עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by גוגומגוג,

שלום אני רוצה לעשות מספק \ פוטנציומטר למאווררים שלי... אני לא כל כך רוצה להתחיל להתעסק עם לוח הלחמות נגדים ועוד, אנ י רוצה משהו פשוט. עשיתי סרטוט מסויים תגידו לי אם זה אפשרי כזה דבר.. ואם לא למה. תודה [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by alex542,

יש אצלי מולטימטר בשם MX-280. הבעיה אצלו מבלי לחבר אליו את החוטים שלו והכל הוא לא מתחיל מ-0. כלומר אם שמתי מדידה על 20 וולט הוא מראה לי 3 וולט מבלי שחיברתי אליו כלום. איך אני יכול לתקן את המולטימטר?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by roeesnir,

קניתי לפני 3 שנים מקרן חום לתליה על קיר. (חדר ילדים) אך דא עקא, זה חם מידי. בשנה שעברה קניתי את זה: http://www.ebay.com/itm/1-pc-Lighting-Control-Dimmer-AC220-240V-50-60Hz-1200W-/140303463013?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20aabcf265 הכנסתי בתוך קופסא 4 מקום, חיברתי שקע ותקע, וזה עבד מצויין. נתתי אותו למישהו ואני צריך להכין עוד אחד. לפני שאני מזמין עוד דימר כזה, למישהו יש אולי רעיון יותר טוב? דימר אחר אולי?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Mike-,

אהלן, אני רוצה להתאמן קצת בהלחמות SMD. אני די בטוח שניתן לקנות PCB שמכיל פדים בכל מיני גדלים לSMD כדי להתאמן על הלחמות. אני מאמין שאפשר לקנות (איפשהו) רכיבי SMD תקולים או זולים מאוד רק כדי להתאמן על ההלחמה. מישהו מכיר מאיפה אפשר לקנות אותם ?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by skullfacer,

אז נתחיל קוראים לי יוני . קניתי קירור מזמן ultra 120 extreme ראיתי ששני המאוררים בחלק העליון לא מאפשרים לי להרכיב תלוח בגלל גודל הקירור אז לקחתי את שני המאוררים והרכבתי אותם מלמעלה , אז ראיתי שהגג (פלסטיק) לא נסגר טוב כי המאררים הפריעו לו אז אחרי עבודה קלה עם הדרמל חתכתי את הפלסטיק ואת הלוח שיושב עליו הusb כי הוא הפריע לי בסגירה חתכתי את המתכת הזאת שיושבת על הגג והשתמשתי בה אחרי זה למגן את המאוררים תמונות של התוצאה אני אישית די מרוצה http://i42.tinypic.com/a1323l.jpg http://i39.tinypic.com/1900mo.jpg עכשיו תמונה של המחשב לפני החיתוך והסידור של הגג עם הדלת הצדדית פתוחה http://i41.tinypic.com/29752e.jpg תמונה שצילמתי לפני שובעיים מאז עבר על המחשב ניקוי יסודי :] ה…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Devil Servant,

אני רוצה לעשות מפסק לHD,ככה שאני אוכל לשים 2 HD שונים ואז להדליק אחד ולכבות את השני (2 מפסקים) או אחד בשביל להחליף בין אחד לשני. זה אפשרי לשים מפסק לכבל חשמל? כי אלו הרבה חוטים...

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. רציתי לעשות למחשב של אחי חלון עם הלוגו שלו (הוא DJ מקצועי ) אז לקחתי כלים והתחלתי לעבוד הסימונים עשיתי טעות שלא סימנתי מאחורה אבל לא משנה אחר כך מחקתי את זה עם מחק ואלו הקידוחים בפח ( החורים במרכז הם סתם מתוך שיעמום) אחרי שחתכתי את הפח תיקונים עם הדרמל אחרי התיקונים [/url אחרי הרכבת גומי U שאולתר על ידי מצינור של גינה הקטנים וחריטה של אחי ועיצוב הלוגו גם שלו והרכת הלדים וכו' אשמח אם תכתבו כאן ביקורת בונה בכל אופן זה הפרוייקט הראשון שלי שאני עושה לכן חבר'ה תנו בתגובות עריכה תודה רבה רבה למנהל של הפורום שנתן לי אפשרות לערוך אחרי שננעל התארד

