אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום היום אני מתכוון להפוך את השלט פלייסטישן לגיים פד למחשב (לפי המדריך שבנעוץ) אז אני רוצה להפעיל גם את הרטט שיש בשלט והבנתי שבשביל זה אני צריך לקנות מייצב מתח מ12 ל9 וולט (אני יחבר אותו למולקס) אז מה זה בדיוק המייצב מתח הזה? כאילו מה הדגם ואיך הוא נראה ? אם תוכלו להגיב עד היום בצהריים זה ממש יעזור לי פשוט אני הולך לקנות את הדיודות אז שאני יוכל לקנות גם את המייצב הזה כי אני כבר לא יכול לחכות ;D
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אמממ טוב המוד הקטן הזה נולד כתוצאה משיעמום של יום כיפור (כן אני משתמש במחשב... אבל צם... כל אדם ואמונתו בה יחיה) הקיצר... לפני כמה חודשים ראיתי אצל דודה שלי כמו מעטפת חמודה בצורת אפרוח שעוטפת את המסך. החלטתי לייצר משהו שיהיה דומה (רק שאצלי מדובר במסך 19 אינצ'). אז קרטון לקחתי ואת המלאכה התחלתי (אני מצטער שאין תמונות בזמן העבודה כי לא מצאתי את המצלמה) - אני אסביר מה עשיתי שלב שלב 1 - לקחתי קרטון של אריזה של מקלדת - פתחתי אותו והתאמתי אותו לגודל. 2 - מדדתי את המסך עצמו וחתכתי ריבוע בתוך הקרטון בהתאם. 3 - חשבתי על נושא... אמממ... אני אוהב HL2 - יעבוד יעבוד. 4 - רציתי לייחד אותו שלא ישאר סתם ריבוע מכוער אז חתכתי את הסמל ואת גורדון שצועד לו בכבדות ועשיתי אפקט של בליטה מחוץ למס…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ראיתי באריהב אל המסך Display TFT Module (176*220) מישהו יכול להזביר איך זה בא זה מוכן לחיבור אז שצריך להלחים ולתכנת
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
-
האם משהו יודע איפה ניתן לקנות צג LCD ציבעוני (שמתחבר סירילית או USB) ? האם משהו יודע איפה ניתן להשיג צג LCD פשוט (סיריאלי או USB) ?
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני מצטער , כי אני יודע שלא מראים חצי עבודה אבל לא היתאפקתי. נכון לעכשיו הוא לא ממש מסודר ואת תאורה והקירור מים עוד לא הרכבתי , וגם אין דלת ומסך LCD גם לא מחובר אבל מארז יש כבר , מחר עד מחרותיים אני יסיים את הכל , ואני יעלה תמונות גמורות.
-
- 220 תגובות
- 42.6k צפיות
-
-
ובבקשה אל תפנו אותי ל D כי חיפשתי ואל תכתבו צריך להיות ב X Y Z רק מי שיודע בטוח שיכתוב תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבלוק הימני. אני שוקל לקנות את הבלוק הנ"ל מחנות קטנה בגרמניה. הבנאדם נשמע נחמד והוא טוען שהבלוק הזה שווה ערך בביצועיו לSwiftech MCW60. מה דעתכם? עריכה: טעות בניווט! [P:] אפשר להעביר ל"אוברקלוקינג וקירור".
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי שעון כזה http://img182.imageshack.us/img182/6808/dsc00391fc3.jpg עכשיו השאלה שלי האם אני יכול באיזשהוא דרך לגרום לו להציג נתונים של המחשב (כאילו טמפ סלד וכו) מבחינת לשים אותו בתוך המחשב אני יכול בדקתי מימדים אבל מבחינה מעשית מה שאמרתי אפשרית? אם כן תסבירו לי איך תודה הנה עוד תמונה של כל האחורה אם יעזור.. http://img182.imageshack.us/img182/7728/dsc00393fg2.jpg
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
לאחר חיפוש מתיש לא מצאתי את הרשימה שפורסמה בעבר עם כל האתרים שניתן להזמין דרכם ציוד מחו"ל אשמח אם מישהו יפרסם אותה\יעלה כמה אתרים (חוץ מפרוזן או וויאג'יר מודס)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך כמה תמונות אחדות לא יותר,הסיבה שאולי אני יעשה אחד גם.(יש לי כמות לא קטנה של פרספקס ציבעוני בבית,בחלקים לא הכי גדולים אבל נסתדר) אגב איך כותבים פרספקס באנגלית ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ישלי את המארז HEC Compucase CI-6A21 עם שני מאווררים של 120 מ"מ, אחד מקדימה ואחד מאחורה. אני רוצה להוסיף לו עוד מאווררים אבל אני לא יודע אם אפשר, פתחתי אותו לא מזמן ולא ראיתי מקום אבל אולי אני סתם עיוור. זה המארז: תודה. ד.א: למי שיש את המארז הזה, איך אני פותח את הפאנל הקדמי שלו? אני לוחץ על שני הכפתורים בצדדים אבל אני לא יודע כמה למשוך אותו כי הוא תפוס חזק.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בית עם שני קומות, וטלפון בזק בכל קומה האם ניתן לדבר מטלפון שבקומה א' לטלפון שבקומה ב' כמו אינטרקום? (כי ככה סתם להרים את השפורפרת ולדבר זה מחזיק מעמד 20 שניות עד שיש ציפצוף המתריע שהשפורפרת לא סגורה)
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב אז השאלה שלי תיהיה קצת לא מובנת אבל אני אנסה לנסח את זה כמו שצריך: רציתי לדעת האם קיימים הבדלים בין MP3 לבין DISK ON KEY הכוונה היא כמובן לא למכשיר אלא לזיכרון שיושב על כל אחד מהמכשירים. האם הוא אותו סוג זיכרון? שתי המודולים של הזיכרון לא דורשים חשמל כדי לשמור מידע זאת אומרת שהם דומים? הכוונה היא בגדול להפוך MP3 לDISK ON KEY ללא סוללה כי כמו שידוע לכם ל MP3 דרושה סוללה. האם יש דרך לגרום למחשב לזהות את הMP3 ללא סוללה? אני יודע שהשאלה קצת מסובכת אבל תודה לכל אלו שינסו.
-
- 28 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
טוב חברים סוף סוף סיימתי את המודינג למארז קודם תראו תמונה של לפני... זה הזמן להביא את המראה!!!!!!!!! מה שהוספתי בעצם בחלק השני זה את המאוורר למעלה וכל התמונה!
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש לי 5 HD ורק 4 מקומות יעודיים במארז - איך אפשר לחבר HD בשקע של DVD או CD?
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני מאוד הוקסמתי מהמון פרויקטים פה עד כדי לנסות בעצמי לתת למחשב קצת חן. 1 אני אומנם איש חומרה ..אבל בניגוד לרוב האנשים אני ומחשבים ולעולם לא היסתדרנו. הרעיון הוא לבנות מחשב עם דרישות מיוחדות 1) שימוש בשלט מתתקדם מסוג PRONTO בעל אפשרות תיכנות וצג נגיעה LCD + בניית תוכנה כדי שתישלוט ב ITUNES ושאר התופנים - בתהליכים - חינם 2) שימוש בשלט RF מסוג TARGUS כמו עכבר שישלוט על ITUNES (גם שאתה בשירותים אתה יכול לשנות שירים) - סימתי את התוכנה - 400 שקל 3) מחשב שקט עד כמה שאפשר - ללא שימוש בכסף עד כמה שאפשר. 4) ניסיון לשלוט וליצור מינהרות אוויר בתוך המחשב כדי שמעבר הרעד יקטן ומעבר ש קירור היה תקין - חינם 5) שימוש בכסף - אם יש צורך (אין הגבלה בכלל לי חשוב שקט ויש לי סכום כיום …
-
- 19 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש פה את המסך ITM-2004 והתקשרתי אליהם ואין להם מושג איזה בקר יש לו... אז אולי למישהו יש מושג? http://www.arihav.com/products/sales/index.asp?category=lcd
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני תחיל לתכנן את הפרויקט שלי החדש למחשב זה יהיה פול טאור הנה תמונות ראשונות: כל עצות יבורכו http://img129.imageshack.us/img129/3024/sidebo4.jpg http://img129.imageshack.us/img129/3736/side2ps4.jpg
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
האם יעיל לחבר חלון בעזרת דבק חם או סיליקון?, אנחנו נשתמש רק בסוג כזה של חיבור לא ברגים וזה... איזה דבק הכי מומלץ לעזות ת'עבודה הזאת?? חג שמח, Aviko
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מטלפון רגיל -> טלפון אינטרנט יש לי אוזניות ישנות ומיקרופון ולשאלות- 1. איך מחברים את המיקרופון כך שיהיה לו את החיבור שבתמונה? 2. איך "לוקחים" לאוזניות אוזנייה אחת כך שאני ישמע בטלפון? 3. האם אפשר השתמש בספיקר של הטלפון הרגיל, אם כן איך? [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם וחג שמח לפני כמה ימים החלפתי לדים במקלדת לקצת יותר גדולים 2v לצבעים שונים הכל לפי הכתוביות כמו שהיו בלדים הקודמים ,סגרתי בחזרה והיא לא עובדת .רק שאני מחבר אותה למחשב שלושת הלדים נידלקים לשניה וזהו אין תגובה . תודה לכם.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה המפרט: מעבד: 3.0 GHZ זיכרון: 768 DDR 400MHZ דיסק קשיח: 80 GB של WESTERN DIGITAL כרטיס מסך: ATI RADEON9200 128 MB לוח אם: V class -INTEL 865PE/845P+ICH5 CHIPSET BASED
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
טוב אם אתם לא זוכרים אותי עשיתי את PROJECT BASIC http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=204185.0 ושאלתי אם כדאי לעשות מאוורר למעלה אמרו לי תעשה טוב אז חשבתי לקחתי רעיונות ופחות או יותר תראו מה יש לי עד עכשיו (רציתי לעשות כזה טבעת כמו שאיזה מישהו יפה עשה) הנה המאוורר והטבעת (מאוור של TT 120MM טבעת אבי הכין יש לו בעבודה מכונה בשם פרייזר כזה ואתה שם במחשב את הצורה וזה חותך אז אני מכין לו מידות והוא מכין ד"א אני חייב לו הרבה תודות גם עם המודינג הזה וגם עם הקודם!) הנה גריל שהצלחתי להשיג ממישהו הנה הפח עצמו של הגג והנה פחות או יותר המבנה הפח בא באמצע לא שמתי כי הוא יסתיר: עכשיו לבעיה.. הגריל מגעיל שונא את הצורה הזאת ממש כיעור תנו לי איזה המלצה לצורה אני יכול…
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אפשר לפרק (גם את החיבור המשולש והמפסק..) מבלי לחתוך כבלים? תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-