עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. http://cgi.ebay.com/Lot-of-2-X-136-8W-TEC-Thermoelectric-Cooler-Peltier-12V_W0QQitemZ390105017472QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item5ad4122c80 תודה.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. רציתי לעשות למחשב של אחי חלון עם הלוגו שלו (הוא DJ מקצועי ) אז לקחתי כלים והתחלתי לעבוד הסימונים עשיתי טעות שלא סימנתי מאחורה אבל לא משנה אחר כך מחקתי את זה עם מחק ואלו הקידוחים בפח ( החורים במרכז הם סתם מתוך שיעמום) אחרי שחתכתי את הפח תיקונים עם הדרמל אחרי התיקונים [/url אחרי הרכבת גומי U שאולתר על ידי מצינור של גינה הקטנים וחריטה של אחי ועיצוב הלוגו גם שלו והרכת הלדים וכו' אשמח אם תכתבו כאן ביקורת בונה בכל אופן זה הפרוייקט הראשון שלי שאני עושה לכן חבר'ה תנו בתגובות עריכה תודה רבה רבה למנהל של הפורום שנתן לי אפשרות לערוך אחרי שננעל התארד

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by WhiteLen,

היי, פעם אחרונה שהלחמתי משהו היה בביה"ס לפני כמה שנים. עכשיו יש לי בעיה בשלט רכב, המגע בין הכפתור ללוח נשבר ואני רוצה להלחים את זה. כמו שאתם מבינים אני לא מחפש מלחם איכותי מכיוון שהוא לא יעבוד אצלי אז חשבתי על משהו כזה ב 15$: https://www.aliexpress.com/item/32931206794.html?spm=2114.search0104.3.163.42e3197bKKvWsf&ws_ab_test=searchweb0_0%2Csearchweb201602_6_10065_10068_319_10059_10884_317_10887_10696_321_322_10084_453_10083_454_10103_10618_10307_537_536%2Csearchweb201603_53%2CppcSwitch_0&algo_expid=8c14fb8e-de2f-41e1-a1c8-12941d4398ba-24&algo_pvid=8c14fb8e-de2f-41e1-a1c8-12941d4398ba השאלה אם מלחם פשוט כזה יעשה את העבודה?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by bubbles,

לא יודע אם זה קשור כל כך לפורום, אך אנסה את מזלי ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. אני חייב להשיג בדחיפות את ATMEL בישראל מכיוון שאני חייב לרכוש מהם צורב כלשהו למיקרו בקר שאני עובד איתו, ואני לא מצליח למצוא מספר טלפון שאוכל להשיג אותם בו. אשמח לעזרה בדחיפות, תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Iko89,

-כותרת- אפשרי להפוך יציאת USB של מצלמת רשת לחיבור RCA ?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. איפה אני יכול למצוא חנות באזור ראשון-לציון שמוכרת את הדברים הבאים: לדים 3V חיבור P2 (שלוש פינים) מפסק 2 מצבים (שלוש פינים למטה) TIP31

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by bezangeloo,

לא מצאתי ברשת פרטים על המסך של הnokia communicator 9110, מישהו יכול להאיר את עייני בנושא? מצורפות תמונות של הצ'יפים שלו, לא יודע מה אני אמור לחפש :-\ [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Dar2005,

שלום כולם אני כבר המון זמן גולש באתר ועלה לי רעיון למודינג אז החלטתי להרשם לפורום... הרעיון הוא לקחת חתיחת מתכת או בריסטול ומנוע קטן של צעצועים, אפשר להשיג מנועים כאלה בכל חנות אלקטרוניה או לפרק ממכשיר כולשהוא שלא צריך. עכשיו מלחימים שני חוטים לקצוות של המנוע, ומלחימים אותם למפצל חשמל של ספק מהמחשב. ואז המנוע יסתובב מתי שמפעילים את המחשב והספק יתן לו אנגריה... עכשיו עם הקטרון / מתכת גוזרים את זה שיהיה עיגול, ועושים חור במארז עגול בגודל של הנייר ועושים משולשים על הנייר ככה: עכשיו שימו את העגול שיצרתם על המוט המסתובב של המנוע וכונו אותו לחור במארז וכאשר יהיה אור בתוך המארז אז יראו אותו דרך הפינות שגזורות כאשר העגול מסתובב.... זה נחמד מאוד תנסו!!! ומה שיוצא:…

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום יש לי מאוורר לא רגיל ארך משהו טוב וכתוב עליו : 551 mA (ד"א איך אני עובר ממילי אמפר לאמפר ???) אז איך אני מחשב את ערך הנגד המתאים ביותר לזה ? אם אפשר אני רוצה לדעת איך אני מחשב את זה בדיוק כדי שאני ידע להבא. תודה מראש, אוהד כהן.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by MasterDK,

שלום מאצתי היום זוג רמקולים של SANYO טובים עובדים לא רע לא היה להם חיבור אז עשיתי אחד משלי. הבעיה היא שאני מפחד עש מצב שכרטיס קול יתחמם וישרף. יש בהם 40 וואט והם ללא מגבר או סבוופר. האם יש ממה לדאוג?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by overload,

ספרי צבע רגיל. השאלה היא אם הצבע לא ירד ממנו לידים אחרי כמה זמן? והאם זה בסדר פשוט לצבוע אותו ישר או שזה יכל לגרום לנזק אם יכנס קצת צבע לתוך העכבר דרך החריצים. העכשבר הוא BTC M800 , אם זה משנה.... http://www.btc.com.tw/product/m800.jpg

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. האם HD יכול להפגע, אם הוא צמוד לצורב... הכוונה היא שהמתכות שלהם נוגעות אחת בשנייה, ומתי שהצורב עובד, אני משער לעצמי שהוא רועד קצת, האם זה יכול לפגוע בHD? (הם עדיין לא נמצאים בכלוב שאני אבנה להם, אבל גם כשיהיה כלוב, הם יהיו צמודים מאוד, עד לכדי מגע)

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by LockOn,

היי, אני בונה מכשיר למחשב שנקרא FREETRACK.. מי שרוצה שיבדוק מה זה ביו טיוב. בכל מקרה, אני צריך לחבר מפסק למהדק סוללה של 9V ויש לי חוט אדום וחוט שחור.. אני צריך לחבר את ה+ של הסוללה למפסק כי בקצה השני (של המפסק) יש נגד.. בקיצור, איזה חוט מוביל את ה+ ואיזה את ה-? האדום או השחור? תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by feffer,

בזמן האחרון אני מתעניין בנושא.. הבנתי שמערכות ליצור חשמל נמדדות בKWP בעוד חשבון החשמל שלנו נמדד בקוט"ש, האם בעצם מדובר באותן יחידות או שצריך להכפיל את הKWP ביחידת זמן, בעצם איך אפשר להשוות בינהן? מישהו מתעסק עם זה ויודע האם זה באמת משתלם להתקין מערכת כזאת ולהגיע למצב שבעצם אין תלות יותר בחברת חשמל ?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אז ככה. עד לפני זמן לא רב אם באמת רצית לעשות מודינג למחשב היו לך שתי דרכים: או לעשות בעצמך (הדרך הנכונה!!!) או להזמין מוצרי מודינג מחול... הקהילה בארץ התפתחה ולאט לאט חנויות התחילו להביא לכאן קטודות, מאווררים מיוחדים, מארזים צהובים וכו. אבל עדיין היו בעיות. המחירים לפעמים היו בשמיים ועדיין היו מוצרים שלא היה כדאי לקנות בארץ (כבלים עגולים) או איאפשר היה בכלל להשיג אותם (ערכות סליבים למשל...). והמצב המשיך להשתפר - מחירים ירדו והיום אפילו יש סליבים בארץ. חנויות התחילו להביא סליבים אחרי שלקוחות הראו התעניינות בזה (אני יודע שאני הצעתי לשתי חנויות להביא את הערכות של וונטק) והיום ראיתי עוד מוצר של וונטק בביקורת ווידאו - מחברי מולקס בצבעים - http://www.3dgameman.com/vr/vantec/e…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by TalG,