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by frog007,

יש לי רעיון לאיזה פרוייקט כלשהו הייתי רוצה לדעת אם אתם חושבים שזה אפשרי. אני מעוניין לקחת Gps ולנצל את המסך שלו ואת יכולת הטאצ' שלו כדי להתמש בו כמסך נוסף למחשב. ככה שאני יוכל לשלוט על המחשב מרחוק (עם חוט או בלי חוט) על ידי ה - Gps עצמו. תודה רבה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. אז ככה, יש תאורה בתוך המארז. ויש את המנורה הכתומה\אדומה הזאת שמהבהבת כשהמחשב חושב... אז אני רוצה, שכשהמנורה האדומה נדלקת אז גם התאורה במארז תידלק, וככה שהתאורה במארז תהבהב יחד עם המנורה הכתומה... אז אם אני לא טועה יש טרנזיסטור, 3 רגליים, משמש כמפסק, כאשר יש מתח ברגל ראשונה, אז הוא מחבר את הרגל השנייה והשלישית... מי יכול להגיד את סוג הטרנזיסוטר ואופן החיבור? תודה!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Blackend,

קניתי את הקיט של וונטק ועשיתי את זה...אני חושב שלקח לי זמן כולל של 5 שעות. אני חושב שבהתחלה זה היה כיף ...ואז הגעתי לאיי טי אקס וחשבתי שאני עומד למות. שואה אטומית לפרק הכל! לא מומלץ לאנשים שאין להם סבלנות והרבבבה זמן פנוי! אני לא חושב שאני אעשה את זה שוב בחיים שלי ! מעכשיו אני קונה כאלה עם סליבים כבר! (בטרפליי שאני מחפש איפה לקנות!!! כבר חודש) בכל מקרה למי שכן רוצה לעשות את זה! אז שיהיה בהצלחה והנה מספר טיפים! 1.מייבש שיער טוב! או אקדח חום לא משהו מעפן! 2.להתקמצן על השרינק! הקטן 3.אין טעם לקנות שתי ערכות נשאר המון ספייר מאחת רק שאין שרינק קטן יותר... 4.לחשוב פעמיים כמה אתם באמת בנויים לזה...לא מומלץ למתחילים חוצמזה יצא לי ממש סבבה אני מקווה סוף סוף לעלות את הגלרייה שלי לג…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Track,

אני מחפש לקנות דרמל, מקורי אם זה כדאי, או לא מקורי. אני מחפש באינטרנט ולא מוצא שום חנות שמוכרת דרמל. איפה קונים את הדברים הללו? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by sa_ka,

טוב אז ככה בשביתה בניתי מארז מ-0 הושקעו עליו בערך כ500 שעות עבודה שלי ועוד כ-300 של אבא שלי המארז עדיין לא גמור זקוק לעוד גימורים רבים ויש לי רעיונות נוספים לשיפורו בחופשת הפסח היה לי קצת זמן לעבודה נוספת עליו המארז בנוי מתעלת PVC מלבנית שעברה הסבה למארז והפנלים עשויים מפרספקס. רוב החלקים למארז בלבד (לא כולל חומרה) נתרמו ע"י אבא חברים ומשפחה או פורקו בעבר על ידי ונהספו במשך השנים. קצת רקע: אני בן 17 וחצי מראשון לציון ביסודי הייתי ילד מחונן (מכון רון למי שמכיר) חולה מחשבים מאז ומתמיד. מפרק כל דבר שהצלחתי לשים עליו את ידי אי פעם מצעצועים למכשירי אלקטרוניקה ועד מכוניות, אני ג'נקר לא קטן וככה גם אבא שלי ובגלל זה אפשר למצוא אצלנו כמעט הכל (חוץ ממה שאמא שלי הצליחה לזרוק ל…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by zorkenius,

This One אולי משהו מכיר איפה ניתן להשיג ? או משהו דומה?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. האם HD יכול להפגע, אם הוא צמוד לצורב... הכוונה היא שהמתכות שלהם נוגעות אחת בשנייה, ומתי שהצורב עובד, אני משער לעצמי שהוא רועד קצת, האם זה יכול לפגוע בHD? (הם עדיין לא נמצאים בכלוב שאני אבנה להם, אבל גם כשיהיה כלוב, הם יהיו צמודים מאוד, עד לכדי מגע)

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by semi-t,

מצאתי איזהשהו מוד למארז של אנטק בתצורת המשחק DOOM3 אתם חייבים לראות כדי להאמין!.. איזו השקעה.. בחיים לא ראיתי כזה דבר!.. הנה תמונת דוגמא: והנה התהליך: http://www.thebestcasescenario.com/forum/showthread.php?t=1

