אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
זה צריך להיות דבר מאוד חזק... הייתי רוצה לדעת איפה אפשר להשיג כאלה , כי בפנדה נגיד מקסימום זה לד לבן של 7000MCD... תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמתי לב שהרבה פה כותבים על מסכי LCD להציג טמפרטורות וחשבתי גם לנסות לבנות מוד כזה אז יש לי כמה שאלות : 1-איך מחברים את המסך למחשב ואיך מתכנתים אותו להראות טמפרטורה(הבנתי שצריך תוכנה בשביל זה :) 2-המסך יראה רק טמפרטורה של חלק אחד(מעבד,הארד דיסק, לוח אם) או את כולם ביחד? 3-צריך חיישנים בשביל זה או שזה פשוט מציג את הנתונים מהחיישן הפנימי של אותו חלק? וזהו לבנתיים תודה מראש רומן.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה ניתן לעשות איתם? יש לי ידע ממש מצומצם באלקטרוניקה אבל יש לי מישהו שיודע איך להתעסק עם זה כמה הם שווים? כי יש לי כמות די גדולה וקצת מידע עלהם.. תודה! תמונות: http://eliad.org/uploads/1204068253.jpg http://eliad.org/uploads/1204077687.jpg
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לד שקוף כשמדליקים אותו הוא עושה אור כחול מאוד חזק (מסוגל להאיר חדר שלם) הוצאתי אותו ממחזיק מפתחות והוא היה מחובר לסוללה 4.5V עכשיו רציתי לשאול עם אפשר לחבר אותו לחיבור מולקס במארז (12V) ולא יקרה לו כלום? כלומר הלד יכול לישרף בגלל זה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מאיפה אני יכול לקנות את הדבר הזה שמסומן בצהוב? את השרוול המתכווץ הזה...(התמונה נלקחה מהאתר פה) תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר Bluetooth Module ל-Arduino Nano שעובד ב-5v. Bluetooth Modules עובדים ב-3.3v, ואני משתמש ב-Arduino Nano שעובד ב-5v, וגם שאר הרכיבים האחרים שאני מחבר אליו עובדים ב-5v, כגון ממסרים, LCD, ושאר רכיבים. כך שאני רוצה להשאר ב-5v, אבל גם רוצה לעבוד עם Bluetooth מה הכי טוב לעשות? לקנות Logic Level Converter? או שיש עוד פתרונות אחרים? תודה card
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, אחרי שהחלטתי בצער רב לנסות לעבור לווינאפ, עד עכשיו השתמשתי במיוזיק מאצ', שלפי דעתי תוכנה הרבה יותר טובה, אבל בכל זאת, רציתי אקולייזר בLCD, אז לקחתי את ה"אומץ" לתכנת את הפקודות לתצוגה שלי בתוכנה JalCDs, היא די "מסובכת" אני יותר רגיל לקלות של LCDsmartie, פה לא הבנתי איך אני יכול לבדוק איך זה נראה על המסך מה שעשיתי בלי לשמור ואז להלחיף קובץ של התצוגה ואז להחזיר לקובץ ששמרתי ואז לראות איך זה, בLCDsmartie פשוט לחצתי על apply (אם ככה רושמים..), ואז זה הראה לי מה עשיתי.. אז למי שיש תשובה איך אני פותר את הבעיה הזאתי אני גם אשמח. אבל הבעיה הכללית היא האקולייזר, עשייתי שברגע שהווינאפ ינגן זה יקפוץ למסך של הווינאפ, אז ה"פאק" הקטן הוא שמסך עשיתי אותו ל5 שניות, אז כל 5 שנ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אפשר להשתמש במעגל הזה להגברת אודיו?(כמובן להעשות הכל כפול שתיים ימין/שמאל)(אוזניות)
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מקווה שלא הביאו את הלינק הזה או משהו דומה אבל בכל זאת.. במהלך חיפוש בגוגל נתקלתי בדבר הקרוע הזה, מודינג וירטואלי!! ;D http://www.tjhsst.edu/~kdomina/Cad03/esundwic/ דווקא נחמד טוב אחרי שקראתי קצת זה איזה מישהו שבנה תמחשב שלו ב3DMAX.. טעות שלי, סליחה..