היי, אני מחפש דרמל פשוט וזול אך איכותי, המטרה היא חיתוך שיוף וליטוש. יש המלצות?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. החלטתי להחליף את הפול טאוור שלי במארז פרספקט שוכב,זה מפנה לי ממש הרבה מקום. אני הולך לבנות אותו מכלום. כבר בדקתי איך הכול מסתדר, והולך יופי. רק יש לי שאלה קטנה, כאשר אני מחבר את הלוח אם לפרספקט ולפי מה שאני יודע פרספקט עושה חשמל סטטי, זה לא יכול לדפוק את הלוח אם?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. היציאה של הפנטיום 1 היא כזאת לא זוכר איך קוראים לזה ) ..... 5 פינים (למעלה ) .... 4 פינים ( למטה) זה יציאה של העכבר שיש לפנטיום 1 עכשיו אני קניתי יציאה כזאת ויש לי מחשב פנטיום 1 ואני רוצה לחבר לו עכשבר אלחוטי אבל לעכבר אלחוטי יש את היציאה החדה של העיגול הזה עם הפינים במעגל... עכשיו השאלה שלה איך אני עושה את זה כשביציאה החדשה אני צריך לחבר 9 פינים אז איזה חוט מתחבר לאיזה פין ביציאה הישנה של הפנטיום 1 ?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. עברתי לחדר אחר בבית, והוא מאד מוזנח. אני רוצה לצבוע אותו ובחיים לא צבעתי. אני רוצה לציין שיש בחדר לא מעט סדקים, וחורים ממסמרים... שאבא צבע חדר אחר בבית, היו גם סדקים, הוא סגר אותם עם שפכטל רגיל, ואחרי כמה חודשים זה שוב נסדק. איך אני יכול לסגור את הסדקים בחדר מבלי שהסדקים יחזרו על עצם? עוד שאלה, הוא בזמנו צבע חדר בצבע תכלת, ופעם אחת נרטב קצת הקיר ופשוט נשאר מין כתם - גוון תכלת אחר. כמו כן אאפשר לנקות את הצבע הזה, כי כשמנסים לנקות, זה משאיר כתם. אשמח לטיפים ועזרה! יותר מאוחר אני יעלה תמונות

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום, מחר יש לי בוחן על הנושא ואני צריך עזרה איך אני מוצא זרם בסיס, קו עבודה, נקודת עבודה ושאר הירקות. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. היי. מצאתי בארגז שהיה מתחת למיטה 4 טרנזיסטורים, כ-30 לדים לבנים ו-10 קבלים קטנים. יש למישהו רעיון למה אוכל לבנות עם זה??? לצערי לא מצאתי נגדים....

22. Started by card,

שלום ב-DFRobot, מוכרים את ה-Logic Analyzer הבא: היתרון הגדול שלו, הוא שהוא לא מכשיר עצמאי - אין לו מסך משלו והכל, אלא הוא פשוט התקן קטן שמתחבר למחשב, ואז שם על המסך של המחשב הנתונים מוצגים. מה היתרון בזה? תשובה: זה מאפשר למוצר להיות הרבה יותר זול. השאלה שלי: מה דעתכם עליו? והאם אתם מכירים משהו במחיר דומה, שהוא יותר טוב? תודה card

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by merlin_77,

שלום, אולי מישהו מכיר או ראה או משהו.. אני מחפש לבנות מעגל שהוא ישלוט לי על המאווררים. כלומר כל מאוורר נשלט ע"י פוטנציומטר. אבל, ופה מגיע האבל, אני רוצה להוסיף לכל פוטנציומטר לד ככה שעוצמת הארת הלד תעיד על ההספק שהולך למאוורר. כלומר, כאשר המאוורר בכל הכח אז הלד ידלק הכי חזק, ומתי שהוא הכי חלש שגם הלד ידלק חלש. מישהו יכול לעזור? תודה

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by etz,

הי חברה, מקווה שזה הפורום הנכון, לפחות נראה המתאים ביותר. אז ככה, קרעתי היום כבל ribbon בפלאפון שלי, ואמנם זה ממש לא סיפור וגם לא יקר להזמין חלופי קצת אין לי סבלנות לחכות עד אז (וגם אין מכשיר נורמלי אחר לבינתיים...). האם אפשרי באיזושהי צורה לתקן אותו, הלחמה או כל דרך אחרת? יש לי קצת מרווח עבודה משני הצדדים הקרועים וזה יספיק. אשמח לכל עזרה!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  25. Started by alex542,

יש אצלי מולטימטר בשם MX-280. הבעיה אצלו מבלי לחבר אליו את החוטים שלו והכל הוא לא מתחיל מ-0. כלומר אם שמתי מדידה על 20 וולט הוא מראה לי 3 וולט מבלי שחיברתי אליו כלום. איך אני יכול לתקן את המולטימטר?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים