אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחבר סיראלי ישן מעכבר שפירקתי ויוצאים ממנו 4 חוטים חום,אדום,שחור,כתום יש מצב לדעת איזה מהחוטים משתייך לפינים 1-5-7 ? ותודה מראש לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שכל הפורום כאן רכש את הערכה הזו, האם מישהו התחיל לעשות עליה פרוייקטים? אני מחפש רעיונות, אבל בעצם אני לא יודע מה היכולות שלה, האם היא מסוגלת למשל להתממשק לזיכרון חיצוני? האם היא מסוגלת לנגן אודיו שמאוכסן בקובץ מקודד כמו MP3 או OGG או כל דבר אחר? (אני יודע שמבחינת תיכנות הכל אפשרי, השאלה אם יש מגבלות חומרתיות)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאיפה אפשר להזמין דרך האינטרנט או לקנות לדים אוטרה בריט חוץ מאריהב? יש להם רק 5 סוגי צבעים שונים של לדים ואני מעוניין בהרבה יותר מרק 5 סוגים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם וחג שמח לפני כמה ימים החלפתי לדים במקלדת לקצת יותר גדולים 2v לצבעים שונים הכל לפי הכתוביות כמו שהיו בלדים הקודמים ,סגרתי בחזרה והיא לא עובדת .רק שאני מחבר אותה למחשב שלושת הלדים נידלקים לשניה וזהו אין תגובה . תודה לכם.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כמה מאוררים שקופים ורציתי לבנות לכל אחד מהם מעגל עם לדים והכל אז רציתי לדעת אם מישהו כבר בנה כזה? ואם למישהו יש מדריך שהוא יכול להביא? תודה,
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי זה מודינג הראשון שלי בעיקרון מה שישאר מדלת המארז זה רק האיש והשאר זה פרספקט לדים של אדום וכחול מאוורר 80 מילימטר וגריל שאני יעשה לבד התיעצויות: א) האם יותר יפה להשאיר ככה שהאיש הוא מה שנשאר מהמארז או לחרוט את האיש בפרספקט ואז לעשות הכול בפרספקט הנה התכנון שעשיתי: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב היום אחרי שעבדתי כול היום על צבע למארז התחלתי עם הספק שאת התחת שלו צבעתי בשחור וגם את התחת של המחשב כך שמבחוץ כולו שחור כמו כן צבעתי גם את הכלובים בשחור ואת שאר המארז מבפנים צבעתי באפור גם הוספתי שתי לדים לספק בצבע כחול והמראה ממש מלבב חח יצא מאוד יפה ואני נורא מבסוט לפני זה המארז הייה כולו אפור ואז כולו שחור ועכשיו חצי חצי בערך חח אבל זהו אני משאיר ככה הדבר האחרון שנשאר לי לעשות הוא לקמבן מסגרת חדשה שתכנס למפרצים ועלייה ישב מסך ה5 אינץ שלי עשיתי כבר משהו אבל זה לא סימטרי יש בריחות של כמה מילימטרים ואני קצת פרפקציוניסט אז החלטתי לבנות משהו מעץ ולצבוע יש לי נגריה זמינה אז בקרוב אני יעשה איזה משהו חח הנה כמה תמונות [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש פה ואחרי חיפוש נרחב בפורום וקריאת 200 הודעות בערך, עדיין יש לי שאלה. הבנתי שהעובי המומלץ של פרספקס לחלון הוא 3 מ"מ אבל השאלה שלי היא האם לבניית מארז שלם מפרספקס העובי הזה מספיק (הספק והכוננים די כבדים)? שאלה שניה היא לגבי המחיר. חיפשתי במלא חנויות (לא אצל זגג) והמחירים למ"ר הם 100-220 שקל, לעומת 50-60 לפי ההודעות שלכם. איפה אני יכול למצוא פרספקס בזול? ולא עוזר לי משהו כמו זגג או מפעל אלא אני מחפש שם או רחוב שבו החנות נמצאת (באזור גוש דן). תודה מראש לכל העוזרים!