אפקטים לגיטרה ובמקום לקנות שנאי אחד לכל אפקט רציתי לחבר את כולם עם שנאי אחד... יש אפשרות לעשות דבר כזה מוכרים כאלה דברים .... מישהוא יודע איך אני יכולל לפצל את המתח לנגיד 6 יציאות ושכל אחד יתן לי בערך 200ma ו 9v איזה שנאי אני צריך ואיך אני עושה את זה??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נגיד אני מחבר למחשב מפצל של אוזניות ואז מחבר שני רמקולים שוני(לשניהם יש מגבר) זה יוריד מהעוצמה?אםכן באופן משמעותי?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=26685 אם אחבר לזה ראוטר, מחשב(עד 550W), מסך מחשב, מסך טלויזיה, XBOX360, רמקולים, ממיר טלויזיה ופה ושם אשתמש בשאר השקעים (לא משהו דרסטי, מטען לפלאפון וכו'). זה אומר להחזיק היטב? או שרצוי לפצל את כל זה לכמה שקעים? הדירה נבנתה בסביבות שנות ה2000, אם זה משנה משהו..
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי באחד המדריכים באתר ביקורת על Modding Tool Kit או משהו כזה.. קיצר כלי כזה שמפרק את המחברי מולקס במחשב.. מישהו יודע איפה אפשר להשיג את זה?????
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מפתח חשמלי, ז"א מפתח שסוגר מעגל הבנתי שבשדרות הר אבן בת"א מוכרים כאלה אבל אין לי איך להגיע לשם. רציתי לדעת האם ישנם מקומות אחרים שמוכרים את זה או מקום שמאפשר הזמנה דרך האינטרנט, התקשרתי לאריהב והם אמרו לי להתקשר מאוחר יותר, התקשרתי לאחר מכן והם לא ענו, שלחתי אימייל... אותו הדבר מאיפה אפשר להשיג את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אפשר לעשות שהמחשב יפתח על ידי סיבוב מפתח כמו באוטו ולא דרך כפתור
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
http://www.electronics.up.co.il
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
הסתובב כאן פעם אחד אבל אם אני זוכר הוא היה ברוסית,אני עדיין לא דובר את השפה... אני חושב שאין הרבה לוחות שיש להם ת'חיבור אז זאת היתה הפתעה לטובה.. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.odaffim.net/Product.asp?productid=293 450 ש"ח לפני משלוח... 3" TFT... נראה לי נחמד מאד... יכול להיות שאני אוותר על הקירור מים של TT שאני מחכה לו כבר כמה חודשים טובים ואזמין את זה וקירור אוויר... יכול להיות חמוד מאד!!! אפשר לחבר אותו ל-TV OUT בתור מסך משנה ולעשות משם מה שרוצים בתחל'ס... אני זוכר שראיתי איזה מוד כזה... סתם חשבתי עליכם... אני יודע שלא הכי קל לכולם למצוא מסכים לזה ואני לא ממש מודר... למרות שאולי החנויות כבר מספקות את הדברים האלה ואני לא יודע כי אני לא מחפש את זה אבל בכל זאת... תהנו!!!
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אוקי חברה שלום! לפני כמה ימים מצאתי מחשב ברחוב ניסיתי להפעיל ולא פועל בטח משהו נשרף... אוקי עכשיו יש שם לדים שלקחתי מאוררים שלקחתי ועוד את כל הדברים שיש במחשב רגיל אני יכול להשתמש בדברים שמה בשביל לעשות מודינג כל שהוא? לא להחליף כפתור לכיבוי אלה משהו יותר טוב.. מישהו פעם אמר לי שאפשר עם כבלי IDE לעשות משהו! אז בקיצור אפשר לעשות עם זה משהו? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, להפתעתי מצאתי היום ברחוב מסך lcd כמתואר למעלה. אמרתי לעצמי שכנראה שהוא לא עובד אבל אמרתי שיש אולי מצב שבגלל שהוא כזה ישן הבעלים לא טרחו אפילו לבדוק מה הבעיה וזרקו אותו... ואכן כשחיברתי את המסך התגובה היחידה שהוא עשה היתה השמעת תיקתוקים מהקמקולים המובנים וזהו זה... פתחתי את הברגים והכל נראה שלם בגדול,אבל איזור סביב שני רכיבים ,שאני מניח שהם מיצבי מתח, שאליהם מחוברים צלעות קרור קטנות מושחרים(הpcb). רכיב שאני לא מזהה ועליו כתוב:"HD H4;1000;16V" נראה עם מעט נוזל בצבע חלודה עליו,אבל אני לא בטוח אם זה אומר שהוא גמור.... כל הרכיבים האחרים בגדול נראים בבדיקה ויזואלית בסדר.... לצערי אין לי מצלמה טובה לצלם איתה.... אולי צילום מסלולרי שכרגע אני לא יכול להעלות.... יש למישהו השג…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצאתי היום מסך 19״ של proview, ניסיתי להפעיל אותו- הוא מראה נורית שהוא עובד אבל לא מראה תצוגה כלל (גם לא תפריטים) בעת ההדלקה יש תאורה חלשה בצד שמאל למשך בדיוק חצי שניה. מה הסבירות לתיקון של המסך?
