אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אנא עזרו לי... :-)
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני רוצה להאיר את המארז אם לדים ולשם כך אני צריך נגדים. היכן ניתן לקנות אותם? ומה מחירו בערך?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע אם זה הפורום הנכון, אבל אני מתאר לעצמי שאוכל למצוא כאן פתרון... יש לי מנגנון של מכונת פופקורן ישנה (6oz) שאני רוצה לבנות לה את השלד.. לצורך כך אני צריך (בין היתר) פרופילי אלומיניום עם חריצים לזכוכית/פרספקס.. הנה תמונה: עוד לא ערכתי מחקר מעמיק בנושא, אבל אני מתאר לעצמי שניתן למצוא את זה במחיר לא גבוה.. רציתי לשאול אם מישהו יכול להכווין אותי למקום שמיצר כאלה.. אולי אפילו יוכלו ליצור את השלד.. הנה התכנון (הלא סופי..) תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היכן ניתן להשיג קבלים LOW ESR לכרטיס מסך באזור המרכז רמת גן פתח תקווה ? התנפחו לי שניים ואחד התבקע תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
משהו כזה:
-
- 28 תגובות
- 16.2k צפיות
-
-
אספתי עם השנים רכיבי אלקטרוניקה ישנים ועכשיו אני רוצה להיפטר מהם. מישהו יודע היכן ניתן לזרוק אותם? כמובן שלא בפח הרגיל..
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
כמו שאומרת הכותרת : היכן ניתן למצוא DREMEL (דרמל) מקורי הכי זול שיש? אני לא רוצה Wolf או יונדאי...רק את המקורי איפה אפשר למצוא אותו במחיר הכי זול? (לא נטען) עוד שאלה: אני רוצה לעשות חיתוך למארז, יש לכם אולי צורות יפות לאללה להביא לי? יש פשוט כ"כ הרבה אני לא יודע מה להחליט
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי! שאלה קצת טיפשית: איפה אני יכול למצוא ברגים סטדנטרטיים למחשב (כאלו שמתחברים לצורב, כרטיסי PCI וכו')? לפי מה שזכור לי, שאלתי פעם בהום סנטר ואמרו לי שאין להם.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני עושה פרויקט לאלקטרוניקה, לאחרונה כמה מערוצים של כבל הפסיק לעבוד (אני משתמש מחומרה 8051 שמחבר למסך LCD) , חיפשתי בכל חנויות אלקטרוניקה ברחוב הר ציון שבת"א וגם חנויות מחשבים עדיין לא מצאתי. אשמח מאוד מאיפה ניתן למצא את הכבל הזה בעל 16 כניסות בשני צדדים. תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בניתי מכשיר מסויים ואני רוצה לחרוט עליו מספר מילים, מישהו יודע היכן ניתן לעשות זאת באזור חולון/בת ים/ראשל"צ?
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות את כוס הקידוח למקדח הכוס? האם היא מתאימה לכל מקדחה או שזה בא רק ביחד עם המקדחה? 120MM אני מחולון אז אם מישהו מכיר משהו מהסביבה? כמה דבר כזה צריך לעלות בימינו?
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
ידוע לכם היכן ניתן להשיג ספול שכזה במחיר טוב? אני יתמודד עם כל כמות, 50 מטר, 100 מטר, לא קריטי. גם באיביי אין מציאות. המטרה היא יצירת כבלים מותאמים אישית.
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלומצ'יק ... אתמול הגעתי לחנות אלקטרוניקה (חלקים) וכאשר ביקשתי את הרשימה הבאה הסתקלו אליי כמו על אדיוט. כנראה העתקתי או אמרתי משהוא לא נכון אבל הנה הרשימה : http://ronja.twibright.com/twister2/material.php מישהוא מכיר היכן ניתן לקנות את החלקים האלה ?
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם מישהוא יודע היכן קונים מוצרי אלקטרוניקה כאלה אני מן הסתם יהיה זקוק לכפתורים עם חיפויי פלסטיק ולא סתם לחצנים שחורים
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני זקוק לחנות שבה ניתן לקנות קתודה קרה שמרצדת לפי מוזיקה,באיזור השרון. כפר סבא,רעננה ,הוד השרון והסביבה הקרובה. תודה. עדיפות לחנות מחשבים,כי באוטודיפו מוכרים קטודות מחברות לא מוכרות.
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חדש באתר. וברצוני לדעת היכן ניתן לרכוש בארץ ROM EDITOR / ROMULATOR / ROM BURNER. למי שלא יודע למה הכוונה.... מכשיר זה הוא צורב "ג'וקים" (שבבים) שמתחבר ליציאת ה USB/SERIAL במחשב... בברכה מ.ג.
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
בחנות, מבקשים על כל פין כ-18 אגורות. מישהו יודע אולי איפה אפשר לקנות כמות גדולה? תודה
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
על כל פין מבקשים כ-18 אגורות . לא אכפת לי לקנות כמות גדולה. מישהו יודע איפה ניתן לקנות כמות גדולה? תודה
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
המתחרה הישיר עבור דגם ה-Arduino 101 כבר כאן, עם מיקרו-בקר זעיר חדש של יצרנית השבבים הגדולה ותמיכה מובנית ב-Bluetooth. בואו ללמוד מה ניתן לעשות איתו, ואיך מבצעים זאת לפני כשנה בתערוכת CES חשפה אינטל מיקרו-בקר חדש בשם Curie (קירי) המיועד לתחום המחשוב הלביש. מאז אותה הכרזה לא ראינו מוצר ממשי שיצא לשוק מבוסס Cuire – עד היום. שיתוף פעולה של Arduino עם אינטל יצר בקר Arduino חדש העונה לשם Genuino 101 (הידוע בשם Arduino 101 בארה"ב) ובליבו של הבקר פועם המיקרו בקר החדש והמסקרן. הבקר זהה לחלוטין בגודלו ל-Arduino Uno ומכיל בתוכו תמיכה מובנית ב-BLE (ר"ת Bluetooth Low Energy) וכן במד תאוצה וג'ירוסקופ המעניקים יחדיו 6 דרגות חופש בכל הצירים. עלות הלוח דרך החנות של Arduino …
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לך מסך דק של 19 אינץ שאיתו אני משתמש למחשב לאחרונה קניתי מסך 5 אינץ' קטן של סוני פלייסטשן 1 קניתי אותו עם שנאי מתאים והוא מתחבר לממיר של יאס אני רואה בו טלוזיה והוא יושב במפרצים 5.25 של המחשב שלי וכן זה נוח כי המחשב מולי! השאלה שלי היא כזאת שמתי לב שהמסך מחשב הגדול מתחמם וזה לא ממש אכפת לי כי אם הוא ככה כניראה הוא אמור להיות ככה מה שקצת מדאיג אותי הוא לגבי התינוק הקטן(המסך 5 אינץ') שהוא גם מתחמם זה נורמלי שהוא חם? הוא לא ישרף מתישהו אחרי עבודה ממושכת של שבוע שבועיים? או יותר דרך אגב כמה זמן אפשר להשאיר מסך LCD דולק ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה שתמיד עניינה אותי.. לאן לע$%#^& מחובר הכבל של הRPM במאוורר..??? ואיך בדיוק הוא סופר את הRPM...זה לא שיש שם איזה מנגנון..(כאילו יש את הציר של המאוורר אבל..) זה "רק" כבל..(מישהו פעם פתח בדק מה הולך שם..)???
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בפועל זו היתה התחפושת שלי בפורים אבל הפרסום טיפה התעקב.. אז קבלו את זה עכשיו. לא הצלחתי לצרף את הסרטון והכל לכאן אז העלתי את זה לבלוג שלי. http://inbarhovav.blogspot.com/2009/04/blog-post.html
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Oh mighty electronic gurus !! help me out ! אני מחפש רכיב שהוא כמו relay מכני פשוט, רק קטן ושקט. יש לי בעיה של צפיפות בפרויקט ולכן אני מחפש פיתרון כמה שיותר קטן ועדיף גם שקט למרות שזה לא קריטי אני צריך לסגור מעגל שלא קשור למעגל שלי - מבודד בין המעגלים -שניהים עובדים על סוללות ליטיום 3.7V ו 7.2V המעגל שלי פועל על 3.3V וזה הכי הרבה שאני יכול לספק לטריגר המעגל החיצוני עובד ככל הנראה במתחים וזרמים נמוכים, כנראה 5V ( זהעם הסוללה 7.2V) ביינתיים ניסיתי אופטוקאפלר והוא עונה לצרכיי אבל חצי, הוא לא ממש עושה קצר בצד השני ולפעמים הוא סוגר מעגל ולפעמים לא. הבנתי שיש לי יותר סיכוי עם photovoltaic mosfet אבל אני לא יודע איך להתחיל לחפש משהו פשוט וג'נרי (כמו 2n2222 בטרנזיסטורים ו 4n25…
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אין לי מושג גדול בדברים האלה, אני צריך לחתוך כמה פלטות, נאמר בעובי 3-2 ס"מ בקו ישר. בערך 35 ס"מ על 12 ס"מ בצורה הכי פשוטה ומדוייקת שאפשר.. לא בא לי להשקיע יותר מידי, חשבתי על מסורון או דרמל: http://www.homecenter.co.il/product.php?id_product=3032003839 או זה: http://www.tools4u.co.il/pl_product~md128~18~130.htm אם הדרמל עדיף, טיפ קטן איך לחתוך בצורה הכי מדוייקת וישרה התקבל בברכה גדולה. שאלה נוספת, למישהו יש מושג אם מוכרים פלטות פרספקס בהום סנטר או באייס?
-
- 39 תגובות
- 12.6k צפיות
-