אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
הייתי היום בהמון חנויות כמו הום סנטר, המספרים של הניירות שיוף היו עד 450 ויש פה אנשים שאני צריך לקנות 1200: האם זה נכון? מישהו יכול להסביר לי אחת ולתמיד מה עם כל המספרים שלהם ניירות מים וזה... ואם מישהו יודע מאיפה משיגים ניירות שיוף וגם אם יודעים במקרה מאיפה אני מפליץ פריימר? :bash: , תודה לעוזרים!!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות את התאורה שיש ל-sunbeam שנקראת MOLEX LIGHTS. אני מתכוון ל- http://www.sunbeamtech.com/PRODUCTS/MOLEX%20LIGHTS.HTML מה שרציתי לשאול זה אם הדבר הזה יכול להזיק איכשהו למשהו בכל צורה אפשרית??? לדוגמא אם זה פוגע בסיפוק המתח שהכבל שאליו אני אחבר אותו יספק, כלומר אולי זה יתן למאוורר לדוגמא 11V במקום 12V? או כל בעיה אחרת אפילו הקטנה ביותר? תודה מראש, יובל נ.ב אם אני כבר שואל, אז איזה צבע כדאי לקנות כחול, אדום או ירוק? יש לי מארז כחול, עם כבלים רגישים לאור UV בצבע כחול וירוק.
-
- 9 תגובות
- 691 צפיות
-
-
כמה עולה? איפה אני יכול לקנות? ומה הכמות שעליה אני משלם בשאלה הראשונה?
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
טוב, בכותרת יש את כל מה שאני צריך- "האם יש קבל שנאי ממולקס ( 4פין ) ל-3פין? "???
-
- 9 תגובות
- 739 צפיות
-
-
התחלתי לאסוף חומרים ועכשיו מה שחסר לי זה המסך עצמו והמולקס. הלכתי לחנות שבה מוכרים מולקס והוא אמר שלא מוכרים בה רק את הפלאסטיק (כמו בתמונה שבמדריך) אלה כבל עם זכר שמפוצל לשני נקבה.. החלטתי לא לקנות ולשאול פה בפורום מה אני צריך: רק את הפלאסטיק או את מה שהמוכר הציע..? ד.א. מישהו יודע איפה אפשר במרכז: תל-אביב, רמת-גן, גבעתיים לקנות מסך LCD עם בקר מתאים כמו שבמדריך? תודה, אני חדש פה..
-
- 9 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, אני שובר את הראש ועוד מעט גם מאוורר אין לו מאחורה את הפתח שאפשר לשחרר את הציר, ואין שום בורג, גם לא על החלק המסתובב. אולי הוא לא מתפרק? :s05: מישהו הצליח לפתוח אותו פעם? עריכה: מצטער, שכחתי להוסיף תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני רוצה ליבנות מקלט ואני לא יודע איזה רכיבים אני צריך במדריך לא מפרתים מספיק נדיג איזה כבל אני צריך.... אני יודה מאוד לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלטתי לנסות להשתתף בתחרות יש לי את הpraetorioan שלהם ואני רוצה לקרוע לו את הצורה ממכם אני צריך רעיונות מקוריים ויפים שיכבדו את ישראל ויתנו בראש בתחרות אני יודע שיש שם תותחים מכל העולם אבל זה עדיין שווה ניסיון. זה המארז למי שלא מכיר http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&ftype=&p_serial=RC-730&other_title=0 חשבתי בתור התחלה לעשות בדלת חור בצורת הכיתוב שבתמונה ואז מבפנים לשים פרספקס עם לדים בצבעים שונים מה דעתכם? רעיונות חברה, רעיונות תודה שחר
-
- 9 תגובות
- 982 צפיות
-
-
