עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by nimrods,

משהו יודע אם יש כזאת מקלדת אמיטת ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  2. אהלן, חופש שיעמום מודינג חח יש לי טרנספורמר יש לכם רעיונות? תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by nimrods,

יש משהו שיכול לעשים פה אתר של חנויות מחשבים כי אני לא מוצא תודה...!!

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  4. Started by roei_b,

איך אני מעביר זרם מהספק למנורת הלד..? או במילים אחרות איך מחברים את המולקס לספק? ..? תמונות יעזרו לי (.. גם ציורים!) אני יודע מה אתם חושבים.. ... אבל תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 931 צפיות
  5. Started by roei_b,

כמה עולה לוח פרספקט בעובי 4 מ"מ במידות 40X45 ס"מ? ואצל מי הכי זול וכדאי! (אזור השרון) תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  6. Started by masterblaster,

אני מדבר על הכבלים של החשמל

• 11 תגובות
    • 774 צפיות
  7. שאלום, תגידו איך אני מציג טמפ' ? ואיך ויזואליזיישן הדבר הקופץ הזה במדיה ובוינאמפ? תודה רבה =]

• 10 תגובות
    • 996 צפיות
  8. Started by yuval1101,

גלשתי באינטרנט ונכנסתי לביקורת על אלמנט תאורה מסוים, ושם ראיתי מארז מגניב ביותר שעבר מודינג מאוד מאוד יצירתי!!! כמובן, זה לא הדבר הכי מפואר אבל אתם חייבים להודות שזה ממש יצירתי ומגניב!!! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  9. Started by or0126,

היום אבא שלי היה בהום סנטר ולפני כמה ימים אמרתי לו שנגמרו לי הדיסקיות ועם הוא יהיה בהום סנטר שיתקשר אלי ואני יגיד לו מה לקנות בקיצור הוא לא התקשר והמוכר בדביל נתן לו ראשי שיוף 541 (דרך העתיפה זה נראה כמו המון דיסקיות אז אבא שלי לא שם לב) הם נראים לי מאד גדולים מגושמים ושקשה לשלוט בהם מה אני יכול לעשות איתם?

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  10. החלטתי להחליף את הפול טאוור שלי במארז פרספקט שוכב,זה מפנה לי ממש הרבה מקום. אני הולך לבנות אותו מכלום. כבר בדקתי איך הכול מסתדר, והולך יופי. רק יש לי שאלה קטנה, כאשר אני מחבר את הלוח אם לפרספקט ולפי מה שאני יודע פרספקט עושה חשמל סטטי, זה לא יכול לדפוק את הלוח אם?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by BattleMan,

שלום לכולם זה זמן רב שאני משתעשע ברעיון של יצירת מארז, לשמחתי יש לי גישה למגוון חומרים ולבית מלאכה [כולל אנשים שם שיוכלו לעזור לי]. נשאר לי אם כך הרעיון. לדעתי אין לי צורך בקירור אקטיבי לרכיבים כמו הכוננים הקשיחים והצורב ולכן לדעתי אוכל להפריד בין החלקים המקוררים אקטיבית [לוח אם עם כל הכלולים] לבין אלו שלא [החיבור יעשה על ידי החיבורים המתאימים, הכוונה פה היא לחיבורי SATA] מה לדעתכם החומר שכדאי לי להשתמש בו, מהו התצורה העדיפה ביותר לדעתכם? [אשמח אם תצרפו תמונות/סרטוטים] דעו לכם שאני לא מגביל את עצמי ברוחב גובה וכו'. העיקר שאוכל לקרר כמו שצריך אני מצרף מספר תמונות שמתארות רעיונות שהשתעשעתי בהם. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 985 צפיות
  12. Started by roei_b,

(עדיף קודם לראות את התמונה כדי להבין על מה אני מדבר..) עכשיו, האם צריך לחשוף ולהצליב אותם? כי אני לא מצליח להוציא את החוט הצהוב כדי לחברם במקביל... אם לא, אז איך כן? תודה מראש לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  13. Started by eegg,

מישהו יכול להגיד לי איך 555 פועל ואיך מחברים אותו

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by y10,

תראו אם אני קודח בלמעלה של המארז 5 חורים קטנים-בנוניים בלי לשים מאוורר וכלום האם זה יתרום במשהו? יצא אוויר חם או משהו כדומה?

