אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי תמונה של הצורה של החיתוך שעשיתי בגג המארז, ואני רוצה להכניס אותה ל-sketchup כך שאני יוכל ממש ליצור ממנה חלון שקוף, ושהיא תהיה חלק מהמארז שסרטטתי.. כרגע הכנסתי אותה בשיטה של ה-insert->image ואז זה מכניס לי אותה כך שלא ניתן לערוך קוים/למלאות אותה בצבע, אלא רק לשנות את גודלה.. מישהו יודע איך עושים מה שאני רוצה? אני כמעט בטוח שאפשר כי לא הגיוני שבשביל לתכנן משהו יהיה צורך לשבת ולצייר את הצורה (הצורה שחתכתי ממש מורכבת.. ובעלת המון קוים עגולים כך זה יקח ימים לצייר אותה ידנית). מה שניסיתי לעשות זה לשמור את הצורה בפוטושופ בתור GIF כך שהרקע של שקוף אך זה לא עזר.. ה-sketchup הופכת את הרקע ללבן.. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אייפוד דור רביעי וכמו שאתם בטח יודעים אחרי שאתה עושה לי סינכרון אתה צריך להטעין אותו פעם אחת דרך המטען המקורי של אפל שהוא דרך החשמל ואז אפשר להטעין אותו רגיל דרך ה usb עכשיו הבעייה היא כזו אין לי את המטען הזה נתתי אותו למישהו ושחכתי למי ??? אז חשבתי מה כבר יכול להיות מסובך כלכך לפי מה שאני יודע ה ספק דרך החשמל נותן 5 v אם אני ייתן לו דרך שנאי לusb (כמובן דרך הכבל של האייפוד) 5 v הוא "יחשוב" שזה המטען המקורי יטעין אותו (עניין של 10 שניות) ואז אני אוכל להשתמש בו שוב..... אז רציתי לשאול אם זה נשמע הגיוני ולבקש את הסרטוט של ה usb כאילו איפה אני צריך לחבר את המתח של ה 5v טוב תודה רבה וסתם שאלה כמה וואט כניסת Usb מספקת תודה רבה http://www.sollan.co.il/Sale_…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את המשדר הכי זול שמצאתי באינטרנט (90 ש"ח כולל משלוח) על מנת לחבר לשמוע את הנגן אמפי 3 ברכב. אופן הפעולה: המשדר מחובר למצת, מהמשדר יוצא חוט PL שמתחבר לנגן במקרה שלי..עכשיו המשדר שלי הוא בין הדגמים הפשוטים ביותר לכן יש בו רק תדר אחד...במקרה שלי 88.1FM... ועל התדר הזה נופל שידור של תדר אחר לכן יש טיפה רעש ברקע כשאני שומע את האמפי3..רציתי לדעת כיצד אוכל לשנות תדר (על ידי החלפת רכיב או משהו כזה)? האם זה אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
I am planning on making a water block for intel 478 CPU with 0.5 inch barbs. I want to design a multiple jet inlet for the block made of 3 layers: the base, middle plate and top to be used with a danger den pump. 1. The intel heat sink is 30 by 30 m"m - should i make sure my honeycombed jets cover the whole heat sink? 2. What diameter would you suggest for of the jets? Inlet and outlet? 3. How thick should the base plate be? - if i want to add cups on the base would this change the thickness of the plate i need? Help would be appreciated. Thanks in advance Nim
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מכין HTPC ואני משתמש בלוח אם 7ZXR של חברת GIGABYTE וראיתי שרשום על לוח חיבור שרשום לידו IR ובאתר שלהם גם רשום על זה משהוא IR השאלה שלי היא האם אני יכול להישתמש בזה במקום לבנות מקלט חדש שיתחבר לחיבור COM
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.casemodgod.com/cmg/Worklog-story--9.html פשוט מדהים!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את המדריך כאן http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70953.0 והתלהבתי מאוד אך הבעיה שאין לי כלים ואני לא יודע ממש להלחים ומפחד שיהיה איזה קצר או משהו וגם אבא שלי לא ממש יעזור ברעיון מישהו פה יכול להכין לי או לעזור לי? ומזה הפורס פידבק משהו? זה אומר שלא יהיה רטט? ובכל משחק אפשר לשחק עם זה? או רק כאלה של הסוני?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי MP3 כזה: והוא די נדפק אז החלטתי לפרק אותו ולקחת את הLCD ואני לא מוצא מדריך שעוזר לי לחבר אותו למחשב מישהו יכול להסביר לי מה לחבר בדיוק?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול קנו לי דרמל מבית היודאי האם הוא טוב וגם סוף סוף צבעתי את המחשב בזהב אחרי לטוש חול
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך LCD של נוקיה 3310 ומצאתי המון מדריכים איך לחבר אותו בחרתי במדריך הזה בגלל שהוא לא מסובך ואין הרבה חלקים http://www.mods4you.de/index.php?action=modds&zeige=4&code=Tm9raWEgMzMxMCBMQ0QgYW4gTFBU אני רוצה לדעת אם אני יכול לבטל את הלדים ואיזה קבל צריך? קרמי? אם אני אחבר קבל אלקטרוליטי שהמינוס יהיה בחיבור 18 -25 זה בסדר? רשום 1,0 uF ויש לי 1uF 50V יש הבדל? סליחה על החפירה אבל שאלה אחרונה האם להלחים את החבורים 18-25? או לחבר לאן שאני רוצה את המינוס
