אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
לא יודע אם זה קשור כל כך... ( אתם מוזמנים להעיר\ למחוק אם לא.. אבל חשבתי שזה יעניין.. זה פרוייקט הגמר שלי ושל חברי, מן גרסא שלנו לשולחן Microsoft Surface, בבלוג ייתוארו כל שלבי העבודה מההתחלה ועד הסוף... www.touchproject.net Enjoy! רועי
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקחת רדיו של אוטו ולהשתמש בספק ישן של P3 שיפעיל אותו. מבחינת הספק בטח לא צריכה להיות בעיה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש כאן מהנדס מכונות / מישהו עם ידע בחומרים ועומסים שיוכל לעזור לי עם חישובים
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את הסמל של פרארי אני מתכוון לעשות מוד משו בסגנון של המודר בביט טאץ שעשה עם פרארי אז גם אני רוצה עכשיו הקטע שאני לא יודע איך אני יכול להעתיק את הסמל של פרארי במדויק לחלון המארז??? אני לא יכול כל פעם שאני מנסה זה לא יוצא לי כמו במקור והציור דרך אגב הוא בשביל שאני יוכל לעבור עליך עם דרמל וליצור חלון בצורה של הסמל עיזרו לי
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא מקורי, האמת, קראתי את זה אפילו פה, בטוח, פרוייקט שמישהו חשב עליו, ואין לי מושג מה נסגר איתו ולא מוצא אותו בחיפוש. בכל מקרה מי שהרעש מהמחשב מפריע לו (ושוב, זה לא רעיון שלי) יכול לשים את המחשב בחדר אחר, שיש בינו לבין החדר עם המסך - קיר מפריד. עכשיו, דרך חור בקיר, בונים פאנל שליטה על המחשב (לדים מהלוח שמראים על ON/OFF ומצב ההרדיסקים, וכמובן כפתור הדלקה וכיבוי) את כל הדברים האלה כמובן צריך לחבר ללוח. ומעבירים כבלים או נקודות שליטה אלחוטיות (במקרה ויש לכם ציוד אלחוטי) למקלדת, עכבר, מסך, מודם. - גם, הכל עובר יפה בצד, דרך פאנל השליטה. (אפשר את הכבלים להעביר האמת בלי קשר לפאנל השליטה, מלמטה יותר, שיהיה אסתטי) הפאנל יהיה די קטן, בגודל שקע חשמלי בערך, כולה כמה לדים וכפת…
-
- 9 תגובות
- 975 צפיות
-
-
היי, החלתי לעשות היום מודינג לסוללרי שלי (philips 530) יש לכם הצעות על מה כדאי לעשות לו? פשוט מה שאני חושב לא ממש מספק אותי, אגב, אפשרי להוריד לו משחקים בארץ? (אני יודע שלפיליפס יש פורמט משלה למשחקים לסלולרי שלה אבל לא יודע איך אפשר להוריד לו משחקים בארץ) תודה רבה למי שייעזור :) :)
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אנשים יקרים... לא מזמן פורסם כאן כיצא להתקין את הקטודה (אולטרא) בקדמת המארז. המארז בדוגמא היה chieftec סגול מטאלי.... והמנורה כחולה... היה צריך להוציא אותה מתוך המסילה שלה. ולהדביק אותה באמצע על הפלסטיק. בכל מקרה אני רוצה לעשות את זה שלב אחרי שלב בעזרת המדריך ואני לא מוצא אותו..... מישהו יכול לתת לי קישור? מישהו יכול למצוא אותו?????? מנהלי הפורום... עזרתכם....... בתודה מראש!!! ??? ??? ???
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פלורסנט למשל לוקחת 80% פחות חשמל מנורת ליבון בעלת עוצמת הארה זהה, השאלה כמה לוקחת לד לעומת פלורסנט?
-
- 9 תגובות
- 19.1k צפיות
-
-
-
אני צריך חיבור זכר של הארד דיסק... זה שהכבל נתונים מתחבר אליו... כמו החיבור שיש על הארד דיסק עצמו וכמו זה שיש על הלוח אם... ואל תגידו לי לפרק מלוח או הארד דיסק כי אין לי יתר עודפים לפרק מהם... בקיצר בלי תגובות מתחכמות תודה
-
- 9 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני בתהליכים של סידור מחדש של השולחן שלי, וכדי שיהיה לי יותר נוח לעבוד עם הרב מודד חיברתי לכיסוי של הרב מודד זרוע מדיבורית של פלאפון. חיברתי את הזרוע דרך 4 ברגים, ובהמשך אני אני יחבר את הזרוע לשולחן. מצאתי את זה מאוד שימושי במקום המעמד הגרוע שבנוי לתוך המודד. תמונות: השולחן בהתחלת הסידור: המצב כרגע: מקום לעמדת ההלחמה:
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
יש לי כאן שתי סרטוטים של מקלט אינפרא אדום רק שהרגליים אצלהם מראות אחרת.... מה מהשרטוטים נכון?! ועוד בקשה... מישהו יכול בבקשה להביא לי את המדריך של HEETSEEKERZ להכנת מקלט אינפרא אדום? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פשוט מדהים...איזה יצירתיות יש לאנשים http://www.gobossy.com/computer-cases/ אני כמובן נידלקתי לחלוטין על מחשב בתוך גיטרה אקוסטית
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה המצב אנשים? יש לי מפסק NO, OFF, ON (שלוש מצבים) שלוש חוטים יוצאים ממנו, הוא מקבל את המתח מהחוט העמצאי ומתי שהוא על מצב א' אז הוא מעביר את המתח לחוט הימני מתי שהוא על מצב ב' הוא לא מעביר מתח כלל יעני OFF ומתי שהוא על המצב השלישי הוא מעביר את המתח לחוט השמאלי עכשיו, אני רוצה לעשות שמתי שהמפסק יהיה על אפשרות א' אז המנוע יסתובב לצד שמאול ומתי שהמפסק יהיה על האפשרות ג' אז המנוע יסתובב לצד ימין (הפוך) איך עושים את זה? אפשר לקבל איזה תרשים? זה נראה פשוט מאוד אבל כל פעם יש לי התנגשויות בחשמל...
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם חברים.. אני צריך כבל דחוף שצד אחד חיבור של טלפון וצד שני חיבור COM .. היה לי כזה ועכשיו הוא נאבד ואני צריך כזה דחוף.. יש למישהו מושג מאיפה להביא כזה? או איך להכין אחד? תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לכולנו יש את הכונן דיסקטים הקטן החמוד והשימושי הזה. לכולם הוא תקועה נמוך במארז ובשביל להגיע אליו צריך להיתכופף יש גם מארזים כאלה אן חור עמוק וברגע שהדיסקט יוצא הוא נתקע בחור ואז צאיך לדפוס אותו ולהוציא אותו. מעצבן . מה שאנ רוצה לעשות זה להישתמש באחד מהחורים מאחורי המארז (המיועדים ליציות של כרטיסים וכו') להדביק לשם חיבור מולקס וכבל IDE של הכונן. אליהם לחבר מין כבלים מעריכים המגיעים עד השולחן ומתחברים לכונן דיסקטים. להעריך את מולקס לא בעיה מלחימים עוד 4 חוטים אדום לאדום שחור לשחור צהוב לצהוב. מה אם IDE יש שמה 40 או 80 חיבורים (לא זוכר לא ספרתי) איך להעריך כזה דבר?!? מה לחבר לאן?! עזרו לי! אני לא מתכוון לקנות מפצל או משו כזה אני רוצה לעשות זאת לבד מחר או בשבת יש לי מלא כב…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. לכם.. אני יהב... אני חדש.. אמממ אני עשיתי כבר כמה מודים למחשב שלי.. שזה כולל עיגול כבלים.. יצא משהו בן ז*נה ו.. אממ עשיתי משטח זוהר לעכבר .. שיצא פצצצצצצצה...אממ ועשיתי בפאנלים של המחשב מקדימה מאוורר עם מלאאאאאאאא חורים שעשיתי שעות כל חור וחור עם מקדחה.... ו... צבעתי את הפאנלים... .. טוב.. תמונות אני מקווה להביא בקרוב... עכשיו.. לשאלה.. איך לעזאזל.... אני עושה דבר כזה??? http://images.gruntville.com/casegallery/albums/albus29/Panel_Wrap_2.jpg אני מת לעשות דבר כזה.. ואין לי מושג מאיפה להתחיל אפילו..אז אם למישהו יש מדריך.. משהו..איך לצבוע.. או מה שזה לא יהיה.. תביאו לי.. וקשהההה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
קניתי USB COUNTOR, חדש, רציתי לשנות אותו קצת... to personalize it... ואין לי מושג איך... לא מצאתי גם שום דבר בגוגל... יש למישהוא רעיונות? ניסיון בזה?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי נוקיה N73 לא תקין. רציתי לפרק אותו ולחבר אותו למחשב כמו במדריך הזה: http://www.scienceprog.com/connect-nokia-3310-lcd-to-lpt-port/ מישהו יודע איך אפשר? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמה עולה? איפה אני יכול לקנות? ומה הכמות שעליה אני משלם בשאלה הראשונה?
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הי י חברה , מה קורה ? לאחרונה קניתי ממיר לצלחת לווין אבל הבעיה שהשלט לא קולט טוב , זווית הקליטה מאוד צרה ואני חושב שזה בגלל ששמו את החיישן שקולט את הנפרא אדום מהשלט עמוק בתוך המכשיר וגם מלבן הזכוכית השקופה מאוד קטנה , כמו שרואים בתמונה ... אני חשבתי להזיז את הסנסור הזה וחשבתי על כמה רעיונות וצריך את עזרתכם 1. לעשות חור בפלסטיק השקוף בדרמל ולהוציא את הסנסור קדימה ......!!! 2. לעשות חור במצע המממיר ולהזיז את הסנסור וכך אני לא דופק את זכוכית הקטנה או מכער את הממיר .. 3. יש לי טלוויזיה במחסן ורציתי לדעת אם יש מצב שאני מפרק את החיישן ועושה לו הלחמה ועושה כמה נסיונות לפני שאני משחק באורגינל של הממיר ... אם אפשר לעשות את זה בחיישן של הטלוויזיה אני צריך קודם לנטרל את ה…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! ככה השאלה שלי די ראיתי אצל אנשים כל מיני מודינג מוזרים.. והאחד המוזר שהדליק אותי וסיקרן אותו זה המודינג הזה (לא לא החלון אלא מה שיש בפנאל הראשון) מה זה הדבר הזה שנמצא בפנאל הראשון (איפה שהכונן סי-די) מישהו מוכן להסביר לי מה הדבר הזה עושה? ואיך בונים אותו? בתודה אלעד
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום, חתכתי היום את ככל הגרילים המובנים של המארז על מנת שתהיה זרימת אוויר טובה יותר... מקדימה הלך מצוין... מאחורה גם... ובתקרת המארז קרה משהו והתחרבש לי והמקדח כוס קילפ לי צבע ונוצר חור מגעיל כזה בקיצור התעקב שם ונהיה גועל נפש... ואז ניסיתי לשםפר עם מספרי פח וזה עזר אבל עדיין מכוער... אתם אומרים לחצוך את כל התיקרה כבר ולעשות חלון גדול? לא חובה גומי כהז של איטום? המדריך לחלון בתקרה שיש בראש הפורום לא מספיק טוב והוא לא יעיל... וזה גם לא חלון בגודל רציני... אז אני צריך עצות מה לעשות... תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-