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צירפתי את המעגל . בA מחובר מודד זרם בV מחובר מודד מתח . כל תא הוא 2 V עם התנגדות פנימית של 0.5 אום השאלה כמובן מה יראו המודדים האם כשחיברנו את מודד הזרם הוא קיצר בין השתי הנקודות ואז יש לעשות את החישוב בהתאם ? לקוח מספר יסודות תורת החשמל של חיים גרון ע"מ 281 תודה לעונים . [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו יש לי מחשב לפני 2+ שנים עכשיו יש לי מאוור אחד שהוא בקדימה של המחשב נגיד איפה שמפעילים את המחשב אז שם הוא יושב והוא לא פועל אבל שמתי לב שהארתי עליו עם מנורה הוא התחיל לזוז מעט אז מה תפקידו? תמונות(מצטער על האיכות צולם במצלמת מחשב)
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב שמעו אני רוצה להתחיל לעשות מודינג למארז שלי.... אז ככה המארז שלי הוא סתם מארז פשוט של אייבורי יש תמונות למטה.... אני ישמח אם תוכלו לתת הצעות איך לחתוך את החלון ומה לעשות בפאנל הקידמי...ואולי אפילו סירטוט תלת מימדי... טוב אז זה המארז...: [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה... פתחתי דיי מזמן ת'רד אבל לא מצאתי אותו משום מה... קיצר מצאתי איזה תמונה באינטרנט על קרוס אובר בנייה עצמית... יש קרוס ל-3Way, אבל אני יבנה רק את של הסאב.. אז ככה, לפי התמונה איזה רכיבים אני צריך ?! אם אפשר לעלות תמונות ולתת לי שם מדויק בבקשה... תודה רבה לעונים.. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות לספק מודינג כמו שעשו בORAC3 (עם הצינורות מתכת) כדי להלביש את הצינור על החוט חייבים לנתק אותו איך לעשות את זה? לחתוך את החוטים ואז להלחים ולבודד או שיש לכם שיטה יותר פשוטה? יש אפשרות לפרק את הפלסטיק הלבן ואז לחבר אותו בחזרה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך מחשב של HP כשאני מדליק אותו הוא נדלק באור ירוק כזה ונכבה ישר, פתחתי אותו והסתכלתי בפנים לראות האם אחת הקבלים שרוף או משו... אבל יש הרבה דברים שאני לא יודע איך לדעת האם הם מקצרים או לא? יש לי את כל הציוד לבדיקה הנדרשת. איך אני מזהה את הרכיב המקצר? תודה מראש:] ;D
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פה מארז ספייר להיתעללות קצת למודינג שאני הרבה זמן מתכנן ומכיוון שיש לי בחדר ארונית בצורה מעניינת וחדר מאוד מאוד קטן ויש מקום בצד של השולחן להשכיב את המחשב חשבתי על לקחת את המארז הג'אנרי החמוד, ופשוט להשכיב אותו ואז יש לי מקום על הריצפה והמחשב ישב לו בנוח על השולחן, מסדר לי את הפינה בצורה נהדרת ככה! אני צריך לציין שאתה הרעיון המקורי לקחתי ממישהו פה בפורום שראיתי בעבר תמונות מהמוד שלו שהוא עשה דבר כזה וזה יצא יפה ומעניין! כמה דילמות שתקלתי בעת החשיבה: איך בדיוק אני הופך את המחשב? צריך להתאים את השילדה- כוננים. בעיות סירקולציה- הסירקולציה משתנה בעת הפיכת המחשב וזה יעבור לקהילת OC שתעזור לי לעצב מחדש את הסירקולציה לאחר שבעיות יפתרו מקודם. פאנל קידמי- לא בנוי לזה בכ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה אתם אומאים שזה יעלה לי כול החלקים: 3 מפסקים תלת מצביים (on/off/on) עם שלוש רגליים. מפסק אחד דו מצבי (on/off) עם 3 רגליים. חמש דיודות (leds) דו-צבעיות. דיודה בצבע ירוק או כחול למפסק ראשי, בעלת רגלים של 2.1V כל אחת. תופסנים לדיודות או דיודות עם תופסן מובנה. נגדים. 11 X 1000 ohms בכל מתח וחמישה נגדים 33 ohms (3 watt). 