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות ירושלמית (או תל אביבית אם זה באמת שווה את הנסיעה..)שניתן למצוא בה דרמל 300-1/55 (או דגם יותר טוב - 400?) במחיר נורמלי...פחות מ-500 ש"ח.. הרבה תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
דבר ראשון אני רוצה לקנות מאורר של 120 מ"מ. רציתי לשאול כמה מאוררים ולדים וקטודות בערך הספק שלי (350 וואט) יכול להחזיק. יש לי ספק אחר אבל אני לא מצליח כל כך להפעיל אותו. דבר שני רציתי לשאול אם החירור של הפרספקס שונה מחירור של מתכת, אני רוצה לחבר לפרספקס את המאורר של ה120 בגלל הלד שלו. אני מפחד שהפרספקס ישנה צורה בגלל החום. ואיפה יש דרמלים שהמחיר שלהם לא יעלה על 150. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יצא לעבוד עם OpenRLS? מוכרים מקלט תשע ערוצים( clone סיני של הדגם של flytron) ב hobby king ב $20, בעקרון אפשר להשתמש במקלט גם כמשדר ואפילו בו זמנית ולקבל מערכת טלמטריה. זה נראה מעניין מאוד אך לא פשוט לתפעול ולא מצאתי מדריכים לטיפשים. בתור התחלה אני רוצה לחבר ארדואינו למשדר, להעביר אות PPM אליו ולשדר למקלט שיעביר את זה הלאה לסרוו. http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__27096__OrangeRx_Open_LRS_433MHz_9Ch_Receiver.html
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפס חנות/מפעל באזור המרכז שמיבאים או מיצרים לוחות מתכת בצורת יהלום. אני בתכוון ללוחות אלומניום מחוספסות, כמו בתמונה: למישהו יש מוסג כמה אמור לעלות לוח כזה בגודל של בערך 50X50 ס"מ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי קצת רעש לבן באוזניות שמחוברות לdac וקראתי קצת על חרוז פרייט (ferrite bead) שמסנן רעשים. האם זה יהיה טוב למטרה זו? לחבר לכבל של האוזניות. והאם זה יכול להרוס את האוזניות? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להכין מד טמפ' בשביל הצ'יפסט, בעיקרון אני צריך מסך לד (כמו של מחשבון) בגודל 1' או אפילו 1.5' ואני כבר יסתדר . מה אני צריך לקנות ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי אני רוצה לבנות מתאם ואני לא כל כך מבין את הסירטוטים של המתאם vga to rca אז מישהו יכול להסביר לי או להגיד לי איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר בבקשה מדריך טוב אבל באמת לפאן באן/פאנל שליטה על מאוררים עם תמונות ואם אפשר כמה גם מאתרים באנגלית כמו:BIT-TECH דבר שני: הבנתי שצריך נגד. עכשיו איזה נגד כמה אוהם?לכל מאורר?(ל4 מאוררים)
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. התחדשתי בהארדיסק חדש. לאחר שכל המחשב שלי הלך. המארז שלי: http://cdn.overclock.net/2/2b/2bd8050a_vbattach112525.jpeg Cooler Master-STORM הספק שלי: Cooler Master GX-550W כמו שאתם רואים בתמונה הספק נמצא בתחתית המארז וכונני הדיסקים (מן הסתם) נמצאים למעלה. לספק יש 6 חיבורי SATA. החיבורים נראים כך הם לא נפרדים אלא בשלשות. חיבור אחד עובר מלמטה ומתחבר ל 3 הארדיסקים עכשיו אני צריך לחבר הארדיסק רביעי הארדיסק נוסף כמו שאמרתי החיבורים הם בשלשות. ישנם 6 חיבורים הבעייה היא שה 3 האחרים עולים למעלה ליחבור של כונן הדיסקים חשבתי להשתמש במתאם IDE אבל כל חיבורי ה IDE במחשב תפוסים ומשתמשים במאווררים. (לא הוספתי מאווריים יש במארז 4 מאווררים (כולל זה של המעבד). האם יש איז…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם איזה כלי עושים את זה? כמה זה עולה ואיפה קונים? זה קשה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מתאם שמעביר מחיבור USB לחיבור העגול הקטן הזה של המקלדת/עכבר... רציתי לדעת אם אפשר ליצור משהו דומה למתאם הזה רק שיהיה הפוך, מהחיבור הרגיל לUSB.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין Sansa e260 4GB לבין iAudio 6 ואני רוצה לקנות משהו כזה לרכב ואז לחבר אותם למישו יש ניסיון עם רדיו דיסק כזה???(למי שלא מבין למה אני מתכוון אז אני מדבר על כניסת usb) ולגבי הנגן איזה שווה יותר....
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני עושה פרויקט לאלקטרוניקה, לאחרונה כמה מערוצים של כבל הפסיק לעבוד (אני משתמש מחומרה 8051 שמחבר למסך LCD) , חיפשתי בכל חנויות אלקטרוניקה ברחוב הר ציון שבת"א וגם חנויות מחשבים עדיין לא מצאתי. אשמח מאוד מאיפה ניתן למצא את הכבל הזה בעל 16 כניסות בשני צדדים. תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחבר סיראלי ישן מעכבר שפירקתי ויוצאים ממנו 4 חוטים חום,אדום,שחור,כתום יש מצב לדעת איזה מהחוטים משתייך לפינים 1-5-7 ? ותודה מראש לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-