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  15. Started by Torero,

מישהו יודע איפה אני יכול לקנות צבע שזוהר באולטרה סגול? גם מרקר זה טוב

• 21 תגובות
    • 7.3k צפיות
  16. הנה כמה רעיונות למודינג לימי הקיץ המשעממים. http://www.mivzakon.co.il/fun/b.aspx?b=173 לדעתי המנוע V8 אדיר - מקווה שהפרופלור לא מסתובב . . .

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  17. Started by MasterDK,

שלום לכולם. אני רוצה לבנות מכשיר שמשנה קול בזמן שיחה בטלפון לא שאני צריך אחד כזה פשוט בא להיתנסות.. חשבתי אולי תוכלו לתת לי המלצות ואולי אפילו סירטוט של מכשיר כזה.. תודה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. האם יכולים לחבר למחשב שני ספקי כוח??

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Asaf.Y,

שלום לכולם ועוד פרוייקט על מארז [אני מחליף מארזים בקצב.. :-X ) הפעם,הפרוייקט ייעשה על מארז של אייבורי..בנתיים היום הייתי באייס,חיפשתי דרמל,כמובן שלא מצאתי..אבל מצאתי ראשי שיוף של דרמל...5 ראשים עלו לי 20 שקלים. כרגע אני מחפש לעשות משהו בנוגע לדלת השנייה,אם יש הצעות כתבו אותן בבקשה. לבנתיים, הפרספקס הוזמן ויגיע היום או מחר,ואום יש לכם הצעות לצורה בשביל הגג (תשתדלו משהו לא מסובך,כי אני עובד עם מספרי פח :-\ ). התחלת הפרוייקט התבצעה בכך שחתכתי את הדלת ב"שבלונה" שכבר היתה עליה..תמונות של מה שנעשה היום..: הערות,הצעות ושאר ירקות נא לכתוב פה. תודה.

• 34 תגובות
    • 4.3k צפיות
  20. Started by Moty_p,

מה השם של הדבר הזה כמה הוא עולה ומאיפה אפשר להסיג אותו? http://hwzone.co.il/reviews-files/dan/modcon/Image024.jpg זה של מחשב בכלל? זה שייך לפרויקט הWINAMP של Yonchi ראיתי את זה לראשונה פה: http://hwzone.co.il/articles/modcon/4/

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by nimrods,

משהו יודע אולי בעוד כמה זמן יתחילו למכור PlayStation 3 בארץ?? בארך כמה זמן

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  22. Started by R9547655G,

הקיץ משעמם אז אין מה לעשות.. חשבתי על פרויקט קטן ורציתי לשמוע חוות דעת. --- הפרוייקט הוא כזה: לקחת שלוש מאווררים של 40ממ ולעשות משאו כזה' אחרי זה לקחת 4 גופי קרור של טרמלטיק ולהלביש על הזכרונות . קירור אחלה לזכרונות. --- מה אתם חושבים?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by nimrods,

alianyn אחי אתה יכול לירשום לי פה בבקשה את המצרחים של המדריך שלך של תאורת הלדים במארז?? תודה...!

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  24. אממ.... אז ככה.. יש לי 2 כוננים קשיחים במחשב ובשניהם מותקנת מערכת הפעלה. רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש במפסק שבניתי .... בעיקרון מה שהמפסק עושה זה להפסיק את החשמל לכונן אחד ולחבר חשמל לשני וככה ההפך. אז רציתי לדעת . האם יכול להיווצר נזק לדיסק בגלל שהוא מחובר לצמה של המידע בלי חשמל בזמן שהמחשב עובד עם הכונן השני או שזה בסדר גמור להשאיר אותו ככה. אם לא הבנתם בדיוק את הרעיון אני אנסה להסביר אותו שוב תודה רבה רבה רבה לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by FeedMe,

אהלן חברים, רציתי למדוד מתחים מהספק שלי בעזרת מוטלימטר. מישהו יכול להסביר לי צעד אחרי צעד מה אני אמור לעשות? תודה

• 4 תגובות
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים