עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. שלום יש לי מאוורר לא רגיל ארך משהו טוב וכתוב עליו : 551 mA (ד"א איך אני עובר ממילי אמפר לאמפר ???) אז איך אני מחשב את ערך הנגד המתאים ביותר לזה ? אם אפשר אני רוצה לדעת איך אני מחשב את זה בדיוק כדי שאני ידע להבא. תודה מראש, אוהד כהן.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by infer73,

טוב ככה, היה בא לי היום לעשות משהו במחשב שלי אז רציתי להעביר את היציאות סאונד לקדימה של המחשב לפאנל הקדמי אז ככה, פירקתי רמקולים ישנים והוצאתי מהם את היציאה של החיבור אוזניות בלי בעיה ובלי לשבור שום דבר עכשיו הצלחתי לחבר את הכל בסדר וזה עובד כשאני מחבר רמקולים עדיין לא ניסיתי לחבר אוזניות כי אין לי בנמצא כרגע אבל אני אנסה יותר מאוחר בכל מקרה, כשאני מחבר מיקרופון זה לא עובד בלי ה"חוט מאריך" המיקרופון עובד בסדר גמור אבל ברגע שאני מחבר דרך החוט המאריך זה מספיק לעבוד ומתנהג כאילו זה פשוט לא מחובר איזה סיבה יכולה להיות לזה? הייתי מביא תמונה של איך בדיוק הלחמתי את כל החוטים אבל אין לי מצלמה בבית כרגע ולא מצאתי תמונה של הרכיב הזה דרך גוגל, אם מישהו ימצא אני אראה לו איך חיברתי הכ…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by krembo0o5,

שלום, רציתי לדעת האם אפשר להכין קופסא בגודל 5ס"מ על 2ס"מ (בערך) בעלת מסך קטן שמסוגלת להתחבר לWi-Fi? (היא צרכיה לעבוד על סוללה) האם זה בכלל אפשרי ומה תיהיה העלות המינימאלית של דבר כזה? אני יודע שאפשר להכין דבר כזה עם ארדואינו אבל זה יוצא ממש יקר.. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. היציאה של הפנטיום 1 היא כזאת לא זוכר איך קוראים לזה ) ..... 5 פינים (למעלה ) .... 4 פינים ( למטה) זה יציאה של העכבר שיש לפנטיום 1 עכשיו אני קניתי יציאה כזאת ויש לי מחשב פנטיום 1 ואני רוצה לחבר לו עכשבר אלחוטי אבל לעכבר אלחוטי יש את היציאה החדה של העיגול הזה עם הפינים במעגל... עכשיו השאלה שלה איך אני עושה את זה כשביציאה החדשה אני צריך לחבר 9 פינים אז איזה חוט מתחבר לאיזה פין ביציאה הישנה של הפנטיום 1 ?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by SpLiNtEr,

פסח הגיעה,ועימו - העלמת החמץ. לאחר שנתיים שהמארז לא נוקה,העלתי בטובי לקחת הפסקה של שעה,ולנקות. עדיין יש על הכבלים אבק,אני לא עשיתי ניקיון יסודי,של הוצאת כל רכיב ורכיב,אבל הטמפ' לא משקרות. לאחר הניקיון,המעלות של הכרטיס מסך ירדו בכ-10-11 מעלות. לדיסק הקשיח ירדו 2-3 מעלות. ללוח אם ירד לי 8-9 מעלות. והטמפ' של המעבד נשארו כמו שהיו לפני,מכיוון שהסרתי את המשחה הטרמית הישנה, אני מאמין שכאשר אני ישים חדשה המעלות יירדו ב-5-6 מעלות בשל התנאים החדשים במארז. תמונות: לפני: http://www.siz.co.il/up.php?file=etdzwd4zuqxo.jpg http://www.siz.co.il/up.php?file=2zeij0txntoc.jpg אחרי: http://www.siz.co.il/up.php?file=yyyzz4hmwuyw.jpg http://www.siz.co.il/up.php?file=ggzml4m2yjmo.jpg MuTaTiOn.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by SeaMonster,

אני רוצה ליבנות UV meter , שמורכב מ 20 לדים פר ערוץ והייה מחובר מאחורי המסך של המחשב ומחובר לכרטיס הכל של המחשב. בישביל זה אני צריך לחבר 2 LM3915 בקסקדה, אני לא מצליח לימצוא הסבר או שירטוט לאיך עושים את זה. המעגל יחובר ל 12V דרך הספק

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by bezangeloo,

לא מצאתי ברשת פרטים על המסך של הnokia communicator 9110, מישהו יכול להאיר את עייני בנושא? מצורפות תמונות של הצ'יפים שלו, לא יודע מה אני אמור לחפש :-\ [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by elior021,

