עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. ומה הדרך הכי טובה לצבוע מקלדת נורמלית פשוטה...?

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  2. Started by Nils_ Holgerson,

אהלן חבר'ה, האם ישנה דרך להוציא מהספק של המחשב מתח של 24 וולט? לפי מה שאני יודע הוולטאז' המירבי במולקס הוא 12. תודה .

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by CraZyStyLe,

יש לי מחשב שקניתי מאייבורי והוספתי לו כרטיס מסך 9800gt xxt אבל זה לא משנה בימים האחרונים המחשב ממש חם ובדקתי וגיליתי שאייבורי הגאונים שמו את כל המאווררים מוציאי אוויר ויש לי את המארזים הרגילים האלה ופתחתי את הצד קיצור יש מאוורר 72 מילימטר מקדימה שמוציא אוויר החוצה(לאן ?!) ועוד מאוורר 45מילימטר(נראלי) שגם מוציא אוויר החוצה ועל הדלת של המארז לא קיבלתי מאורר קיצור לא נראלי שיש מקום בלוח אם לעוד מאורר ? מה לעשות ? המערכת שלי : מעבד : DualCore AMD Athlon 64 X2, 2800 MHz (14 x 200) 5600+ לוח אם MSI K9N6PGM-F/FI / K9N6SGM-V / K9N6VGM-V (MS-7309) צ'יפסט לוח אם nVIDIA nForce 6100-4xx, AMD Hammer זיכרון 2GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 400 MHz) (4-4-4-10 @ 266 MHz) (3-3-3-8 @ 20…

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  4. ^כותרת תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אני מתכנן להכניס מחשב למערכת סטריאו ועוד כל מיני דברים כמו תאורות לדים וכאלה השאלה היא האם אני יכול לשלוט בלסגור מעגלים שונים במחשב (כמו לכבות ולהדליק את המחשב או לשנות ווליום או לפתוח ולסגור את הכונן דיסקים) בעזרת הIR שקיים כבר במערכת סטריאו.... מקווה שהבנתם למה אני מתכוון תודה מראש

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  6. Started by mzlbat,

היי תגידו איך קוראים למתכת הזאת שנמצאת על תנורי חום ולא אוגרת או מוליכה חום ?

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by ranran,

אהלן חברים בלוח אם שלי (GIGABYTE) יש חיבור spdif מובנה אבל רק OUT ובלוח עצמו יש 5 פינים של SPDIF_IO (אני צריך את הINPUT) השאלה שלי מה אני יכול לקנות כדי לחבר SPDIF למחשב? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. האם ניתן להחליף מקלדת רגילה ל-BACKLIT בכל נייד? אם לא, האם ניתן ספציפית ב Acer Timeline 5810T ? תודה.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  9. אני רוצה לחבר קטודה קרה או לדים לרמקולים של מחשב כך שהאורות יהבהבו בקצב של השירים מהמחשב. איך עושים את זה ? משהו כזה, אבל רק שיהיה מחובר לרמקולים של המחשב.. יש לי רמקולים 2.1 של לג'וטק עם מגבר, אם זה משנה משהו. נראה לי שחשוב לציין שהכל יופעל דרך מחשב נייד!!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. מבוא: אוקיי אם בראש שלכם להוסיף קצת חיים וצבעים כמעט לכל מקום שעולה לכם על הדעת, אם זה תאורה מסביב לשעון קיר, מסגרת תמונה, מאחורי מסך מחשב או טלויזיה או סתם בא לכם לעשות תאורה לילית עם צבע מגניב בחדר וכו'..וכל זה בלי להיות תלויים בספק של המחשב, זה המדריך בשבילכם. מה אנחנו צריכים: הכי חשוב רעיון מה אתם הולכים לעשות כל השאר שטויות :-) אז מה אנחנו צריכים באמת. רכיבי אלקטרוניקה: לדים אני לקחתי 5 להתחלה. (קניתי של 5מ"מ את הרגילים לא UB) עולה בסביבות שקל ללד. נגדים הבחירה תלויה בעוד משתנים כמו כמות הלדים ושנאי.. נחשב איזה נגד תצטרכו בהמשך. (בין חצי שקל לנגד עד לשקל וחצי). תמונה של לד ונגד ביחד עם כל ההוצאות שהוצאתי על כל התאורה הזאת: שנאי, שנותן מינימום 3.3V (שנא…

• 20 תגובות
    • 9.3k צפיות
  11. אני רוצה לבנות מעגל הכולל לייזר וגלאי (פוטואלקטרי) שכאשר משהו יעבור בין קרן הלייזר לגלאי משהו יקרה (כעיקרון אני רוצה לחבר את זה לשלט של המצלמה, אז אני צריך לראות איך אני עושה את זה) יש אולי קיטים מוכנים לקטע של הלייזר? משהו נגיד שמדליק אור כשיש הפרעה לקרן או משהו כזה, ואני כבר אסב את זה לצרכים שלי. או מדריך פשוט להכין דבר כזה?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. יש לי שלט של אלקטרה והוא ללא תאורה, וזה משגע אותי אני מדליק את המזגן שאני ישן ובגלל החושך אני לא יכול לשלוט על המעלות או לכוון טיימר, וזה מציק לקום מהמיטה בלילה ולהשתמש באור של העכבר כמו איזה מסכן ;D זה השלט יש לכם רעיון איך אפשר לסדר לו תאורה?

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. Started by MODI,

אני עושה פרויקט קטן בחדר, בקיצור הפרוייקט יהיה שלושה פנסים שכל אחד יהיה בנוי מלד, כחול, ירוק ואדום. אז אני מחפש בקר בארץ שישלוט בלדים ושיחליפו צבעים. משהו כזה: http://cgi.ebay.ca/LED-Rainbow-Professional-RGB-LED-Effects-Controller-Kit_W0QQitemZ200359952668QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_2?hash=item2ea662411c&_trksid=p3911.c0.m14&_trkparms=65%3A12%7C66%3A2%7C39%3A1%7C72%3A1215%7C293%3A1%7C294%3A50 ניתן למצוא משהו כזה בארץ? עריכה: סליחה רציתי לפרסם את זה באלקטרוניקה ומודינג. אפשר להעביר?

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  14. Started by oren12,

אני צריך לספר של הפרוייקט מידע על פוטוטרנזיסטור הפכתי תאינטרנט לא מצאתי מצאתי באגלית כמה דברים אבל אין לי כח לתרגם אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא מידע בעברית אני אשמח תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. טוב אז אני מרכיב HTPC והחלטתי לחבר לו שלט רחוק כדי שיהיה מקצועי נתקלתי בבעיה של הדלקת המחשב (כיבוי זה פשוט) ולאחר חיפוש בגוגל הדבר שהכי מצא חן בעיני היה המוצר שלהם www.SIMEREC.com הזמנתי את הרכיבPCS 1 החיבור היה פשוט מאוד יש הוראות באתר למי שמעוניין מקבלים איתו גם שני פלסטיקים נוחים לחיבור לספק מבלי לחתוך את הכבלים של הספק אלא רק לחרוץ אותם קצת עובד מצויין הכיול של איזה כפתור שאתה רוצה מתבצע על ידי כפתור שנמצא ברכיב ואז לחיצה על השלט יש לד שמראה לך שאתה מצליח מומלץ בחום! מצורף תמונות [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום רב אין לי שום השכלה בעולם האלקטרוניקה אבל תמיד התענינתי והסתקרנתי מהתחום. בכל מקרה החלטתי שאני רוצה לבנות משדר רדיו AM פשוט, חרשתי על האינטרנט , ואכן יש הרבה סכמות למשדרים פשוטים אבל ההסברים על דרך פעולתם היא כללית במקרה הטוב, אז נכנסתי קצת לתאוריה, למדתי איך עובד מתנד רגיל ואיך לבנות אותו - Colpits Oscillator ואיך לבנות מגבר לאות קול שמגיע ממיקרופון SIMLPE TRANSISOR AMPLIFIER אבל אני לא מצליח להבין איך אני גורם במעגל לשני האותות להתרכב לצורה של אות AM : SignalOut = (A+Mcos(w_m*t))*sin(w_c*t) w_m היא תדירות גל הקול ( מוכפל ב 2 PI) w_c תדירות הגל הנושא כלומר מה שאני צריך זה דרך לישם את הנוסחא הרשומה בצורה הפשוטה ביותר (כלומר עם קבלים נגדים וטרנזיסטורים בלבד) בהיתן ש…

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  17. חברה זה המדריך הראשון שלי בכלל.. וגם הקדמה למודינג הראשון שאני מבצע..אז להיות סלחניים ואני מקווה שאני אצליח להאיר כמה פינות חשוכות... טוב אז ככה.. זה התחיל בהמון חפירות ברשת..מה זה מודינג?!.. איזה חומרים...איזה כלים...איך לתכנן...וכו.... אז ככה: מודינג למי שעוד לא יודע, בצורה יבשה מאוד, זה תהליך שינוי מראה המחשב בכלל, ורכיבי המחשב בפרט, ע"י המשתמש. (בשונה מחלקים מעוצבים וגמורים שאנחנו בד"כ קונים). בדרך כלל רוכ המודינג שמבצעים משתמשים הוא מוד למארז. (שינוי מראה המארז). כמה דוגמאות מעוררות תאבון: וזה אחד ממש חמוד, הוסיפו מסך לעכבר זהו לבנתיים. [br]פורסם בתאריך: 30.06.2009 בשעה 22:23:21 בואו נדבר על תכנון ,כלים חומרים:תכנון: ------ השלב החשוב ביותר, ללא שלב …

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by ofird,

סרט להגנה על חתכים אם יש למישהוא קצת שארית אשמח לקחת / לקנות - צריך כ 50 ס"מ תודה!

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  19. Started by sh_bmw,

שלפתי ממחשב נייד ישן את מסך הLCD שלו בשלמותו, דגם המסך הוא Mitsubishi AA11SB6C-ADFD צריך את עזרתכם בנסיון למצוא איך להפעיל את המסך הזה, תודה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  20. שלום,יש לי מין ג'יפ קטן כזה ויש לו תאורה בפנסים אשר מקדימה נדלקים שנוסעים קדימה ושנוסעים לאחור הפנסים מאחור נדלקים. אבל לג''יפ שלי יש מין סלון כזה ורציתי לחבר 2 לדים קטנים(לקחתי אותם ממארז ישן ואלה הם הלדים של הPOWER) אז רציתי לשאול לאן לחבר אותם במערכת שיפעלו ברגע שאני לוחץ על ON בג'יפ. המערכת אצלי בנויה כך. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. האם ישנו רכיב או דבר אותו אני יכול לרכוש ולהשתמש במחשב כ"שלט חכם" שהוא יוכל לשלוט במזגן בטלוויזיה וכ'ו ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Cereal Killer,

אהלן, משעמם לי והחלטתי שלא בא לי לנתר מהקירות. אני מחפש רעיון למוד ל932HAF. ביינתים חשבתי להכניס לדים אדומים למאווררים הלא לדיים שלו (יש מקום ללדים ותעלות לכבלים, השאלה זה איך כל העניין יראה על מאורר שחור ולא שקוף). יש למישהו רעיונות חוץ מזה?

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  23. Started by GetRich,

השאלה בכותרת. ולמשל באלה המסחריים (SteelSeries, Razer ושות') באיזה בד הם משתמשים?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by OnlyOne,

הי, בעבר עשיתי מודינג למחשב הנייח שלי, אם תחפשו אולי תמצאו את התרד. בכל מקרה יש לי notebook של ASUS , ראיתי שכמה הדביקו סקינים של decal ורציתי גם : אז לפני: אחרי:

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אני בקרוב יתחיל פרוייקט שהוא בעיקר לשפר את המודינג שעשעתי בשנה שעברה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=347491.0 טוב מה אני מתכנן צביעת פנים המארז בצבע בכסף הגדלת חלון המחשב והחלפתו בחלון חדש שקוף(ולא כחול כמו שיש) ציפוי או החלפת קלוב הכוננים בפרספקס כחול ציפוי הריצפה של המארז בפרספקס כחול (לא סגור על זה) סידור הכבלים של המחשב כי הם ממש מבולגנים בנית לדים לפי המוזיקה ובנית אורגן אורות(אוקליזר) זה בערך מה שאני מתכנן מקווה שתעזרו לי בעוד רעיונות החלקים שיש לי ומה שאני צריך ליקנות צבע כסף-יש פרספקס כחול -יש פרספקס שקוף -היום אני קונה דרמל -יש דיסקיות לדרמל-יש כל מה שקשול לאלקטרוניקה יש לי את כל החלקים והמעגלים בנויים על מטריצה אני רק צריך ליקנות…

• 24 תגובות
    • 9.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים