עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by itaibm,

אני הולך להוסיף עוד 2 מאווררים למארז שלי השאלה היא העם כולם צריכים להוציא אוויר מתוך המארז או חלק צריכים להכניס אוויר (פעם ראשונה שאני מתעסק עם הדברים האלו)

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אני ממש ממש צריך מקום ליקנות מפצל ל SOUND שלי לכרטויס קול. יש חנות טובה ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. :-\ :-\ :-X שאלה דפוקה אבל חשובה איפה נמא הusb של המארז הנל חוץ מאחור אני לא מצליח למצוא את הusb שלו הוא בצד בתוך המארז איפה? לעונים תודה מראש http://www.thermaltake.com/xaserCase/soprano/sws/sws.htm#logoInfo

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. אני וחבר שלי הולכים לבנות מארז פרספקס. התוכנית היא לעגל כלפי מעלה את הצדדים של הרצפה, וכלפי מטה את הגג, ובתוך הרצפה ישבו 6-10 לדים full spectrum שהאור מהם יגיע לכל המארז. בטח חלק פה ראו ב twistedmods (האתר לא עובד כרגע, נגמר להם רוחב הפס החודשי) את השמונה לדים שמתחברים ליציאה הפרללית, ונדלקים לפי עוצמת המוזיקה. אני רוצה לעשות משהו דומה רק עם 4 צבעים, ויותר מלד אחד לכל צבע. הבעיה שכתוב שם שלא כדאי לקחת יותר מ 30 מיליאמפר ללד אחרת היציאה תישרף. הרעיון הוא שלפי אותו עיקרון זה יעבור מכחול לירוק לצהוב ובסוף אדום, לא אכפת לי ממש איך זה יעבוד, העיקר שיעבוד. מצאתי שתי דרכים אפשריות: 1)יציאה הפרללית, אני מנחש שאני אצטרך טרנזיטורים כדי שרק צבע אחד יפעל כל פעם, וטרנזיסטורים בשביל…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by card,

שלום יש לי משהו שאני רוצה לפרק, והסינים המעצבנים סגרו אותו עם ברגים בצורה מאד מיוחדת. מישהו יודע איפה בארץ מוכרים מברג מתאים? להלן הצורה של הבורג: תודה card

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by shaked951,

שלום אני רוצה לעשות תאורה אחורית לטלוויזיה שלי... ולדים כבר יש לי טרנזיסטורים ונגדים אין לי אבל יש חנות מקומית שבא אין בעייה לקנות... הבעייה שלי היא הבקר ארדואינו... האם הבקר הזה טוב? http://www.ebay.com/itm/Mega-AVR-ATmega1280-16AU-USB-board-for-Arduino-Robot-A04-/330885460552?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4d0a4f7248 אשמח לקבל טיפים ועצות לשיפור... תודה רבה ...

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. מצאתי את הלד הבא : איך אני יכול להדליק אותו?

• 22 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. שלום כפי שאפשר לראות במפרט שלי יש לי יחסית דיי הרבה מאווררים במארז שמפריעים לי לישון שאני משאיר את המחשב דלוק בלילה...... העלתי רעיון לקנות פאן באס חדש אבל אז אמרתי לעצמי "עצמי,הולכים לבנות פאן באס" (קיצר נגמר התקציב) .אני צריך מדריך באינטרנט הכי אמין שיש כדי לבנות פאן באס "Home made" ,איזה כלים אני צריך ,איפה ניתן להשיג את הציוד הדרוש וכמה כל הסיפור הזה צריך לעלות לי (עם זה יצא הוצאה גדולה מידי אני יתחיל לחסוך לפאן באס קנוי וזהו ) תודה מראש ;D

• 23 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by GraffitiExpert,

מישהו יכול להמליץ לי על מארז בסביבות 350 שקל מאקסימום למודינג ? מארז שממש אפשר לעבוד עליו חזק =] תודה ..

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. ***מציע לכולם להיזהר - נגיעה קלה ולא מכוונת במקש esc וכל מה שכתבתם בעמל רב ימחק... (זו כבר הפעם השניה שאני כותב את הת'ראד הזה לדוגמא)*** כחלק מפרויקט ספיידי, כפי שפירסמתי כאן - SpiderSense יהיה מעגל בקרה ושליטה לחלק ממערכות המחשב כמו : מתח - כיבוי/הדלקה עפ"י פקודה קולית או שלט. כיבוי מבוקר של המחשב במקרה של מתח בעייתי. חום - בקרה ותצוגה של טמפ' חשובות. אוורור - שליטה על מע' האוורור של המחשב ובכך שליטה על הטמפ' - שקט! תאורה - מצבי תאורה אוטומטיים כולל תגובה לתאורת הסביבה או למוסיקה וכד'. תצוגה - אינדיקציות לדים לפעולת הרדיסק, CD וכד' ושליטה במסך lcd (אנסה להשיג אחד גרפי - אגב אם מישהו מעוניין לנדב מסך מתאים למשל מאיזה גיימבוי ישן - זה הזמן...) בהמשך תוספות לשליטה ו…

• 67 תגובות
    • 20k צפיות
  11. Started by xxdinsinxx,

שלום, דבר ראשון אני מלא זמן קורא פה בפורום ונורא נהנה [= ודבר שני,אני רוצה לתכנן מעגל שהוא בעצם כמו מפסק שפועל לפי קול. אני רוצה שברגע שיהיה קול מסויים (עוצמה מסויימת נגיד) אז המעגל ישחרר '1' ויפעיל את המעגל. (שאר המעגל יהיה מעגל לדים מהבהבים(הם כבר פועלים,אני פשוט לא מצליח להפעיל אותם לפי קול)) תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by gggil,

סליחה בטעות זה פתח עוד נושא אפשר למחוק

13. במוד שאני עושה יש שנאי כמו זה והוא קרוב לרכיבי המחשב... http://www.bigmarket.co.il/image/users/67026/detail/big/719713.jpg השאלה היא האם זה יכול לעשות נזק? (חשמל סטטי, מגנטיות וכו')

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  14. Started by arik100,

אהלן אין לי כל כך מושג באלקטרוניקה וכל הקשור בה. אני מעוניין לקנות אוזניות וראיתי את המושג OHM בכותרת של חלק מהאוזניות כאילו יש אותו דגם של אוזניות. פשוט דגם אחד מגיע עם עכבה של 250 ואחד מגיע עם עכבה של 600, מה זה אומר בעצם? תודה מראש http://www.amazon.com/beyerdynamic-880-Premium-600-Headphones/dp/B0024NK35S http://www.amazon.com/dp/B000F2BLTM

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  15. Started by GOVNER_T.S.Y,

עשיתי צביעה X שכבות וזה נראה לי כבר מספיק טוב בשביל לעשות לקה. עשיתי שכבת לקה, בריאה כזו.. השאלה היא האם צריך לעשות יותר משכבת לקה אחת, במידה וכן כמה שכבות מומלץ לעשות ? אנא ענו בהקדם, אני רוצה לסיים והעלות תמונות (: g0vner_x3

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Kalisto,

טוב נכנסתי לפאנדסhttp://www.pandas.co.il/default.php?cPath=946&PHPSESSID=bf0ef6bb9b50453685ff9e109d0670c8 עכשיו יש שם כמה מוצרים שאני לא מבין מה תקפידם ואני ישמח אם תסבירו לי מה כל אחד מהם. לדוגמא מזה Sleeving Cables ומה השימוש שלו? מזה ROUNDED CABELS ומה השימוש שלהם? מזה UV Adapter ומה תפקידם? מזה UV Adapter ומה תפקידו? מזה Cold Cathod ומה תפקידם? מה עושים איתם בדיוק? ומזה בתאורה מה השימוש של הדברים האלו? ובמיוחדים מזה המדבקות של SUNBEAM תודה לעוזרים

17. Started by psycotix,

שלום רב, אני מחפש צג LCD למארז (עבור פרוייקט מודינג שאני מתחיל לעשות). הגודל -צריך שיתפוס שני ''5.25 במחשב. מצאתי באתר של CrystalFontz צג שנראה לי סביר - http://www.crystalfontz.com/products/634bracket/index.html השאלה - היכן ניתן להציג בארץ צג כזה או דומה? אשמח לעזרתכם.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום רב, קניתי מיקרופון מקצועי והחיבור שלו גדול יותר מהחיבור של כרטיס הקול ואני רוצה להחליף את חיבורו לחיבור מתאים. אני צריך סוג של סירטוט וזה... כי יש לי כבל של חיבור לכרטיס הקול והוא מכיל שני חוטים אדום ולבן לעומת המיקרופון שמכיל שני חוטיםבצבע שחור ואדום. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by HL_HL,

שבת שלום! אחריי שהתסכלתי כאן על פרויקטיים ויצירות של אנשים החלטתי שגם אני רוצה לעשות מודינג. הבעיה היא שאני לא יודע איפה להתחיל,אין לי ידע במחשבים(רק אולי בבסיס שבבסיס). הייתי מעוניין לדעת איפה להתחיל,את הקטע של העיצוב ושאר הדברים הבנתי בכללי,אבל אין לי מושג בקטע של המחשב עצמו..למשל אני לא יודע איך כרטיס מסך נראה ואין לי מושג כמה מאוררים צריך ואם יש חשיבות לאיפה נמצא כל דבר.. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא זה,לקחת אותי כפרויקט ולגדל אותי עד שאני אגיע לרמה המאוד גבוהה שיש פה בפורום..

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אמא שלי החליטה לפתח את כישרון העיצוב שלה בכך שהיא תכין מנורה מגניבה לסלון. עכשיו זה 3 מנורות רגילות, חיברתי אותן במקביל. אבל מסיבה שלא ידועה לי בהתחלה מנורה אחת מהבהבת ונכבת, אח"כ השניה ולבסוף השלישית. למישהו יש מוג מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  21. אני חייב דרמל!, איפה אני קונה אחד טוב! וזול! וגם רציתי לשאול עם זה בא יחד עם כל הכלים שצריך לחיתוך מארז

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by peleg,

תביאו לי שמות של אתרים שמיהם אני יכול לקנות נאונים למארז וכל מיני אולטרות שונותת..תודה מראש אחים שליי..

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  23. אהלן, לפני איזה חודשיים - שלושה התחלתי לתכנן ולעבוד על פרוייקט באלק' סתם מתוך שעמום ורצון להעשיר קצת את הידע. אז מה זה בעצם הפרוייקט הזה ? הפרוייקט הוא בעצם תצוגה שבנויה משורה אנכית של לדים שיושבת על פלטפורמה שמסתובבת ע"י מנוע. עקב מהירות הסיבוב הגבוהה מתקבלת אשליה של חוסר תנועה (POV = Persistence of Vision) ונראה כי השורה של הלדים הפכה בעצם למסך עגול של לדים. פרטים נוספים כאן. דרישות/מפרט: בשלבי התכנון המוקדמים הגדרתי לעצמי שאני רוצה תצוגה של 16 לדים בצבע כחול. החלטתי לבנות את הפרוייקט סביב המיקרו בקר PIC16F877A שמצאתי במחיר אטרקטיבי. רציתי שתהיה דרך להעביר מתח מהקרקע לפלטפורמה המסתובבת ולא רציתי להשתמש בסוללה על הפלטפורמה. בנוסף רציתי אפשרות להעביר תקשורת מהקרק…

• 16 תגובות
    • 4.2k צפיות
  24. Started by guy124,

רציתי לדעת אם אפשר להשתמש בצג של טלפון משרדי בתור lcd ? ורציתי לדעת גם: אם יש לי צג איך אני יכול לראות טמפ' אם אין חיישנים ? ו........... רציתי לדעת גם כמה וולט לוקח הצג של הטלפון ???

25. אני מעונין לצבוע את המקלדת שלי יש לי מקלדת משולבת ,רציתי לקנות חדשה אבל אין כמו שלי רציתי לדעת יש אפשרות לצבוע מקלדת ? אם כן איזה ספרי \צבע צריך בשביל זה ? והאם ניתן לקנות מדבקות של אותיות למקלדת אנגלית\ עברית תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.