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשאלה המצ"ב, בסעיף א', אני חושב שמטרתם של המגברים היא לחצוץ ולמנוע ע"י התנגדות כניסה גבוהה מאוד את העברת העומס, והתנגדות המוצא שלהם למטרה זו היא שואפת ל-0. בסעיף ב' חישבתי ערכו של הנגד Rt ויצא לי 40 קילו. בסעיף ג' אני אמור לדעת לחשב המתח בשתי הנקודות שנכנסות לכניסה הלא הופכת של המגברי חוצץ, אבל אין לי מושג איך אני אמור לחשב אותו (מהי הדרך), אך אני יודע שלאחר מכן אני אמור להחסיר מתחים, מ- Vo ועד לאותה הנקודה בגשר. ולעשות כך בשתי הנקודות. האם אני צודק בדרך הפיתרון והאם אין דרך פשוטה יותר ללא חישובי זרמים ככה ? ואיך אני מוצא את אותו המתח ? תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף משהו למחשב שלי אך הוא דורש 24V ולא 12V כמו שהספק של המחשב נותן מה אני יכול לעשות? האם יש שנאי כמו שנאים רגילים פשוט 24V ? או שאולי יש איזה מכשיר אחר (לא יקר) שיכול להעביר 24V ? או שאפילו אפשר לבנות משהו שיקבל 230V מהחיבור לחשמל ויוציא 24V ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דבר ראשון- האתר הזה נתן לי מוטיבציה "לגנוב" לאח שלי את הדרמל ולהתחיל לעבוד על המוד שלי דבר שני- כשהתחלתי לחתוך את הפרספקט - הראש חתך אותו כמו סכין חמה בתוך חמאה - אבל מלא נסורת עפה בכול מקום ובמיוחד על הדרמל ופתחי האיוורור שלו.... מה אני יכול לעשות על מנת למנוע את זה.. או האם זה לכלוך לביר והדרמל בנוי לכאלה דברים?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום שלכם יש לי משתמש כבר כשנה בערך אבל השתמשתי בו פעמים ספורות ממש מזמן אני דיי פעיל בפורום של GAMER אבל אני ממש רוצה לנסות להשתלב בקהילה שלכם. תחום הידע שלי במחשבים הוא דיי נרחב בנושא חומרה ותוכנה ותמיכה טכנית ויש לי ידע גם במודים למיניהם (אבל אני לא יודע כלום על OC ) ואני מאמין שזה יהיה גם הפורמים היחידים שאני יגיב בהם כי אלו בעיקר תחומי העיניין שלי במחשבים, אני לא כל כך מתעניין במשחקים וכו' אני יותר מתעסק אם תוכנות וחומרות ואני מקווה שאני יוכל לשמש כעזר בעתיד לחברי הפורום הזה. אבל נכון לעכשיו יש משהוא שאני רציתי לשאול אתכם יש בבעלותי מתאם IRDA ל USB ורציתי לדעת אם משהוא ממכם מכיר יישום או תוכנה כל שהיא שניתן בעזרתה לסנכרן בין שלט כל שהוא למחשב בכ…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קצת רקע: אני מתעסק בתחום הטיסנים/רחפנים. אני כרגע בשלבי מחשבה על תחנת קרקע, בתחנת הקרקע יהיו בין היתר LCD, מקלטים, מקליטים וכו'. תחנת הקרקע תעבוד או ממתח של מצבר הרכב, או מסוללת ליטיום שתשב בתוך התחנה. הרעיון שלי הוא, במידה וניתן, לחבר את 2 מקורות המתח ביחד בו-זמנית. ואם וכאשר תקרה תקלה(סוללה מתפוצצת, נשרפת וכו'), התחנה תעבור ישר, למקור המתח השני. אולי זה שאפתני מדי/יקר מדי. אבל אשמח לשמוע חוות דעת ממביני עניין על אופן הביצוע ואם זה בכלל כדאי. בנוסף, איזה סוויץ מתאים לבחירה בין מקור מתח אחד לשני-אם נגיד אני רוצה להשתמש דווקא בסוללה ולא במצבר הרכב? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מצאתי בeBay טרנזיסטור TIP31, כתוב עליו ככה: 3A הבנתי. אבל כתוב 100V, זאת אומרת שהמקסימום הוא 100V? אפשר להעביר בו גם 9V והוא יעבוד?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://il.youtube.com/watch?v=VxeSbA_uWOw האים יש למישהו מושג איך מכינים אחד כזה ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש בקר מאווררים טוב למחשב החדש שלי. המארז הוא CM690. אני מחפש בקר מאווררים שיציג גם את הRPM וגם את הטמפ' ושיתמוך ב 4 מאווררים. מבקש הצעות מכיוון שאין לי מושג בתחום הזה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, כבר תיכננתי את המודינג שלי לחותך את הדלת לשים עליה חלון פרספקס (שלקחתי ממארז אחר) ולשים את הפרספקס ואולי מאורר בדלת גם. מצאתי מישהו שיעשה לי את זה בעזרת משחזת ציר, הבעיה היא שאבא שלי לא מרשה לי :-[ . אבל מצד שני אני יכול כאילו לעשות כי ביום שקבעתי הוא לא בבית, רק אני מפחד שלא יצא טוב בגלל שצריך להכניס את הפרספקס עם ברגים. אל תצחקו בבקשה, ותגידו לי מה הייתם עושים ואם יש לכם אז עוד הצעות למודינג