10 דיודות חד כיווניות. חמישה מחברי מולקס זכר. מחבר מולקס נקבה. בערך 2 מטרים של חוטים. מקדחים בגודל 1 ו6.5 מ"מ.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני רוצה לצבועה את המארז CM690 ויש לי כמה שאלות : 1. צריך לשייף את פנים המארזז? ( צבע אפור ) 2. באיזה צבע הכי ממולץ להשתמש? ( הבנתי שצריך שני סוגים של צבעים - 1 פריימר 2 צבע לבחירה אישית)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לגרום לשנאי אחד להתפצל ולהוציא את אותו המתח לכמה ראשים שיצאו ממנו.... פשוט יש לי כמה אפקטים לגיטרה ובמקום לקנות שנאי אחד לכל אפקט רציתי לחבר את כולם עם שנאי אחד... יש אפשרות לעשות דבר כזה מוכרים כאלה דברים .... מישהוא יודע איך אני יכולל לפצל את המתח לנגיד 6 יציאות ושכל אחד יתן לי בערך 200ma ו 9v איזה שנאי אני צריך ואיך אני עושה את זה??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות את זה http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.19071 עכשיו השקע שלו לחשמל זה של ארה"ב (שטוח) אם אני יחבר לו מתאם שהופך את זה לשקע של הארץ(עגול) זה יעבוד לי??? כי רשום שמה 100-240V ואני יודע שבארץ זה 220 ובחול 110 תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לבנות למחשב שלי PEAK METER . זאת אומרת שאני לוקח אחד מהכיסויים של ה 5.25" קודח בו שתי שורות של חורים בשביל לדים (כל שורה ערוץ אחד) , כל שורה 6 לדים. 3 ירוקים 2 כתומים ואדום אחד. וגם מפסק. מאחורי הפאנל יהיה המעגל שיוזן מ 12/6 V מהספק, ויתחבר בפלאג PL סטריאו לכרטיס קול. אני צריך את עזרתכם אם אתם יכולים להביא לי סרטוט של המעגל. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מקלדת ועכבר שצבעתי לפני הרבה זמן. ולמרות שהצבע המקורי החזיק זמן רב, אני לא רוצה להיכנס לשגרה של לצבוע את המקלדת והעכבר על חודשיים. ראיתי באינטרנט פרויקטים רבים שבהם השתמשו בזיגוג לפלסטיק ( clear coating ). רציתי לדעת: א. האם הזיגוג ימנע הסרה של הצבע על ידי השומן והלכלוך שעל הידיים? ב. האם זיגוג לרכב יתאים גם לצביעת פלסטיק? ג. איפה קונים וכמה עולה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי ספק של TT שהתקלקל (מספק מתח נמוך מידי במסילת 5V, ויש שם משהו מפוחם...) בקיצור, אני רוצה להוציא מתוכו את המאווררים. יש סכנת התחשמלות ממשהו אם אני מפרק את הספק? הספק לא היה בשימוש כבר כמה חודשים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
1.מישהו יודע מהי הפקודה לעצירת מנוע סרוו? 2.נכון שמשתמשים בפונקציה SERVO.H ... אז מישהו יודע למה צריך את הפונקציה SERVO.CPP ? והאם אפשר להשתמש בה לתוכנית שלי? 3.הרכבתי תוכנית שמורכבת מ SERVO SWEEP ומ BUTTON ... ברגע שאני לוחץ על הכפתור המנוע סרוו מתחיל לפעול. הבעיה היא זאת: אם אני מחכה יותר מ 6-7 שניות,המנוע סרוו מתחיל לעבוד בצורה מאוד איטית(וזה לא טוב לי שהוא עובד) אני מעלה את התוכנית שלי-ואני מקווה שאולי מישהו יוכל לתת לי פתרון לבעיות שלי-תודה מראש #include <Servo.h> Servo servo2; int pos = 0; const int buttonPin = 12; int buttonState = 0; void setup() { pinMode(buttonPin, INPUT); servo2.attach(5); } void loop() { buttonState = digitalRead(butt…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-