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
הרבה חיפשו פה... הנה זה ממש כאן בזיגזג http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1000 Aviko
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים תראו מה מצאתי מצאתי את זה בתוך מחשב ישן ישן פנטיום 1 עכשיו רציתי לשאול אם אפשר לעשות אם זה משהו תראו תמונות שצילמתי במצלמת אינטרנט שלי אומנם איכות חרא אבל לבנתיים עד שאני אצלם באיכות יותר טובה מזו רשום על הפלסטיק השחור הזה בלבן TURBO SW בתמונה רואים חרא אז הכנתי ציור וזה מה שרשום מאחורי לכרטיס הK 35 סתם רשום שם זה נמצא על המעגל ורק רשום שם K 35 אפשר לעשות עם זה משהו חברים :s05: תנו לי הצעות בבקשה
-
- 14 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אפשר לקנות כזות מצית כולל החלק הפנימי http://www.ecar.co.il/index.php?item_r=24102 רק איך אני מחבר את זה לתוך המחשב עים מישהו יודע בבקשה תעזרו לי תודה מראש!!!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי Data Sheet , אז אני קצת אבוד ... אולי מישהו יכוון אותי : סריקות Back .
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
הי, יש לי צורך לשדרג את ה-UPS של המחשב במשרד, כך שהוא יוכל להחזחק מעמד גם בהפסקות חשמל ארוכות כמו שעתיים, הפתרון שאני חשבתי עליו הוא החלפת סוללת ה-UPS 7A , במצבר של קלנועית 45A פריקה איטית... כך שה-UPS לא יפסיק לעבוד לאחר 5 דקות. האם מישהוא ניסה זאת פעם? האם המטען של ה-UPS הסטנדארטי יוכל לטעון מצבר של 45 אמפר? תודה.
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כותרת... אפשר להטעין אותו בכלל ? אם כן אז איך ?
-
- 22 תגובות
- 16.8k צפיות
-
-
שלום רב, מצאתי לאחרונה, ממיר 220V שמתחבר לרכב, וגם רמקול מוגבר פנימית של 80W (סה"כ הספק במתח 220V). חשבתי לחבר למצבר חיבור מתח כמו של רכב, להמיר אותו ל220V (עם הממיר) ומשם לחבר את הרמקול. השאלה כמה זמן בערך, אתם מעריכים שהמצבר יוכל להחזיק (צאו מהנחה שהמצבר טעון לגמרי וחדש).
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אחלה פורום, תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
היי, אני צריך בבקשה ביטוי מתמטי כלשהו, שמראה כי גל ריבועי בציר הזמן הוא למעשה אוסף של המון אותות סינוס בציר התדר. אשמח לעזרה, תודה!
-
- 13 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
הי, מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את המוצר הזה? (או לפחות תחליף ראוי). לינק למקום שמוכר אותו: http://www.dickblick.com/products/smooth-on-smooth-cast-300/?wmcp=google&wmcid=products&wmckw=33524-2009-5 זה בעקרון מכיל שני חומרים שכאשר מערבבים אותם, יוצרים תגובה כימית ומתקשים עד שהם הופכים לפלסטיק קשיח. אני צריך את זה, ולא מצאתי מקום לקנות ממנו בארץ (או כאמור, לפחות חומר דומה), מצד שני, לא חיפשתי טוב, חיפשתי רק באינטרנט. אז בעצם השאלה הראשונית (שהיא זו שחשובה לי) מובילה אותי לעוד שאלה: איפה יש חנויות טובות לחומרים לאוהבי מודינג ו DIY באופן כללי? חנויות שמוכרות דבקים, חומרים כאלה, או בקיצור כל מה ש hobbyist יכול לרצות? תודה מראש.
-
- 32 תגובות
- 5k צפיות
-