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם . קראתי את המדריך באתר ויש לי כמה שאלות 1. איזה רכיבים צריך עם מישהו יכול לרשום פה לינק לרכיבים זה מאוד יעזור לי? 2.אם יש לי מאורר 120 שהוא 4.8 W אז זה עדין יתאים? 3. האם אני יכול לעשות את הFUNBAS עם פטנציומטרים במקום המתגים בכדי שאני יכול לשלוט במהירות ואם כן איזה פטנציומטרים אני צריך(אם אפשר לינק עליהם)? תודה לכל מי שיכול לעזור לי אני כבר מחפש הרבה זמן תשובות לזה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.modmag.net/video/Black_and_Blood_video.rar זה סרטון עם ההדגמה.. בסרטון זה החלק הזה : תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מדובר על טלויזיה של METZ שעברה כבר כמה שנים טובות. בזמן האחרון היא מתחילה להחשיך את התמונה עד שמסך שחור לחלוטין. בהתחלה היא החשיכה ואז חזרה לעצמה אבל עכשיו היא רוב הזמן חשכוה לגמרי. הסאונד עובד בסדר גמור. מה זה יכול להיות? מה אפשר לעשות? והאם שווה לתקן אצל איש מקוצע או אולי כדאי להחליף חלק לבד ויהיה מה שיהיה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי מערכת מיקרו (משולבת DVD + מסך 7"). אחרי נפילת החשמל בבית היא הפסיקה לעבוד. פתחתי אותה וראיתי שהספק + המגבר משולבים ביחד בלוח אחד. הקבלים נראים בסדר - לא נפוחים. מגיע מתח מהקיר - הפיוז תקין. בתמונה השנייה סימנתי מקום שבו יש קבל ונגד שהלוח שם נראה קצת יותר "שזוף" לא שרוף. הקבל: C346 F 104Z הנגד: 22R/2W אדום אדום שחור זהב יכול להיות שהם הבעיה? המערכת לא נדלקת וגם אין סטנד בי המתחים שצריכים לצאת הם 5V ו 12V והם מראים במוצא 0. מישהו יכול אולי להפנות אותי מה צריך לבדוק? תודה מראש, תומר [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בונה פרויקט חדש ואני צריך עזרה במציאת החלקים והתכנון הפרויקט שלי לקוח מאתר מחו"ל ואני צריך עזרה במציאת החלקים הדרושים לו http://www.bit-tech.net/article/135
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לצבוע את המארז וליצור אפקט של אש. כמובן כבר תכננתי את השבלונות והכל, והשאלה שלי האם צבע ספריי יעשה את העבודה ? או שאחרי שבוע שאני ינקה עם מטלית את המארז הצבע ירד ? ובכלל משהו מכיר איזה סוג צבע שיהיה מושלם לצביעה של המארז ? או מדריך לצביעה עם אפקט "אש" אשמח לתגובות
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חג שמח. הרעיון מכונה THOR. (אל הרעם הסקנדינבי) לקוח מתוך החיבה הגדולה של psycotix לויקינגים. (ושמו של המארז הוא Sviking) המקור: הרעיון: אז כך: נתחיל מה Top של המארז. על ה "טופ" ישב טרפז שעשוי מעץ ועליו כיסוי אלומיניום מוברש. בחלק העליון של הטרפז יכנס לתוך חריטה שהוכנה מראש, מלבן פרספקס בצבע כחול, המלבן יואר בעזרת תאורת לדים, באלומיניום בעץ ובפרסקס תתבצע חריטה של 3 פסים אשר תעבור גם את פח המארז ואלו ישמשו פתחי איוורור לאוויר החם שמצתבר, והצצה לפנים המארז. האלומינום יוחזק בעזרת 8 בירגי נירוסטה (מברג כוכב..). Left door: הפרספקס שבדלת יוחלף לפרספקס כחול. והשם THOR ייחרט עליו, ויואר בעזרת לדים כחולים. Front: פסיי האוורור יוארו גם כן בלדים כחולים. …
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-