עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Sarlula,

קניתי מסך LCD עם הג'וק המתאים, עם הכל.. כל הכבלים החיבורים הכלים והכל כבר יש ועכשיו רציתי להתחיל לעבוד. מה ששמתי לב אליו במסך שלי זה שהפינים לחיבור אצלו שונים מאלו שיש לזה במדריך וממש קשה לעבוד איתם: מישהו עבד עם זה פעם? יש חיבור שאני יכול להלביש על זה שישמש כמו החיבור שיש לזה שבמדריך? יש מקומות שמלחימים לך דברים כאלו?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Gal&Gal,

הזמנתי מאווררים מאיביי למארז אבל אני רוצה לצבוע את המאוורר , ראיתי מדריכים והכל אבל הסוגיה היא שמישהו זרק באחד הדיונים ש"צביעת המאוורר מכבידה עליו ועלולה להוציא אותו מאיזון וידה ידה ידה ידה ותהרוס אותו" אני לא מסכים , ורציתי לשמוע את דעתכם או מהנסיון שלכם : אם אני צובע כמו שצריך בשכבה אחידה ודקה ולא מגיע צבע לחלקים המכאנים לא צריכה להתעורר בעיה נכון? לצורך העניין זה הצבע :

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Cha0stAlker,

שלום, אני כנראה הולך לקנות מארז CM HAF 932, וכפי שכנראה רובכם יודעים אין לו מסנני אבק. מישהו יכול בבקשה לעזור לי, ולתת איזה מדריך קטן איך מוסיפים לו כזה? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. האם HD יכול להפגע, אם הוא צמוד לצורב... הכוונה היא שהמתכות שלהם נוגעות אחת בשנייה, ומתי שהצורב עובד, אני משער לעצמי שהוא רועד קצת, האם זה יכול לפגוע בHD? (הם עדיין לא נמצאים בכלוב שאני אבנה להם, אבל גם כשיהיה כלוב, הם יהיו צמודים מאוד, עד לכדי מגע)

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. למי שמבין באלקטרוניקה. יש לי עכבר לנכים שנקרא integra mouse של חברת lifee tool, שנקרעו לו החוטים מההלחמות. איך אני יכול לדעת איפה לחבר כל חוט? תודה מראש לכל המשיבים.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by rock-night,

האם אפשר לנתק את מנורת המסך מהשקק או או שמנורת המסך היא בעצם השקק אם אפשר לנתק אז איך? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by roeesnir,

קניתי לפני 3 שנים מקרן חום לתליה על קיר. (חדר ילדים) אך דא עקא, זה חם מידי. בשנה שעברה קניתי את זה: http://www.ebay.com/itm/1-pc-Lighting-Control-Dimmer-AC220-240V-50-60Hz-1200W-/140303463013?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20aabcf265 הכנסתי בתוך קופסא 4 מקום, חיברתי שקע ותקע, וזה עבד מצויין. נתתי אותו למישהו ואני צריך להכין עוד אחד. לפני שאני מזמין עוד דימר כזה, למישהו יש אולי רעיון יותר טוב? דימר אחר אולי?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. Started by alex542,

יש אצלי מולטימטר בשם MX-280. הבעיה אצלו מבלי לחבר אליו את החוטים שלו והכל הוא לא מתחיל מ-0. כלומר אם שמתי מדידה על 20 וולט הוא מראה לי 3 וולט מבלי שחיברתי אליו כלום. איך אני יכול לתקן את המולטימטר?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by TamirMarziano,

היי אנשים, ראשית אני מתנצל במידה וכבר השאלה נשאלה לפני ולא קראתי (חיפשתי לא מצאתי משהו שיעזור לי בדיוק). במסגרת התואר שלי אני בונה מערכת לאבטחה ביתית שתכיל 2 גלאי מגנט וגלאי תנועה שמחוברים לבקר ארדואינו (ESP8266 WIFI ליתר דיוק). בנוסף, אנו בונים אפליקציית אנדרואיד שברמה הפונקציונלית תאפשר לכבות/להדליק את המערכת (נטרול/דריכה) כלומר מתי היא תתריע שהיא מקבלת אינדקציה ומתי לא וצפייה בהיסטוריה של התראות קודמות. ארצה לשלוט דרך האפליקציה מכל מקום בעולם וכמובן שהבקר יהיה מחובר תמיד לרשת WIFI. קצת מתקשה להבין כיצד ברמת התקשורת זה הולך לעבוד ומה עליי לעשות.

10. Started by ilu_xa,

עברתי היום באינספור חנוית\נגריות למיניהם ולא מצאתי שום זכר לחומר הזה... בעצם אף אחד לא ידע אפילו על מה אני מדבר. מישהו יודע היכן ניתן לקנות חתיכה לא גדולה (50X50) באיזור אשקלון? ברצוני לייפות קצת את המארז שלי (CM335) - להוסיף חלון, אולי קצת תאורה + צביעה חלקית מבפנים בשחור. תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אז ככה, יש תאורה בתוך המארז. ויש את המנורה הכתומה\אדומה הזאת שמהבהבת כשהמחשב חושב... אז אני רוצה, שכשהמנורה האדומה נדלקת אז גם התאורה במארז תידלק, וככה שהתאורה במארז תהבהב יחד עם המנורה הכתומה... אז אם אני לא טועה יש טרנזיסטור, 3 רגליים, משמש כמפסק, כאשר יש מתח ברגל ראשונה, אז הוא מחבר את הרגל השנייה והשלישית... מי יכול להגיד את סוג הטרנזיסוטר ואופן החיבור? תודה!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by גוגומגוג,

שלום אני רוצה לעשות מספק \ פוטנציומטר למאווררים שלי... אני לא כל כך רוצה להתחיל להתעסק עם לוח הלחמות נגדים ועוד, אנ י רוצה משהו פשוט. עשיתי סרטוט מסויים תגידו לי אם זה אפשרי כזה דבר.. ואם לא למה. תודה [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by shoonra,

היי אני מעוניין לבנות מוד הכולל מספר לדים בצבעים שונים כשהצבעים יתחלפו בהדרגה מצבע לצבע. יש לי רק ידע בסיסי באלקטרוניקה ולכן אני מעדיף רכיב/מעגל מוכן שיכול לעשות זאת. מישהו יודע איך קוראים לדבר הזה? בתודה רמי.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Aviko,

מאיפה לקנות חדש? איך להתקין,,? תודה לעוזרים?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Ash Binary,

התקנתי לא מזמן פרוג'קטורים שמצאתי זרוקים באתר בניה. במקור השנאים שלהם היו מתפרקים מחלודה, ושמתי חדשים אחריי כמה ימים של גשם, הם מתחילים לעשות בעיה כזאת : אין מעבר של גשם לתוך הפרוגקטור - המבנה שלו עשוי כך שהוא כמו "גג" מעל הפתחים, ובדקתי את זה אם מים מצינור ישר ובזווית כשמתחיל לרדת גשם הטמפ' יורדת, האוויר בתוך הפרוגקטור מתכווץ ונשאב פנימה אוויר קר ורטוב מבחוץ כשאחריי זה הגשם עובר, האוויר הרטוב שמקודם נכנס פנימה יוצר מבפנים אדים אל כל המשטחים - כל הזכוכית מכוסה באדים, כך גם כל יתר המשטחים הפנימיים, השנאי, חוטים וחיבורים וכו באחד מהם יש דגם של שנאי חדש יותר, הוא פשוט מחליד - האחד שבתמונה כמעט חדש, עכשו אם כתמים של חלודה (התמונה היא ממתיי שהתקנתי אותם) לדגם הישן יותר - האחד …

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Yotam B,

שלום חברים! אני אשמח אם תוכלו לעזור לי עם כמה דברים בנושא מעגלים חשמלים 1.רציתי לדעת כיצד מתכנן המעגל יודע אילו רכיבים לשים על מנת לקבל את התוצאה שהוא רוצה?(נגיד לד מהבהב) אני מניח שזו תורה בפני עצמה אך אשמח להסבר וחשוב לציין כי "חרשתי" את האינטרנט בחיפוש אחר מידע. 2.כעת לאחר שלמדי את חוק אוהם,חוקי קריכהוף,חוק פאראדיי,קצת על רכיבים,ועל הבסיס של המעגל החשמלי ובכללי על החשמל אשמח לדעת מה המלצתכם למעגל ראשון? ואילו עוד חוקים יש לילמוד?. תודה מראש וסליחה על הבורות... יותם

