אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אולי יש למישהו מעגל שמבין מתי חשוך ואז הוא נותן מתח למשהו דרך ממסר? אני צריך את המעגל של החיישן והממסר.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי את התמונה הזאת (יש לי גם כן NZXT APOLLO )ורציתי לעשות ככה גם אצלי .. אני רק לא מבין כמה דברים איך לעשות את זה : 1) באיזה צבע כדאי להשתמש בשביל זה? 2) איך אני צובע בלי להרוס את הפלסטיקים של המנגנון נעילה של הכוננים (צד ימין אם סבכתי אותכם) 3) האם זה יהיה מכוער לצבוע גם את החלק האחורי שהוא גם כסוף? (הצד של החיבורים של המחשב )
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ממצב אנשים למבינים בהלחמה... יש קטע במדריך להתקנת צג LCD על המארז שנמצא פה באתר... (אין לי כח ללינק :-\) שבו הכבל שיוצא מנקודות 18-25 בפרינטר פורט ומגיע לנקודת 1VSS בצג, רציתי לדעת איך זה מתבצע פיזית בהלחמה? אני כאילו מלחים את כל החוטים ביחד? אני חושף את 18 ומלחים את כולם אליו?!?! איך זה הולך אנשים? תודה מראש! ;D
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שוב קיבלתי מסך תקול, הפעם התקלה היא שונה, כל כמה שניות רואים תצוגה (יש בה "רעש" אבל באופן כללי זה נראה טוב) ואז זה נכבה לכמה שניות, וחוזר חלילה. פתחתי את המסך ושני הPCB, הן של הספק והן של יחידת התצוגה, היו נראים בסדר, אין קבלים נפוחים והכל נראה טוב. לבדוק במולטימטר אם הספק מבצע את תפקידו, אני מפחד, כי המרחק בין הפינים קטן ואני יכול לקצר. השאלה האם בטוח יש בעיה באחד מהקבלים, או סתם ביחידת הספק למרות שזה לא נראה לעין? (במידה ויש מד ESR אצלנו במעבדה אנסה לבדוק את הקבלים, איזו קריאה אני אמור לקבל? מעולם לא עבדתי עם מכשיר כזה?)
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להכין משהו מפרספקט ומאוד חשוב לי שזה יחתך ישר ולא ישאיר סימנים, שמעתי על סכין שחותכת את הפרספקט בלי סימנים , יש דבר כזה? לגבי דרמל וכל שאר כלי העבודה הם משאירים סימן כזה מגעיל ואני רוצה להימנע מזה ושיצא ממש חלק.. האם סכין שחותכת זכוכית תהיה טובה לפרספקט? עוד רעיונות והצעות יתקבלו בשימחה תודה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרגע יש מדריכים למודינג שמה. מה הייתם רוצים שיהיה בתוכנה? מידע על רכיבים? תנו הצעות. :
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של ASUS שהפסיק להטעין. לאחר שפתחתי את המחשב רואים שבלוח האם החיבור של הטעינה (שמולחם ללוח האם) נשבר. הזמנתי את שקע הטעינה אבל ההלחמות נראות לי מעל היכולות שלי (יכול לנסות אבל חבל לי להרוס). יש למישהו רעיון למי אפשר לפנות על מנת שילחים את שקע הטעינה ? אני נמצא באיזור חיפה אשמח לרעיונות ועלויות צפויות
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אחרי עבודה של כמה ימים על המיקלדת שלי מיתברר שלפורת של ה-lpt אין מספיק חשמל. :'( (חיברתי 166 לדים למיקלדת שפועלים לפי הוינאמפ. הכול פועל טוב אבל הלדים לא זוהרים מספיק מה אפשר לעסות?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך מחשבים כדאיות מתי עדיף להשתמש במקור חזק יותר ומתי להעלות את המתח במעגל. לדוגמה סלולרי משתמש בסוללה של תא אחד ואני מניח שהוא משתמש בסטפאפ כדי להגיע למתחים הגבוהים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, מחפש איפה ניתן לקנות דחוף את הנקבה הזאת ואיך היא נקראת בשפה המקצועית זהו חיבור נקבה 10 PIN ואמור להתחבר ל- FLAT CABLE הנה תמונה: http://www.onlinetps.com/shop/images/Items_Images/10PIN_FRC%20_connectors.jpg והנה מכירה שלו באיבי: http://cgi.ebay.com/PKG-8-10-Pin-2-0-Pitch-Polarized-IDC-Female-Socket-/270623440360?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f0269fde8 הייתי מזמין מאיבי אבל אני צריך את החיבורים האלה בדחיפות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם זה אפשרי ? יש לי כרגע כבל RCA אחד וזה לא מספיק על מנת להשתמש ב 5.1 אלא רק ב 2.1 . הרעיון שלי הוא להשתמש בעוד 2 כבלים זהים ולחברם בעזרת מפצל אוזניות. דעתכם?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לבנות מעגל שבתוכו יהיה שליטה על 4 מאוררים זאת אומרת ראובס רגיל אבל אני רוצה לעשות עוד עיגולים שאותם אני יחבר לקתודות וכשאני מחבר את הקתודה למעגל הזה אז אני יכול לקנוע את עוצמת האור של הקתודה ואם אני יאיר משוה אם לדים אז גם את האור של הלדים. אני רוצה לבנות את זה אבל שבמקום שזה יהיה אם עיגולים אני רוצה שזה יעבור על פס כמו שיש במיקסרים של DJ אבל אני לא יודע איך להכין את זה אם מישהו יודע יכול לעזור. תודה ושבת שלום שקד