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by IG,

אני רוצה לקנות לדים UB כדי שיאירו את החריטה שעשיתי, אני רוצה לחבר אותם במקביל, ולחבר אותם ליצאה פנוייה על הלוח שמיועדת לחיבור של לדים של המארז (כמו הלדים שמהבהבים כשהHD עובד, או הלד של הPOWER...). השאלות: האם המתח יספיק? האם כדאי לי לחבר אותם בטור והאם אני צריך לשים גם נגדים? בגדול אני רוצה לקנות שני חיבורים נקבות, ואחד זכר, ולעשות חיבור ליד הלדים עצמם, כדי שיהייה לי יותר נוח לנתק אותם כשאני רוצה לפתוח את הגג (ששם החריטה...) ועוד שאלה: אני צריך כבלים מיוחדים או שכבלים פשוטים ודקים יספיקו?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אז ככה... אני צריך מקדח כוס (לא PUSSY..!!...חחח)..של 120MM... אני צריך גומיות לחלון...מה עדיף..??U או H?? מאיפה אני משיג פרספקט...בגודל של 50X50...או משהו כזה...?? איך אני יכול לעקם פרספקט...ליצור משהו מעיין קוביה...שצד אחד שלה פתוח??? תודה רבה ירון כהן...

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Gal&Gal,

הזמנתי מאווררים מאיביי למארז אבל אני רוצה לצבוע את המאוורר , ראיתי מדריכים והכל אבל הסוגיה היא שמישהו זרק באחד הדיונים ש"צביעת המאוורר מכבידה עליו ועלולה להוציא אותו מאיזון וידה ידה ידה ידה ותהרוס אותו" אני לא מסכים , ורציתי לשמוע את דעתכם או מהנסיון שלכם : אם אני צובע כמו שצריך בשכבה אחידה ודקה ולא מגיע צבע לחלקים המכאנים לא צריכה להתעורר בעיה נכון? לצורך העניין זה הצבע :

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by eegg,

יש לי דוושה למכונת תפירה, שבתוכה הקבל נשרף, מצאתי אצלי קבל עם אותם נתונים אבל אני לא בטוח שאפשר להשתמש בו במקום הישן. הישן הוא מדגם Rifa pme 271m 0.1uf 250v וההחדש הוא uTx HQX 0.1uf (k) x2 v250

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Big_Guy7,

דחוףףףףףף אני צריך עזרה הפאנל הקדמי שלי מפלסטיק וצבעתי אותו באותו ספריי שצבעתי את המארז שלי (פח) והצבע לא יושב טובב מה לעשותת??~

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by ranran,

אהלן חברים בלוח אם שלי (GIGABYTE) יש חיבור spdif מובנה אבל רק OUT ובלוח עצמו יש 5 פינים של SPDIF_IO (אני צריך את הINPUT) השאלה שלי מה אני יכול לקנות כדי לחבר SPDIF למחשב? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אני מחפש בנרות חנות שמוכרת Scotch Blue, זה טייפ איכותי ביותר לצביעה. ראיתי גם שהמון מודרים משתמשים ספציפית במוצר הזה וכידוע, 3M אכן יצרן איכותי. בכל מקרה, אני מתקשה למצוא את זה בארץ... בהום-סנטר יש מוצרים של 3M אבל אין להם את הטייפים האלה, סביר להניח גם שאם היה, אז במחיר מופקע. אני סבור שיש חלופות איכותיות לא פחות, ולכן פתחתי אשכול, אז שוט.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום, כחלק בפרוייקט בנייה של מחשב קטן אני זקוק לכפתור הפעלה עם נורת הפעלה (יחובר ללוח ל- power sw + power led) משיטוט בגוגל מצאתי תשובות שונות לכמה וולט מספק הלוח ללד ההפעלה (3V/5V) הכיוון הוא על כפתור כזה: https://www.aliexpress.com/item/12mm-LED-illuminated-waterproof-momentary-push-button-switch/32681475268.html?spm=2114.search0104.3.209.61434dd69WvIvr&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_5_10065_10068_319_10059_10884_317_10887_10696_100031_321_322_10084_453_10083_454_10103_10618_10307_538_537_536,searchweb201603_1,ppcSwitch_0&algo_expid=5587d300-4b2d-409d-8d64-e930675f500e-29&algo_pvid=5587d300-4b2d-409d-8d64-e930675f500…

24. Started by Cha0stAlker,

שלום, אני כנראה הולך לקנות מארז CM HAF 932, וכפי שכנראה רובכם יודעים אין לו מסנני אבק. מישהו יכול בבקשה לעזור לי, ולתת איזה מדריך קטן איך מוסיפים לו כזה? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by card,

שלום ב-DFRobot, מוכרים את ה-Logic Analyzer הבא: היתרון הגדול שלו, הוא שהוא לא מכשיר עצמאי - אין לו מסך משלו והכל, אלא הוא פשוט התקן קטן שמתחבר למחשב, ואז שם על המסך של המחשב הנתונים מוצגים. מה היתרון בזה? תשובה: זה מאפשר למוצר להיות הרבה יותר זול. השאלה שלי: מה דעתכם עליו? והאם אתם מכירים משהו במחיר דומה, שהוא יותר טוב? תודה card

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.