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by tamos,

יש לי קונקטור שאני צריך לדעת איזו רגל היא החיובית ואיזו השלילית. האם בעזרת רב מודד ניתן לדעת מה היא הקוטביות של הרגל? יש פתרונות אחרים?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by DarkRise,

יש לי מספר שאלות [שלא מצאתי בחיפוש] בנוגע לצביעת המארז - 1. מה החשיבות של הפריימר בצביעה של המארז? 2. צריך לשייף לפני הצביעה? 3. אם אני צריך לשייף לפני הצביעה ואני רוצה לצבוע את פנים המארז אז אני צריך לשייף את כול פנים המארז?! 4. כמה שכבות מומלץ לצבוע ? 5. כמה זמן בדרך כלל לוקח לצבע להתייבש [שאוכל לעשות שימוש מלא במארז לאחר הצביע]? תודה מראש לעונים ;D

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by ארץ נהדרת,

שלום אני סטודנט לאריאל לתוכנה מתכנת בc c++ מטלב בעל ניסיון רב בכתיבת פרויקטים Arduino pic עוזר בכתיבת פרויקטים תוכנה + חומרה במחירים נמוכים 0523952337 אורי הדר orihadar3@gmail.com

20. Started by ran.amir.9,

צריך את ההמשך של התיכנות,אחרי התדר.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אז ככה... אני צריך מקדח כוס (לא PUSSY..!!...חחח)..של 120MM... אני צריך גומיות לחלון...מה עדיף..??U או H?? מאיפה אני משיג פרספקט...בגודל של 50X50...או משהו כזה...?? איך אני יכול לעקם פרספקט...ליצור משהו מעיין קוביה...שצד אחד שלה פתוח??? תודה רבה ירון כהן...

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by moked,

אוקיי,לפני כמה ימים פירקתי לוח מקשים מטלפון "זמיר" של בזק. אז..,עלה לי רעיון לחבר את הלוח מקשים למחשב(ע"י חיבור של מדפסת וכד'..) ולהשתמש בתוכנה שתגביל את השימוש במחשב עד שמכניסים את הקוד הנכון. אבל...,אין לי מושג איך לעשות את זה! בלוח יש 10 יציאות(כבלים נפרדים) שונות שאותן אני רוצה לחבר,אבל אני לא יודע איך אני מספק ללוח חשמל(אין לי מושג איך הלוח עובד) ואיך אני עובד עם האותות שיתקבלו מהלוח!. אם מישהו יכול לעזור לי אז ממש תודה! בתודה מראש: עמיחי..

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. יש למסך כניסה של VGA ו DVI 17" 1280*1024 אם זה עוזר במשהו לממיר יס יש SCART OUT S VIDEO [RCA] OUT חשבתי על דבר כזה http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.8453 יש לכם רעיון זול וטוב אחר ? דרך אגב אם אתם מכירים כרטיס טלויזיה בגרושים תגידו , אני לא צריך פה איכות מטורפת רק שיעשה את העבודה ויהיה אמין .

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אני מחפש בנרות חנות שמוכרת Scotch Blue, זה טייפ איכותי ביותר לצביעה. ראיתי גם שהמון מודרים משתמשים ספציפית במוצר הזה וכידוע, 3M אכן יצרן איכותי. בכל מקרה, אני מתקשה למצוא את זה בארץ... בהום-סנטר יש מוצרים של 3M אבל אין להם את הטייפים האלה, סביר להניח גם שאם היה, אז במחיר מופקע. אני סבור שיש חלופות איכותיות לא פחות, ולכן פתחתי אשכול, אז שוט.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אני יודע נושא טחון מכל הכוונים אבל אני באמת צריך עזרה אני לא מוצא, לוח מטר על מטר עובי 1MM תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.