אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
מעוניין לדעת מהיכן אפשר לקנות מצת לגריל גז או מנגל או מעוניין לדעת איך ליצור ניצוץ חזק ולהכניס את המכשיר לקופסא קטנה וניידת
-
- 10 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
http://metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/molexlight/index_eng אם אי אפשר אז רק להסביר איזה לדים ואיזה נגדים צריך ולאיזה חוטים מחברים אותם כי יש שם שתי שחורים ואחד אדום אז לאיזה שחור תודה מראוש
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום...אני נתקל במילה הזאת (Embedded) הרבה.. מחפשים מהנדסים/ הנדסאים עם ידע ב Embedded .... אז....מה זה בכלל?? חיפשתי בויקיפדיה באנגלית אבל זה ארוך... סתם רציתי תשובה ב 2 מילים... תודה...
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
לפני חצי שנה קנית את big typhoon והרכבתי אותו על המעבד E6600 (לוח GA965PS3) אני שם לב שהטמפרטורה ההתחלתית עומדת על 55 ובמאמץ הגעתי ל-67 פירקתי ומרחתי שוב משחה טרמית חשבתי שישתנה משהו אבל כלום זה בכלל נורמלי ?? וזה לפני OC
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם! מקווה שתוכלו לעזור לי. סיימתי לא מזמן כיתה יג' אלקטרוניקה ויצא לי להתעסק קצת עם כל הקטע של וידאו... אני מתכנן לבנות מעגל שממיר את יציאת הוידאו של המחשב VGA ליציאת CVBS או בקיצר בננה... מצאתי את הרכיב שיכול לעשות משהו דומה...הוא ממיר ל S-video אני פשוט צריך ממיר מ אס וידאו ליציאת הבננה. אני פשוט לא בטוח... אם מה שאני חושב נכון אז יציאת ה C של האס וידאו והאדמה שלה היא בעצם האות וידאו שאפשר לחבר לבננה...לא? אשמח אם תוכלו לעזור לי. בתודה מראש! ד"א אני יודע שאפשר פשוט לקנות כרטיס משך חדש עם היציאות האלה ויותר...אבל מה כיף בזה?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שמעו..נכון שמוזגים בירה בברים,יש כמו משאבה כזאת.. שלוחצים אותה ואז יוצאת הבירה..איפה אפשר להשיג כזה דבר?
-
- 7 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום, אני יכול להשיג מסך LCD בגדול 5X4 ס"מ בערך אבל שאין לו שורות, אלא הוא גרפי [ככה הסבירו לי] כל פיקסל הוא נפרד ולא כל משבצת. השאלה שלי האם אפשר להשתמש בו לטמפ' וכו', ואיך מחברים אותו. תודה
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם ! לאחר חיפושי בפורום מצאתי מעגל של לדים שנדלקים אחד אחרי השני (למטה) כפי שהבנתי הלדים נדלקים מהאמצע ואל הצדדים אחד אחרי השני, עכשיו חשבתי למה לא לעשות את זה יפה יותר שהמחשב נדלק זה יעבוד לכמה שניות ואז יכבה למישהוא יש רעיון איך לעשות את זה? בתודה אילון [attachment deleted by admin]
-
- 40 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
יש לי את החיבור שמתחבר ללוח אם(3 PIN) ואני רוצה להפוך אותו לSPDIF כמו בתמונה כך שאוכל לחבר אותו למערכת למישהו יש מושג כיצד הם מחברים? [br]פורסם בתאריך: 29.07.2007 בשעה 00:43:39 הקפצה :s05:[attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
-
-
http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1208056
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בגלל שיש לי שני מחשבים בחדר אחד הטמפרטורה בחדר מאוד גבוהה בשעות היום ואני לא יכול להשאיר את המזגן דולק כל היום ( אני כן עושה את זה ) אז הנה מודינג חביב שעשיתי למארז שלי http://img507.imageshack.us/my.php?image=picture160ye7.jpg http://aycu27.webshots.com/image/22546/2000945926671325650_fs.jpg http://aycu22.webshots.com/image/24421/2000938371795776445_fs.jpg
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי לכולם יש בעיה מוזרה כי יש מאוור שמחובר ללוח אם ב3 פינים בצבע שחור אדום ולבן מחוברים והתכונה SpeedFan לא מראה לי אותו ולא נותן לי לשנות את הRPM אני לא מבין כלום תעזירו לי בבקשה בתודה לעוזרים מצטער על האיכות [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי HD לא בשימוש (של מחשב נייח), אני יכול לרכוש לו מארז עם חיבור USB? כמה זה עולה? תודה... עריכה: מצאתי את זה http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=3081 יש משהו עם ספק כוח פנימי? ז"א שאני אוכל לחבר אותו רק למחשב.... כי אז זה כבר לא כ"כ נייד
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
נשבר לי חלק הפלסטיק שמחזיק את הפינים (או איך שקוראים לזה...) (מסומן באדום בתמונה למטה, הפלסטיק הלבן...) יש דרך לתקן את זה בלי להחליף את כל הUSB? *התמונה היא סתם תמונה שמצאתי בגוגל בשביל להראות את הפלסטיק שנשבר לי [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברים. כבר חצי שנה אני מחפש רשת משושים, עיגולים, או כל רשת מתכת שתוכל לשמש כגרילים לפרויקט שאני מתחיל בקרוב. הייתי רוצה לקבל שמות וכתובות של חנויות, למעשה ארצה כמה שיותר מידע על החנויות, עדיף חנויות עם נסיון אישי שלכם. למישהו יש מושג כלשהו לגבי חנויות שמוכרות רשתות מתכת.? תודה רבה, Aviko
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה עשיתי כמה שינויים.שיפורים במארז שלי ורציתי להוסיף על הדרך כמה לדים, נכנסתי למדריך שבאתר - "תאורת מארז על ידי לדים - המדריך המלא", אבל למרבה הפלא התמונות לא עולות לכן לא הבנתי כלום. האם מישהו יודע איפה יש מדריך כזה שעובד ? או אם המנהלים יכולים לתקן את התמונות זה יכול לעזור ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אז יש בפאן באס הזה אפשרות להחליף את הפאנל החיצוני מ 3 צבעים כסף לבן ושחור עכשיו הוצתי את הבגרים אבל אבל זה לא יוצא כפתורים חוסמים את זה
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני מניח שחיברתי משהו לא נכון כי המאורר לא עובד.... השאלה היא אם צריך לחבר משהו אחרת (כנראה שכן, כי ככה זה לא עובד....) והאם יש צורך לחבר גם את החוט הלבן? אני מניח שה"נגד" צריך להישאר בחיבור כי הוא גורם לסל"ד נמוך. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לאחר הפרויקט הראשון שלי שנהרס בגלל חוסר נסיון וכלים אני יוצא לפרויקט השני שלי! אז מה בתוכנית: קודם כל הנה תמונות של המארז: פרונט: [אל תתיחסו לסלוט הקדמי הפנוי, פשוט הכונן DVD בדיוק מתייבש מהצביעה [= ] טופ: צד שמאל: צד ימין: אוקיי הנה דברים שבינתיים בתוכנית: 1.בצד הימיני של המארז לחתוך חלון פרספקס גדול וסגירתו בעזרת ברגים ככל הנראה. 2.לחתוך בטופ עיגול ולשים שם מאוורר לדים. 3.בצד ימין במקום הפנוי למאוורר לחתוך את החורים לגמרי ולשים מאורר לדים + מכסה UV יפה. 4.יש לי קטודה כחולה שהזמנתי מארצות הברית + פאנל המאפשר לשנות מצבים או לכבות ולהדליק, אני מתכוון לשים את הפאנל במקום של הכונן דיסקטים. 5. בפרוייקט הקודם שלי בניתי מ-4 לדים UB רכיב שמתחבר כמו מא…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להעיף את כונן התקליטונים ואין לי תמכסה שלו ופתוח אני לא רוצה להשאיר אז מה אני יכול לשים איזה משהו פשוט שעולה זול (אנאערף איזה מפצל USB או קול או כל דבר אחר שיהיה נחמד) כמה שיותר זול תעזרו לי למצוא בבקשה
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע מערכת מחשב שאני ישן לידה בלילה (ומעוניין להשאיר אותה פועלת מסיבותי האפלות), אני מצליח לישון, אבל היא עדיין די רועשת, על כרטיס המסך אני מצליח להשתלט בעזרת תוכנה, שמורידה את מהירות הסיבוב שלו למינימום ההכרחי, אבל המאוורר של המעבד מחרפן אותי, תהיתי אם באמצעות מודינג ניתן לשים בין מקור המתח למאוורר (לוח האם, למעשה) לבין המאוורר עצמו פוטנציומטר, ולהוציא אותו אל מחוץ למארז, ככה שכשאני ארצה להפעיל את המאורר על המקסימום (=ביום, כשלא איכפת לי מרעש), אני אוכל, וכשאני ארצה קצת שקט, אני אוריד את הפוטנציומטר למינימום האפשרי, ממילא המעבד ב-IDLE. השלב האחרון בפרויקט יהיה לשנות את הגדרות הביוס למאוורר מ-AUTO ל... טוב, לא זוכר איך זה נקרא, אבל זה אומר שהמאוורר מסתובב בפו…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת איך בדיוק אני מחבר חיישן שיציג את הנתונים שלו במסך lcd אני יודע שיש מדריך באתר אבל כתוב בו רק איך לשאוב נתונים מהחיישן שנמצא במעבד או בלוח אבל לא מתוך חיישן חיצוני. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי. בתודה עידו
-
- 7 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום... קיימים ברשותי 2 פלאפונים ישנים ולא פעילים, ותהיתי, האם אוכל לעשות מודינג לאחד מהם ולחבר אותו למחשב (דרך היציאה הפרללית אני מניח.. כמובן עם תונכה..) כמובן שקיים מדריך למודינג של מסכי LCD באתר אבל אני לא בטוח שהוא מתאים לאלה... בכל אופן, הדגם הראשון הואמסך של nokia 5160, שזה נראה לי אחד מהפלאפונים הראשונים בעולם... (וגם בזמנו שימש כאחלה נשק, בגלל כובדו הענק... נקרא גם "הבלוק"...) המסך הוא משך של 9 ?פינים? (לא בטוח איך לקרוא לזה...) ותמונותיו מצורפות למטה... השני הינו מכשיר מחודש ושמו sk 1400 מרשת פלאפון.. למסך שלו שם יש 18 ?פינים? מאוד קטנים (יתכן כי טעיתי בספירה... מצורפת תמונה ) ,ועל המסך שלו שמתי לב שכתוב : China VTOP--LCD 25 MAR 2004 אם זה עו…
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בקשר לשירשור הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=224286 האם יש מפסק כזה (DPDT toggle) רק עם 3 מצבים? זאת אומרת המפסק DPDT toggle הוא ON, ON ואני רוצה מפסק שיעשה בדיוק את אותה הפעולה רק עם אפשרות ל - ON, OFF, ON שזאת אומרת 3 מצבים יש כזה מפסק? אם כן מה השם שלו?
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-