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ואז אני נתקל במשהו כזה:
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מצטער על התמונות אין לי משהו יותר טוב... [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש כבל שימיר לי יציאת ג'וייסטיק של פלייסטיישן 2 לחיבור USB כדי להשתמש בשלטים שיש לי כג'וייסטיקים למחשב... ראיתי תמדריך שאפשר להמיר תחיבור לחיבור פרללי, אבל אני צריך לחיבור USB וגם שלא יזדקק לתוכנות או דרייברים... קיצר יש דברים כאלה למכירה? תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיפשתי בחוברת לוח האם ולא מצאתי נתוני אמפר של חיבורי המאווררים השונים :-\ . אני רוצה לחבר יותר ממאוורר אחד לחיבורי ה 4 PIN [יש לי 2 חיבורים] על לוח האם [GA-X38-DQ6] אך לא רוצה לגרום נזק. ע"פ חברת AC יש להם שיטת שרשור מאווררים עם חיבור מקבילי [מצ"ב תמונות]. 1. האם זה כמו לחבר אם מפצל Y פשוט ? 2. האם ניתן למדוד בכמה עומס יעמוד חיבור מאוורר ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למישהו יצא להתנסות במולטימטר של זיקו ויכל לתת דעה עליהם במקרה הדגם שמעניין אותי זה ZI-9320
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשהברגתי את הלוח בשביל להוציא אותו בטעות כנראה הבאתי מכה לצ'יפ פיצפון והוא נפל אני מחפש מישהו שיכול לחבר אותו ויש לו נסיון בדברים האלה. אני ישלם לו 200 ש"ח אם הכל יעבור בהצלחה. אני מירושלים... מישהו מעוניין? וזה דיי דחוף... רשמתי את זה כאן כי זה המקום היחיד שאני מכיר שאני חושב שאנשים יכולים לתקן דבר כזה מס הפלא שלי 0508421615
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
לא יודע עם הסברתי טוב בכותרת אל תנעלו.. אז ככה עשיתי מייון בגג והפעם החלטתי שאני מפרק תמחשבים שם עד הבורג האחרון. פירקתי שם מחשב פנטיום 1 486 אם אני לא טועה ומצאתי מסכון כזה קטן שמציג מספרים באור ירוק יפה כזה... עכשיו בא לי לעשות איתו איזה מוד חמוד ויפה שיציג את הטמפ' שיש לי ב CPU השאלה איך עושים את זה מה שיש לי זה: 1) מלחם ובדיל.. 2) חוטים כמה שצריך 3) מחברים (לא יודע איך אומרים את זה חח) חופשי וזהו. הנה תמונות של המסך [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הפרוקייט שאני רוצה להכין הוא כזה : רק שאני יפעיל את הלדים דרך הארדואינו . אז : 1.יש אפשרות להפוך יציאה דיגיטלית לאדמה ? 2.מצאתי את הלוח הזה http://www.dealextreme.com/p/arduino-mega2560-atmega2560-16au-usb-board-118047?item=8 אבל הוא זול בצורה מחשידה (בערך חצי מחיר יחסית לאיביי) אז יש בעיה כל שהיא עם הלוח הזה ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4203545,00.html
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מצאתי מסך CRT flat 21` DELL P1110 במסך יש תקלה של בהירות גבוהה - כל התמונה בצבע לבן מחוק כזה גם אם שמים את ה light / contrast אל 0 חיפוש ב google - זה תקלה קבועה של המסך הזה. ממליצים להחליף נגד במעגל כדיי להוריד את אחד מהמתחים http://www.adrian-smith31.clara.co.uk/pctips/monitor_tips.htm#Dell עכשו יש שם 2 נגדים של 10 M (חום שחור כחול צהוב). הנגדים הם בגודל כמו של נגדים רגילים (1/8 W ?) והצבע רקע שלהם הוא תכלת כזה (תכלת מבריק כמו ה 'צהוב חול' של נגדים רגילים - לא דומה ל 'אפור בטון' של נגדים להספק גבוה יותר) איך בודקים שהנגד שאני שם מתאים ל 1 KV ? זה קשור לצבע רקע הכחול ? לקו האחרון שהוא צהוב רגיל במקום זהב ? משהוא אחר ? מה המתח שמחזיק נגד 1/8 W רגיל שהצבע רקע שלו…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני מחפש פתרון יצירתי להפעלת נורת לד על ידי לחיצה על מקש במקלדת או בקר אחר. אני מעוניין לחבר אורות בלם לעמדת הנהיגה שבניתי כל שבעת לחיצה על דוושת הבלם האורות ידלקו. הדרך הקלה לבצע זאת היא פשוט לפתוח את מערך הדוושות ולהתקין שם מיקרו סוויץ אך אני לא רוצה להתעסק עם זה, אלא למצוא פתרון יצירתי אחר שייתן לי גמישות בהמשך. אשמח לכיוונים. תודה שמוליק
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים קניתי בוסטר לרכב ואחרי משחקים לצערי הלוח נשרף כרגע נשארה לי הבטריה שלו (עם חיבורים לתניני רכב ) שזו הסיבה לרכישה שלו בגדול אשמח לדעת איך להטעין את הסוללה הזו ללא החיבור ללוח השרוף אלא ישירות מהחוטים מצרף תמונות של הסוללה המון תודה חברים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-