התחלתי לפני שבוע בעניין של המודינג ומאוד התבאסתי כשראיתי שהמארז שלי (שחור של DELL) נפתח בצורה אחרת כמו רב המארזים (הוא נפתח כמו מגירת נעליים חח..). אבל החלטתי ללכת בעניין של ה-LCD. ואולי לקנות מארז חדש, להעביר את כל הרכיבים אליו, ואיתו לעשות עוד מודים. בכל אופן: רציתי להשתמש במסך חיצוני, שלא יתחבר למארז אלא ישב במסגרת כלשהיא מבחוץ. ואז חשבתי ש-USB יכול להיות מעולה כי גם ה-USB נותן 5V. אז קניתי הכל חיברתי והנה התמונות לפני המסגרת (שתבוא עוד כמה ימים): המסך עצמו לפני חיבור. המסך אחרי החיבור עם הקונקטור (בשביל לנתק ולחבר מתי שבא את המסך). החוטים מבולגנים ויש בלאגן אבל ככה זה יוצא בד"כ. המסך מחובר דרך USB! המסך מחובר למחשב ועובד! עוד תמונות עם מסגרת בהמשך. …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מסך LCD מאריהב (4X20) הלחמתי חיברתי הכל נראה תקין, חיברתי אותו למחשב והוא הראה שני פסים שחורים (שזה אמור להיות תקין לפי המדריך) כשאני מפעיל נגיד lcd smartie הוא עובד בערך. עכשיו מה זה בערך, מצד אחד כשאני מסתכל על המסך אני רואה את כל האותיות שחורות (כל הפיקסלים בכל האותיות כביכול דלוקים) אבל אם אני מסתכל מזוית אחרת (נגיד ב30 מעלות לLCD) אני רואה את כל הכיתוב שאני אמור לראות אחד אחד. מישהו נתקל פעם בתופעה כזאת ? רעיונות איך לפתור את זה ? בדקתי את החיבורים לא מצאתי קצרים או טעויות בחיבור.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
על וודו 3 בפנטיום 3 שלי. לקחתי מאוורר שהיה לי מ-FX5200 שהתקלקל, והתקנתי אותו על הקרור הפסיבי המקורי של הכרטיס: קודם קשרתי אותו לכרטיס, ואז חיברתי אותו לחשמל, לספק. זה אמנם כרטיס שלא אמור להתחמם יותר מדי, אבל שאני נוגע בו למעלה, בריבוע הקטן מעל המעבד שלו, גם אחרי שתי דקות עבודה בלי מאמץ גרפי מיוחד- הוא לוהט. ***תמונות חדשות עדכניות בתגובה שלי - החמישית
-
- 9 תגובות
- 901 צפיות
-
-
למי ש איודע, אני עובד כעת על פרויקט בשם קוד:fireball, אני מתכנן לצבוע את כל המארז בשחור: 1. איך מפרקים את הגג (מסודר שם עם ניטים)? 2. איך מפרקים את הפרונט (שלא יהיה בו שום דבר חשמלי או אלקטרוני לקראת הצביעה..)?? תודה לעוזרים, גמר חתימה טובה לכוווולם! אבי.
-
- 9 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שיחתי קצת עם אור uv גדול ושמתי לב שהטוש דגש הוא זוהר עם האור והוא עובד כמעט טוב כמו טוש גל uv אני אוסיף תמונה אחרכך
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי כל הזמן ולא מצליח לי כלום [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
א. עד שהבנתי איך שולחים פה הודעה קיבלתי מיגרנה :-[ ב. שאלתי בכל חנות טמבור אם הם מוכרים דרמל - כולם שומעים על זה בפעם הראשונה(זה עד כדי כך לא נפוץ?!) ג. לא ידעתי איפה לשאול את השאלה,אז הנה השאלה : יש לי יציאה של ה3 פינים האלה (של מאוור) איך אני עושה לו הסבה ליציאה של הספק כח ? סליחה על הבורות ועל חוסר המילים המקצועיות P: פשוט,אין לי שמץ של מושג בדברים האלה, אני ממש דנדש בנושא,כבר צבעתי את כל המארז כולל הסידירומים(יצא מהמם.......) אני בשלבי תכנון לחתוך את המארז (וכמו שציינתי,לא מצאתי מישהו שמוכר דרמל!) אז אפשר בבקשה תשובה לג' בנוסף לתשובה ''איפה הייתי אמור לשאול שאלה מסוג כזה?'' תודה מראש. (:
-
- 9 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם!! רציתי לשאול האם זה אפשרי לחבר למארז החדש שקניתי 4 גלגלים עם סטופרים כך שהוא יהייה נייד?? תודה.......
-
- 9 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר כבל מהמחשב לtv, עכשיו יש לי כבל s video שקיבלתי, ועוד כבל rca שמצאתי אצלי, מה שאני צריך זה לשלב ביניהם איכזהו ככה שצד אחד יהיה חיבור של svideo, ובצד האחר rca שיתחבר לtv. מה שקורה עכשיו זה חתכתי את הקצוות של ה rca והs video , ועכשיו מה שנשאר זה לחבר בינהם , ב rca יש 2 חוטים, אדום ולבן, ובs video יש ארבעה חוטים אדום שחור כתום וחום, משהו יודע איך זה הולך מתחבר בדיוק? לאן לחבר מה?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.stardj.co.il/index.aspx?id=524&prodid=138 כמו שאתם שמים לב מחברים מכשירים חשמליים (במקרה שלי תאורה של מסיבות) ויש כפתור להפעלת כול מכשיר יהיה פשוט לבנות את זה? (אבא שלי מבין קצת באלקטרוניקה אז הוא יוכל לעזור לי) איזה חלקים צריך?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה המצב אנשים? יש לי מפסק NO, OFF, ON (שלוש מצבים) שלוש חוטים יוצאים ממנו, הוא מקבל את המתח מהחוט העמצאי ומתי שהוא על מצב א' אז הוא מעביר את המתח לחוט הימני מתי שהוא על מצב ב' הוא לא מעביר מתח כלל יעני OFF ומתי שהוא על המצב השלישי הוא מעביר את המתח לחוט השמאלי עכשיו, אני רוצה לעשות שמתי שהמפסק יהיה על אפשרות א' אז המנוע יסתובב לצד שמאול ומתי שהמפסק יהיה על האפשרות ג' אז המנוע יסתובב לצד ימין (הפוך) איך עושים את זה? אפשר לקבל איזה תרשים? זה נראה פשוט מאוד אבל כל פעם יש לי התנגשויות בחשמל...
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי עבר אלחוטי של microsoft. אני רוצה לצבוע אותו,איך אפשר? צריך לפרק אותו? עם מה צובעים? אשמח אם תענו לי על שאלות אלה. תודה, עדן
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מניח שחלק מכם שמעו על הפרוייקט שרץ בארה"ב בשם The Mod Nation. המפתחים Bill "mnpctech" Owen ו Stuart "kikboxes" King שלוקחים את כל נושא המודינג בתור מקצוע החליטו לשתף פעולה ולפתוח סדנת מודינג מקצועית בארה"ב. הפרוייקט החל כיוזמה אישית והתפתח לרעיון לפתוח קהילה שתבוא לעזרתם של מודרים ברחבי העולם ותכלול בתוכה את מיטב המודרים בעולם שיבואו כדי לשתף את הקהילה בשיטות עבודה, מדריכים וסודות מקצועיים שרכשו במהלך הקריירה שלהם בתחום. לא מזמן קיבלתי הודעה פרטית בפורומים של wizdforums.co.uk והופתעתי לגלות כי נבחרתי ע"י mnpctech עצמו להכין את הבסיס לקהילה שתבוא בפתיחה הרשמית. סה"כ הוזמנו כ 20 אנשים, כולם מודרים בדם והקריטריון היחיד חוץ ממקצועיות כמובן היה רצון וידע לתרום למודרים ברחב…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לקטע של מודים וזה כי סבבה קראתי את על המודים שלמעלה וכול זה אבל לא הבנתי איך נגיד אנ ייכול לשים את זה למחשב נגיד שיתן יותר חשמל אמ נגיד סתם למעבד ואפשר גם חנויות של מודים ולא את הקטודות וזה אלה מודים למהרה וכול זה בקיצר המטרה שלי זה לאיזה היפרו 5 : בבקשה לרציניים בלבד
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה יש לי מסך 17 של proview דגם 786NS זה מסך מאוד נפוץ עכשיו כל הבלגן התחיל שהכבל שיוצא מהמסך עושה בעיות עם הצבעים המגעים שם דפוקים ונסיתי ואי אפשר לסדר עכשיו אני רוצה לקחת כבל ממסך של LG FALTRON 17 השאלה שלי אם זה יתאים כי יש עם הכבל קונקטורים וגם הסיכוך של הכבל הוא מעין הארקה שמתחברת לגוף המתכת של המסך אני יכול להחליף בין שני הכבלים והקונקטורים בלי בעיה או שאני צריך ידע באלקטרוניקה?? תודה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב ,את הפעם האחרונה ששלחתי פה הודעה אני ממש לא זוכר ,זה היה מזמן.אני מקווה שהפורום נשאר איכותי כמו שהיה בעבר,את זה הוותיקים כנראה יודעים. בכל זאת לעיניינינו,יש לי כרטיס מסך ישן יחסית RADEON 9600XT ,וכמו שאתם יודעים הוא מאוד מאוד חלש למשחקים של היום.ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק רציני. כרגע לי לי יחסית מספיק צלעות קירור שהוצאתי ממעבדים (פנטיום 3) וצ'יפסטים ישנים.אני רוצה לחתוך אותם בהתאם ולשים אותם על הזיכרונות של הכרטיס,ואם יתאפשר אז גם על ליבת הכרטיס. השאלות: עם מה אני חותך את הצלעות קירור כדי להתאים אותם לגודל של הזיכרונות? איך אני מדביק את הצלעות אל הזיכרונות והליבה? יש לי משחה טרמית ננוטרם בלו 2 אבל אני לא חוזב שהיא תעזור כי היא לא מדביקה. בכל מקרה אם תעזרו לי אני אשמח…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-