היי יש לי מארז ANTEC 12000 רציתי לדעת אם אפשר איכשהו לשלוט על הלדים שלו במארז או אפילו לעשות איזה מתג שמכבה ומדליק את כולם

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום, יש לי כונן חיצוני של Cavalry בלינק הבא: (לפי מה שהבנתי Cavalry זה רק המפעל ש"מלביש" על ההארד דיסק עצמו את המעטפת הכוללת ולמעשה ההארד דיסק עצמו הוא של Hitachi) http://www.buy.com/prod/cavalry-storage-caum-series-1-tb-usb-2-0-external-hard-drive-pre/q/loc/101/206746682.html חזרתי מנופש ופרקתי את התיק של המחשב נייד והכונן, בטעות חיברתי את הכבל חשמל של המחשב (הכבל עם השנאי זה שמטעין את הלפטופ) לכונן החיצוני, לא יודע איזה זה התאים ונכנס אבל זה התאים - הדלקתי את הכונן ובמקום אור כחול שבדרך כלל נדלק - התחיל להבהב אור בצבע אדום, אחרי נסיונות של הבנה, עליתי על הטעות הטיפשית, כהשחלפתי לכבל המקורי של הכונן והדלקתי אותו עדיין נדלק אור אדום שנראה מהבהב טיפה יותר מהר. ספק כוח? נש…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by MrTwig,

היי, אני צריך כדי לחווט פרוייקט חוטי חשמל דקים ומבודדים ( יעבור דרכו כנראה 5V 50mA) נתקלתי בבעיה בלמצוא בEBAY חוטי חשמל. . . אם מישהו יכול להביא לי קישור מתאים אני אשמח! תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by עומר8,

חיברתי נגד של 150 אום ללד אדום וחיברתי ל-5V וזה לא עובד מה יכולה להיות הסיבה לכך? אני אוסיף שעשיתי את זה ל3 לדים אדומים והם לא עבדו והלדים הכחולים שחוברו עם נגד של 47 אום עבדו תודה לעוזרים עומר8

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אז ככה. עד לפני זמן לא רב אם באמת רצית לעשות מודינג למחשב היו לך שתי דרכים: או לעשות בעצמך (הדרך הנכונה!!!) או להזמין מוצרי מודינג מחול... הקהילה בארץ התפתחה ולאט לאט חנויות התחילו להביא לכאן קטודות, מאווררים מיוחדים, מארזים צהובים וכו. אבל עדיין היו בעיות. המחירים לפעמים היו בשמיים ועדיין היו מוצרים שלא היה כדאי לקנות בארץ (כבלים עגולים) או איאפשר היה בכלל להשיג אותם (ערכות סליבים למשל...). והמצב המשיך להשתפר - מחירים ירדו והיום אפילו יש סליבים בארץ. חנויות התחילו להביא סליבים אחרי שלקוחות הראו התעניינות בזה (אני יודע שאני הצעתי לשתי חנויות להביא את הערכות של וונטק) והיום ראיתי עוד מוצר של וונטק בביקורת ווידאו - מחברי מולקס בצבעים - http://www.3dgameman.com/vr/vantec/e…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Iko89,

-כותרת- אפשרי להפוך יציאת USB של מצלמת רשת לחיבור RCA ?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. החלטתי להחליף את הפול טאוור שלי במארז פרספקט שוכב,זה מפנה לי ממש הרבה מקום. אני הולך לבנות אותו מכלום. כבר בדקתי איך הכול מסתדר, והולך יופי. רק יש לי שאלה קטנה, כאשר אני מחבר את הלוח אם לפרספקט ולפי מה שאני יודע פרספקט עושה חשמל סטטי, זה לא יכול לדפוק את הלוח אם?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. איפה אני יכול למצוא חנות באזור ראשון-לציון שמוכרת את הדברים הבאים: לדים 3V חיבור P2 (שלוש פינים) מפסק 2 מצבים (שלוש פינים למטה) TIP31

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. זהו המשך לטופיק ארוך כעיקרון אני אסכם לכם את התגלגלות העניינים: עד כה היה לי לוח אם עם יציאה דיגיטלית אבל עכשיו החלפתי לוח אם לזה http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ConRoeXFire-eSATA2&s=775 ואין לי יציאה דיגיטלית שכזו אבל יש משהו שנקרא HDMI_SPDIF יש אפשרות לחבר אותו בדרך כלשהי למגבר הבנתי שאם רוצים מחברים לכרטיס מסך שתומך בHDMI כבל מהלוח אם אל הכרטיס מסך ואז דרך יציאת הווידיאו של הכרטיס מסך יש גם קול השאלה היא האם ניתן לחבר אותו בדרך אחרת למגבר ישירות בלי כרטיס מסך תומך בHDMI??? השאלה היא האם ניתן לארגן בצורה כלשהי חיבור SPIDF ללא החיבור לכרטיס מסך אלא ישירות למגבר כלומר המרה מהחיבור שיש על הלוח אם לחיבור SPDIF החיבור שיש על הלוח אם הוא חיבור בעל 3 פינים אח…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by gigabot,

http://www.frozencpu.com/cab-38.html ואיך מתבצע כל העניין של הקניה מפרוזן, נראה לי הם שולחים לארץ זה נכון? כמה עולה, אם אפשר פירוט על העניין, תודה אלי.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by etz,

הי חברה, מקווה שזה הפורום הנכון, לפחות נראה המתאים ביותר. אז ככה, קרעתי היום כבל ribbon בפלאפון שלי, ואמנם זה ממש לא סיפור וגם לא יקר להזמין חלופי קצת אין לי סבלנות לחכות עד אז (וגם אין מכשיר נורמלי אחר לבינתיים...). האם אפשרי באיזושהי צורה לתקן אותו, הלחמה או כל דרך אחרת? יש לי קצת מרווח עבודה משני הצדדים הקרועים וזה יספיק. אשמח לכל עזרה!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. Started by bubbles,

לא יודע אם זה קשור כל כך לפורום, אך אנסה את מזלי ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. אני חייב להשיג בדחיפות את ATMEL בישראל מכיוון שאני חייב לרכוש מהם צורב כלשהו למיקרו בקר שאני עובד איתו, ואני לא מצליח למצוא מספר טלפון שאוכל להשיג אותם בו. אשמח לעזרה בדחיפות, תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  20. Started by LockOn,

היי, אני בונה מכשיר למחשב שנקרא FREETRACK.. מי שרוצה שיבדוק מה זה ביו טיוב. בכל מקרה, אני צריך לחבר מפסק למהדק סוללה של 9V ויש לי חוט אדום וחוט שחור.. אני צריך לחבר את ה+ של הסוללה למפסק כי בקצה השני (של המפסק) יש נגד.. בקיצור, איזה חוט מוביל את ה+ ואיזה את ה-? האדום או השחור? תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Director,

שלום לכולם יש לי מארז פשוט (לבן) , אפילו את החברה שלו אני לא יודע (תמונה אני יעלה בקרוב) אני עכשיו רוצה לעשות לו חיתוך בצד . משהוא יכול להביא לי איזה שבלונה יפה ? (עיגול ריבוע או צורה נחמדה אני רוצה לעשות צורה על המארז (על הצד שלו כמובן , ומתחתיו לעשות עוד איזה 2 מאוררים או משהוא בסגנון . יש לי את הכלים הדרושים : *דרמל *מקדח כוס (לאלה שלא מבינים http://hwzone.co.il/pictures/holes-pavel/small/Hole-Saw.jpg *לוח פרספקס .

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by feffer,

בזמן האחרון אני מתעניין בנושא.. הבנתי שמערכות ליצור חשמל נמדדות בKWP בעוד חשבון החשמל שלנו נמדד בקוט"ש, האם בעצם מדובר באותן יחידות או שצריך להכפיל את הKWP ביחידת זמן, בעצם איך אפשר להשוות בינהן? מישהו מתעסק עם זה ויודע האם זה באמת משתלם להתקין מערכת כזאת ולהגיע למצב שבעצם אין תלות יותר בחברת חשמל ?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by sh1346,

אני זקוק למעגל - ספק אחד עם 4 יציאות שיוכל לספק את 4 המתחים ל-4 המכשירים: נתוני המתח : in:AC-240v 0.15a out:DC5.0v 0.7a in:AC-240v 180ma out:DC5.0v 890ma in:AC-230v 30ma out:DC3.7v 0.35a in:AC240v 0.1a out:DC5.9v 400ma יש לי ידע צולע באלקטרוניקה,אם אפשר לתת לי הסבר מפורט(כולל הרכיבים ואת ערכם ואיך לחבר אותם) בבקשה. תדריכו אותי בבקשה!!! אני רוצה להטעין את 4 המכשירים ביחד ,האם זה אפשרי? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by st0m,

שלום לכולם ... אני רוצה לעשות על המארז שלי משהו יפה .... אז אם אתם יכולים להביא לי כל מיני שבלונות יפים שאני יכול להדפיס ואז לרסס וכו'ל .... תודה ...

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. כשהברגתי את הלוח בשביל להוציא אותו בטעות כנראה הבאתי מכה לצ'יפ פיצפון והוא נפל אני מחפש מישהו שיכול לחבר אותו ויש לו נסיון בדברים האלה. אני ישלם לו 200 ש"ח אם הכל יעבור בהצלחה. אני מירושלים... מישהו מעוניין? וזה דיי דחוף... רשמתי את זה כאן כי זה המקום היחיד שאני מכיר שאני חושב שאנשים יכולים לתקן דבר כזה מס הפלא שלי 0508421615

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים