אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
הי, אני רוצה לצבועה את המארז CM690 ויש לי כמה שאלות : 1. צריך לשייף את פנים המארזז? ( צבע אפור ) 2. באיזה צבע הכי ממולץ להשתמש? ( הבנתי שצריך שני סוגים של צבעים - 1 פריימר 2 צבע לבחירה אישית)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר להפעיל עליו תוכנות VB פשוטות? אפשר לקמבן לו מערכת הפעלה אחרת? אפשר לחבר לו יציאה למסך TV צבעוני? כל מה שמצאתי בגוגל זה מוד עלוב שמרחיב אותו ל8 מגה זיכרון... הייתי עושה את זה אם היה לי כרטיס 8 מגה ומברג כוכב מתאים... או סיבה לעשות את זה =\ מישהו יכול בבקשה לעזור לי לחפש מידע על המכשיר?... תודה... אפילו שימוש במסך המגע יכול להיות נחמד... העיקר לעשות איתו משהו.. הוא ישב אצלי בארון מלא מלא מלא שנים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם אני מעביר בתעלה כבל של יס\הוט, כבל אינטרנט, כבל אודיו ווידיאו - האם האם ישפיעו אחד על השני והאם יהיו זליגות? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי קירור של מעבד פנטיום4 LGA775 והכרטיס מסך הוא 9500GT בגרסא הפאסיבית. הכרטיס מסך במנוחה על 55-50 מעלות ובמאמץ עולה מהר ובלי בעיה על 60-64. אז רציתי לשים איכשהו את המאוורר של הקירור סטוק של הפנטיום4 על הקירור של הכרטיס מסך שיקרר אותו הכי טוב. עוד איזה חצי שעה ככה אני יעלה תמונה אבל בעיקרון, איך הכי עדיף לחבר?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים כבר במשך כמה שנים שאני רוצה לעבור לשולחן בעל יכולת לכוון את הגובה ובמידת הרצון להפוך אותו לשולחן עמידה. כמובן שראיתי את כל השולחנות "המוכנים" אבל רציתי לדעת האם מישהו מכיר או יודע על שולחן שאני יכול להרכיב בעצמי? אני אסביר את הבעיה, נכון לעכשיו אני גר בדירה קטנה עם מקום מועט לשולחן מחשב (108 ס"מ) אבל בעתיד אני כניראה אעבור לדירה עם מקום לשולחן גדול יותר. לכן אני מחפש סט שאני יכול לשים עליו עכשיו פלטה (משטח שולחן?) בגודל שמתאים לי ובעתיד אני אוכל להחליף את הפלטה הזאת לגדולה יותר אבל להשתמש באותה "תשתית". אני מקווה שזה היה מספיק מובן ואשמח לשמוע הצעות ועזרה :)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם! יש לי את המארז nzxt apollo והוא מגיע עם פלסטיקים שחורים כאלה שמחזיקים את הכוננים של ה 5.25. ( Screwless Drive Bay) עכשיו אני רוצה לצבוע את המארז, והשאלה שלי היא איך אני אמור להוציא אותם? (פתחתי שאלה כזאת גם בפורום מארזים אבל שם לא ידעו כל כך לענות לי ואני בטוח שפה יש אנשים שיודעים) תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במדריך הזה: http://www.bit-tech.net/article/62 הוא צבע את המאוורר השני בספרי פלורסנטי כחול? כמה צריך לעלות ספרי פלורסנטי? קניתי 2 ב37 וכשהגעתי הביתה ראיתי שעל כל אחד מהם כתוב 37 שקל
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לעשות את המדריך שיש באתר למקלט IR. יש לי רכיב LM7805 שהוא לא זהה בדיוק לרכיב שמתואר במדריך. חיפשתי את הdatasheet שלו באינטרנט וראיתי שהרגליים הפוכות ממה שמתואר במדריך. איך אני יכול לוודא שזה נכון? אם אני אחבר הפוך זה יכול לשרוף לי את המעגל? צירפתי תמונות של הרכיב. בנוסף על הרכיב כתוב: MC 7805ct nlax923 תודה מראש לכל המגיבים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם וחג שמח לפני כמה ימים החלפתי לדים במקלדת לקצת יותר גדולים 2v לצבעים שונים הכל לפי הכתוביות כמו שהיו בלדים הקודמים ,סגרתי בחזרה והיא לא עובדת .רק שאני מחבר אותה למחשב שלושת הלדים נידלקים לשניה וזהו אין תגובה . תודה לכם.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מכין HTPC ואני משתמש בלוח אם 7ZXR של חברת GIGABYTE וראיתי שרשום על לוח חיבור שרשום לידו IR ובאתר שלהם גם רשום על זה משהוא IR השאלה שלי היא האם אני יכול להישתמש בזה במקום לבנות מקלט חדש שיתחבר לחיבור COM
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. ברשותי מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי [מעאפן יש לציין] של realtek מדגם rtl8187l. הבעיה בכרטיס היא שאין לו חיבור לאנטנה נוספת [AUX] ככה שאיכות הקליטה בו לא משהו. רציתי לדעת אם ידועה לכם שיטה כלשהי לחיבור של האנטנה הנוספת כאשר יש רק חיבור אחד. תודה מראש. מצורפת תמונה: החיבור המוזהב שאתם רואים על הכרטיס זה החיבור לאנטנה הראשית, בדרך כלל יש שנים כאלה אחד בנוסף לחיבור אנטנה נוספת לקליטה יותר טובה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך 200-400-600-800 ואם אפשר גם 1500 ו2000 (GRIT) תודה רבה. אני גם מחפש מין מאורר כזה שהוא מעין צינור שעליו יש "סנפירים" והוא נח במין תיבה כזאת, דומה מאוד למין קיר אוויר כזה,כמו שיש בשווארמות אם אפשר לתת לינק לקניה בארץ,מאוד יעזור.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לגרום לשנאי אחד להתפצל ולהוציא את אותו המתח לכמה ראשים שיצאו ממנו.... פשוט יש לי כמה אפקטים לגיטרה ובמקום לקנות שנאי אחד לכל אפקט רציתי לחבר את כולם עם שנאי אחד... יש אפשרות לעשות דבר כזה מוכרים כאלה דברים .... מישהוא יודע איך אני יכולל לפצל את המתח לנגיד 6 יציאות ושכל אחד יתן לי בערך 200ma ו 9v איזה שנאי אני צריך ואיך אני עושה את זה??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כמה אתם אומאים שזה יעלה לי כול החלקים: 3 מפסקים תלת מצביים (on/off/on) עם שלוש רגליים. מפסק אחד דו מצבי (on/off) עם 3 רגליים. חמש דיודות (leds) דו-צבעיות. דיודה בצבע ירוק או כחול למפסק ראשי, בעלת רגלים של 2.1V כל אחת. תופסנים לדיודות או דיודות עם תופסן מובנה. נגדים. 11 X 1000 ohms בכל מתח וחמישה נגדים 33 ohms (3 watt). 10 דיודות חד כיווניות. חמישה מחברי מולקס זכר. מחבר מולקס נקבה. בערך 2 מטרים של חוטים. מקדחים בגודל 1 ו6.5 מ"מ.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב שמעו אני רוצה להתחיל לעשות מודינג למארז שלי.... אז ככה המארז שלי הוא סתם מארז פשוט של אייבורי יש תמונות למטה.... אני ישמח אם תוכלו לתת הצעות איך לחתוך את החלון ומה לעשות בפאנל הקידמי...ואולי אפילו סירטוט תלת מימדי... טוב אז זה המארז...: [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני רוצה ליקנות את זה http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.19071 עכשיו השקע שלו לחשמל זה של ארה"ב (שטוח) אם אני יחבר לו מתאם שהופך את זה לשקע של הארץ(עגול) זה יעבוד לי??? כי רשום שמה 100-240V ואני יודע שבארץ זה 220 ובחול 110 תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לחבר מסך חיצוני למחשב שיראו בו את את רשימת השירים או לפחות את השיר שה WINAMP מנגן באותו רגע. אם יש משהו מוכן במחיר סביר.......זאת גם אופציה למרות שאני מעדיף להכין בעצמי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בניתי מעגל ואני צריך לדעת איך מחשבים כמה נופל V על המעגל בסוף כלומר כמה V מוריד הנגד איך מחשבים זאת תודה מראש!!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב היום אחרי שעבדתי כול היום על צבע למארז התחלתי עם הספק שאת התחת שלו צבעתי בשחור וגם את התחת של המחשב כך שמבחוץ כולו שחור כמו כן צבעתי גם את הכלובים בשחור ואת שאר המארז מבפנים צבעתי באפור גם הוספתי שתי לדים לספק בצבע כחול והמראה ממש מלבב חח יצא מאוד יפה ואני נורא מבסוט לפני זה המארז הייה כולו אפור ואז כולו שחור ועכשיו חצי חצי בערך חח אבל זהו אני משאיר ככה הדבר האחרון שנשאר לי לעשות הוא לקמבן מסגרת חדשה שתכנס למפרצים ועלייה ישב מסך ה5 אינץ שלי עשיתי כבר משהו אבל זה לא סימטרי יש בריחות של כמה מילימטרים ואני קצת פרפקציוניסט אז החלטתי לבנות משהו מעץ ולצבוע יש לי נגריה זמינה אז בקרוב אני יעשה איזה משהו חח הנה כמה תמונות [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה... פתחתי דיי מזמן ת'רד אבל לא מצאתי אותו משום מה... קיצר מצאתי איזה תמונה באינטרנט על קרוס אובר בנייה עצמית... יש קרוס ל-3Way, אבל אני יבנה רק את של הסאב.. אז ככה, לפי התמונה איזה רכיבים אני צריך ?! אם אפשר לעלות תמונות ולתת לי שם מדויק בבקשה... תודה רבה לעונים.. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות לספק מודינג כמו שעשו בORAC3 (עם הצינורות מתכת) כדי להלביש את הצינור על החוט חייבים לנתק אותו איך לעשות את זה? לחתוך את החוטים ואז להלחים ולבודד או שיש לכם שיטה יותר פשוטה? יש אפשרות לפרק את הפלסטיק הלבן ואז לחבר אותו בחזרה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התרשים שיש לי למטה מסביר לי לאן לחבר כול אחד מהצבעים כדי לקבל יציאת VGA מהמסך פליסטיישן 1 שיש לי בכבל שקניתי יש את הצבעים אבל חיברתי לפי בצבעים וזה לא עובד ניראה לי שהפינים לא תואמים את הצבעים יש נגיד למטה תמונה בצבע ורוד זה אומר שפין 13 צריך להיתחבר לחיבור 5 בתמונה למעלה ככה עשיתי וזה לא עובד הניחוש שלי הוא שהצבע של פין 13 הוא לא ורוד הוא צבע אחר מישהו יכול לתת לי תרשים של חיבור VGA איזה צבע זה כול פין כי ניראה לי הצבעים למטה זה סתם בישביל להבדיל רק או אולי מישהו מוכן להגיד לי מה מתחבר לאן? זה מסך של פלייסטשן אחד כמו שאמרתי הנה התמונות תודה לעוזרים אבירם [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לבנות למחשב שלי PEAK METER . זאת אומרת שאני לוקח אחד מהכיסויים של ה 5.25" קודח בו שתי שורות של חורים בשביל לדים (כל שורה ערוץ אחד) , כל שורה 6 לדים. 3 ירוקים 2 כתומים ואדום אחד. וגם מפסק. מאחורי הפאנל יהיה המעגל שיוזן מ 12/6 V מהספק, ויתחבר בפלאג PL סטריאו לכרטיס קול. אני צריך את עזרתכם אם אתם יכולים להביא לי סרטוט של המעגל. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-